Mors dag!!!

Idag är det mors dag...ja fast de vet nog alla redan. Igår när jag och Christin va o handlade så kom jag ju på de...o så sa jag de till Christin...o då säger hon -Ja o nu är ju du åxå mamma. Ska jag va ärlig så hade jag inte en tanke på de just då...eller självklart vet jag att jag är mamma, men inte att även jag nu ska firas denna dag :)
Vi sov hemma hos Chritin o jörgen natten till idag...tjejerna vakna 3 inatt sen sov de enda till kl kvart i 10...vilket inte hänt på väldigt länge =)
Annars idag så har jag varit hemma i lägenheten o städat o plockat undan lite saker...ska ha en visning i veckan igen...sen va de till att åka tillbaka hit o vi grilla...mmm va gott de va. Vi blir kvar här i natt igen...så får vi se vad som händer imorgon.
Jag har massa saker som jag har planerat i veckan...plocka ner onödiga saker i lägenheten...eftersom vi ska flytta snart...träffa Thomas...hälsa på på jobbet o säkert massa annat som jag glömt för tillfället.

Ne nu ska jag slappa lite....ha de bäst alla.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Långpromenad i det fina vädret!!!

Ja idag så kände jag för att gå en riktig långpromenad...rinde till Anna för o se om hon hade tid o ses, men hon skulle till bvc med lille Alfred som iofs har blivit stora killen nu...han e 3 månader äldre än tjejerna. Ringde till Emelie för o se om hon hade lust att träffa oss...o de hade hon, men hon var o käka lunch med Johanna så hon skulle ringa mig lite senare. Jag begav mig iaf ut...o gick till backaplan...gick till baby hörnan för att byta däck för jag hade ju självklart fått punka igen, men nu är de helt. Efter det så började jag min promenad in till stan...mitt uppe på götaälv bron blåste de rejält, men vi klara de galant hehe. Vi gick förbi Amanda (Daniels bästa tjejkompis) på hennes jobb o tacka ja till att bli bjudna på middag...sen gick vi vidare till PC o hälsade på Ersi...drack lite kaffe o snacka lite bara...sen tänkte jag att vi skulle börja gå mot Linné för Emelie skulle ringa om en stund. Hon var hemma hos Johanna så de skulle ta ett litet tag innan hon kom hem...så vi satt oss på ett litet ställe o tjejerna fick äta lite banan. Vi satt där ungefär en 30-40 min sen kom Emelie o Sebbe. Vi tog en lite promenad extra innan vi sen gick hem till dom.
Tjejerna käka sen låg de på en filt o mös lite...dom va så söta, de låg vända mot varandra o höll i den andre o prata som bara den.
Så underbart nu när de upptäckt varandra så mycket <3
Sebbe har blivit så stor...shit va tiden går fot...kolla va nöjd han e...han kan gå själv med sin lille vagn.

Vid 7 tiden kom Patric o Daniel o vi käka tacos...satt o snacka o kolla på tv. Vi 23 tiden va de dags att ta sig hemåt...massa onyktra människor.
Nu är vi iaf hemma o de e dags att krypa ner i sängen. tack för idag Emelie...alltid lika trevligt att träffa er.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sååå söta <3 <3 <3

Idag på eftermiddan så satt vi på lite barnsånger som vi alla 4 lyssna o sjöng till...Tjejerna älskar musik o nu är de så gulligt när de härmar en när man pratar...man ser att de vill, men de kommer inget ljud :)
 
Flisan diggar <3
Ni ser väl Amandas inlevelse? <3
Sen måste jag ju bara visa vad fina dom e i sina nya kjolar som dom fick av min Sofia o hennes som Leon (det var han som vald dom)

Haha jag skulle kunna göra denna blogg till ett fotoalbum ist :)

Nu är det dags o sussa snart så man hinner sova lite innan dom vaknar o vill ha mat igen...höres imorrn igen.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äpplegröt med hallon

Igår eftermidda åkte jag o tjejerna hem till Daniels föräldrar...Amanda va tvungen att visa vad hon lärt sig...o så hade de även skriktävling...Nej dom va inte arga eller lessna utan dom har tydligen upptäckt att de har en rejäl stämma...så tävlingen går ut på vem som skriker högst...o jag lovar man kan inte ligga för när för då får man tinitus (eller hur de stavas)
De här med smakportioner o mat har jag varit kass på...de får nångång ibland bara, men jag ska bli bättre. De fick iaf en varsin portion äpplegröt med frysta hallon igår o de slank ner hur bra som helst...självklart hade vi tinat dom. Förut när de fått mat så åker de in o ut ett antal gånger innan de sväljs, men igår gick det i ett naffs.
Vi åkte hem vid halv 8 för då började dom bli så trötta...kom hem la dom i sängen o så fick de lite ersättning...o de somnade fint runt 20.45. Amanda vakna vid halv 5 o va hungrig o Daniel tog henne så jag har sovit hela natten så underbart o få sova ut för en gång skull...Sen vakna de som vanligt vid 7 tiden, men då e de nöjda o glad o ligger brevid mig i sängen o pratar för fullt.

Så idag är jag utvilad...har varit o handlat...håller på o tvättar...sen ska vi alla 4 gå ut på promenad i solen o blåsten.

Titta vilka fina mössor min mormor har virkat


Ne nu ska jag ner i tvättstugan igen...skriver mer senare.
PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Amanda o Felicia

Här händer de grejjer...Amanda har börjat rulla runt o tycker de e kul o åka i gåstolen...den har vi bara lånat, men vi fick pengar i doppresent för att köpa dom en varsin.
När man har tvillingar så är det väldigt lätt att man jämnför dom...man tror att allt dom ska lära sig ska komma samtidigt bara för att dom e lika gamla, men så är de ju inte...självklart är dom som alla andra o utvecklas olika. Amanda o Felicia har hela tiden utvecklats i omgångar, men det har oftast bara handlat om dagar =)
Men jag måste säga...att jag är så lyckligt lottad som fick 2 st för det är verkligen nått extra. Nu menar jag inte att det inte är de med 1 barn...för barn överhuvetaget är så underbart.
Jag trodde jag visste vad livet var förrut, men nu när jag fått mina änglar så vet jag verkligen vad livet är...o det är barn.




PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tebbe Tebbe Tebbe

Ikväll va jag hemma hos Tebbe o drack lite vin o spelade kort (JAG vann alla gånger) hehe...Sanna va där också. jag saknade Liv där, men får träffa henne en annan dag ist. Jupp om 15 tim o 48 min lyfter Tebbes plan...om du bara visste hur mycket jag kommer sakna dig...känns helt skumt att du ska vara borta minst 6 mån...o som du skrev så kommer tjejerna vara gigantiska när du kommer hem...de är ju nästan 1 år då =) Men jag vet att du kommer ha de så underbart o jag kommer att tänka på dig massa...hoppas du gör de också...fast på oss då hehe =) Ta hand om dig gumman o gör inget som inte jag skulle göra ;) Puss på dig.

Nu ska jag sussa för snart vaknar nog skruttorna <3

PussenKramen

På spårvagnen in till stan...Sista kvällen med gänget....men bara för några månader <3 Puss gumman

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdagen den 26/5

Japp idag gick jag o tjejerna upp kl 9.00...dom sov väl inget vidare inatt, men får hoppas att det blir bättre igen.
Idag har vi verkligen inte gjort mycket alls under dagen...daniel sov till 12.50.
Ikväll ska jag hem till Tebbe o dricka lite vin o mysa...för imorrn åker hon iväg på sin långa resa...jag e ju lite avis, men men jag får ju vara hemma med mina underbara skruttor <3

Amanda har idag börjat vända sig...så de är vad hon sysslar med mest hela tiden...min stora duktiga tjej.




Flisan rullar inte runt, men hon gillar visst o ligga o titta på sig själv i spegeln :)



visst är mina tjejer fina??? För jag tycker dom är de finaste som finns <3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Utflykt utan barnen!!!

Japp idag har har jag varit ute på vift utan mina små älsklingar...dom fick vara hemma med pappa. Känns ju alltid lite konstigt när man gör något ensam...känns nästan som att man glömt dom nånstans på vägen eftersom man är så van att alltid ha dom med sig vad man än gör. Hur hemskt det än låter så måste jag erkänna att ha tid för sig själv är väldigt viktigt. Fast tiden med dom är mest underbar <3
Jag har iaf varit iväg med daniels morbröders fruar o hans mormor till ett ställe som är ungefär som ullared fast mycket mindre...men de fanns massa skoj saker. Köpte 4 ramar som jag ska sätta in bilder på mina hjärtan i, lite scrapbooking saker som jag kan pyssla med o lite annat smått o gott. När jag kom hem så va de bara att bege sig iväg till affären o handla mat till tjejerna...det är ju underbart väder så en promenad är aldrig fel.
Har även plockat fram min stegräknare...så nu ska jag se hur mycket jag rör mig om dagarna :) (Hanna jag stöttar dig så du inte behöver vara ensam ;)

Liv jag kommer lätt att stå ut med dig...vi får hitta på massa skoj som vi kan berätta för Tebbe...så hon vet att vi klarar oss tills hon kommer hem :)

Just nu ligger Flisan brevid mig i soffan o sover...o Amanda ligger inne i sin säng o myser. Jag har fått världens finaste barn...kan nog inte bli lyckligare <3


PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Slappardag!!!

Idag har vi inte gjort många knop. Tjejerna sov så himla bra inatt...de hände mycket igår så de va så trötta, men de somnade vid halv 9 igår kväll ungefär o sen vakna dom kl 7 imorse. Dom åt vid halv 8 sen somnade vi om allihop...sen gick vi upp kl halv 11. Har pysslat lite här hemma...o så har jag börjat med tjejernas album :) Jag va trött o hade ont i huvudet på dagen så Daniel tog tjejerna så jag fick sova...sen fick jag mellis på sängen...Lyx.
Nu på kvällen har vi mest slappat i soffan...nu är det dags att gå o sova för jag ska iväg imorrn med Daniels morbröders fruar =)
Sen får vi se om jag hinner iväg o träffa Tebbe lite efter de...hon lämnar ju landet för en lång tid på onsdag...hon lämnar oss minst 6 månader...hur ska jag klara de??? Vi har ju levt rätt tätt ihop de senaste 3½ åren hhehe, men hon kommer garanterat få de underbart på sin lilla resa o så får hon ju träffa sin andra hälft igen efter 2 månader.
Tjejerna kommer garanterat vara stora när hon kommer hem igen...vi får väl se om hon känner igen dom ;)

Ne ha de bäst alla...för de har jag.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dop 23 maj 2009

Idag lördag så har vi haft dop...Mikael, Patric o Nathalee är faddrar



Amanda Marie Mehlstrand Lavebäck
Felicia Nathalee Mehlstrand Lavebäck

Vi gick upp tidigt imorse för att hinna med allt vi skulle göra...handla...göra klart dopklänningarna....mm. Min mormor har sytt dopklänningarna o dom blev så otroligt fina...har inte kunnat få finare. Jag, Mikael o Hanna åkte iväg o handlade, medans mamma gjorde klrt klänningarna o daniel hade tjejerna. va hemma igen vid kvart i 1 o då började jag bli stressad...käka lite o sen gjorde iordning mig själv. Hasse dök upp vid halv 2 ungefär. Vi skulle vara vid kyrkan halv 3, men självklart kom vi för sent...o jag va uppe i varv, men allt gick så himla bra o tjejerna va superduktiga. Efter dopet åkte vi hem till Daniels föräldrar där vi fika o hade det trevligt. Amanda o Felicia fick mycket presenter o så mycket bra saker.
det har varit en underbar dag med kanon väder o underbara människor.

Efter dopet så åkte mamma o dom hem...vilket är så tråkigt, men ska ta mig upp nått så snart jag kan.

Pussenkramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Familjen på besök!!!

I onsdags så var vi hemma hos Daniels morbror som fyllde 50...mycket trevligt va de. Va hemma vid halv 12 ungefär...o då va det bara att packa upp alla saker som vi hade haft med oss till Daniels föräldrar när vi bodde där...o de va hur mycket saker som helst. Mamma, Mikael o Hanna kom ner till gbg vid halv 2 ungefär o då va de nästan o hoppa i säng på engång. Tjejerna vakna tidigt så de blev inte allt för mycket sömn. Gick upp gjorde oss i ordning...kom iväg vid 1 tiden till Liseberg...så mysigt....Tebbe o hennes mamma kom förbi också....åkte den nya karusellen, men den va väl inte mycket för världen, men jag hamnade självklart brevid ett ufo...vi hitta honom i kön medans vi vänta hahahah. "Nej för i helvete, spotta inte ÄCKLIGT" -"Oj färlåt jag ber så hemskt mycket om ursäkt, men jag hade så mycket saliv i munnen" HAHAHAHAH
Sen åkte vi iaf ner på stan o gick till bryggeriet o käka...sen hem så tjejerna fick sova.

Fredag upp tidigt igen o tvätta...sen vid 12 åkte vi ner på stan o shoppa lite....åkte till Gothia Tower o käka deras berömda räkmacka...o när vi satt där uppe så kom mammas kusin med familj in också...o hur vanligt är de att man träffar släkten från Uppsala bara sådär???? Efter de åkte vi ner på stan igen o leta reda på de sista...sen hem för då va töserna trötta

Har haft så himla mysigt när dom varit här <3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Busiga barn!!!

På fredag så är tjejerna 5 månader...helt sjuk...tiden går så himla fort. Imorse vakna jag kl 6 av att Flisan skratta o tjöt...hon har upptäckt nya ljud av sig själv. Somnade iaf om alla 3 (vi har sovit alla 3 i en 120 säng myyyys) vaknade vid kvart i 10 av samma ljud...då va de dags att gå upp. När hon legat framför tv´n så har hon låtit likadant så himla gulligt.
Idag va jag o Emelie på långpromenad...2 timmar så skönt.
Jag satt Amanda o Flisan brevid varandra i fåtöljen o de e så gulligt o titta o lyssna på dom...för de tittar på varandra o pratar massor....Jag har fått världens goaste barn....även om Flisan bara legat o busat nu när hon skulle sova...hon ligger o sneglar på en o när man tittar på henne så skrattar hon bara :)
Har iaf hafe de underbart mysigt dessa dagar när Emelie o Sebbe varit här...vi träffas rätt ofta, men de blir så korta stunder som barnen e vakna, men nu har vi fått ha massor av tid med Sebbe...den lilla underbara skrutten.

I natt kommer Daniels föräldrar hem iaf, men jag ska bo kvar här med dom tills Daniel kommer hem igen från jobbandet.
Nu ska jag äta lite mat...o kolla på TV....ha de bäst alla för de har jag.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sommaren tillbaka???

Idag har det varit underbart väder....tyvärr har man inte samma tid längre att bara sitta o slappa i solen hehe.
Jag, Amanda, Felicia, Emelie o Sebbe har varit o hälsat på Emelies mamma idag...hon är även den präst vi ska ha på dopet :) Sen åkte vi tillbaka till huset o satt oss ute på altanen...va bara på med coccos oljan :) Barnen sov en kort stund sen va de till att underhålla dom igen. Dom fick sig ett bad...sen va de dags för mat o sen sussa...slocka direkt. Nu ska vi käka lite o kolla på tv o ta de lugnt i soffan.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tillbaka till måndan igen!!!

Japp då va helgen slut...det är måndag igen. Fast varför bryr jag mig egentligen...jag är ju hemma varje dag med mina snuttor. Idag har Daniel o jag flängt runt...både hemma, i hans hyres o så till affären o handlat. Patric, Emelie o Sebbe har tagit hand om Amanda o Felicia. Dom 3 underbara människorna ska bo med mig i huset nu när Daniel åkt ända till Sjuntorp för att jobba...han kommer inte hem fören på freda kväll. Hans föräldrar kommer hem på onsda natt så jag ska charma dom lite så kanske jag får bo kvar här tills Daniel kommer hem....vilket jag tvekar på e någe problem :)

Nu är det 10 personer som har sagt nej till dopet...så nu blir vi inte så många (kanske 11 (beror på Tebbe om hon hinner fly landet innan den 23:e, vilket jag hoppas på för hennes skull...för jag vet hur mycket hon saknar sitt hjärta Peter, men för min o tjejernas skull får hon gärna åka nån dag senare =) 
Det blir ett litet dop, men det gör inget för det va va vi hade tänkt från början.

I veckan vet jag inte riktigt vad som händer, men jag måste iaf hitta nå som jag kan ha på mig på dopet...men det har min Tebbe lovat att hjälpa mig med...o tur är väl de.

Nu ska vi kolla på CSI o ta de lugnt...ha de bäst alla för det har jag.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Helgens mys

I helgen har jag haft det helmysigt. Emelie o Sebbe har bott här med oss hela helgen. I fredags så käka vi lite chips o drack ett glas rött vin...i lördags så kom Emelies kompis Emelie med sin lilla dotter Tyra på 6 veckor...så himla söt...o så mycket hår. Vi gav oss ut på en promenad...barnvagnsmaffian kan man nästan ha kallat oss hehe...gick till backaplan...o självklart så började de att regna på vägen dit. Handlade lite taccos o annat gott...när vi gick hem igen sken solen iaf, men vi hade 3 hungriga barn hahaha så de fick bli en rask promenad hem. På kvällen åkte Daniel iväg till en kompis o spela poker...jag, Emelie, Emelie o Johanna käka o snacka massa skit...hur trevligt som helst hade vi.
Idag söndag så gick jag o Emelie ut o på en promenad till affären o köpte fikabröd...för Maris o Christoffer...som väntar tvillingar i slutet av maj kom o hälsade på. När tjejerna somnat körde jag hem Emelie o Sebbe.
Imorrn åker Daniel bort några dagar för o jobba så Emelie, Patric o Sebbe kommer o bor med mig....o hjälper mig med den jättestora vovven...vågar inte gå med honom när jag har vagnen för han e så otroligt stark o STOOOOOR.
Så himla gulligt av dom att hjälpa mig dessa dagar innan Daniel föräldrar kommer hem igen.

Amanda o Felicia har börjat upptäcka varandra nu...så himla sött när man sätter dom brevid varandra i soffan...för dom tittar på varandra o pratar o skrattar. det händer så mycket...o dom börjar bli så himla stora. 
Mina små  prinsessor är dom bästa som finns...att man kan älska något så litet så mycket <3

I tisdags så va vi på bvc för mätning o vägning...de fick även 2 sprutor igen. Amanda är 66 cm o väger 7340g stor kicka ;)
Felicia är 64 cm o väger 6790g...dom växer som bara den

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hus o hundvakt

Japp nu och en vecka framöver så är vi hus o hundvakt....Daniels föräldrar har åkt till Turkiet...INTE ett dugg avis...eller jo det är jag, men jag har de bra hemma åxå...om de bara vill vara fint väder så man kanske kan få sig lite färg.
I helgen ska Emelie o Sebbe komma o bo här med oss...ska bli så mysigt. Sebbe har blivit så himla stor...han e ingen bebis längre utan han har blivit en liten pojke :) Så till helgen ska de bli lite vin o go mat hade vi tänkt. På fredag ska vi åxå träffa prästen o prata om dopet...det är bara 2½ vecka kvar nu. Då får jag träffa min familj igen weeeiii.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snabba puckar

I måndags så va mäklaren hos mig o knäppte lite bilder på lägenheten...han la ut den på nätet samma dag.
Idag onsdag ringer han mig för då är det en tjej som är superintresserad...så hon ska komma o kolla på lägenheten redan på fredag...o lägger hon ett bra bud så blir det ingen visning, men jag ska va hård hahaha.

Lite bilder på min fina lägenhet:

Hallen                    Köket                                Sovrum                             Vardagsrum                   Vardagsrum


Nu ska jag gå o sussa


Kramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tillbaka i götet

Japp det är jag nu...kom hem i lördags efter en månads utflykt hos mamma. Som jag skrev tidigare så har vi blivit husägare...till ett radhus...o de e jättefint. Mamma va så snäll o körde hem mig i lördags så när vi kom ner va de bara att börja möblera om i lägenheten...vi skiftade tillbaka rummen som det var från början o de blev jättefint. I söndags så bagav sig jag o mamma ut på en inköpstripp...lite lukta gott o en matta o lite annat smått o gott.
Vid halv 2 igår så tog mamma bilen hem igen...så himla tråkigt, men hon kommer snart ner igen weeeiiii.
idag har mäklaren varit här o tagit kort så lägenheten kommer ut på hemnet senare idag eller imorrn.

Nu har jag äntligen lagt in alla nya bilder på datorn så nu ska ni få se hur stora mina tjejer blivit =)

Resan upp till stockholm

Hemma hos mamma
Premiären AIK-Halmstad
Första gången jag smakade gröto banan
Första gången jag smakade banan
Våra nya fina mössor =)
Lilla söta Nora är på besök...hon är född på samma dag som mina skruttor
Nu har vi ätit potatis o majs
Morbror Mikael o Amanda busar
Nu har vi fått egna stolar så vi fick sitta med vid bordet =)
Pelle gillar våran vagn
Här sitter vi bara o myser

Så de va 16 bilder av 215, men iaf bättre än inget =)

Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()