Världens torka

Jag har verkligen ingenting att skriva...känns bara som jag upprepar allt hela tiden. Måste försöka komma på nå skoj o skriva...för hur kul är de för er som läser??? Typ inte alls.

idag har jag o tjejerna iaf varit på affären o inhandlat lite saker som jag behöver för att baka. Tänkte ge mig på att baka bullar, vaniljgömmor, lussekatter o brysselkex...de är ju kalas på lördag =)
Jag fick tag i allt utom de viktigaste...eller kanske inte de viktigaste, men de jag behöver för att kunna baka...JÄST...de va slut både på ica o willys...så får nog skicka förbi Daniel innan han koimmer hem från jobbet.

Sen måste jag ju bara berätta vad jag mer gjorde...Daniel va o handlade igår för vi skulle äta hamburgare...när han kom hem såg jag att dressingen va slut, men vi kom överens om att vi skulle klara oss utan de...så jag börjar steka o skära upp grönsaker...så öppnar jag osten o så är den helgrön o brun...så j...vla äckligt....så vi fick klara oss utan de åxå =( 
Så jag tog med den lille osten till willys idag o sa tydligt innan att sån här är jag inte egentligen, men de va lite äckligt...o nemas problemas...jag fick gå till kassan o få tillbaka pengarna.
Kanske heltråkigt att läsa, men va lite stolt över mig själv att jag gjorde de hehehe

Ne nu ska jag inte skriva mer tråk...så ha de bäst.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

1:a Advent

Yes de e idag de =) Har väl gjort de vanliga som jag brukar ha gjort hittills...tjejerna vaknar...jag ger dom välling...lägger mig igen...tjejerna säger till när de vill komma upp...vi går upp. Ja så ser mina mornar ut....ska inte klaga...de är inte alla som får gosiga kramar av 2 så fina tjejer när man vaknar =)

Igår va vi på Jul på Liseberg...herregud säger jag bara...för de första så fick vi leta parkering, men till slut så hitta vi de iaf =)
När vi kom in så va de såååå mycket folk...de e ju bra mysigt på Liseberg, men de va alldeles för mycket folk...så vi får nog ta oss dit en annan dag...kanske en vardag :)
Det var hela Daniels familj som va med...Tjejerna fick åka sagoslottet...vet ju inte hur mycket de uppskatta de, men Flisans huvud gick fram o tillbaka ;)

Här sitter vi hela familjen <3


Emelie, Patric o lille Sebbe åkte dom åxå. Sebbe sitter o vinkar väldigt fint till kameran <3

Sebbe har blivit så stor...o så himla söt e han.

Den här veckan vet jag inte riktigt vad som händer, men vi ska nog hitta på någe skoj =) Får se om de blir öppna förskolan på torsag igen...vi kan ju hoppas för tjejerna gilla de. Fredag så blir de till o baka för på lördag ska vi fira Natta som egentligen fyller på lucia, men åker till Barcelona den 7e....så ska vi även fira tjejernas 1 årsdag samtidigt...de blir ju lite innan deras dag, men vem klagar på att firas flera gånger :)

Ne nu vet jag verkligen inte vad jag ska skriva så de blir btra så här.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så tråkigt

I natt så va de dags igen...Amanda kräktes upp precis allt hon fått i sig på dagen...börjar bli lite smått tjatigt av mig att skriva detta...lovar att jag inte ska namna de igen. Blir bara så less på att de aldrig går över.
I dag är även Daniel hemma från jobbet...han har ont i halsen...så idag är jag 3 barnsmamma...
jag har ju själv mått dåligt, men är man mamma så har man tydligen ingen rätt att må dåligt...men är man pappa så har man de???? För mig går de inte riktigt ihop, men jag får väl bita ihop o bara köra på...mina tjejer är ju mitt allra bästa så för dom gör jag allt...hur dåligt jag än mår.

Jag känner mig som en riktigt negativ människa nu...ska bli så underbart härligt att få åka upp till mamma över jul...längtar så mycket att jag inte vet vad jag ska göra...3 veckor är de kvar o jag räknar dagarna.
Ja 3 veckor är det även kvar tills mina små blir 1 år...hur sjukt är inte de då? Jag som innan dessa små underbara människor kom inte kunde se mig själv som mamma...har nu varit de i snart 1 år.


Älskar mina små mer än något annat <3<3<3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu går det åt rätt håll

Åh så skönt...äntligen börjar de gå åt rätt håll...Ja Amanda börjar bli frisk =) Fick i henne en hel portion gröt tidigare o allt rinner inte rakt igenom. Om ni bara visste hur skönt de känns =) Själv åkte jag på feber igår, men jag tror de beror på att jag inte sovit speciellt bra senaste veckan för nu mår jag ganska bra =)

Nu så måste jag skriva någe skoj...eller vad jag tycker e roligt iaf =) Både Amanda o Felicia har börjat ställa sig o släppa taget...får se hur lång tid de tar innan de börjar gå =) Amanda ställde sig upp själv utan stöd för några dagar sen...så duktig =)


Syskonkärlek är de...vi tycker om att pussa o krama varandra <3


PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är jag less på detta

Nu vill jag bara att min lilla skrutt ska bli frisk igen o lika livlig som hon brukar vara...då lovar jag att aldrig mera tycka de e jobbigt oavsett om de är högt eller lågt.
Det är nu 5e dagen som hon kräks o e urusel i magen =( Tycker så synd om henne för hon är ju i vanliga fall väldigt glad i mat...o nu vågar man inte ge för mycket. Aja bara att hålla ut...hon måste ju bli frisk snart.



Så här glad brukar min tjej vara <3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredagsmys

Ja idag ska vi ha fredagsmys jag o tjejerna...daniel ska ut med jobbet.

Tjejerna vakna vid 7 imorse...hör ju inte till de vanliga nu för tiden, men jag kan iofs förstå för de somna vid 17 igår. Fick i Amanda välling igårkväll o de kändes skönt, men tyvärr så gick de ju inte lika bra imorse...allt kom upp igen =( min lilla skrutta. Vi gick upp o så fick de äta lite blåbärssoppa ist o de fick hon behålla.
Vid halv 10 tog vi oss en promenad till affären...tyckte de små behövde lite friskluft efter alla dessa dagar inomhus. handlade lite smått o gott :)
När vi kom hem hade Amanda somnat i vagnen så jag gav Flisan lite gröt innan hon skulle sova. När Amanda vakna gav jag henne lite gröt åxå...inte mycket som går i mina små, men vi tar de sakta men säkert =)

Nu har jag bakat kladdkaka...Natta kommer förbi lite senare. Man hinner ganska mycket, men man lägger saker som städning längst ner på listan ;)

Ikväll ska jag äta tacos o kolla på idol...sen blir de lite gottis åxå...måste ju unna mig de när Daniel är ute o roar sig hehe ;)

Nu har tjejerna vaknat så ska hämta ner dom...ha de bäst

PussenKramen


Tjejerna äter blodpudding...de e mumma de ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mer vaccination

Idag är de lite mer fart på tjejerna o de känns så skönt...inte skoj o se Amanda så utmattad som hon var...de e liksom inte hon. Fick i henne en massa sockersaltlösning inatt så jag tror nog de gjorde susen =) Hon är fortfarande lite utmattad, men inte så konstigt kanske eftersom hon inte ätit sen i tis eftermidda.

Tanken e ju att de små liven ska ha en spruta till efter minst 3 veckor, men de vette tusan om jag har sån stor lust att utsetta dom för detta igen...o mig själv åxå för den delen. Man känner sig ju rätt hjälplös.
Nu är det ju så åxå att den 14e dec så ska tjejerna få 1års sprutan åxå...o då får de inte vaccinera sig inom en månad. jag skulle diskutera detta med min barnmorska sa hon som gav de sprutan...så fick vi se hur vi skulle lösa de. Aja de får bli ett senare problem.

Imorgon ska jag egentligen åxå till Ullared med Annika o Sofia, men vi får se hur tjejerna mår under dagen...Natta ska va barnvakt isf =) De skulle va rätt skoj faktiskt o komma iväg, men vi får se helt enkelt =)
Tror även att Daniel ska ut med jobbet imorrn så då blir det en mysig tjejkväll här hemma med Idol o fredagsmys.

Sen måste jag ju bara berätta att min pappa kommer ner den 15e dec när tjejerna fyller 1 år...han kommer bara ner över dagen så han åker hem vid 19 tiden på kvällen igen. Egentligen skulle min mamma komma ner o hämta mig på helgen där efter den 19e, men nu åker jag o tjejerna tåg med pappa upp ist så slipper mamma sätta sig i bilen 100 mil bara för att hämta oss =) Ska bli så skoj o åka upp igen...fick ju inte fira jul med min familj förra året...vilket kändes konstigt när jag alltid gjort de. men iår är de dags igen =)

PussenKramen


Amanda, Felicia o Thea....vi va o hälsade på hemma hos Sia =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vaccination

Ja denna grissjukan som de pratas så mycket om nu. Bestämde mig iaf att tjejerna skulle vaccineras...för skulle aldrig förlåta mig själv om de blev sjuka i den. Så i måndags så följde Liv o Clara med mig till till BVC...va väldigt mycket folk där, men de gick väldigt fort. Felicia tycker nog som mamma sin o inte gillar sprutor...hon blev lite lissen, men de gick fort över...Amanda va så inne i leksaken som de hade så hon reagera knappt =)
Har 2 superduktiga tjejer. Allt va lugnt tills de va dags för mig att gå o lägga sig...då vakna Flisan o va jättelessen o va smällhet...drack massa vatten o mös lite med mamma...sen la jag henne i sängen igen o hon somna om. På morgonen hade hon lite feber, men va ändå relativt pigg.
Senare på dagen kom Anna, Alfred, Gunilla o Ella o hälsade på o de va full fart på alla barn =)
När de åkt hem va de dags för tjejerna o äta mat, men Amanda la världens kastspya precis innan o ingen av dom år direkt nån mat...o Amanda la en till direkt efter :( stackars liten. Sen lekte vi lite o när de va dags för välling så våga jag inte lägga henne i sängen direkt så de fick äta vällingen i soffan ist. När de gått en halvtimme så kom även de upp =(
Sen somna dom iaf, men Amanda vakna o då gav jag henne sockersaltlösning för att få i henne nån vätska...de fick hon iaf behålla. De sov hela natten, men Amanda hade världens sämsta mage när hon vakna. Fick i dom gröt o blåbär på morgonen.
Nu ligger Amanda o sover igen så får se hur hon mår när hon vaknar. Hon har ju självklart åkt på feber åxå.

Ne nu måste jag fixa lite o kolla läget.

PussenKramen


Mina finaste tjejer <3<3<3<3<

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()