Trött i ögat...

Igår morse väckte Flisan mig kl 6...inte oki enligt mig hehe. Tror inte de va så uppskattat från henne själv eller Amanda heller, men men så blev de.
Mycket trötta o lite smått gnälliga tjejer under dagen, men värst va nog jag...stackars barn.
Vid halv 12 försökte jag få dom att sova en stund även om de slutat sova middag hemma, men de gick som vanligt...de vägrade hehe...De va bara jag som slumra till en stund...de va skönt hehe.
Annars va dom som vanligt...Flisan lite kass i magen, men åt bättre än vanligt.
Kan inte tänka mig att det e nån maginfluensa hon fått iaf o de känns skönt, men vi är hemma idag ändå...bara för att...jag e ju ändå ledig imorrn.

Vid 18.30 la vi oss igår...jag tog plats på golvet mellan tjejerna...ja jag låg ju inte direkt på golvet utan har gjort en tillfällig "säng" av de gamla stolsdynorna o 2 chilifiltar...helt oki faktisk att ligga på medans de somnar, men igår va jag visst tröttare än tröttast för jag vaknade inte fören halv 7 imorse :)
Jag sov en hel natt...vilket jag inte gjort på bra länge...me like alot.

Idag blir de slappa...sen ska jag o tjejerna in o möta upp Sara när hon slutar jobba. Vid 16.30 blir de stan för att se om vi kan fynda nån outfit till morgondagen :) Längtar massor tills imorrnkväll då de blir middag o utgång med alla kollegor =)

Ne nu ska jag leka lite med mina barn...fast allt de tjatar om e att kolla på Pingu på youtube ;)


PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

VAB

Japp de fick jag va hemma för idag...ibland känns det inte riktigt som att man har tid för de, men med dessa små juveler så tar man den tid man har.
Det började igår efter jag hämtat dom från dagis...Flisan va extremt risig i magen (vet kanske inte så trevligt att höra) sen har de fortsatt nu på morgonen så då kan jag ju inte lämna dom. Hon är pigg o glad o hon äter precis som vanligt så tror inte att det är magsjuka, men vem vet nått måste de ju vara.
Så idag går Pingu varm på youtube o Timmy Lamm på dvd´n. Fast nu är de ju så att mina små juveler inte är så jätteintresserade av att kolla på tv, men det kanske kommer.
Känns som jag gör tvärt emot va alla andra mammor gör...de flerst tycker att sina barn tittar alldeles för mycket på tv =)

Vi skulle behöva ta en promenad till affären, men jag vill ju ha ett mess om att mitt paket har kommit....de ska ju komma denna veckan. Ju mer man väntar desto längre tid tar de väl....

På fredag ska vi ut o käka med jobbet o tacka av en som har slutat...vilket jag tycker e grymt tråkigt...ja att hon slutat alltså. Ut o käka ska bli jättemysigt...o känna jag vissa kollegor rätt så blir de inte till att åka hem efter de utan det blir till att gå vidare o skaka rumpan =)

Idag fyller även Liv 25år Hipp hipp HURRA på din födelsedag gumman.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Idag är det ingen vanlig dag...

ne för det är min bästaste mammas födelsedag. Stort grattis till dig mamma <3
Tycker det är jättetråkigt att man vid dessa tillfällen bor 50 mil bort från sin familj...tycker det är tråkigt annars åxå självklart, men vid speciella tillfällen märks det av extra mycket.
Fast har idag ansökt om semester...så de dröjer inte allt för länge tills jag åker upp o tillbringar en veckan med mina underbara familjemedlemmar.

Annars har dagen varit bättre än igår, men inte som den borde vara. Fast efter morgonens samtal så fick jag ur mig lite iaf o de känns väldans gött...o snart kan det vara över...de skulle va ännu mera härligt (håller tummarna)

Idag fick jag det efterlängtade svaret tillbaka...o de värmde verkligen i hjärtat <3
Jag sa till Amanda o Felicia att -Jag älskar dig...o till svar fick jag -Jag älskar dig <3 Finns de nått som kan värma mer i ens mammahjärta? Förutom alla andra underbara stunder så Nej

Nu vill jag egentligen kolla på Sverige-Danmark, men tydligen så blir det inte så...så då blir det nog sängen ist...orkar inte bara.

Ha de bäst alla...PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bara massa kalas...

Den här helgen har det bara varit massa fest. I fredags så ringde min kära Tebbe o sa åt mig att jag skulle ta o komma förbi hemma hos dom på lite vin...o sen dra vidare till Pustervik för en Reggie spelning. Jag va lite tveksam för jag stog precis o gjorde iordning smörgåstårtorna för lördagen, men på nått sätt lyckades dom övertala mig =) Jag kom dit vid 9 tiden o det va mycket trevligt. När kl blivit ca 23 eller nått så ringde vi efter taxi, men i sista stund så bestämde jag o Tebbe oss för att hoppa av på avenyn. Vi tänkte lite back in the days...för vi gick till Rose´n Crowns (ja jag vet BlåVitt hak) kan ju inte säga att det va nå direkt drag där så efter en öl gick vi till Babar där vi åxå hängt en del när vi flyttat ner hit. Tog 1 öl där åxå o sen gick vi. Vi tog vagnen till Pustervik för att möta upp de andra...som självklart bestämt sig för att gå där ifrån precis när vi betalat o kommit in, men Tebbe fixa så vi fick pengarna tillbaka :)
Peter o gänget gick till BK o jag o Tebbe till Stars and bars eller va de hette för att ta en öl o kolla läget...o måste ju säga att vi inte hamnat helt rätt hehe så vi gick efter 1 öl.
Sen åkte vi hem till Tebbe o Peter igen o hade skoj...Nu har jag träffat mini weises dubbelgångare...grymt kul människa hahah.

I lördags hade vi kalas för Daniel som fyllt 30...massa människor o supergod smörgåstårta (klappar mig själv på huvudet o säger duktig Sara) Sen deckade jag med tjejerna kl 18:30 sov till 20...va vaken till 22 o decka sen i soffan...gick upp o la mig mellan tjejerna kl 1 o sen la jag mig i min egen säng kl 3.
Vaknade till kl 5 då Flisan kommer in till mig o vill lägga sig =) sen kom Amanda kl 8 o väckte oss...så underbart nu när de kommer själva o man inte behöver hämta in dom :)

Idag har jag haft sovmorgon (kors i taket) Gick upp kl 11 o då hoppa jag o tjejerna in i duschen. Kl 15 gick vi till Gunnel (Daniels mormor) o grattade henne.
Tjejerna e helt slut efter helgen så de somnade vid 7...själv sitter jag i soffan o slappar...har kollat på Solsidan. Blir tidig sänggång idag för imorrn ska jag upp kl 5...börjar jobba 7 o sen slutar jag inte fören kl 20 för vi har planering imorrn.

har även kollat upp datum för att åka upp till mamma...allt känns genast mycket lättare när man har nått att se fram emot =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hipp Hipp HURRA

För idag är det Hasses födelsedag....tyvärr kan jag ju inte bara åka dit på födelsedagsfika, men jag har iaf skickat en liten present =) Grattis Hasse

Nu sitter jag på jobbet...kom hit lite tidigare än jag borde, men de e rätt skönt o bara ta de lugnt en stund innan de blir high life =)

I fredags va jag o tjejerna hemma hos Anna, Alfred o Olle o hälsade på...vi kom dit redan vid 10 o åkte hem igen runt 17 tiden...kan lova er att tjejerna va lagom trötta. Amanda somnade i mitt knä när vi satt o tittade på Blixten McQueen...o de hör inte till vanligheten att hon somnar så...Flisan somnade en sväng i bilen hem. Tack för en trevlig dag Anna.
I lördags mådde jag lite halvkasst...yrsel o feber tror jag, men med 2 alvedon så tog jag mig igenom även denna dag. Va ner till backaplan o köpte nya skor till Amanda så nu kan hon äntligen ha skorna på sig utan att ha ont stackars barn.
Igår kom Sara, Magnus, Tilde o Natalie förbi o vi käka lite mat o hade de trevligt. Magnus ska hjälpa mig o dra om elen...så att man kanske kan få ett barnsäkert hem hehe...skulle ju ha gjorts för länge sen egentligen, men bättre sent än aldrig =)
ja o så e de måndag igen...jobbet väntar, men snart är det helg igen =) Ja man måste ju vara positiv ;)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Bytte bort min sovmorgon!

Idag va de min tur att ha sovmorgon, men jag bytte bort den...lät Daniel sova till halv 12...sen åkte jag iväg alldeles själv ner till backaplan. Va härligt de är när man kan gå o kolla i affärer i sin egen takt...o dessutom slippa tvinga tjejerna till någon som de tycker e dötrist.
Shoppade en del, men tycker inte själv att det blev så mycket.
På H&M hittade jag en kjol o strumpbyxor...o så köpte jag en liten present till lilla Nova som jag inte hunnit träffa än, men snart så hoppas jag. Hittade 3 tröjor på MQ, en bok till Daniel på Bokia, 3 tröjor o 6 par strumpor till tjejerna på Lindex o sist men inte minst ett Timmy Lamm dagis på Toys R Us.
Sen va jag tvungen att stanna på Hornbach på vägen hem för jag hittade så otroligt söta Nalle Puh tavlor där förra gången, men de va tyvärr slut. Sara hade hittat såna på Clas Ohlssons åxå så får pröva där ist.
Jag ska ju gö om tjejernas rum så fort jag kan så då kommer de passa alldeles utmärkt =)

Sen efter de roliga shoppandet så blev de Willys o de nödvändiga shoppandet...fast då va de inte mitt kort som blev belastat heheh.
Nu sitter jag här i soffan...Daniel ligger uppe hos tjejerna som jag antar har somnat....o även han =)

Nu blir de lite tv...sen sängen...för imorrn börjar de på riktigt på jobbet. Hoppas på en positiv o rolig vår.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Först kommer snö...sen kommer regn!

Idag va jag så trött när tjejerna vakna halv 8...jag gick inte o la mig fören halv 3 inatt. Dumt jag vet o jag vet att jag får skylla mig själv =) men nu va de så att jag o Daniel sitter o kollar 3e säsongen av Sons Of Anarchy o den är ju bara såååå bra så vi kan inte sluta titta.
Dagen har iaf flytit på rätt bra...Flisan satt o käka frukost i 2 timmar imorse medans Amanda att o kolla på "småkryp" på youtube.

Christin o Jörgen kom förbi en sväng o hälsa på...jag hade egentligen tänkt att jag skulle ta mig en tripp till backaplan idag o se om jag skulle hitta nå skoj, men kan ju säga att vädret utanför gjorde att jag bestämde mig för att låta bli. Funderar på att gö de imorrn ist...har en del presentkort som jag skulle kunna tänka mig att gö mig av med =) Sånt tycker jag...speciellt nu när man inte har allt för många kronor kvar av lönen.

Ne de fick bli allt...nu ska vi kolla på de 2 sista avsnitten av den bästaste serien.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens utflykt....

gick till Partille. Idag vaknade tjejerna vid 7 tiden o de va verkligen inte igår som de gjorde de...har varit bortskämd under julen o har fått sova till kl 9. Fast det funkade så jag ska inte klaga...dom roade sig själva en stund så jag gick inte upp ur sängen fören vid halv 9 =)
Klädde på oss o gick ner o käka frulle...jag ringde till Sara o sa att vi snart skulle bege oss hemifrån.
Satt på oss alla kläder o gick ut till bilen...som jag snabbt såg att plogbilen snyggt hade lämnat snövallar bakom...SUCK. Satt in tjejerna i bilen o sparkade undan snön så gott de gick....satt mig i bilen o la i backen...Hur långt tror ni att jag kom??? INGENSTANS =( Sprang ut o in i bilen o gjorde mitt bästa för att försöka komma iväg, men de tog säkert 20 minuter innan jag på någe sätt lyckades köra fram o bak o sen fick komma ut från parkeringen på ett onormalt sätt, men för mig är alla sätt som funkar bra =)

Vi kom iaf fram till Partille...så de va lovely. Vi va o hälsade på Sara o hennes underbara twins Tilde o Natalie...tror tjejerna hade riktigt skoj med massa nya leksaker för de roade sig som bara den...o de kollade tom på film...så nu vet jag vad jag ska köpa "Pippi Långstrump" hon fångade deras uppmärksamhet =)
Vid halv 4 tiden begav vi oss hemåt igen o båda 2 somnade rätt snabbt i bilen =)
Har en känsla av att Tilde o Natlie somnade lite fortare hehe....normalt sover de om dagarna, men idag störde vi deras dagliga rutiner heheh =)

Under kvällen har vi mest bara myst...vilket är underbart. Sen vid 8 så va de dags för de små att krypa ner i sängen =)
Tack för idag Sara...de måste vi göra lite oftare.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vad är det som händer???

Vart kommer all denna snö ifrån?? Nu är det ju inte så att jag inte gillar snö, men den där uppe behöver ju inte överdriva hehe. Eller om jag säger så här...hellre snö än regn o slask, men vad har vi att vänta...när det ska bli +grader.
Aja nog om de...idag slutade jag jobba kl 13...skulle till backaplan o köpa en liten present till en kompis som fått en lite dotter för ett par veckor sen, men när jag kommit fram o parkerat bilen....så har jag självklart glömt kortet hemma så jag fick ögonshoppa ist.
Sen skulle jag hem o när jag skulle svänga upp på gatan så består den av 2 små backar innan man e uppe...inte så jättebranta, men tydligen tillräckligt för knappt komma upp med bilen. I första försöket kom jag halvvägs...fick backa ner igen o ta sats...då kom jag upp. Sen när jag skulle svänga upp till parkeringen så kom jag inte många meter SUCK. Fick köra upp för nästa lilla backa o vända...för att få sats o komma upp till parkeringen.

Kanske inte de mest intressanta inlägget, men jag kan tillägga att tjejerna har haft sin grinigaste dag hitills i sina liv tror jag...fast det va efter att vi kommit in efter att ha varit ute o skottat o åkt lite pulka. =) 
Nu ligger de iaf uppe i sina sängar...Daniel nattar dom o jag bara slappar i soffan. Så himla gött nu när jag sagt att vi får dela på nattningen...älskar den här lilla tiden bara för mig själv ibland ;) (Shhyyyy skvallra inte) 

Imorrn är vi lediga...o vi får se vad som händer...Kanske kommer Sara o Magnus hit med sina twins o hälsar på...eller så kanske jag åker o hälsar på Sofia o hennes lilla nya underverk Nova o självklart lilla goingen Nino åxå. 

Annars i helgen vet jag inte vad vi har planerat, men vi ska nog inte sitta rastlösa.

PussenKramen 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Länge sen...

va de jag skrev o det har hänt massor, men ska försöka gö de kort bara...för jag måste faktiskt gå o lägga mig.
15e-23e dec va jag uppe hos mamma o det va helt underbart. Tjejerna, mormor, bror o systerson fyllde år så det blev en hel del kalas. Eftersom vi skulle fira jul hos Daniels familj i år så han vi även med en julafton mitt ibland alla kalas. Så av de 7 dagar jag va där så va de fest 4 av dom...ingen vila ingen ro.
Det jag e mest lessen över e att jag inte han med o träffa alla vänner...får ta en resa upp snart igen o ta de då.

Julen har varit kanon här nere åxå...först hos Daniels föräldrar...sen ut till hans morbror...tjejerna har fått så mycket saker...så nu är mycket av de gamla bortrensat ;)

Jag jobbade 28e-29e...korta dagar så de va helt oki =)
Nyår va vi hemma hos Daniels föräldrar...deras kusin va där åxå o de röjde järnet. Vi kämpa som bara den med att hålla de vakna till tolvslaget, men kl 23 decka de alla 3 på ett par minuter :)

Nu är de tillbaka till verkligheten igen...o med de menar jag jobb. Fast denna veckan e rätt lugn iaf...jobbar bara 5,5 h om dagen o sen e tors-fre lediga...GÖTT.

Idag har Maria varit här med sina twins Loa & Julia...vi har käkat våfflor, fikat, busat o ätit korv o mackisar.
Trodde tjejerna skulle somna gott, men tji fick jag...slutade med att Flisan somnade inne i min säng.
Ja tjejerna har börjat med de nu att de vaknar på natten o ska komma in till mig i sängen...vilket jag inte klagar över för de e supermysigt.

Igår började även min o Daniels tävling...vem som först går ner 3 kilo. Hejja mig...för vinnaren får en hel helgs sovmorron...känner att jag behöver de hahah.

Ne nu väntar sängen...

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()