Sommar o sol

Me like alot...mera sånt vill vi gärna ha. De e ju synd att de blåser, men kan inte räkna med så mycket annat här i landets blåshål...ja de e Göteborg jag pratar om.
Idag har vi iaf varit ute hela dagen...tjejerna älskar o va ute o de e ju kanon...Vid 10 tiden kom Anna o Alfred förbi o hälsade på...drack lite kaffe o vi hade mysigt o trevligt. Tjejerna o Alfred trivs väldigt bra ihop.

Vid halv 12 va de tvugna att åka hem för alla de små blev trötta så de va bara mat o sängen som gällde. Själv la jag mig ute i solen o hade de gött...lyssna på musik o halvsov i solen.
När tjejerna vakna hoppa vi i vagnen o gick till gammelfarmor Gunnel o hjälpte henne med en sak...sen blev de en tur till affären o jag köpte blommor till krukorna jag fick av Daniels mamma igår.
Så även idag har jag lekt trädgårdsmästare :)


Visst blev de fint? Jag e ju ingen stjärna på de hela, men jag e nöjd över mig själv =)

Så kommer lite bilder på mina sötnosar <3


Nya favvostället på gården

Min fina lilla Felicia <3

Min fina lilla Amanda <3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Morsdag...

är även min dag nu...eftersom jag är mamma till världens finaste, underbaraste o charmigaste små juveler...ja de e ju självklart Manda o Flisa jag pratar om...jag har fortfarande svårt ibland o se mig som mamma...Ni som vet...kommer man någonsin fatta att man fått de finaste man kan få i livet?

Idag har vi även varit hemma hos Daniels föräldrar o ätit god mat...De va barnvakt inatt så hade inte sett mina fina på 25 timmar...snacka om att man saknar dom...o så e de ju bara så underbart när de kommer fram o kramar o pussar på en. Då känner man sig faktisgt väldigt älskad <3
Jag har ju min mamma så långt borta så kan ju inte fira henne på plats...men hon fick blommor i torsdags av mig...lite tidigt, men vad gör de? =) 

PussenKramen 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Samlar vuxenpoäng

Ja fast jag har nog skaffat de flesta redan...fått barn, köpt hus, bakat bullar mm mm
Idag har jag skafat några till...vi va till plantagen idag o handlade lite blommor som JAG planterat i rabatten...impad av mig själv igen. Först rensat bort ogräs mm o sen grävde ner dom....vem kunde tro detta om mig? Inte jag isf....Har även planterat en vinbärsbuske o en annan buske...SmultronJasmin heter den...har tjatat i evigheter om att jag vill ha en sån o nu har jag fått de weeiii.
Nog om de...säkert bara jag som bryr mig ändå heheh.

Efter vi va där iaf så åkte vi hem till Daniels mormor o fikade...sen hem o packa ihop en liten väska till de små för de ska sova hos farmor o farfar idag...Daniel ska ut på galej med en kompis o jag ska dricka vin.

Ha en trevlig lördagkväll allihop...bänkad framför EVC kommer inte jag vara iaf, men hejja Cypern :)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Shopping

Idag tog sig tjejerna o jag oss ner till backaplan för att kolla om vi hitta nå skoj. De små är ju inte allt för roade av att gå i affärer...så därför tänkte jag att jag passar på när de ska sova, men icke sa nicke...sova ville de inte.
Vid 14 tiden kom Annika o Jennifer ner o höll oss sällskap...käkade lite lunch...o efter de deckade dom...övertrötta eheheh.
Då va de mycket lättare o kolla på saker...vi fyndade till mig.
2 Jeanskjolar
6 Linnen
2 Bh´ar
4 Trosor

Till barnen hittade jag.
2 Klännigar
2 Shorts
2 T-shirtar
6 Linnen
2 Solhattar
2 Tjocktröjor

Riktigt nöjd av alla fynden =)


Mina fina medans vi väntar på bussen

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag igen då!!

Ja nu har de blivit fredag igen...de e ju läskigt va veckorna går fort. Börjar bli lite nervös inför hösten nu...tjejerna ska börja på förskolan o jag ska börja jobba på riktigt. Jag har längtat massa till att få börja jobba...har ju iaf gått hemma i snart 2 år. Eftersom jag själv jobbar på fsk o har inskolningar så vet ja ju hur man brukar säga till förälrar när deras barn gråter...- gå du de går över..vi ringer om det är nått speciellt.
Har en känsla av att jag kommer vara en av de blödigaste hahah...kommer inte alls va lika tuff som man vill.

Idag är inte tjejerna på sitt bästa humör...just nu springer de o tar varandras napp o springer åt andra hållet o den andra springer efter o skriker. Jag sitter o skrattar i smyg...för de ser rätt skoj ut =)

Har iaf planer på att ta mig ner till backaplan idag...vi får väl se hur de går med de.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

BVC

Idag har ju jag jobbat o Daniel tog tjejerna till BVC. De hade gått hur bra som helst...va inte orolig, men jag har ju gjort de annars så visst fundera man lite extra hehe...Mamma som man e.

Amanda vägde 11580g o va 85cm
Felicia vägde 10920g o va 80cm

Amanda drr ifrån både i vikt o längd, men vikten e kanske inte så konstigt med tanke på hur mycket mer hon äter hehe. Men Daniel bokade även en tid på vårdcentralen för Amanda...ska kolla om hon e glutenallergiker...läkaren idag sa att de fanns vissa syntom på de...o med tanke på hur hennes mage e så e de ju nått som inte stämmer riktigt som de ska. Jag hoppas ju att de inte e så, men skulle va skönt o veta va de kan va annars.

Jag kom hem från jobbet iaf vid 17 tiden o då tog vi på oss skorna o gick ut på gården...Flisan har inte sovit på hela dagen o med de humöret jag berättat om tidigare e de lättare o va ute hehe.
Här kommer lite bilder:


Amanda spanar på flyplan

Felicia ser massa fåglar

Världens finaste tjejer <3<3

Syskonmys ibland rabarberna...Fast nått är de Flisan inte gillar ;)

Mina älsklingar <3<3

Nu ligger de små o sover o jag slappar i soffan...ikväll är de Vampire Diares o kvalet till eurovision som gäller om jag får bestämma, men de vet man aldrig...eller jo jag vet =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uppe med tuppen

Idag kan jag iaf säga att jag va de...klockan ringde 05.30. Självklart va denna natt som alla andra dagen innan jag ska jobba...kom i säng vid halv 11...kunde inte sova, men gjorde de till slut iaf. Vaknade vid 3 av att de sm va vakna...o samma visa igen...kunde inte somna om. Så när kl rinde halv 6 trodde jag att jag skulle va halvt död, men konstigt nog e jag relativt pigg nu, men de kommer väl sen.
Aja nog om de ointressanta...nu ska jag gå till bussen.

Så ska jag bara tala om att Daniel ska ta tjejerna till BVC idag för första gången själv...1½ års kontroll + sprutor =( Tycker synd om de alla 3 om jag ska va ärlig, men de ska bli intressant o se hur långa de e o va de väger.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glass e gott

När tjejerna vakna idag så va svärmor här o hälsade på...o vi åkte med henne hem...åt mat o fikade. Manda o Flisan fick glass o jag måste säga att jag är imponerad av hur duktiga dom är att äta pinnglass...ja alltså med att hålla i enbart pinnen. De e ju inte så att de gjort de varje dag direkt, men de brås på mamma o lär sig fort ;)




När vi kom hem blev de direkt ner i badet...innan de va dags att sussa. Själv hoppade jag in i duschen...imorrn är de dags för jobb igen =)

PusseKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gött med sol

Idag klädde vi på oss o va ute redan vid 9...solen skiner o de e riktigt varmt. Vi har gungat o haft lite picknick på gräsmattan...ja eller tjejerna har iaf :)


Gunga e jätteroligt

Amanda ville prova den stora gungan åxå

Flisan åxå såklart

På den kunde vi gunga tillsammans <3

Sen blev de lite picknick...lite russinj i en varsin mugg så e de nöjda o glada <3

Sen va de dags för lunch...o idag blev de våfflor med jordgubbssylt. Sen va de dags för sängen...trötta små tjejer idag för de bestämde sig för att vakna tidigt...eller egentligen så är de så att de vaknar av Daniels väckarklocka.
Själv ska jag sätta mig ute o försöka få lite färg <3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grått o trist

Uppe med tuppen...ja iaf kl 8...jag hoppade in i duschen...tjejerna lekte. Sen blev de välling för de små...innan de va dags att bege sig till affären...handlade lite allt möjligt.
Sen blev de apoteket...har bestämt mig nu för att sluta gnaga på naglarna...e ju rätt äckligt om man tänker efter =) Så de blev både nagelförstärkare, nagellacksborttagning, stopp o växt (smakar skit) Hur jag klarade av att bita i min ungdom även med de på fattar jag inte hahah...o så handkräm...nu jäklar. Har jag klarat av att gå ner 39 kilo (gravkilona inräknade) så ska jag väl klara av att bita på naglarna. Håller tummarna för mig själv iaf =)

Nu ligger iaf juvelerna o sover o jag slappar i soffan o väntar på finbesök...Sofia o lilla prinsen Nino kommer o så Annika med sin stora prinsessa Jennifer. Alltid lika mys när de ska komma o hälsa på.
Annars är jag rätt trött om jag ska va ärlig, men lite kaffe o besök så ska nog även de gå över.

Flisan har nu senaste dagarna visat sitt rätt humör o jag kan lova er att de e inte o leka med...arg som ett bi för ingenting. Brukar ju säga att de brås på sin pappa när de e som flummigast, men humöret vet jag inte. Enligt mamma så har jag aldrig varit varit sån argis o inte Daniel heller...så de måste nog va brevbäraren =)

Ne nu ska jag nog ta o piggna till lite för snart dyker dom upp.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oj oj oj sicken dag

Idag gick vi upp 8.15...va otroligt trött...fattar inte varför för jag somnade relativt tidigt igår...tror jag iaf hahah.
Vi klädde på oss o gick ner o tjejerna käka frukost....sen ringde vi till Gunnel o fråga om hon hade lust att komma förbi o fika lite med oss...o självklart ville hon de, men först åkte hon till affären o handlade lite mjölk o yoghurt till oss...så snällt =) Kl 10 gick vi iaf ut i de underbara vädret o började pilla i trädgården....ne jag e inte sjuk, men jag fick nå ryck helt enkelt...de e ju annars Daniels jobb. Straxt efter 11 kom Gunnel o vi drack lite kaffe, käka bulla o tjejerna hade hon med sig russin till...så söta när de sitter där med sina små askar.

De små gick o la sig vid halv 1 ungefär o jag fortsatte ute....sen va vi ute hela dagen fram till halv 6 tror jag. Egentligen skulle de ju ha regnat idag, men jag tackar gudarna för att de ändrade sig =) Kan ju fortsätta hoppas på bättre väder...Håller tummarna.

Har även städet lite inne o tvättat en hel del...är faktiskt lite impad av mig själv efter dagen...så känner att jag e värd att slappa i soffan nu :)

Sen är även biljetter hem bokade så den 9 juni 12.42 bär de av med tg mot sthlm...så kommer mamma in o möter oss där...för denna gången har vi ingen vagn så hon måste komma in med den så jag får med mig både packning o skruttorna. Underbara Tebbe har lovat att hjälpa mig till tåget...gulliga du.

Ja de blev en superdag även idag fast planerna blev ändrade...Skulle egentligen till öf med Maria o sötaste twinsen Loa & Julia, men stackars lillan hade åkt på kräksjukan =(

Tack för nu...PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Back home

Japp nu e vi tillbaka hemma igen...saknat min lilla rosa dator :) 1 vecka av husvaktande o hundvaktande...de har gått bra, men hemma e ju alltid hemma...man slipper leta efter saker man behöver o så vet man ju vad som finss runt omkring...ja jag tänkte ju självklart på tjejerna...de kan inte hitta massa nya roliga saker o pilla på :)
O de bästa av allt e ju att jag har fått Daniel att inse att han inte vill ha hund....jag har iofs sagt hela tiden att vi inte ska ha hund, o de hade inte hänt heller, men nu säger han själv att han inte ska ha hund...mycket bra tycker jag =) Nu e de så att jag älskar hundar, katter o djur över huvetaget, men de e ju så mycket jobb o jag tycker vi har tillräckligt ;)

Idag har vi iaf haft en väldigt trevlig dag...Daniels morbror har fyllt år så vi va där o åt go mat o smarrig tårta. Amanda, Flisan o Sebbe sprang runt som galningar...de har så skoj tillsammans de små liven...så himla kul o se.
De har ju inte träffats så jättemycket senaste tiden, men de hoppas jag att de har blivit ändring på nu.

Jag har ju lovat massa bilder...o de ska komma, men jag har lyckats förlägga mockajängen så jag kan inte få in bilderna från telen till datorn...men jag lovar att leta så mycket jag bara kan.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mysdag

Idag gick vi upp vid 8 tiden tror jag...vet inte riktigt, men de känns bra iaf =) Började tycka att Flisan lät väldigt nära...de sover i ett rum nere o vi upp på övervåningen. ja för er som inte vet så är vi hus o hundvakt denna veckan åt svärföräldrarna...de kände tydligen för att åka till varmare grader, men säger bara hehe...tji fick dom för nu har vi åxå varmt =)
Iaf så när jag kom ner så stod Flisan i vardagsrummet...hon hade lyckats komma ur sängen hahaha...Amanda stod kvar i rummet o de lät nästan som att hon skrek...Lämna mig inte ensam här ;) Så söta...o jag kan lova er att Flisan såg otroligt nöjd ut.

Vid 10 tiden stoppa vi in oss i bilen o åkte till Kärra...skulle hälsa på Annika en sväng. vi satt oss ute o mer o mer kläder på de små åkte av...till slut sprang de omkring nakna o de va tydligen hur skönt som helst =)
Annikas syster kom förbi med sin lille prins...vilken sötnos...3½ mån va han =)

Vid halv 2 åkte vi där ifrån o de tog inte många sekunder för tjejerna att somna. Åkte hem lekte lite ute sen va de dags att laga mat. Nu har vi busat lite o så kom Daniel precis hem från jobbet.

Nu ska jag stoppa ner mig själv o skruttorna i badet =)

ha de bäst...PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbara, underbara, underbara...väder

Imorse bestämde sig tjejerna för att vi skulle gå upp kl 7...snark, men de va oki iaf. Kollade på termometern o den visade 18 grader kl 7...hur sjukt e inte de??? det är detta väder som man väntat på nu under denna hemska kalla vinter. Gick upp...busa o sen frulle va de som gällde...fick ett sms kl 8 av Anna att hon o Alfred va vakna o klara för besök. Efter vi ätit frukost klädde vi på oss o sen tog bilen till dom....busa lite inne...fika litede bara att ta på sig skorna o gå ut. Låna en syskonvagn av grannen o så gick vi o mata ankorna på andra sidan vägen. Anna som nu igen är gigantisk (ja hon e gravid o ska ha smått igen om 3 veckor) orka ju inte gå så¨jättelångt så vi gick hem igen o lekte lite ute innan de va dags för lunch. barnen fick korv o mackisar o vi käka ris o kyckling...Amanda som e världens matgladaste barn åt även av mig...sen blev de glass för de små.
Vid halv 2 åkte vi hemåt igen o jag gjorde allt för att hålla de vakna i bilen heheh.

De sov 45 min sen åkte vi o hämta upp goaste tebbe hemma...käka en kokt med bröd på macken...hämta Daniel på jobbet...stanna på systemet o köpte vin o öl...åkte hem hit o hade en supermysig kväll...Peter kom vid 8 o de har blivit en massa tjötande. De åkte hem nu vid 22 tiden o nu ska jag gå o lägga mig lullig o go =)

Imorrn ska jag o brudarna hem o hälsa på Annika o Jennifer =) Mys ska de bli.

Jag är sämst på att uppdatera bilder, men jag lovar att de kommer.

Sov så gott...PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag vet vad de e....Kärlek

När jag för ganska länge sen såg en bild på Sia o hennes gullunge Thea när de pussades...vet jag att jag sa till henne att de va nått jag såg fram emot...När mina små juveler skulle börja pussas...o de har de gjort nu ett tag, men de e inte fören idag när jag va o fikade med Tebbe o Liv som jag fått de fångat på bild.

Finns de nån större kärlek en den man har till sina/sitt barn? Ne de gör de verkligen inte...den kärleken går inte att beskriva med ord...


Puss på dig min gullunge <3 mamma älskar dig

Annars idag har jag som sagt varit på stan o tagit en fika med Liv o Tebbe...sen blev de donken.
När vi va klara på stan så åkte jag o tjejerna hem till Christin o Jörgen o hälsade på...de åker till Turkiet imorgon så de ville mysa med tjejerna lite innan...Vi kom hem igen vid halv 9 o då kan jag lova er att tjejerna va trötta...de hade inte blivit mycket sömn idag, men duktiga som de e så klara de de galant.
Nu sover de iaf o de tog inte lång tid innan ögonen slog ihop...jag o Daniel sitter i soffan o slappar...han framför tv´n o jag framför datorn.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagen började i grått

Imorse vaknade tjejerna än en gång kl 9...vet inte vad som hänt...de skämmer bort mig hehe. Jag gick upp, bytte blöjor o gjorde iordning välling...de fick ligga i min säng o äta. Medans gick jag in o färgade håret...fattar inte hur de kan bli olika färg varje gång fast jag använder samma sort varje gång heheh. Aja nog om de...när vi va klara sär uppe så gick jag o tjejerna ner o åt frukost...lite yoghurt o smörgås...sen bytte vi blöjor o klädde på oss. Christin kom o vi jaga upp Daniel ur sängen o tog bilen till 4H-gården för o kolla på massa djur...de va hästar, getter, kaniner, hönor, tuppar, grisar o ankor. Kycklingarna som tjejerna såg förra gången de va där va inge små gula bollar längre utan de hade blivit små miniatyrhönor hehe så söta. Vi fika lite o sen va de dags att bege sig hem för att skruttorna skulle sussa lite.
När de vakna så gjorde vi iordning lite mat till dom o de fick sitta ute på gården vid sin nya egna lilla bänk med bord...under parrasollet. De såg så sött ut =)

Ja o som topic lyder började dagen i grått, men de va varmt, men sen blev de blå himmel o stor sol...helt underbart...så vi va ute hela dagen tills de va dags att sova igen för de små.
Jörgen kom förbi med lite mat efter han hade slutat jobba...mumma.

Nu i kväll har jag suttit o pysslat lite med Tebbes present som hon ska få...eftersom hon va på rymmen 1 år så kunde hon ju inte få den när hon fyllde =) men nu e den nästan klar...så vi får se om hon kan få den imorgon när vi ska träffas o ta en fika. Äntligen blir de som vanligt...Tebbe, Liv o jag...undrar hur många fikastunder jag o Liv haft de senaste året när vi suttit o beklagat oss på att Tebbe är saknad hahah. Nu måste vi ju hitta nå annat att klaga på ;)

Ne snart dags för sängen igen

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tillbaka i götet!!

Japp nu är vi tillbaka hemma igen...Pappa o Agneta kom o hämtade mig o tjejerna ute hos mamma igår kväll vid 19 tiden...packa in all packning o satt in bilstolarna sen rullade vi strax före 20. Tjejerna va supertrötta så trodde att de skulle somna fort, men ack så fel jag hade hahaha...Amanda somnade strax efter Västerås o Flisan höll igång enda till efter örebro =) Stannade o köpte lite kaffe o färdkost sen åkte vi vidare. Va framme vid 00.40 ungefär så de gick ganska fort ändå ner.

Imorse sov tjejerna till 9.15...så trötta va dom efter resan hehe...gick upp käka frukost o sen kom Christin o Jörgen förbi o vi gick alla ut på en liten promenad...tjejerna fick springa av sig lite o även Mella behövde de :) Mella e alltså pappa o Agnetas superfina o söta lilla vovve.

Sen gick vi in o fika lite...sen va de dags för töserna o sussa lite för de va lika trötta som vanligt vid 12 tiden även om de sov länge idag. Jag o Agneta åkte ner till backaplan o handlade sallad på paprika som vi tog med hem.

Vid 16 tiden åkte pappa o Agneta hem igen till Uppsala...o strax efter de kom min Tebbe förbi o hälsade på...sen åkte hon hem vid halv 7 tiden.
Nu sitter vi i soffan o slappar...tjejerna sussar o grannen håller på o gör mig galen med sin renovering =( SLUTA NU SNÄLLAAAAA

PussenKramen 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

She´s back

Ja nu kan jag äntligen få skriva de för nu e de officiellt...TEBBE ÄR TILLBAKA I SVERIGE <3
Jag o tjejerna va o hämtade henne o Peter på arlanda i måndags...va ju tvungen o va hemlig eftersom de inte va så många som visste om att de skulle komma hem, men nu kan jag berätta de hur mycket som helst =)

Saknat så mycket...1 helt år de e helt sjukt att de varit borta så länge.


Tebbe o Peter <3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Valborg

Lite sent att komma med de nu, men bättre sent än aldrig brukar man ju säga =)
Jag, mamma o tjejerna åkte in till Uppsala på förmiddan...parkerade bilden hos mormor...hälsa på henne lite innan vi tog en promenad in till stan. Mötte upp Hanna vid stationen o sen gick vi vidare till stadsparken där vi träffa Bosse o Kerstin...vi handlade med oss sallad o tjejerna va så söta när de satt med sin sallad som de självklart delade på...efter en stund kom Mikael...han hade jobbat halvdag därför han kom lite senare. Han hade köpt med sig glass o ni ska få se bilderna sen när tjejerna sitter med en varsin stor magnum o moffar som jag aldrig sett dom göra förr hahaha.

Vid 14 tiden va de dags att bege sig hem till Skarpskär igen för grannarna skulle komma över o grilla. Vi va inte hemma fören vid halv 5 ungefär för vi stannade o handlade på vägen åxå o så tar de ju typ en timme o åka från Uppsala.
Grannarsna kom o elden o grillarna tändes...tjejerna käka korv med bröd för första gången o de va smarrigt tydligen...Flisan skulle ha en i varje hand...de kommer bilder på de åxå.

Vi hade jättetrevligt, men f...n va kallt de va ute o regna gjorde de åxå...Vid 12 gick alla hem o då va de bums ner i säng...trötta som en gnu =)

Helgen har de nog inte hänt så mycket förutom att jag va på fotboll i går, men de behöver vi ju inte skriva mer om så .....

Idag körde jag ner mamma till pendeln vid halv 7...jag måste ha bilden idag så de va därför...ska gö en sååå rolig sak idag som jag väntat på så länge...ja jag vet att alla e jätte nyfikna, men kommer berätta senare =)

Ne nu ska ja gö mig iordning o packa tjejerna lilla väska...för när de vaknar är de dags att åka =)

Så vill jag bara säga Grattis till Sara Solid som äntligen fått sin lilla pojke <3

PussenKramen...Ha de bäst alla för de har verkligen jag idag o alla andra dagar

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()