Vart är fantasin???

Jag har verkligen ingen fantasi nu...vet inte vad jag ska skriva =( Allt jag skriver nu senaste tiden känns bara som strunt o upprepning =( Sorry mina trogna läsare...jag lovar att jag ska bättra mig.

Idag iaf så har vi inte gjort så mycket...lekt o busat, ätit o sovit. Sen nu innan töserna skulle sova så fick de ta sig ett bad...dom tycker det är så roligt att sitta där o plaska. Dessa små badstolar som de fick i doppresent är verkligen helt toppen :)

Skulle egentligen ha åkt iväg med Daniels mamma idag o köpt nya bilstolar till de små, men hon har varit krasslig så hon behövade åka hem o vila efter jobbet idag. Så jag ringde till Happyland o fråga om det va oki om jag la undan tills imorrn, men tyvär sa hon iom att det va erbjudande så va de inte oki, men när jag sa att jag skulle ha 4 st så ändrade hon sig :) Tack så mycket det var snällt...så imorrn blir de till o köpa dom ist. Ja o nu undrar ni säkert varför vi ska ha 4 st när de "bara" är 2...jo de e så att min mamma ska ha 2 st där hemma...så man slipper släpa med dom på tåget...för de e tillräckligt bökigt nu när man ska ha på vagn o barn som inte kan gå på tåget ;)

Idag pratade jag även med Maria en kompis som fick tvillingar i maj...hon har precis börjat med smakpotioner...o hade lite frågor...lät så gulligt -Sara hur ska man göra när de bara spottar ut? ;) Dom ska iaf komma o hälsa på oss på lördag...ska bli så kul, har inte träffat dom på länge sisådär 2 månader.

Imorgon kanske Daniels bror Patric o tjejernas kusin Sebbe kommer o hälsar på :) De e alltid lika skoj o träffa dom åxå...har varit lite dåligt med de senaste tiden, men de får vi ändra på =)

Ne nu ska jag låta Daniel ha datorn en liten stund.

Ha de bäst

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Slappardag

Idag har vi verkligen inte gjort någe alls...bara slappat hela dagen...o självklart är vädret idag kanon, men men de kommer väl flera dagar =) Tjejerna e fortfarande snoriga, men jag önskar verkligen att de går över snart.
Om en liten stund är de dags för tjejerna att äta lite mat...sen ska jag försöka få dom att sova en liten stund till för ikväll ska vi på fotbollsderby här i götet Häcken-ÖIS...måste ju hejja fram ÖIS nu så de flyttar ner Bajen till nedflyttning åxå =) Amanda o Felicia va ju på sin första match dagen innan jag åkte upp till mamma o hälsa på då vann ÖIS mot Halmstad så vi får hoppas att tjejerna för tur med sig =)
Iaf så ringde Daniel en dag näör vi va i sthlm o sa att tjejerna hade fått ett brev...han öppna o kolla o då va de en bild på Allbäck med autograf...o på baksidan stod de
"Till Amanda & Felicia Tack för erat stöd mot Halmstad kom gärna och stöd oss flera hemmamatcher, ta med er mamma o pappa oxå Kramar Mackan #11"

Även om tjejerna garanterat kommer bli AIK´are (tillåter inget annat hehe) så är de alltid skoj o få sånt ;) Jag har ju alltid haft Allbäck som favvo i landslaget :)

Ja de e vad jag har o skriva nu...kanske kommer mera sen.


En bild på tjejerna när vi va på ÖIS-HBK

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En underbar vinst

Idag va både tjejerna o jag trötta...låg kvar ganska länge i sängarna imorse...tjejerna vakna lite tidigare, men de busade som bara den. Vi har ju som sagt möblerat om så nu står de brevid varandra...o kan ha väldigt skoj. Flisan har nu börjat ställa sig upp i sängen o tycker själv att hon är väldigt duktig...vilket hennes mamma självklart åxå tycker <3

När de små hade ätit gröten vid halv 12 ungefär så började vi göra oss i ordning för att bege oss till mina gamla hemtrakter (Gårda) för att hämta Tebbes o Peters post. När vi hoppa på bussen här i Tuve så va de en tvillingmamma med sina små på åxå...dom va bara 1 månada yngre än Amanda o Felicia...vi pratade endel o tydligen ska de starta en tvillinggrupp här i Tuve för de e mycket tvillingar här...vilket jag tycker låter lite skoj så de får jag kolla upp =) När vi kom till backaplan så va de dags för byte till 5:an.
Efter vi hämtat posten handlade vi lite på Ica Focus...de va länge sen kan jag lova, men saknat den affären lite måste jag erkänna...där finns verkligen allt :)
När vi sen skulle ta spårvagnen tillbaka så va de en mamma med vagn som skulle på åxå...när jag kom till hållplatsen prata hon i telen...när hon skulle på prata hon samtidigt som hon försökte få på sin vagn ensam...så jag va snäll. Sen ställde hon vagnen o gick o satt sig...den stod ju inte allt för bra...hade de varit en inbromsningen eller en tvärare sväng så hade den inte stått kvar, men hon satt o prata i tele. Själv släpper jag inte vagnen en sekund, men man kanske kan de...fast inte kommer jag pröva.

När vi sen skulle av på backaplan igen så skulle självklart alla idioter på innan vi fick komma av...blir lika arg varje gång...j...vla idioter. Så va de en väldigt gravid tjej som hjälpte mig av med min gigantiska vagn, va tvungen o fråga om hon kunde bära, men de gick bra. Tack för att de finns snälla människor =)

När vi kom hem va de dags för lite mat till tjejerna...sen blev de lite lek. Daniel kom hem o tjejerna sken upp.
Då va de bara att stoppa dom i badet..där de plaskades hej vilt. Sen strax före 6 orkade dom inte vara vakna längre så då fick de knoppa i säng =) Mina sötaste, finaste, underbaraste skruttor <3


Sen har vi ju denna underbara vinst o de e ju självklart 2-0 segern mot aporna DIF. Nu ligger de fortfarande kvar nere i träsket, medans vi leder serien ;) Så superettan här kommer Djurgårn...ni får gärna stanna där :)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tillbaka i götet

Japp nu är vi hemma igen efter vistelsen hemma hos min mamma. Jag o tjejerna tog tåget upp förra onsdagen....höll tjejerna vakna efter de hade käkat gröt här hemma för att de skulle sova på tåget, men självklart så somande Amanda i taxin till stationen o vakna så fort vi kom på tåget =) men de satt så nöjda i sina stolar...Flisan somnade efter en stund så då ville Amanda sitta i mitt knä en stund. När vi skulle av så va de en väldigt trevlig äldre man som hjälpte mig av med tjejerna...han tyckte att eftersom han själv va tvilling så skulle han självklart hjälpa mig :) Har nu upptäckt att det finns otroligt mycket människor som är tvillingar eller har barn som är de...förrut tyckte ja knappt man såg eller hörde de alls =) När vi kom till sthlm så va de bara att hoppa på pendeln mot Bro där mamsen hämtade upp oss.
Mamma hade tagit ledigt denna gången vi kom upp...så vi skulle hitta på massa skoj :) Torsdagen tillbringade vi på IKEA...tvungna att köpa sängar till tjejerna eftersom de inte ligger kvar längre där man lägger dom :) Ist för att köpa resesängar så köpte vi spjälsängar så nu har tjejerna även ett eget rum hos mamma =)
Fredags så åkte vi till Uppsala o hälsade på mormor...sen åkte vi till Gränby för att shoppa lite...träffade även Rosie o de va skoj för de va jättelänge sen sist.
Lördagen mötte vi upp Karin med tvillingarna Hugo o Elliot i Bro för att åka till Enköping...där va de tvillingloppis :) fanns hur mycket som helst, men handlade inget speciellt. Vi gick sen upp till "centrum" o shoppade lite ist...hittade jättefina jackor till tjejerna. När vi va klara så åkte vi hem till mamma allihop o käka lite lunch ;)
Så himla skoj va de o se dessa små juveler...de hade blivit så stora sen sist :) o självklart va de skoj o träffa Karin igen åxå :)

Söndagen kom min bror o Hanna ut o hälsade på...tjejerna fick sååå fina kläder av dom. Vi käka lite mat o umgicks...mycket trevligt :)
Måndagen va vi in till Bålsta o käka lunch med en gamal arbetskamrat till mamma...sen åkte vi till centrumet o shoppade lite mera ;)
Sen tisdag o onsdag gjorde vi inte så mycket för tjejerna åkte på förkylning =( stackars små som inet kunde sova på nätterna, men de va pigga på dagarna iaf så de har inte haft nån feber.
I torsdags va de dags att åka tillbaka till götet, pappa o Agneta skulle med ner så vi åkte bil ner...e lite skönare ändå o åka från dörr till dörr :) Vi åkte inte fören kl 20 för de va på valpkurs med lilla Mella.
Vi kom ner vid halv 2 på natten...tjejerna sov hela resan ner.

Igår åkte vi ner på stan...pappa träffa nån bandykille o Agneta o jag gick o kolla kläder...Daniel kom ner när han slutade. Sen tog Daniel, jag o tjejerna bussen till backaplan där vi mötte upp pappa o Agneta för vi skulle handla mat. Tjejerna va hungriga så vi åkte med i bilen hem sen o Daniel stackarn fick ta bussen för vi fick ju inte plats allihop.

Idag har jag äntligen fått min vilja igenom...vi har möblerat om på hela övervåningen...o de blev så fint...tur att jag är så bra på att få de jag vill hahahah ;)
Daniel va lite emot de så han har inte riktigt erkänt att han tyckte att de blev bra, men jag vet att han tycker de ;) Vi har även fått upp gardinstänger nu så de har blivit lite mysigare :)

Daniels föräldrar o syster kom förbi o hälsade på en stund åxå :)
Nu sitter vi i soffan o slappar...de e skönt de åxå :)

Bilder kommer senare.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag

I ¨måndags så va ju jag o Daniel på fotboll Häcken-AIK o de slutade precis som jag ville...vinst till AIK...tillbaka till serieledning :)
Igår så va jag o tjejerna inne i stan o träffa Liv...vi gick runt lite sen hamnade vi på vårat vanliga fik...tjejerna käka lite smörgås...o sen så fick de mat åxå. Vid 4 tiden åkte vi hem...Daniel ringde när vi satt på 17 bussen. Han skulle gå på ÖIS-Halmstad igår med jobbet, men ringde o sa att det fanns biljetter över...så han tyckte att jag o tjejerna skulle följa med. Han ville väldigt gärna hinna umgås lite med skruttorna efter som vi åker idag till mamma/mormor.
Jag bestämde iaf att vi skulle åka med på fotbollen så det var bara att åka hem o packa om lite...i med välling i väskan o sen bege sig till bussen igen...hann vara hemma ca 20 min =) Kom in till Ullevi redan vid 17.40...o de va ju lite väl tidigt så gick o mötte upp Daniel som hade varit o tränat på Valhalla.
Tjejerna tyckte de va grymt kul på fotboll...Flisan höll på o somna i vagnen innan när hon åt vällingen, men när fotbollen börja så satt hon o dansa nästan hela tiden när ÖIS-klacken sjöng =) När de blev mål satt hon mest o skratta. Amanda va glad hela tiden, men otroligt trött, men hon höll sig vaken tills de va 1 min kvar hhahah...missade ÖIS 2-1 mål.
Ja så ÖIS vann igår o då finns de ju bara en sak att tillägga DJURGÅRDEN LIGGER SIST mohahaha

Nu är kl 10 så om 2 timmar så ska jag ta mig en taxi ner till centralen...för då ska mina hjärtan o jag åka tåg...Ska bli så roligt att träffa alla där hemma....saknat dom massa <3

Ne nu ska jag plocka i de sista som jag ska ha med mig...har ju inte allt för stor packning med mig för att vara 3 st...en liten ryggsäck :)

Ha de bäst alla för de kommer jag ha.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Idag står fotboll på schemat

Idag vakna inte tjejerna fören vid halv 11...eller jo självklart åt de välling vid halv 8 som vanligt, men de somna om...vilket inte är så jättevanligt längre. pigga o glada gick vi upp alla 3 o satt o bara slappa ett tag...de åt gröt vid halv 12 ungefär...sen gick vi ut på promenad i detta underbara väder som har kommit till oss dessa dagar :) Tjejerna somnade i vagnen...så då passade jag på att gå o handla lite på samma gång.
När vi kom hem lekte tjejerna lite o jag satt igång o tvätta...måste ju ha lite rena kläder till oss alla 3 när vi ska åka uppåt i landet på onsdag =) Japp då ska vi hälsa på familjen min. Ska bli så roligt...man saknar dom ju.

Ikväll ska jag o Daniel på fotboll...det är Rambergsvallen som gäller. Häcken-AIK...de e ju dags att vi tar tillbaka serieledningen från BlåVitt igen :) De kommer bli endel fotboll för mig nu så de ska bli super...har varit lite dålig iår, men jag har ju umgåtts med mina små hjärtan ist så jag kan inte klaga :)
De blir iaf AIK-ÖIS den 21:a sep...får passa på när jag ändå är uppe i sthlm =) Sen blir de derby weeiii AIK-Bajen 25:e okt de ska bli grymt...då drar jag även med mig Daniels supergoa syster upp till sthlm =)

Ne nu ska jag leka fotograf igen...höres snart igen.

PussenKramen



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagen då jag tar efter alla andra

Ja idag känns de nästan så när jag skriver i bloggen hehe, men får så mycket bra idéer av er mina vänner.
Läste i min vän Ikons blogg idag....det som jag själv undrat så många gånger. jag har ganska många läsare...eller iaf runt 30 st o jag har ingen aning om vilka ni är...förutom vissa av er. Så SNÄLLA ni kan väl skriva en liten kommentar så jag får ett litet hum om de hela ;)

Så över till helgen...i fredags så gjorde vi inte mycket alls...lekte lite..åt mat...tjejerna sov...Christin kom o hälsade på...tjejerna fick så söta skor. Ska lägga in en liten bild på dom när jag laddat klart kameran. Sen på kvällen så va de Idol som gällde. Så måste jag ju berätta att Tebbe ringde mig...dom satt o parta...Blir alltid lika glad när hon hör av sig...saknar massa.
På lördan hade jag mina sovmorgon...så skönt att sova ibland =) Gick upp vid 10 iaf för vi skulle iväg så fort som möjligt...skulle på kalas hemma hos Daniels föräldrar...Jörgen fyllde år förra helgen.
Skulle egentligen ha tagis oss en lite promenad till dom, men Jörgen kom o hämta oss ist. När vi kom dit så åkte jag o Daniel iväg o köpte present sen va de bara att invänta de andra som skulle komma vid 15.
Vi åt mat o fruktsallad...så himla mumsigt. Tjejerna somande vid 19 tiden o så tänkte vi att vi skulle åka hem senare, men de blev inte så utan vi sov kvar. Aldrig roligt o väcka tjejerna när de har somnat för natten...känns inte schysst.

imorse vaknade dom halv 9...trodde nästan att de va jag som inte vaknat av dom, men de sov tydligen väldigt skönt hehe. Vid 12 tiden åkte vi ner till H&M o kolla lite...provade lite olika mössor till tjejerna, men hur kul känns de o köpa vintermössa nu???? speciellt när vädret är kanon igen, men de dröjer väl inte länge tills de blir grått o trist igen, men vi håller tummarna =)
När vi kom hem sov tjejerna en stund sen gick vi ut o satt oss på gräsmattan...tjejerna åt sin mat ute o de e ju alltid lika mysigt.

Håller på o knäpper massa kort på tjejerna för jag ska mejla över bra bilder till Tebbe som hon ska gö nå fint av nere i Vietnam :) Har iofs massa fina bilder på dom, men bilder kan man väl aldrig få för mycket av =)

Just nu sitetr tjejerna på golvet mitt emot varandra o flaxar o klappar händerna o skrattar massa. Händer så mycket med dom nu hela tiden...Amanda e snabb som bara den när hon ska ta sig fram...på mage i en ålandes ställning...Felicia står i krypställning o typ hoppar fram...hon reser sig upp mot saker.

Bilder kommer om en stund ;)


Tjejernas nya skor

                   

                   

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Roligt

Hittade denna hos Liv

Regler:
Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!



1. Vad heter du? SARA
2. Ett ord på fyra bokstäver: SOVA
3. Flicknamn: SOFIA
4. Pojknamn: STEFAN
5. Yrke: SOCIONOM
6. Färg: SVART
7. Klädesplagg: STRINGTROSA
8. Mat: SOPPA
9. Sak i badrummet: SCHAMPOO
10. Plats/stad: STOCKHOLM
11. En orsak att vara sen: SLÖ
12. Något man skriker: SKIT
13. Film: SNUTEN I HOLLYWOOD
14. Något man dricker? SAFT
15. Band: SONIC YOUTH
16. Djur: SNIGEL
17. Gatunamn: SKYMNINGSVÄGEN (Storvreta, Uppsala)
18. Bil: SAAB
19. Sång: SARAH (Mauro Scocco)

LÄSER NI DETTA VILL JAG ATT NI GÖR UTMANINGEN OCH LÄNKAR TILLBAKA TILL MIG!

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Som en sommardag

Idag har de varit så underbart väder...nästan så man tror att sommaren e tillbaka, men man ska väl inte hoppas allt för mycket :) Hur länge sen va de inte himlen va så här blå??

Idag tog vi iaf allihop en lite promenad till affären, trodde ju att tjejerna skulle somna, men tji fick jag. När vi kom hem igen så la vi dom i sängarna o efter en stund slockana dom. Haft en lite konstig morgon...de vakna kl 7 åt välling...Amanda somna om, men inte Flisan...tog med mig henne in i sängen...då somnade hon efter en stund...o Amanda vakna. Själv va jag bland de osmartaste igår o kom inte i säng fören kl 2...vet inte vad jag tänkte på om jag nu gjorde de...kl gick lite väl fort helt enkelt =)
Vi kom iaf upp ur sängen kvart i 11.

När tjejerna sov va jag o Daniel ute på gården o fixa lite...vid kvart över 3 va de dags för tjejerna o vakna igen o äta lite mat...efter de gick vi ut o gunga lite...alltid lika roligt =)

Mössa på...byxor av ;)

Fick mess av Liv lite tidigare o hon o Clara va på väg till oss för o hälsa på :) När Liv tala om för Clara att de skulle hit så de första hon sa va -Ja då kan jag gunga.

Så himla sööööt o hon sprang sen mest o jaga Daniel...heheh där va hon inte blyg iaf ;)

Vi andra satt oss på en filt på gräset...hur skönt som helst.
Måste ju berätta att Flisan har nu börjat ställa sig upp...ja med hjälp av min kropp då såklart...hon har ju tidigare klättrat på oss, men ställt sig på knä...idag tog hon sig upp på fötterna
Svårt att ta en bild när man ligger ner på sidan o hon ändå är väldigt nära =)

Så ska ni få lite andra bilder från dagen =)

   
Liv o Clara  
      
Amanda o Felicia
 
       
Liv o Clara spelar fotbollen..o Clara gör kullerbyttor...sen skulle jag knäppa kort på hennes fina hår tyckte hon ;)

            
 En go o glá Clara...Amanda klappar händerna o Flisan leker med bollen

Har haft en underbar dag med familjen o underbara människor <3


Dom älskar varandra <3<3<3 Puss mina hjärtaan

Tack för idag.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fullt upp

Imorse fick jag nästan en liten chock...jag o tjejerna vaknar alltid när Daniel går upp på morgonen, men idag måste han ha fått för sig att han skulle smyga. Jag vaknar till när jag hör han stänga dörren...vet inte hur han lyckades för annars låter han som en bulldozer på morgonen :) Kollade på¨kl o den va halv 8...tjejerna sov fortfarande...annars brukar de normalt vakna runt den tiden...jag somnade om iaf o vakna inte fören vid halv 9...då jag hör tjejerna ligga o skratta som bara den inne i deras rum...låg bara o lyssna tills de lessna då gjorde jag välling o tog in dom i sängen. Amanda ligger näst intill stilla efter vällingen...leker lite o snackar som bara den...medans Flisan far över näst intill hela sängen. Hon ligger...kryper omkring...sätter sig o låter en massa. Så himla skoj nu när de rör på sig lite, men man kan ju inte lämna dom allt för långa stunder...för de hittar på allt bus de bara kan. Vi gick ner iaf runt 09.45...lekte lite, kolla på tv mm. Gröten åt de som vanligt runt halv 12 sen e de dags att sussa lite igen.
Vid 1 ungefär kommer Annika o hälsar på, dricker lite kaffe o snackar lite skit...egentligen skulle höggravida Sofia kommit med, men de blev lite ändrade planer...får ta de en annan dag om hon inte bestämmer sig för att klämma ut den lille ist :)
tjejerna vaknar runt 2 tiden o då e de full fart igen...vi sitter på golvet med tjejerna o Amanda har självklart hittat telefonjacket...det är ju en del sladdar om man säger så till både modem o boxen...de roliga e att när man ser att hon är på väg dit så säger man hennes namn då stannar hon upp o ligger o sprattlar....hon ser ungefär ut som en skalbagge som hamnat på rygg o inte kommer nån vart :) sen fortsätter hon framåt igen. Lyfter man bort henne så skrattar hon. Hon tycker de e grymt skoj, medans en själv lessnar efter ett tag :) Till slut kanske hon lessnar (håller tummarna)

Vid halv 5 kom Daniels mamma hit o hämta upp hela familjen...då va de dags att åka till IKEA...orkade inte plocka med vagnen så tjejerna fick sitta i kundvagnar ist...är ju endel o titta på. Vi hittade lite nödvändiga saker som tur va =)
Sen va de hem o kolla på fotboll som gällde...o hur kul va den matchen???? Tur att de vann, men ska de spela sådär så vet jag inte hur pass de skulle klara sig i ett VM, men men de visar sig väl om de kommer dit.
Sen va de Idol som stod för underhållningen...vissa människor, va har de där att göra?? Men vad är Idol utan uttagning?? Ingenting...de är väl egentligen de bästa under hela säsongen ;)

Så lite till igår...jag va ju o tatuera mig o tjejerna fick hänga gäng med Liv o Clara...de gilla dom som bara den...måttligt trötta va de iaf när vi kom hem :)

Otroligt stolt över mina nya tattoos <3 Märkt för livet med de som betyder mest av allt <3
 
Älskar mina tjejer <3<3<3




Sen måste jag börja räkna ner...om 1 vecka beger jag mig uppåt i landet igen...hem till La familia

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tattoo

Japp idag är det dags för att tatuera sig =) Som sagt så hade jag ju tur när de gällde o få en tid...de hade inga fören i slutet av november, men min snälla tatuerare klämde in mig redan idag så behövde knappt vänta 2 veckor ist =) Liv o Clara ska ta hand om mina juveler sålänge...tur jag har dom så jag kunde ta den tiden.
idag vaknade tjejerna vid 7 så då va de bara o ge dom välling...Amanda saomnade om, men Flisan tyckte inte att det var så roligt så hon fick komma in o lägga sig hos mig...väl nedpuppad så somnade hon om åxå. Vi gick upp vid 10...o va tvungen att ge dom gröt redan vid 11 så jag hinner med att ge dom mat innan vi åker in till stan sen. Flisan e lite smått gnällig så jag fick dom att sova en stund till nu o tur e ju de annars får inte Liv nån rolig eftermidda =) Hon, Pontus, Clara o Linnéa ska ta med dom till Bushuset...de blir skoj för dom =)

Jag vet ju inte hur lång tid de kommer att ta för mig, men får packa ner lite yoghurt så de klarar sig tills vi kommer hem igen :)

Skriver mera senare.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tråkig måndag

Uff vilken tråkig dag =( vädret suger o jag har allmänt tråkigt...ja just nu iaf när tjejerna sover, får hoppas på att de vaknar snart. Sen har jag ett annat stort problem...en flugjävel...den vägrar ge sig o jag får inte dö på den =(

Idag har vi lämnat massa kläder till klädinsamling...vi har haft en hel kartong som stått i hallen sen vi flytta in. Har tänkt många gånger att vi ska åka iväg med den, men det har inte blivit av så de va härligt o få den lappen om att de hämtar allt. Fick även iväg massa barnkläder, men vissa saker kunde jag inte ge bort...är väl lite nostalgi eller nått hehe. Kan ju inte spara hur mycket som helst tyvärr för de får vi inte plats med, men allt har jag iofs kört hem till mamma hahahah.
Sen har vi ju vänner som fått tvillingar tidigare i år så dom har fått lite kläder åxå. Tjejerna växer ju så otroligt fort så man hinner knappt använda allt.

Måste ju även berätta om tjejernas framsteg...Felicia har kommit på nu hur man sätter sig upp :) Blev lite förvånad här om dagen när ja la dom för att sova midda...när jag tittar in efter en stund så sitter hon upp i sängen o leker...min duktiga lilla tjej :) Amanda har fått en enorm framtand o den andra har kommit ut en liten bit åxå :) tandborstarna är framplockade så de har ju blivit en rolig leksak. Annars är de full rulle här hemma, de tar sig framåt...dock inte krypandes, men ålandes. Felicia har hittat krypställningen, men inte kommit på att det är så hon ska ta sig fram än, men de kommer nog när som.

Ja de va lite iaf, kanske kommer mera senare :)

Mina finaste <3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trevligt besök

Japp idag har vi haft en mysdag tillsammans med Liv o hennes helt otroligt söta dotter Clara. Vi möttes upp vid Tuve torg vid halt 1 tiden..så handlade vi lite...sen gick vi hem hit o gjorde iordning sallad, vi drack lite kaffe o snacka lite skit. Liv gillade tanken på egen trädgård...Clara kunde springa ut o gunga när hon ville ;) Vid halv 4 va de dags för dom att åka vidare så då tog tjejerna o jag på oss o följde med dom till bussen.

Idag somnade tjejerna åter igen innan 18...visserligen så vakna dom till alldeles nyss, men nu tror jag att dom har somnat om igen :)

Igår va jag iaf på 100års festen o de va grymt skoj, god mat, o trevligt folk. Tyvärr så fick jag väl i mig lite väl mycket alkohol, de tyckte jag ju inte då, men de kände jag imorse :( Mådde väl sådär när jag vakna, men drack väl en liter vatten o sen fick jag i mig lite sallad så då va de lugnt igen :)

Veckan som kommer vet jag inte va som händer eller jo lite iaf...tis-tattoo, ons-IKEA...sen hoppas jag att vi kommer träffa Sofia i veckan...går så jättelänge mellan gångerna. Sist jag träffade henne va hon i v24...o nu ska hon helt plötsligt ha barn om en vecka. På lördag så ska vi på kalas...Jörgen fyllde ju år igår, men eftersom vi va på partaj då så e de flyttat till lördag ist :)

Ja de va lite om veckan...mera kommer sen.


Två superglada skruttor <3


Fina Clara i vagnen i väntan på bussen <3

PuseenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Är det en vanlig dag??

Ne de e ingen vanlig dag för det är barnens farfars födelsedag HURRA HURRA HURRA. Fast de blir inget kalas för honom idag för vi ska alla iväg på 100års fest...eller alla utom Daniel som ska vara hemma med tjejerna idag o ha en myskväll. Vi skulle egentligen inte gå nån av oss eftersom vi inte har så många barnvakter här i gbg för alla ska på festen, men så tyckte han att jag skulle gå o varför inte?? Blir hämtad runt 18 tiden iaf av Daniels föräldrar...eller de kommer lite innan för de måste kramas lite :)

Inatt har tjejerna sovit som bara den...de somnade kvart i 6 igår så jag trodde ju absolut att de skulle tycka att det var morgon väldigt tidigt imorse, men nej nej. Amanda va jag iofs in o hämta runt halv 5, men hon somnade snabbt om brevid mig...Daniel somnade på soffan. Flisan vakna halv 8...lagom trötta ;) men så duktiga e dom <3

Nu har jag precis varit ute i landet o tagit in all rabarber för att frysa in de innan de blir förstörda...duktig Sara.
Snart vaknar nog tjejerna igen o då är de dags att hoppa in i duschen för min del. Ops nu vakna Amanda så tack o hej för mig.

Ha de bäst alla för de har jag.
PussenKramen

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredag!!!

Japp idag är de fredag...som man som vanligt längtar till även om man går hemma 7 dagar i veckan. Fast jag var ute på jobbet o hälsade på i tisdags...alltid lika kul o träffa alla arbetskamrater...o ska jag va ärlig så längtar jag lite tillbaka, men jag skulle vilja kunna göra både och...jobba o va hemma med mina underbara små sötisar. Daniel har äntligen fått ett jobb så jag är jätteglad för hans skull...så nu är han lärare :) Han jobbar 75% så e ledig på torsdagar...så frågade på jobbet om jag kanske kan få komma in o jobba torsdagar...så jag håller en tumme för de.

Idag iaf så vaknade vi o de va typ storm ute...jag va lagom trött så skruttorna fick komma in o lägga sig hos mig ett tag tills jag orkade gå upp ;) vid 10 tiden så tog vi en promenad till affären...vällingen va slut. De va bara att hålla i sig...som tur va hade vi medvind hem heheh :) Sen käkade tjejerna lite gröt o sen va de dags att sussa lite för vi skulle gå o hälsa på Daniels mormor.

Vet inte va de va med tjejerna idag...för de va sååå otroligt trötta...kunde inte hålla de vakna så de somnade redan kvart i 6...vi får se hur länge de sover imorrn hehe ;)

Så måste jag ju bara berätta nått som jag iaf tycker e super...på tisdag så ska jag tatuera mig weeeiiii....Jag ska skriva tjejernas namn o födelsedatum på handlederna. Under tiden ska gulliga Liv ta hand om töserna för Daniel jobbar.


Så roligt nu när de har kul med varandra <3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

I´m back

Yes nu har vi äntligen fått vårt kära internet tillbaka...de tog bara 5 veckor =)

Under den här tiden så har det hänt massor...tjejerna har blivit så stora...de sitter stadigt, Amanda har fått 4 tänder, Flisan 2...de har börjat åla sig framåt så nu ligger de inte stilla på den plats man lagt dom längre =) De bästaste ordet säger dom...vilket självklart är "mamma".....Amanda väger 9 kilo Flisan 8,9 kilo. Vi trivs super i huset...o massa mer.
Åker upp till mamma o hälsar på om 2 veckor.

Ne imorrn får de skrivas mera, men nu är jag tillbaka iaf :)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()