Måndag, Tisdag o Onsdag

I måndags så va vi bara hemma jag o tjejerna...hade de bara mys. Dom har skämt bort oss de senaste 3 nätterna, de har sovit mellan halv 7 o 5 hur underbart är inte de?? =)
Igår tog vi en tripp in till Uppsala o hälsade på min mormor...hon har sytt tjejernas dopklänningar o dom e så otroligt fina...helt underbara. Sen efter de så åkte vi hem till pappa o hälsade på en sväng.
Amanda o Flisan hjar blivit så stora...det händer så himla mycket nu hela tiden....dom bubblar för fullt o hittar på massa bus hela tiden.
Idag ska vi bara ta de lugnt under dagen...sen ska jag bege mig till Solna för att se AIK-Helsingborg...då får mamma o Hasse vara barnvakt.
Imorrn på valborg så blir de till att åka in till Uppsala...mamma har tagit ledigt weeiii =)

Ne nu ska jag ta hand om töserna...fast dom sover så jag ska bara slappa hehe.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dessa dagar!!!

I torsdags så var Ikon o lilla Nora här ute på landet och hälsade på...mycket mysigt va de. Lilla Nora e så himla söt, men hon har ett humör som heter duga ;) som min lila Amanda ungefär hehe. Amanda, felicia o Nora är alla födda 081215 så det är lite kul faktiskt...kommer ihåg på premiären förra året, AIK´s såklart...så kom Ikon förbi o tog en öl med oss på East...då prata vi lite om barn...vet ej varför, men de kom upp iaf...o sen slutade de med att vi va gravida båda 2 o så fick vi på samma dag.

Fredagen tillbringade jag inne i Uppsala med Rosie...hämtade upp henne på jobbet...åkte hem till henne o gav tjejerna mat...sen gick vi upp till Gränby o fika o självklart shoppa jag kläder till tjejerna...Kan inte låta bli.

I lördags så kom Mikael o Hanna ut o hälsa på...vi grilla o bara hade de mys. Dom stanna till på barnens hus o köpte en varsin stol till tjejerna så nu kan dom sitta med vid bordet, vilket dom gillar =) Dom har börjat smaka på lite mat...eller det är gröt på morgonen o så får dom potatis o majs på kvällen...men det är väl sådär hahaha...Felicia ser ut som hon äter det äckligaste hon vet.

Idag har jag varit inne i Bro centrum o träffat Liv som är uppe o hälsar på sin mamma o syster...mycket roligt att dom bor i samma håla våra familjer heheh =)

Japp då e de klart...nu är man husägare :) fast vi får inte flytta in fören i juli, men måste ju bli av md lägenheten åxå...så jag vet vad jag har att göra när jag väl tar mig hem till gbg igen.

Så nu har ni fått en liten uppdatering...bilder kommer senare

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Uselt av mig

Japp jag vet...jag har varit usel på att uppdatera här på bloggen. Jag har knappt suttit framför en dator sen jag åkte upp.
Men iaf som jag skrev i förra inlägget så va vi ju på AIK´s premiär mot Halmstad...tyvärr så såg jag ju inget av matchen...trodde tydligen att jag tålde mer alkohol efter 1 års upphåll, men tji fick jag =)

Efter vi varit ute hos pappa i Öregrund så åkte Daniel, jag o tjejerna tillbaka ut till mamma igen o min bror o Hanna kom ut o hälsade på...mycket trevligt.
På påskafton skulle vi åka upp till fjällen, men vi kom inte så långt...Flisan blev sjuk...feber o massa rosslig i halsen...stackarna....så vi bestämde att vi skulle åka upp på onsdagen tillsammans med Mikael o Hanna, men då blev ist Amanda sjuk i hög feber o rosslig så vi kom aldrig upp till fjällen...vilket var väldigt tråkigt, men vad kan man göra...hade ingen lust att utsätta skruttorna för mer än 6 timmars bilresa...o sen behöva sitta inne. Det kommer fler gånger. Vi blev kvar ute hos mamma hela veckan ist o skulle åka hem igår egentligen, men jag o tjejerna stanna kvar här ute i skogen o Daniel åkte hem...han har ett examensarbete som han måste göra...så då ska han få ägna all tid till de...o så slipper jag sätta mig i en lägenhet nu när det ska bli så underbart väder. Får se när vi beger oss hemåt igen.

Tänkte jag skulle hinna med o hälsa på lite kompisar o mormor innan iaf. Min mormor e nog världens bästa...hon ska sy dopklänningar till tjejerna...vi har ju som sagt bokat tid nu för dop den 23:e maj så hon har ju inte så himla mycket tid på sig, men hon e grym =)  Ska bli skönt o ha de gjort...dom börjar bli så himla stora nu...det har hänt så mycket på de här veckorna som vi varit borta...så alla där hemma i Gbg kommer få sig en chock :) O jag vet att dom längtar ihjäl sig efter dom.

Tyvärr kan jag inte lägga in nå nya bilder för jag har sladden till kameran hemma =) Så det får jag lägga in i efterhand.

Ne nu ska jag gå o slappa framför tv´n för jag e trött...har haft en rätt gnällig eftermidda idag, men nu sover dom äntligen heheh =)

Daniel jag älskar dig så mycket.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Resan till Sthlm

Japp som ni vet är jag uppe i Sveriges huvudstad....jag o Tebbe åkte i torsdags...hämtade upp henne vid halv 8på morgonen. Stannade till på McD i Allingsås för att få i oss lite frukost.
Vid 1 tiden var vi framme i Västerås för att hälsa på hemma hos Tebbes mamma...3 av hennes systrar kom förbi åxå.
Vi begav oss av vid halv 6 för att åka hem till min mamma. va lite småtrötta efter resan.
På fredagen så va det underbart väder så vi var ute hela dagen...när mamma kom hem så drack vi lite öl o bara tog det lugnt.
på lördan åkte jag o tebbe in till Bålsta o köpte lite öl till söndan...lite hårfärg o annat smått o gott. Åkte hem o färga håret...o som Tebbe redan skrivit i sin blogg så blev hennes hår både rött o blont hahaha...
Söndan gick vi upp käka frukost o gav tjejerna mat sen fick vi skjuts in till pendeln...för då va det dags att åka till solna. Gick till AIK shoppen o köpte oss en varsin halsduk o såklart fick tjejerna en varsin AIK napp :) gick o tog en öl efter de...o träffa syskonskaran Tage 4, Hugo 7 o Melker 2 månader...så söta =) Gick sen till east för att dricka lite mera öl...eller alldeles för mycket öl...Jag lyckades så jag inte såg matchen alls...eller jag såg dubbelt hahaha...gjorde illa benet, men vet ej hur haha =)
kom hem decka i soffan.
Måndagen tillbringa vi med att färga håret igen. Körde sen tebbe till tåget vid 5 tiden.
På tisdagen åkte jag med Hasse in till Uppsala för att möta upp pappa o sen daniel som kom med tåget. Åkte ut med pappa till öregrund. Imorgon torsdag åker vi tillbaka till mamma igen.

Så det var en snabb genomgång...skriver mer senare o så kommer det lite bilder :)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Dop

Japp nu är de klart för dop...har äntligen fått den tid som vi ville ha. Även om de sa att de inte hade dop på lördagar...o att de inte öppnade upp kyrkan för bara ett dop...så fick jag min vilja igenom =) Känns så skönt o få de gjort...måste ju tänka på Mikael, Patric o Natta som ska orka stå där framme o hålla i dom. Så kan ju inte vänta för länge, men nu hinner dom bli 5 månader.

Japp sen så har vi ju dagen då det är premiär för uteserveringen...mmm kall öl i det underbara vädret som vi även fick idag...Kan de bli bättre?
Daniel får vara hemma med tjejerna medans jag går ut o roar mig ;) fast de blir lugn för mig iaf för jag ska upp tidigt imorrn o köra bil...ska ju hem till mamsen, men först ska vi stanna till i Västerås o hälsa på Tebbes mams...va länge sen jag träffade henne.

Om ca 45 min kommer mäklaren hit...F..N ta honom om han inte säger att jag får ut mer än jag gav heheh ;)
 Ne nu ska jag packa lite åxå innan...ojoj massa o göra.

ha de bäst i solen alla

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()