Hela helgen

I fredags hände nog inte så mycket...de va en helt vanlig dag...Tjejerna o jag hade en mysig hemmadag...vi byggde koja o hade lite picknick =) Sen va de kvällen o tjejerna sov o vi kollade på OS.

I lördags gick jag o tjejerna upp vid halv 10 ungefär...jag ducha o gjorde mig iordning...sen va de tjejerna som skulle bli klara. Började packa lite inför spadygnet...väckte Daniel.
Vid 12 kom Jörgen o hämtade oss o vi åkte o handlade...tog en fika...sen åkte vi hem till dom.
Vi käkade lite mat o fikade lite innan vi skulle åka iväg.
Tjejerna hade somnat när vi åkte, men jag visste ju att de skulle ha de kanon. De e så himla skönt med tjejerna för de e så himla trygga av sig...man behöver inte vara orolig på någe sätt =)

Vi kom till hotellet vid 16 tiden o både jag o Daniel va helt slut så vi slappa framför OS en timme innan vi tog oss ner o träna =) Tränade 1 timme ungefär...sen solade jag medans Daniel basta...sen böt vi om o la oss i poolerna en stund. Måste ju säga att det va grymt skönt, men jag e nog ingen spamänniska...har lite svårt att slappna av
Vid halv 9 gjorde vi oss iordning för att käka lite...drack lite alkohol...men vid 23 tiden gav vi upp...Jag va helt slut.

I dag gick vi upp vid halv 10 o käkade hotellfrukost...mums, men jag va lite besviken, men de va gott ändå =) Sen skulle vi egentligen ha tränat, men vi hoppade de idag...vi gick ner direkt till spat...fast först solade jag =)
Vid halv 1 orkade jag inte mera...så vi gick upp på rummet o kolla på tv ist =) hehe
Jörgen ringde vid halv 2 o sa att maten va klar där hemma så då packa vi ihop o åkte hem...så kul o se de små va de...måste ju erkänna att man saknar dom grymt mycket när man är ifrån dom.
De va nog första gången som jag va de hehe. Sen att se deras ansikten när man kommer...Underbart <3

Sen va vi kvar där en stund innan de va dags att bege sig hemåt...fast vi släppte av Daniel hemma sen åkte vi vidare med Christin o Natta till Daniel mormor...fikade lite o bara va =)

Tjejerna va så trött idag...så de va jobbigt att försöka hålla de vakna, men jag lyckades....Daniel somna på soffan.

Nu sitter jag i soffan o kollar på hockeyfinalen.

Veckan som kommer har jag fullt upp...så himla roligt ska jag ha hela veckan =) imorrn bär de av till lek o buslandet med några andra tvillingmammor =) Tis ska jag träffa underbara Sofia o Annika...Ons ska ja jobba igen...Natta ska va barnvakt =) Tors jobb...Natta barnvakt...Fre åker jag upp till familjen för ett par veckor =)

Som ni ser blir det en helt underbar vecka =)

PussenKramen



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En dag på jobbet

Idag har jag varit o jobbat hela dagen...de va lite jobbigt o åka hemifrån i morse för jag hann inte pussa på mina tjejer...de hade inte vaknat. Gick upp halv 6 o va väl sådär pigg...har en viss förmåga att komma i säng ganska sent. Har väl alltid varit en kvällsmänniska...o kommer nog alltid att vara en åxå =) En nackdel ibland kanske....men men de får man ta helt enkelt =)
Har varit en fartfylld dag på jobbet...inte så många barn, men de räckte iaf =) Jag har ju helt underbara arbetskamrater...de vet jag att jag sagt förr, men säger de nu igen iaf.
Vädret som varit idag va ju inte det som jag önskade mig...fy helvete va de har snöat...sjukt stora flingor o massa mera snö på marken....JAG VILL JU ATT DEN SKA FÖRSVINNA...detta h....lvete =(
Jag lovar att aldrig klaga på att det är för varmt i sommar eller på myggsatygen eller annat skit, men jag vill ha sol...kunna bada...sola...njuta av mysiga stunder med nära o kära.
Känns ju nu som att vintern kommer vara enda in i juni typ, men jag håller tummarna...hoppas ni gör de åxå.

När jag kom hem idag iaf så va tjejerna lika kramiga o go som alltid...de e ju för underbart...man kan inte få mer kärlek än man får av dessa underbara skapelser. Jag tänker ju på dom ständigt hela dagen o sen få se deras ansikten som bara skiner så fort man kommer innanför dörren.
Tjejerna hade tydligen inte sovit midda idag så de va ju lagom trött när jag kom, men höll skenet upp tills de va dags att knoppa i säng.

Ikväll har vi suttit framför en varsin dator o kollat på lite OS...Nu sitter Daniel o spelar lite wii o jag pratar med en kompis =)

Imorrn är de jag o tjejerna igen o vi ska ha helmysigt...får se om vi kan ta oss ut på en promenad eller om de blir till att mysa hemma hela dagen =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

En mysig dag

Idag vaknade jag till vid 7 tiden o då hörde jag hur tjejerna snackade med varandra inne i rummet...jag somnade om o sen väckte dom mig vid 7.50...då tyckte dom att det var dags för välling =) Sen gick jag o la mig en stund till. Kl 9 hoppade jag in i duschen...sen va de dags att klä på de små. Vi gick ner o käka lite frukost sen va de bara att klä på sig o bege sig till bussen. Vi mötte upp Liv o lilla Clara inne i Nordstan...gick runt lite sen gick vi o satt oss o fika o gav de små lite mat i magen.
Sen kolla vi runt i affärerna...jag skulle hitta lite kläder till mig själv hade jag tänk, men de e ju dömt att misslyckats redan innan...för de som får kläder e Amanda o Felicia =)
Köpte badbyxor till dom...för när vi åker upp till Bro ska jag, Liv o de 3 små gå o bada på badhuset...ska bli skoj för tjejerna har bara badat i Daniels föräldrars pool o de va i somras...ska bli skoj o se hur de reagerar =)

Vid halv 3 ungefär va Liv tvungen att åka hemåt o jag tänkte kolla runt lite till, men bestämde mig för att åka hem ist...stanna till på affären sen ploga mig hem...va nästan svettig när jag va framme hahah =) vissa stllen går de jättebra o gå, men vissa ställen är för jävliga.

När vi kom hem stekte jag lite blodpudding idag igen...Flisan va så söt...hon skulle ge Amanda en bit o den lilla glupska saken tog inte bara maten utan även bet tag i Flisans finger...ont gjorde de såklart...o jag lovar om blickar kunde döda hahaha.
När de ätit klart kom Christin o Natta på besök...sen efter en stund kom Daniel o Jörgen hem åxå.

Nu ligger de små o sover...o de känns lite jobbigt o veta att man inte får pussa på dom fören imorrn kväll =( jag ska jobba imorrn o de tycker jag e sååå roligt, men man vill ju så gärna hinna pussa o krama på dom innan man åker, men de lär inte vakna innan jag måste går.
Men de blir massa mys när jag kommer hem ist <3

Nu blir de slappa framför OS...ha de bäst.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trevligt besök

Idag gick vi upp vid halv 10 ungefär...alltid skönt att få sig en liten sovmorgon. Vi gick upp o kollade på våran dagliga såpa "Våra bästa år" ja jag vet att jag e tönt hahah, men vad gör man inte när man e mammaledig ;)
Efetr de va de dags för gröt o sen sussa för de små. Själv satt jag mig vid datan en stund o sen plockade jag iordning i köket.
Vid halv 1 ungefär kom Annika, Sofia o lilla Nino på besök...de hade köpt med sig lite smått o gott som vi moffa i oss =) Satt o snacka om allt mellan himmel o jord...sen vaknade tjejerna vid 2 tiden o då blev de full fart igen =)
vid halv 4 ungefär så åkte dom hem o jag ställde mig o stekte blodpudding till de små o jäklar va de va hungriga idag =)

Sen va de lek o bus som gällde...Mina tjejer är 14 månader o dom vet precis vad man ska göra för att reta sin mamma...jag undrar hur detta ska gå haha...de e ju tur att dom e så fina o charmiga för man kan ju inte bli arg på dom hahah

Daniel kom hem sent idag så han hann inte med o träffa tjejerna...har mycket på jobbet nu.
Tjejerna va nog rätt trötta idag för de somnade nästan på engång.

Imorrn ska vi ta oss ner på stan o umgås med goa Liv o supersöta Clara =)

Nu är de slappa som gäller...Ha de bäst

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kladd kladd

Idag har vi varit på öppna förskolan...de hade kladd dag idag =) Vi kom dit vid 13 tiden...lovar att de tog sin lilla tid att försöka ta sig fram med vagnen...de e ju tur att mina tjejer är tåliga...för allt hoppande över snövallar funkade fint hehe.
Iaf när vi kom fram så lekte vi lite först Emelie med lilla Tyra va där o efter en stund kom Maria med sina twins Loa o Julia.
Barnen fick iaf kladda hur mycket de ville...Amanda vet ju hur man kladdar vill jag lova...o de va smarrigt o smaka på åxå, men jag har förstått att min lilla Flisa inte är nå kladdtroll direkt...hon peta lite med pekfingret...sen satt hon mest o titta. Sen fick hon en pensel o då gick cde hur bra som helst =)




Efter vi kladdat så va de dags för sångstund...Amanda har fått in vanan att hon ska va i centrum...alla andra barnen sitter i en ring, men Amanda ska sitta framme hos hon som håller i de =)

Sen va de lek för hela slanten innan de va dags att åka hem igen....vi va hemma vid 17 tiden...egentligen skulle jag ha handlat på vägen hem, men jag upptäckte på bussen ner att jag glömt kortet hemma =( Hur kul e de??? Tänkte ju inhandla lite kläder till mig själv idag hehe, men men de finns ju fler dagar =)


Amanda o Julia

Flisan

Imorrn kommer Annika, Sofia o lilla Nino hit o hälsar på...Mys.

Nu sitter jag i soffan i inväntar Medium...kollar lite på OS medans =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ne de blev inget av de

Imorrn blir de inget lek o busland...vi va 4 st med tvillingar som skulle dit, men 2 av oss har fått sjuka barn =( Så tråkigt, men jag hoppas att vi hinner få till en träff innan jag åker uppåt i landet.
Så imorrn bär de nog av till öppna fsk ist...de ska tydligen vara en kladd dag så de ska bli skoj, men nu ska jag ju inte hoppas för mycket...vet ju inte ens om jag kommer ut med vagnen, men jag ska allt gö ett ordentligt försök =)

Idag har vi inte gjort så mycket iaf...har varit otroligt kallt. Daniel mormor kom förbi en sväng o drack kaffe o prata lite...sen har vi mest pysslat här hemma. Jag har tagit bort mitt hår hehe...ja nu är de bara mitt eget kvar...kort blev de iaf, men rätt skönt ändå =)

Ne så denna veckan blir de öf imorrn, dejt med Annika, Sofia o lilla Nino på tis, dejt med Liv o Clara på ons eller fre...o på Tors ska jag jobba igen weeeiii...ja jag fick fullt upp denna veckan åxå, men de e vi värda efter denna sjuka tjejerna haft.

Ne snart blir de sängen så vi orkar upp imorrn...tjejerna sover sen länge, men så jag orkar upp kanske jag ska säga =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Envisa små troll

Ja de e vad mina tjejer är just nu...dom gör allt de inte ska göra...o skrattar när man säger till eller tar bort dom. Ge mig råd på hur man tar en trotsig 14 månaders hahaha ;)
Flisan har ju som sagt kommit in i nån fas där hon blir helt hysteriskt arg om de inte går som hon vill...har läst nånstans att barn kan bli så när de inte kan göra sig förstådda...att de brukar försvinna när de börjar prata (håller tummarna på att det stämmer) Hon slår mer än gärna sin syster så fort hon kommer i närheten...Flisan har alltid varit den glada tjejen...o de e hon nu åxå självklart, men med en nypa frustation ;)

Amanda har för vana att älska o gå fram till tv´n o banka...gärna med de hårda leksakerna...klättra på bordet o gärna banka lite där åxå. Hon har bara tackat o tagit emot när Flisan slår henne, men nu ger hon tillbaka med samma medel.
Säger man till dom så skrattar dom åt en eller så blir de skitarga haha...ja de e väl så här de ska vara att ha barn...o den som nämner att jag ska vänta tills de kommer upp i tonåren...den blockar jag hahaha...

Men nu är de så åxå att jag har fått världens finaste tjejer så jag ska inte klaga så mycket...de e väl tur att de har en vilja, men de skulle kanske kunna visa den på ett annat sett ;)
kan inte förstå vart de fått sin envishet ifrån (Många säger att den är från mig) men jag vet inte de jag :)

Nu ligger dom o sover iaf...Daniel åxå...o jag slappar i soffan o tar igen mig. Ska nog ta o sätta på dom lite kläder sen o slänga ut dom i snön...solen skiner o de snöar bara lite så får passa på nu.

Imorrn ska vi till lek o buslandet med flera andra tvillingmammor...de ska bli jätteroligt...va ett tag sen vi sågs. Jag får hoppas bara att jag kommer ut med vagnen...får gå till bussen en halvtimme innan så jag har god tid på mig.
Ne nu får de va nog för den här gången, men skriver säkert mer ikväll.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Delfinal Göteborg

Ja då va de dags för denna melodifestival igen...när man va mindre hade man svårt att välja vilken av låtarna som man tyckte va bäst, men nu för tiden måste man fundera ut vilken låt som va minst dålig.
Fast idag måste jag erkänna att jag gillar Darins låt jättemycket...väldigt fin faktiskt...vet ju inte om de är en slagerdänga precis, men den kommer mer än säkert bli en favorit på radion =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snön den bara vräker ner....

Det är helt sjukt va med snö...kan inte ens komma ihåg när jag såg så mycket snö sist. I år kan man ju verkligen säga att det är en riktig vinter =) Nu är de ju så att jag vill att våren ska komma, men måste ju erkänna att det är lite mysigt iaf när man sitter inne =) Det kommer ju bli stora problem att ta mig ut känner jag...för plogat är ju dumt o säga att det är.
Va ut här för en liten stund sen o försökte ta mig fram till förrådet...de gick, men jag hade snö upp till knäna.
Vi har inte skaffat oss nå snöskyffel (jag vet...hur korkat som helst) så jag fick använda våranvanliga spade som man gräver med =( o hur lätt va de tror ni? Ni vet en sån som är lite spetsig...aja de gick iaf, men de va inte så spännande.
tänk va mycket lättare de va när man bodde i lägenhet...då slapp man allt sånt hahaha, men klagar inte för de e bra mycket mysigare o bo så här när våren o sommaren kommer =)

Idag har jag iaf haft sovmorgon...sååå behövligt...gick inte upp fören vid 12...han pussa lite på tjejerna innan de skulle sova igen.
daniel ligger för tillfället o sover på soffan...han satt vaken hela natten så kan tänka mig att han är lite smått trött...o imorrn är de hans tur att sova.

Ne om man skulle göra nå vettigt??? Eller ne...ska slappa tills tjejerna vaknar =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Duktiga tjejer

Tjejerna sov till halv 3 idag ungefär...när vi gick ner så gav jag dom lite mellanmål...yoghurt o en smörgår...de fick äta själv för första gången...Det har ju ätit själva förut, men inte nå rinnande hehe. Måste ju säga att jag va lite impad av Flisan...hon doppade skeden o stoppa i mun, medans Amanda satt ner båda händerna o hade sen yoghurt i hela ansiktet, håret mm mm hahaha. Så söta mina små skruttor <3





Sen när de va klara va de bara att stoppa ner dom i badet :) o de brukar ju alltid va skoj, men Amanda va inte riktigt på humör idag, men lite plaskande blev de allt =)




De verkar som dessa badankor är smarriga =)

När de badat färdigt fick vi busa lite...de e ju så trötta tidigt på kvällen...kl 18 va de dags att äta välling o sussa.

Nu sitter jag här i soffan o inväntar Let´s Dance...sen e de ju OS åxå som jag måste se. Får se om de blir lite popcorn som fredagsmys idag...eller om jag fortsätter köra på frysta hallon :)

Ha en underbar fredag alla.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tillbaka till fredagen

Fredag idag igen...dagarna rinner iväg. Jag vet inte hur man ska hinna med...eller vadå hinna med...jag har ju all tid i världen. Hoppas bara att våren kommer lika snabbt =) Är lite less på denna snö nu...fast iofs e jag glad att vi äntligen har fått en riktig vinter, men allt blir ju helt kaos...man kan ju tro att Sverige aldrig sett snö förut.

Nu är det bara två veckor kvar tills jag ska åka upp till familjen o hälsa på....åh va jag längtar...de ska bli helmysigt.

Just nu ligger tjejerna o sussar o jag kollar lite på tv...man blir ju helt galen av alla dessa serier som man börjar följa när man går hemma...kan ju iofs va jag som e problemet som fastnar lätt hehe.
Ne nu skulle jag vilja börja jobba lite mera, men jag får allt vänta ett tag till...tänk va kul de skulle vara om daniel kunde va hemma kanske 2 dagar i veckan iaf...fast sen när de blir varmt o skönt o man kan va ute så kommer jag nog inte att klaga hahah.

Så måste jag ju bara tala om att jag har snart gått ner alla kilon som jag ska...har bara 1 kvar...sen kanske man kan ta nått till, men nu har jag snart nått mitt mål o gått ner de 17 kilo som jag skulle =) Duktiga jag.

Ne skriver mer ikväll...

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobba

Idag har jag varit o jobbat...började kl 9 imorse...så de va lite skönt med lite sovmorgon =) Jag har vaknat ett antal gånger i natt för Amanda har hostat som en galning...o självklart vaknar man av minsta lilla. Men upp kom jag iaf o jag han med o krama på mina små innan jag åkte...så tur va ju de. Daniel va mindre road av att behöva gå upp imorse...han va hemma kl 4 inatt efter att ha varit på konsert, men han får väl skylla sig själv om han e ute så sent när han vet att han ska upp heheh =)

Har haft en riktigt rolig dag på jobbet...o som jag känner så skulle jag mer än gärna jobba lite mera än jag gör, men de går ju inte tyvärr...fast jag får ju va med mina tjejer så klagar gör jag inte.
Slutade halv 5 idag så jag va inte hemma fören vid 17.40...va tvungen att gå förbi o handla lite våtservetter o annat smått o gott.

Att komma hem är ju alltid lika underbart...dom är ju sååå kramsjuka när man varit borta hela dagen...så mysigt e de, men man skulle ju vilja ha några armar till eftersom båda gärna vill kramas o bli burna, men de funkar ändå som tur e. Man får helt enkelt sätta sig på golvet.
Vid halv 7 va de dags för de små o gå o lägga sig...trodde de skulle vara lite piggare eftersom de hade sovit 3 timmar på eftermiddan, men tji fick vi...de va vanlig tid som gällde.

Nu sitter jag här i soffan o vantar på att Vampires Diaries ska börja...va premiär förra veckan o jag tyckte faktiskt att det va ganska bra. OS är de ju åxå, men de får jag kolla på sen...för de visar ju repriser ett antal gånger...blir ju lite intressant o se om Anja ska köra idag efter den groteska kraschen igår...är lite impad av att de inte gör sig mer illa än de gör...de ser ju rätt hemskt ut måste jag säga.

Ne nu får de va nog för idag =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vart tog solen vägen????

Igår va de helt underbart väder...o de va våran sista "sittainnedag" En dag vi skulle ta igen oss helt efter att de små varit sjuka...o igår va de blå himel o sol här nere i gbg. Bestämde igår att vi idag skulle åka ner till backaplan o ta en fika med Annika o Jennifer. Så när vi vakna imorse o kolla ut så va de bara grått grått o åter grått, men men de har väl inte hindrat oss från att gå ut förut, men att det skulle snöa massa idag hade jag absolut inte beställt...som tur va så blåste de iaf inte...typ första gången på...ja jag vet inte när.
Vi klädde på oss iaf o tog bussen kl 11...gick runt o kolla lite affärer medans vi vänta på dom. Flisan va trött så hon somnade på bussen ner.
När de kom gick vi o satt oss på fiket...o vi blev kvar en bra stund tror jag hehe...efter de gick vi till Chili...fick ett presentkort av Daniels mormor när jag fyllde som jag inte använt än. Hittade inget just då så vi gick vidare till ÖB ist...o konstigt nog så hittar man alltid nått som man måste köpa =)

Sen tog vi bussen hem o båda tjejerna sov...Amanda vakna strax innan vi va hemma så tänkte jag att Flisan skulle få sova en stund till, men när jag tog upp Amanda vakna hon till, men höll på o somna om...så medans jag stog med Amanda i famnen o vagga vagnen så böjde sig Amanda framåt o skratta åt Flisan o då satt hon sig upp o skratta...så de blev full fart på de båda två =) Såå söta.

De roligaste dom vet nu för tiden e att göra sånt som de inte får...slå lite på tv´n med händerna eller leksaker...klättra på vardagsrumsbordet...banka på glasskåpet mm mm mm listan kan bli lång hehe.
Sen va de dags för mat iaf o Amanda är hungrigare än vanligt, medans Flisan är mindre hungrig än vanligt =)

Sen blev de mys i soffan för de e åxå en av deras bästa just nu...klättra upp i soffan o kasta sig bakåt...eller ställa sig upp o kasta omkring kuddarna....Måste ju säga att man hade nog lite konstigheter för sig när man va liten...så lite kan va sååå kul =)


Flisan myser i saccosäcken

Amanda på bordet

Flisan på väg upp

Dom kan leka på golvet åxå =)

Så måste jag ju bara visa hur trött Flisan va i söndags...efter natten hon knappt sov nått.
Hon somnade sittandes i soffan <3

Mina finaste ögonstenar <3<3<3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fortsättning på dagen

Tjejerna vaknade strax före 14..vi höll oss kvar på övervåningen en stund...jag vek ihop tvätten o la in i skåpen...tjejerna kröp omkring o klättra upp o ner i soffan. Efter ett tag gick vi ner o gjorde iordning mat. När de ätit klart kom Daniels morbror med familj förbi o sa hej...de skulle hem till Daniels mormor, men stanna till här =)
När de gått gick vi upp igen o satt på en film "Lilla sjöjungfrun" min favvo film när jag va liten ;) Kolla en liten stund, men sen va de inte så skoj längre så då stoppa ja i dom i badet ist o de e ju alltid lika kul...Flisan har varit lite grinig efter de vaknat, men när man badar då e de full fart...plaskar som bara den.

Sen gick vi ner o efter en stund kom Daniel hem från jobb o träning...Han hann inte med o träffa dom så länge för de va dags att hoppa i säng...Flisan e fortfarande lite trött, men imorrn ska vi ta oss ut o få friskluft o komma in i våra vanliga rutiner...ska bli underbart =) 

Ja o så har vi tagit vårt första OS-GULD hejja Kalla...

Ne nu ska ja kolla färdigt på innebandyn Warberg-Storvreta på tv4 sport...just nu leder SIBK med 3-2 weeiii =)

Ha de bäst

PussenKramen 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

14 månader

Idag blir tjejerna 14 månader...mina små har blivit så stora. De kommer några ord...de knallar sakta men säkert framåt...o de är heeeelt underbara. Idag är även båda två pigga o krya o bara de känns kanon.
Just nu ligger dom o sussar, men de vaknar när som...själv sitter jag o slappar framför datorn o tv´n...jag har lite smått ont i huvudet, men jag tror de e den lilla sömnen jag fått som spökar så de går över snart.

Idag händer de nog inte så mycket....sista dagen som jag ska sitta inne nu efter de varit sjuka...sen ska vi banne mig ut o få friskluft. Är massa saker som jag skulle vilja göra, men mina tomma plånbok hindrar mig...jag vill ju ut o shoppa till de små...Fast egentligen så behöver de inte så mycket mer...för de har massor, men de e ju alltid skoj =)

Snart åker vi uppåt i landet...det har jag åxå skrivit ett antal gånger, men jag längtar så ni kommer att få höra de ännu fler gånger hehe =)

Ne jag vet inte vad jag ska skriva så de får bli bra såhär...kanske skriver mer senare =)

PussenKramen

Här sitter vi o äter köttbullar, makaroner o majs...mycket smarrigt =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

H...lvetes natt

I morse skulle jag ha sovmorgon, men vetta tusan om man kan kalla detta sovmorgon. Gick o la mig vid halv 1 igår...höll precis på o somna när Flisan vakna o va jättelessen...gick in o satt där en stund...gick o la mig igen o hon skrek...Amanda vakna. Efter en liten stun somna de båda om, men det dröjde inte länge tills hon vakna igen. Sista gången jag va in va kl 5 o då hade hon vaknat ett antal gånge där emellan. Satt hos henne en stund o hon blev lugn, men så fort jag ställde mig upp blev hon lessen...så jag tog med henne in i våran säng o la henne. Hon låg o titta ett tag, men efter en stund somnade mitt lilla hjärta...så vakna hon igen vid 8 tiden så hon fick sova 2½ timme iaf.
Daniel gick upp o jag försökte somna om, men har lite svårt för de måste jag säga...man e ju så van att gå upp med de små. Vid 12 tiden gick jag upp iaf...hade väl sovit lite, men inte så pass att jag kallar de att sova ut.
TTjejerna gick o la sig igen vid halv 1 o då hopp jag in i duschen.

Precis när vi skulle sätta oss o äta frukost så ringde de på dörren...Christin o Jörgen kom förbi...vi drack lite kaffe o satt bara o prata. Sen åkte Daniel o Jörgen o köpte Thaimat...jag är inte så jätteförtjust i de, men de är helt oki =) Sen busa vi lite med tjejerna o snacka. Vid 16 tiden åkte som hem o tjejerna skulle äta lite.

Sen va de bara bus på G...jag passa på att dammsuga hela huset o sen va lite mys med tjejerna igen innan de skulle sova. Nu ligger de o sover o jag hoppas verkligen att lilla Flisan får sova inatt...o jag åxå för den delen.
de är i dessa lägen man inser att man e bortskämd med att få sova annars...tycker synd om alla som har så här varje natt att barnen/barnet vaknar flera gånger.

Nu sitter jag i soffan o bara slappar...får väl se om man hittar nån bra film som man kan titta på innan de e dags att gå o lägga sig igen.

veckan som kommer vet jag inte riktigt vad som händer...skulle väldigt gärna vilja komma ut imorrn till öf, men tror nog att Flisan ska få sig en lugn dag till innan man hittar på någe...så hon blir av med febern ordentligt.
På onsdag ska jag iaf gö någe med svärmor...Daniel ska iväg på konsert på kvällen o Jörgen ska till sthlm så då sa vi gö nånting. På tors e de dags o jobba igen weeiii de ska bli skoj =)
Annars vet jag inte riktigt vad som sker, men jag hoppas att jag ska kunna träffa Annika o Sofia i veckan.

Ha de bäst

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Som en vanlig lördag

Japp de har de väl varit idag...förutom att Flisan fortfarande har hög feber...hon hade 39,9 när vi vakna idag. Fast hon har varit väldigt pigg idag o hon har ätit bra iaf se de e skönt. Jag hoppas verkligen att jag slipper tjata om detta snart...förstår om de börjar bli drygt hehe =)

Idag hade Daniel sovmorgon...så imorr är de min tur, men jag kan lova er att jag är den som kommer vakna imorrn när de små vaknar...brukar vara så o så får jag väcka Daniel o sen kan jag inte somna om, men men jag vet ju att jag inte behöver gå upp iaf hehe.

Jag bjöd över Daniels föräldrar på midda idag, men de kunde inte för de skulle vara barnvakt åt tjejernas kusin idag...så de kommer hit imorgon ist...käkar lite o bara tar de lugnt.
Jörgen kom förbi en snabbis idag o hälsa på efter att han hade kört Natta till flygplatsen.
Tjejerna gick o la sig runt halv 7 idag o efter de så gjorde jag iordning paj...mycket smarrigt blev de o vi hade gjort lite mysigt...de blev våran alla <3 dag mys hehe =) Kollade på melodifestivalen o jag säger bara HERRE GUD...vad är de som har hänt? Vad är de för bidrag som får ställa upp???? Hade inte Andreas Jonsson gått vidare idag så skulle jag om jag va han lägga ner min karriär hahah...de fanns inte ens 5 bidrag som va så pass bra att ha chansen att gå vidare till Globen eller andra chansen =) De två som jag trodde va de som gick till globen iaf.
Ska bli spännande o se den finalen hahaha =) De värstga e ju att man sitter ju här vecka efter vecka o glor...o skäms ändå...varför egentligen? Ja du bra fråga.
Efter de kolla vi på film "Surrogates" med Brucan...måste ju säga att det va verkligen inte den bästa filmen jag sett...han gör ju annars rätt bra filmer...tycker jag då iaf.

Nu är de OS som gäller, men snart sängen för man e ju lite trött.

Hoppas att min Flisa inte har nån feber imorrn...Håller tummarna.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Alvedon

Måste bara vara en kanon uppfinning =) När Flisan vakna idag efter att ha sovit midda så va hon jättevarm o bara skaka...stackars <3
Tog av henne kläderna o tog med henne in i duschen...försökte svalka av henne lite...hon försöker verkligen hålla humöret upp min älskling...skrattar, men e helt sänkt.
Hon hade 40,1 i feber...när vi kom ner så fick hon lite alvedon o hon drack vatten...sen skulle Daniel äta en smörgås o de e typ Flisan bästaste så hon fick i sig en halv mjuk macka.
Sen när alvedonen tog så va de full fart...de va så skönt att se. När de skulle gå o lägga sig vid 18.15 så va hon helt slut igen så hon fick lite alvedon till o så välling...Nu sover hon sött o jag hoppas verkligen att hon mår bra imorgon.

Daniel kom hem med en flaska rött vin till mig idag...va inte väntat, men de ska bli gott...ska ta mig ett glas sen o bara vara framför tv´n o Let´s Dance =)

Kram på er alla

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min lilla skrutta

Flisan har 40 graders feber idag =( Hon bara är...satt i sin puff idag framför tv´n helt slö...inte så konstigt får jag ju säga. Vill gärna sitta i knä hela tiden...man e inte riktigt van att Flisan bara sitter still hehe =)
Amanda mår bra nu o e pigg o glad, men vill ju åxå ha samma uppmärksamhet...de är i dessa lägen man inte tycker att man räcker till =(

Nu ligger dom o sover iaf...så får se om alvedonen hjälpt någe när hon vaknar. Prata med Daniel iaf o berätta hur de låg till o han kommer hem tidigare från jobbet idag...så då finns de 2 famnar till de små.

Tjejerna blev dåliga förra onsdan så de är 1½ vecka de handlar om nu...är så less på de o jag tycker så synd om mina annars så pigga tjejer.

Ikväll blir de let´s dance o kanske nån film på datorn...ska bara ta de lugnt.

Ha de bäst alla

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobbet

I morse vakna tjejerna vid 8 ungefär...jag gick upp bytte blöjor o gick sen ner o gjorde välling. Medans de åt så hoppa jag in i duschen...när jag va klar så klädde jag på de små o vi gick ner. Kollade lite hur bussarna gick...för idag skulle vi ut till mitt jobb o hälsa på =) Vi åkte vid halv 10...o va framme vid kvart över ungefär. När vi kom in kolla tjejerna med stora ögon...massor med barn som lekte uppe på scenen =) Amanda va kaxig o gick dit o kolla lite närmre =) Flisan följde med mig in på "min" avdelning...där skulle barnen precis äta så då blev även Amanda snabbt intresserad haha. Barnen jag ska jobba med sen när jag kommer tillbaka är även dom födda 08, men på första halvan av året då de e 6-11 månader äldre, men jag måste säga att jag trodde inte att mina tjejer skulle bli så mycket större på så kort tid hahaha =) Barnen på jobbet kolla på mina tjejer o sa -Två små bebisar...
Tänkte jag skulle prova o ge tjejerna lite mat...skulle bli spännande eftersom de aldrig suttit på egna stolar...ja som inte e barnstol då förstås....men nu har ju vi såna minastolar o bord på jobbet så de når ju ner till golvet (nästan) Gjorde iordning en varsin tallrik o lät de äta...måste säga att mina tjejer va så duktiga...satt som små ljus...nu använde dom ju inte gaffel eller sked som alla andra, men endå :)
De va fisk o potatis på menyn idag o Amanda mumsa i sig sin portion, men Flisan va inte lika förtjust.
Efter de gick de in o lekte lite o charma mina arbetskamrater...sen gick vi o satt oss i personalrummet...jag drack kaffe o tjejerna käka äpple =)

Vid 13 tiden började tjejerna bli supertrötta så då klädde vi på oss o gick till bussen...dom somnade snabbt måste jag säga...när vi kom till backaplan vänta vi in Daniel sen åkte vi hem.
Efter ett tag när vi kom hem så kändes Flisan så varm så tog tempen på henne o självklart har hon fått feber igen =( 39,3 så de va i med lite alvedon...o när kl blev 18 va de knopp i säng som gällde...så trött min lilla skrutta.

Jag trodde verkligen att det va över nu denna groteska sjuka, men så fel jag hade =(
Imorrn skulle vi egentligen ha träffat Annika, Sofia o Nino, men får nog skjuta upp de till nästa vecka.

Ne nu ska jag kolla på nån ny vampyrserie som börjar på 6:an sen funderar jag starkt på att knoppa i säng...är grymt trött jag =)

ha de bäst alla

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Helt slut

Dagen har varit så lång...o full fart hela dagen. Känner att jag har haft väldigt dåligt tålamod idag o de är inget kul alls...man känner sig ju så elak...de e ju klart att mina tjejer inte gillar allt som ska göras, ja som tex byta blöja...Amanda vägrar ligga still utan ska bara rulla runt o så blir hon skitarg på mig när jag nästan får hålla fast henne för att få på blöjan...De e ju sånt man mest kan skratta åt när man sitter helt sleten i soffan. De är ju tur att jag har fått världens finaste o goaste barn...man kan ju inget annat än älska dom så de gör ont <3

I morgon funderar jag på om jag ska ta mig ut till jobbet o hälsa på...måste göra någe skoj o tjejerna måste få göra någe annat nu än vara hemma o ha tråkigt. Ut till jobbet o träffa massa barn...de gillar dom =)
Ska se när de vaknar imorrn o hur pass pigga dom är.
Idag på eftermiddan så va vi iväg o handlade...måste ju säga att tjejerna är otroliga...så himla duktiga =)

Ne nu är de slappa i soffan som gäller...ta igen mig lite efter dagen ;)

PussenKramen


De finaste jag har är mina juveler <3<3 Mamma älskar er

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ge mig tips

Imorse vakna tjejerna vid halv 8...gick upp o skulle byta blöja o ge dom välling. Mina tjejer har varit så otroligt dåliga i magen nu i lite mer än en vecka...börjar lessna rätt hårt på de. Imorse va de ju bara att ta in dom i duschen en o en...byta sängkläder. Sen va de ju ingen idé att lägga dom i sängen igen o ge dom välling...utan vi klädde på oss o gick ner o åt gröt ist.
Sen har jag fått roa dom hela förmiddan...uff vilka gnälliga barn jag har för tillfället...så e man trött själv de gör ju inte saken bättre hehe. Men men vi överlevde alla 3 o nu ligger dom o sover...skulle de få bestämma själva skulle de sova ett antal gånger om dagen, men de funkar ju inte riktigt. Får nog ta o hitta på någe roligt snart...komma iväg till öppna fsk igen...tror tjejerna tycker jag e skittråkig just nu hehe.

Aja idag ska vi iaf iväg o storhandla med svärmor...får se om tjejerna ska följa med eller om Daniel hinner hem från jobbet...har en känsla att han inte gör de för tror att han ska iväg o träna idag.

Som rubriken...Ge mig tips på hur barn blir bra i magen igen :)

Ne nu ska ja glo på tv :)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

OMG allt försvann =(

Jaha då va de bara att börja om igen då...j...vla skit.

Dålig uppdatering- Jag tycker mina vänner är dåliga på att uppdatera sina bloggar =( Jag har 5 bloggar som jag följer + några som jag läser ibland...men jag tycker ni ska skriva mera så jag har någe o läsa ;)

Idag har tjejerna o jag varit ute för första gången på länge...tror vi alla 3 har varit lite less på att sitta inne, men idag tog vi oss ner till backaplan efter tjejerna sovit midda. Jag inhandlade lite kläder till mig själv idag igen på Gina...2 par leggings o en tröja...rätt kul o prova kläder nu när man inte behöver leta efter tält längre =)
När vi va klara där kom Natta o hennes kompis Markus o mötte upp mig. Vi gick in i en djuraffär o kolla lite o tjejerna tyckte de va så roligt...Amanda gick o sa titta till allt o Flisan skratta mest åt alla djuren. Fåglarna, marsvinen o nån råttliknade sak va mest intressant =) De gäller o passa på nu medans de inte kan prata...för sen komer de säkert vilja ha alla möjliga djur. Jag vet ju själv hur jag har varit...har ju haft både hund, hamster, fågel, kanin, fiskar o katt...Det va ju superskoj...första veckan iaf sen va de mest jobbigt med städande av burar o akvarier. Så när jag lessna så gav jag dom till Hasse...o tur va väl de kanske för de finns inget djur som skulle ha ett dåligt liv hos honom. Fast de va ju självklart inte alla djur utan bara kaninerna o katten. Jag käner ingen som är mer djurvän än Hasse =)

Jaja nog tjatat om de...efter de gick jag in o handlade medans dom tog hand om tjejerna...sen gick vi o satt oss på ett fik o gav de små lite mat. Tror inte att tanten på fiket gillar barn...hon stirra inte så trevligt på en när man kom in med vagnen, men vem bryr sig? När vi va klara där åkte vi med Natta hem...o efter ett tag kom Christin o Jörgen hem o vi käka mat...sen va de dags att åka hem för de små skulle sussa...så trötta.
Ni skulle bara se hur mycket de traskar på nu...så underbart att se. De har verkligen två helt olika stilar när de går...Flisan tar små nätta steg, medans Amanda ser mest stel ut o tar bamsekliv...såååå söta <3
Mina små juveler har blivit stora.

Nu är vi hemma iaf o de små änglarna sussar...Daniel spelar Wii o jag bloggar o kollar runt på olika sidor =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ännu en dag...

har passerat...o vad har man hunnit med idag? Hmm inte så mycket...fast jag har städat lite iaf...på övervåningen. Tvättat har jag gjort åxå...men inte fan händer de någe i tvättkorgen....fattar inte hur den alltid kan va full. Man hinner inte med så himla mycket om dagarna...tjejerna är otroligt mammiga nu o vill gärna att jag ska gå runt o bära på dom båda två, men de går ju tyvärr inte. Så mestadels har jag tillbringat min tid på golvet idag för då funkar de o leka själva :) Tror iofs att de är rätt uttråkade åxå o har inte varit ute nått på länge, men de ska de bli ändring på nu när de har kryat på sig =)
Ska träffa Annika nått i veckan...kanske Sofia de beror på om hon vill träffa oss nu när tjejerna e lite snoriga...förstår ju om hon inte vill utsätta lilla Nino för onödiga bassilusker.
Så måste jag ut till jobbet o hälsa på någe åxå...vill ju inte att de små barnen ska glömma mig helt mellan gångerna jag jobbar...o så måste jag dit o mobbas lite med personalen åxå =) Alltid lika skoj...gillar mina arbetskamrater.

Om 3 veckor är de dags att åka upp i landet...längtar massa. Ska försöka hinna med o träffa lite mer människor denna gången + att vi ska på 30års galej weeiii. Så ska vi 5års kalas åxå...min systerson fyller år...lillkillen blir stor. 
Många som fyller jämt i år...vi är 7 st i släkten som fyller jämt...o sen alla vänner som fyller 30 ;) Fia är den som fyller först sen rullar de bara på...o sen är de min tur...eller som Jenny sa vi fyller 22+ tyckte de lät rätt bra faktiskt.

Sen till nå helt annat....GUD vad jag längtar till våren...vill kunna gå ut utan att klä på mig massa onödiga kläder...kunna sitta ute på altanen o sola...Ja jag vill sola...är verkligen såååå blek...måste nog ta mig till ett solarium så man får lite färg iaf...man mår ju så mycket bättre...Jag gör de iaf hehe.

Nu har jag skrivit massa, men bara lite intressant...Vill ju skriva mera därför blir de mest svammel hehe.
Om en halvtimme börjar Medium de ska jag se...är aptrött, men vill inte missa :)

Ha de bäst...PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tråkigt...

Nu har jag verkligen tråkigt...vad ska man hitta på. Egentligen skulle vi ha varit på öppna fsk idag, men ville inte dra iväg tjejerna på de när de är halv krassliga...Vill ju att de ska bli helt friska...vilket de borde vara snart =)
Nu ligger dom o sussar, men borde nog vakna när som...då är de dags att börja plocka lite här hemma...är inte så speciellt städat nu måste jag ju säga. Ska börja på övervåningen iaf så får vi se hur mycket jag orkar o hinner med. Får sätta på hög musik roa tjejerna samtidigt...

Tråkmånda...uff uff uff.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Party Party

Igår kom vi äntligen iväg till IKEA...tjejerna va hemma med Daniel så jag, Natta, Christin o Gunnel åkte iväg till ikea...hitta massa roligt...eller kanske mer bra o ha saker. Har äntligen köpt förvaringslådor till alla mina saker som bara ligger inslängt i skåpen...NU ska Sara få ordning...lite iaf ;) När vi va klara där åkte vi vidare till Backaplan...Christin skulle köpa nya byxor o medans sprang jag o Natta till Gina o kolla lite kläder...jag hittade en klänning som jag gillade. När vi skulle in o prova kläderna så han vi precis få av oss våra kläder när de kommer o säger -Nu stänger butiken...  De va bara att klä på sig igen o gå o betala.
Sen va de hem o byta om o sätta på sig ett ansikte som gällde för vi skulle hem till Emelie o dricka vin o lite småplock. Vi kom dit vid 19...vi fick skjuts så de va skönt =)
Vi va ganska många där o vi kollade på melodifestivalen...o de va nog bland de sämsta jag sett någonsin...fast min Ola va ju med så de va ju bra o gick ju vidare åxå =)

Vid halv 2 ungefär åkte jag, Sara, Karolina o Johanna ner på stan o gick på Hard Rock...gratis inträde o mycke gratis dricka...lite väl mycket kanske =) men jag hade så himla skoj...sist jag va ut på krogen va på alla <3 dag förra året. När de stängde 4 så mötte jag Natta utanför o vi tog en taxi hem till oss...Gick o la mig på engång..decka snabbt haha. Halv 1 gick jag upp idag o va aååå trött fortfarande, men fick slappa en stund till när tjejerna gick o la sig o sov.
Nu sitter jag i soffan o kollar på tv o man mår väl som man förtjänar =)


Karolina o Sara...2 störtgoa tjejer

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En toppendag

Idag när jag vakna så kände jag bara på mig att denna dagen kommer bli kanon...vet inte varför, men jag känner de på mig. Ikväll ska jag dricka vin hemma hos Emelie de ska bli supermysigt. Tjejerna är mycket piggare idag...så skönt...Amanda e lite snorig bara annars tror jag nog att det är lugnt =)

Igårkväll fick jag reda på en sak som hänt än av mina bästa ungdomsvänner...de är helt otroligt vad saker o ting kan hända fort. Som hon sa till mig -Ta vara på tiden du har.
Vi fyller 30 iår o då tycker man inte att såna saker ska få hända =( Kämpa på gumman...du är en otroligt stark människa så jag vet att allt kommer att bli bra.
Bamsekramar från mig o tjejerna.

Ne nu ska jag nog ta tag i lite saker som behövs. Ha de bäst

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Instängd

Japp idag skulle tjejerna o jag ha fredagsmys...o vi skulle ha åkt till IKEA...o vi skulle ha handlat till kvällen, MEN de blev ju inte mycket av de inte. Tyckte lilla skruttan va feberfri idag...pigg o glad o kändes inte alls varm...så då tänkte jag att weeeiii då kan vi ju åka till IKEA för då e de ju lugnt, men efter de hade sovit så tog jag tempen på henne o 39,3 =( så de va bara i med alvedon o tänka om...efter ett tag så kände jag på Flisan åxå o kolla tempen på henne...inte alls lika hög, men 38,5 =( Ja då satt man här med 2 små sjuklingar...Säger bara skönt att de är så pass pigga ändå även om de e krassliga. Så fredagsmyset som jag hade planerat med fruktsallad o popcorn...blev ist 2 sovande tjejer o thé o knäckemacka.
jag ska inte klaga så mycket egentligen för jag har fått världens finaste barn som jag älskar över allt annat så den fruksalladen kan jag äta en annan gång =)
E väl bra på ett sätt att de passar på o va krassliga nu när man ändå inte kan gå ut...eftersom plogandet inte ändrats någe.

Idag är Daniel iaf hos sin bror o dricker öl...så jag passar på att kolla på Let´s dance o bara slappar framför datorn...Imorrn måste jag hinna till systemet o köpa lite vin...för på kvällen ska jag iväg hem till Emelie...Kommer ärligt talat inte ihåg när jag drack senast, men de ska bli jättemysigt o träffa alla tjejerna igen.

På söndag kanske Maria, Kristoffer med sina twins Loa & Julia kommer hit med lite Thaimat o hälsar på, men vi får se hur de små skruttorna mår, men jag hoppas att de är bra då =)

Så måste jag ju skriva åxå att jag provade alla kläder som jag kunde ha när jag flyttade ner till gbg o inte kunnat ha på flera år...dom kom jag i idag o vissa va lite stora...Så stolt över mig själv som lyckats gå ner 14 kilo :)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Farbror Doktorn

Idag har Amanda inte varit på topp...hon åt sin välling imorse, men når gröt till lunch ville hon inte ha o hon tackade även nej till välling då...de är ju inte alls lika min lilla ängel. Jag ringde till vårdcentralen för o kolla om de hade nån tid, men de hade dom inte, men från kl 17-22 va de Hisingsakuten så då kunde man åka dit o ta en kölapp. Jag började tro att det kunde vara halsen hon hade ont i...har själv varit ett halsbarn i mina unga år.
Daniels mamma o syster åkte med mig o höll mig sällskap...Tack så mycket.
När vi kom in till farbror doktorn...så kanske man inte ska kalla honom farbror...han såg ut att vara typ 14 :) men han va jätteduktig o Amanda va så superduktig. Han skickade oss att göra ett halsprov o tjejern som jobbade med de hade nog en tävling om att ta hand om så lite patienter som möjligt den kvällen för snabbt gick de fasiken inte, men till slut lessna Christin så hon gick dit o fråga när de va vår tur o då log hon glatt o sa -Kom in ni bara.

När jag kommer in med min lilla snäcka på 14 månader så säger hon -Ja, nu Amanda ska du skapa stort o sträcka ut tungan...Amanda kolla på henne som om hon vore knäpp hahah.
till slut fick hon taget provet o Amanda fick ett litet klistermäske utav en rosa ko med orangea prickar o rackarns va nöjd o glad hon va över de =)
Provet visade inget iaf vilket va väldigt skönt...tror hon har ett virus i sig bara för hon hade bara lite rodnad i halsen så kan ju va de som gör lite ont när hon äter.
Hon kryar nog på sig snabbt...jag hoppas iaf =)

När vi kom hem strax före 19 så sov Flisan så sött...o Amanda va inte långt efter, men hon han få i sig lite välling innan iaf. Hon har vaknat några gånger redan...sätter sig upp i sängen, men de e typ som hon sover fortfarande...för man lägger ner henne igen så gnäller hon lite sen somnar hon om....Jag hoppas verkligen att jag får sova inatt.

Imorgon är det fredag igen...fan va tiden går fort...de e ju helt sjukt, men det gör inte så mycket för mig för ju fortare tiden går ju fortare får jag åka uppåt i landet till min kära familj som jag saknar massa.

Ne nu ska jag ta mig en kopp underbart gott Perika/Mango thé som jag längtat efter hela dagen =)


Det finaste man har sätter man på bordet <3<3<3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Orkar inte

Natten har varit ett h...lvete...Amanda har vaknat ett antal gånger...o Flisan har blivit väckt. Vid halv 3 va de bara o gå upp o ta hand om Amanda...helst hade jag velat stoppa in henne i duschen, men de kändes inte så snällt...stackars liten :( Fick bädda rent i hennes säng...när allt va klart va båda vakna o satt upp i sina sängar...gick o a mig o båda två blev lessna...de va ju så trötta...till slut somnade dom om iaf, men då va väl kl närmre 4. Kl 8 va de dags igen...gav dom välling o la mig igen...va helt slut. 9 va de bara att gå upp...färgade håret o lekte med tjejerna.
Fick i Amanda lite alvedon...sen va de dags för gröt. Flisan åt som vanligt, men Amanda ville inte ha...då e de någe som inte stämmer...för när hon blev så dålig av vaccinet så åt hon iaf..hur dålig hon än va. Börjar undra om hon har ont i halsen iaf...trodde de va tänderna som spöka, men börjar undra.
Jag får nog ta o ringa ner till vårdcentralen o se om de har någon tid så de får kolla upp de.

De är i dessa lägen som jag verkligen börjar undra om jag är ensamstående...för de e tamefan jag som gör allt...själv kan jag inte bara ligga o slappa eller sova när de är som de är, men de kanske e mig de e fel på??? Fast ärligt talat så tror jag inte de...eller jag e ganska säker på att de inte är så.

Mina tjejer är mitt allt o de kommer de att veta när de blir äldre åxå

PussenKramen  

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredagsmys

Kanske kommer lite tidigt i veckan, men jag pratar inte om nu...utan jag o tjejerna ska ha de på fredag. Daniel ska till sin bror...som ska ha grabbkväll.
Först på dagen ska vi åka med Daniels mamma till IKEA...de som vi egentligen skulle ha gjort idag, men eftersom Amanda e lite krasslig så flytta vi fram de.
På lördag så är de Daniel som får ha lördagsmys med tjejerna för då e de min tur att åka hem till Emelie =) Då är de tjejkväll ist :) Blir lite vin o annat smått o gott.

Ja som idag då har ju Amanda varit lite hängig, men jag måste ju säga att jag är grymt imponerad att barn orkar hålla igång som de gör även om de e sjuka...har jag själv feber så ligger jag döende i sängen o kan inte röra mig.
Tjejerna har gått massa idag...så himla kul...väldans tjat av mig, men jag kan inte rå för de. Finns de nått som kan göra en lyckligare än sina barn??


Flisan med sin charm o Amanda med sitt nya charmiga leende <3<3<3


PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kan de vara tänderna???

Imorse vakna Amanda o mådde sådär...grymt dålig i magen...feber o allmänt hängig. Jag hoppas o tror att det är tänderna som spökar...de har ju båda två börjat få väldigt många kindtänder...Flisan har ingen feber, men är risig i kaggen. Hoppas att det går över snart...iofs så åt de ju endel russin igår åxå...så lite kan ju bero lite på de.

Men de har varit full fart här idag iaf...visst Amanda e väldigt kinkig, men de har tagit många steg båda två...så himla gulliga...de ser så lyckliga ut när de märker att de kommer framåt =)

Skulle egentligen behöva gå till affären idag, men de får nog Daniel ta ist när han kommer från jobbet...vi skulle även ha åkt till IKEA idag, men tror nog att det blev inställt pga detta otrevliga väder.

Ne nu ska jag passa på o slappa lite medans mina små juveler sover.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sann Vänskap



Tebbe du är underbar

Tillsammans har vi massa roliga minnen...vi har gjort många galna upptåg...sånt jag bara kunnat drömma om om det inte var för din skull =)

Vänner för livet <3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Idag gjorde vi ett besök nere på stan

Yes idag har vi varit på stan o kollat runt...vi mötte upp Annika vid halv 1...Sofia o lilla Nino skulle vara där åxå, men har insett att hon är lite av en tidsoptimist ;) Annika prata med henne strax innan hon mötte upp mig o då va Sofia på väg till bussen hehe så söt så. Jag o Annika gick till apoteket o jag inhandlade nya D-droppar...sen gick vi runt o kollade lite bara. Nr vi går dit vi skulle möta upp Sofia ringer Annikas mobil...o Sofia va precis bakom oss. De roliga va att hon sa att hon tyckte att hon kände igen Annikas rumpa...inte den stora röda vagnen som alla andra i vanliga fall ser ;)
Först gick vi in på Åhléns o kolla lite på barnkläder...sen va de dags för mina små o äta så vi åkte upp till fiket o gav dom mat o tog oss en fika. Sen knalla vi runt i lite olika affärer...jag köpte några strumpor o pyjamasar till tjejerna...o så har de nu fått sina första riktiga vinterskor =) Tänkte att nu när de har börjar traska lite så lär de ju inte alltid vilja sitta i vagnen.



Superfina o söta Nino men finaste mamman Sofia o underbara Annika


Min fina lilla skrutta <3


Min fina lilla skrutta <3

Sen när vi skulle åka hem så missa vi bussen precis från backaplan så vi tog 17 bussen hela vägen...o jag säger då de...fy h...elvete vilket j...vla skitväder. Mera snö kommer de o lika lite är de plogat...är skit o komma fram med en dubbelvagn...nu menar inte jag att det är lättare med en enkelvagn, men på vissa ställen e de iaf plogat lite, men de e så smalt att alla 4 hjulen hamnar utanför de plogade...o snön blåse rakt i ansiktet på oss så jag fick hänga min sjal över tjejerna så de inte skulle bli helblöta o kalla...va ett träningspass o gå hem.
NE NU VILL JAG HA VÅR =( men de kan jag ju glömma för mer snö ska de komma.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Måndag igen

Japp denna måndag återkommer ju varje vecka...har inte varit nå stort fan av måndagar förut, men nu så är de bara en ny dag som alla andra. Brukar försöka planera mina veckor redan på helgen o på någe vis lyckas jag alltid at fylla veckorna...vilket är väldigt skönt...för att gå hemma varje dag är ju inte allt för spännande...inte för mig o inte för Amanda o Felicia.
Idag gick vi inte upp ur sängen fören vid halv 10...tjejerna va visst trötta idag, vilket inte gör mig så mycket hehe...har blivit otroligt morgontrött senaste tiden. Kan ju vara för att man är så bortskämd med sovande barn =)
Vi gick upp o tjejerna käka lite gröt...sen lekte vi lite....vid halv 12 började vi sakta men säkert att klä på oss för att ta bussen som gick 12.01 mot backaplan. Jag tog en lite tripp in på Cubus o självklart hittade jag massa saker till de små ;) har ju så svårt att låta bli...den lilla summa man får varje månad går till räkningar, mat o kläder till tjejerna. Försöker låta bli att glutta in i min egen garderob...för då inser jag att de e nog jag som behöver lite nya kläder, men de får vi ta sen :) Ska ju ner mina sista kilon...blir så mycket roligare att köpa kläder då.
Hittade iaf 3 par byxor...eller dvs 6 par o en varsin liten tröja till dom...När jag kom fram till kassa så sa hon som stod där -Ja här har du hittat grejjer ser jag...Då får man ju svara med ett leende -Ja de blir dubbelt upp med 2 =)
Efter de så gick jag in o kollade på Lindex, men va inte säker på hur mycket som fanns kvar på kontot så jag lät bli o shoppa någe där =) Gick ist till bussen...vi skulle till öppna fsk...båda tjejerna somnade så jag fick gå in själv...efter en stund vaknade Flisan...o sen Amanda. Det är verkligen full rulle på dom när vi är där...de tycker att det är så roligt. 1 Timme efter oss kom Maria med sina små underverk Loa o Julia sååå söta e dom.

När de stängde kl 16 va de bara att bege sig hemåt igen...tjejerna somnade som stockar på bussen hem så jag passade på att handla lite på vägen. Vi va hemma vid halv 6...så de fick lite yoghurt o en smörgås...sen kom Daniel o de va bara bus tills de va dags att sova igen.

Nu sitter vi o slappar framför tv´n...ska kolla på Medium sen som börjar kl 22...efter de är de dags för sängen.
Imorrn ska vi träffa SOfia o lilla Nino...blir en sväng på stan eller på backaplan =)



PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()