Gammel farmor

Japp idag var vi o tittade på huset igen...som vi tittade på i söndags. Amanda o felicia fick vara hemma hos gammel farmor medans...o dom såg så nöjda ut när vi kom tillbaka.
Jag gillar verkligen det där huset, men vi får väl se hur mycket de går upp till. Imorrn kommer iaf en mäklare hit till mig för att uppskatta vad jag kan få ut för min lägenhet...har ju gjort den bra mycket finare än i de skick jag köpte den i så får hoppas jag får ut lite extra isf :)

Nu har jag precis nattat mina kära små töser...så nu har man kvällen ensam...för såklart så har Daniel somnat i soffan.
Men först ska jag skura golvet ;)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idre

På torsdag så åker jag o Tebbe o tjejerna upp till Sthlm...vi ska hem till min mamma. På söndag så e de ju allsvensk premiär...ska bli så otroligt roligt...har längtat massa. Mamma ska få vara barnvakt till skruttorna.
Tebbe åker hem till gbg igen på måndag...på tisdag så kommer Daniel med tåget så då åker jag o möter upp honom på stationen...sen åker vi vidare upp till Uppsala där pappa hämtar upp oss. Vi ska åka till Öregrund o vara där 2 dagar...sen åker vi tillbaka ut till mamma...så kommer min bror Mikael o hans flickvän Hanna ut...ska bli mys.
På påskafton på lördagen så beger vi oss av mot Idre...ska ha semester en vecka...eller vad kan man kalla de...vi ska bo 17 personer + 1 hund i samma lägenhet...hehe. Det blir pappa + agneta...min halvsyster + familj...halvbror + familj...min bror o Hanna...jag, Daniel o tjejerna. Det ska bli så himla härligt o komma iväg. Får hoppas på bra väder.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

15 veckor

Idag är Amanda o Felicia 15 veckor...helt sjukt va tiden går fort...o de händer så himla mycket nu hela tiden.
Dagen har vi tillbringat med Tebbe o B. Vi gick upp vid halv 8 idag...eller jag...o som vanligt somnade töserna om...va så otroligt trött imorse, men var tvungen att gå upp o tvätta...o hur kul e de? Tjejerna åt vid halv 12 ungefär o efter det bagav vi oss av mot Gårda mina gamla hemtrakter...Handlade lite o sen hem till Tebbe...åkte till Kortedala vid halv 3 o hämta lille B...sen va de ner på stan som gällde. Vi hamnade på Åhléns o käka mat...spätta o kokt potatis...mycket gott. Tjejerna vakna o åt mat...sen gick vi o mötte upp Daniel som kom från jobbet...tog en fika i femman...sen blev de BK.
Vid 19 åkte jag o Daniel till Gårda igen för att hämta bilen o Tebbe åkte hem med B.

På ons kommer det en mäklare hit till mig för att kolla lägenheten...vi har ju planer på att flytta...eller vi är i behov av att flytta iaf...för när jag köpte lägenheten för ett år sedan så va de ju inte planerat för barn...de är ju bara en 2:a på 51 m2.
Jag o Daniel träffades i januari förra året o hann bara va tillsammans i 3 månader ungefär innan jag blev gravid...allt gick väldigt fort, men p-piller funkar tydligen inte som de ska :) Nu har vi ju fått världens finaste barn o jag skulle inte vilja byta liv för allt i världen.
Så nu vet jag vad jag har att göra i två dagar STÄDA.


Jag älskar er över allt annat mina små änglar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Helgen!!!

I fredags så var vi bara hemma o bara hade de mysigt...Fast boxern la ner så missa alla danser i Let´s dance, men jag hann se vem som vann iaf...tror ju iofs att Laila skulle ha lite störra chans i tävlingen som de får delta i sen, men men imponerad att en sån stor människa kan röra så på sig som Magnus kan =)

I lördags så blev vi hembjudna till Daniels föräldrar på middag...för Natta kom hem då...mycket gott va de...sen blev vi kvar till sent på kvällen...mycket till Earth hour blev de inte...för vi kolla på Robinson :)

Inatt skulle man ju ställa om klockan...o de sista jag tänkte igår va att jag får inte glömma de för jag skulle upp o tvätta imorse kl 9...Tebbe ringde mig kl tio i nio...fast då va kl egentligen tio i tio...tyckte de va lite konstigt att hon var uppe så tidigt, men när hon sa vad kl va så va de ju bara att springa ner i tvättstugan så jag skulle hinna med nån tvätt iaf. För kvart i 12 skulle vi möta upp Daniels mamma...för vi skulle på en visning idag...så tvätten hänger i hela lägenheten nu :)
huset vi kolla på va så himla fint...där VILL jag bo, men vi får väl se hur mycket de stiger till, men får hålla tummarna.
Efter de så hälsade vi på Daniels mormor o drack lite kaffe...sen åkte vi hem till Christin o Jörgen igen för de bjöd på mat idag igen ;) Hemmagjord pizza, mumma.
Såg första semifinalen mellan AIK-Storvreta...SIBK vann med 9-8 i förlängningen. Ja jag e AIK´are, men Storvreta i hjärtat eftersom jag själv spelat innebandy där i 15 år.
Nu är jag iaf hemma igen o har hunnit med o färgat håret...tjejerna sover o de ska jag också göra snart...ska upp o tvätta de sista imorrn kl 07.

Snart ska jag, tjejerna o Tebbe åka hem till min mamma weeeiiii saknar henne massa + att det är premiär på sön AIK-Halmstad (fotboll) Längtar till de så himla mycket...har räknat ner tiden sen allsvenskan sluta i november hehe =)

Go´natt alla o sov gott...för de ska jag göra Puss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag kommer hon hem!!!

Japp idag kommer Natta hem till sverige =) Har inte träffat henne sen nyår...de ska bli så roligt =) Hon kommer få en chock när hon ser tjejerna...för dom har blivit så stora sen hon va hemma sist.
För er som inte vet så är Natta Daniels syster som bott utomlands nu i snart 4 år...o det är efter henne som Felicia fått sitt andranamn Nathalee :)

Så fin

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En dikt!!

Denne fick jag av Tebbe när jag låg på BB o hon var o hälsade på.

Att få ha er hos mig
Känns så oskattbart
Det är ni som ger ljus
Med er nyfikenhet och ert hejdlösa bus
Ni är det största som hänt i mitt liv

Det är ni som har gjort
Allting så meningsfullt
Svårt att forma i ord
När man älskar så mycket att det nästan gör ont
Ni är det största som har hänt i mitt liv

Jag vill ge er all den trygghet jag har haft
Jag vii ge er all den glädjen jag har
Jag vill stärka den livslust ni sprider
Och jag hoppas att den alltid finns kvar

Det är svårt för jag vill
Alltid räcka till
Och det är viktigt att
Ingen känner sig sämre och åtsidosatt
Ni är det största som hänt i mitt liv

Små människor med stor energi
Och viljestarka själar är ni
Ni är det största som hänt i mitt liv någonsin


Ni är det största som någonsin hänt mig, jag älskar er mina små änglar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gårdagen!!

Igår va de helt underbart väder när man vaknade...så himla härligt. Vid halv 11 tiden hade jag packat in både vagn o barn i bilen för att åka till Emelie o Sebbe...vi skulle ut o promenera i slottskogen. Bäddade ner tjejerna ordentligt...köpte oss en varsin kaffe o sen gav vi oss iväg. Gick runt i slottskogen...sen ner till järntorget...gick till en skoaffär som hade utförsäljning...sen gick jag förbi CityTattoo...för nu vet jag hur jag ska tattuera mig :)
Efter det gick vi Linnégatan upp o så handlade vi lite mat på vägen hem till dom.
Sebbe satt o lekte på golvet...Mandis sov...Flisan satt jag med mitt emot Sebbe o hon skrattasom bara den...Sebbe han va rolig han =) Såg så himla gulligt ut. Vid halv 3 så åkte jag hem till Daniels föräldrar för jag skulle släppa ut hunden...dom va borta hela dagen igår...sen blev vi kvar där till kl 22...då va töserna trötta.

Jag har sysselsatt mig med att göra en varsin tavla till tjejerna o jag själv tycker att dom blev väldigt fina...o så här blev dom till slut. Tebbe o Liv vad tycker ni nu då efter att ni fått ränna runt med mig o letat material? :)



Sen till dagen...VA F.....N e de man vaknar till? SNÖ...jag som trodde de skulle bli vår nu ju =( Fast de e ju på väg bort igen, men iaf.

Over and out

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagen på stan

Idag är det onsdag...man vaknade med ett leende...solen lyste idag igen =) Tjejerna o jag gick upp vid halv 9 utvilade o glada. Dom somnade ju som vanligt om, men det är mysigt de också för de är så juvligt att bara titta på dom. De vaknade igen vid 10 tiden för att äta mat...efter de så va de bara att packa oss iväg...för vi skulle träffa Liv på stan. Kom in vid 11 ungefär...handlade lite kläder till töserna o sen gick vi o satt oss på vårat stammisfik i femman. Efter det gick vi runt o letade efter lite saker...för jag ska göra en varsin tavla till tjejerna...snäll mamma ;) Vid 3 tiden kom Tebbe ner på stan åxå o vi gick o satt oss på fiket igen, men denna gång på Åhléns...Sen vid 4 åkte Liv för att hämta sin supersöta dotter på dagis o jag o Tebbe gick o handlade ramar...sen åkte vi hem till åt varsit håll.
jag har haft de kanonmysigt...Tack för idag

Igår va min pappa här o hälsade på...så mysigt varje gång.

Stolt morfar
PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Min pappa!!!

Idag vaknade vi kl 7...o jag var så himla trött...tjejerna somnade om o jag gick upp o käkade frukost...somnade om i soffan. vaknade när Flisan blev lessen...gick in o la mig hos tjejerna o vi somnade om alla 3.
Vi vaknade sen 10.40...så himla gött. Då va de bara att gå upp...för nu skulle tjejerna få bada =) Det är ju bra tur att dom gillar de. Amanda va lite grinig, men dom va hungriga åxå, men när hon va klar o påklädd så va hon glad igen =)

Idag kommer min pappa ner till gbg...han o några jobbarkompisar ska på studiebesök på Jörgens skola...sen kommer han o hälsar på oss...Saknar honom massa för vi träffas ju inte allt för ofta, men glad nu när tjejerna kommit för då blir de oftare iaf =)

Weeii nu kom precis brevbäraren o plingade på...jag har fått korten som jag framkallt :) Nu ska det göras album till töserna <3

Ne nu ska jag laga lite mat för jag börjar bli hungrig...o så ska Daniel få nägra matlådor...Duktiga jag ;)

Puss o kram alla

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tebbe, jag o tjejerna

Idag va de dags att vakna kl 7...för mig...tjejerna somna som vanligt om =)

Vid halv 11 när de hade ätit så packa vi in oss i bilen för att åka till Gårda o hämta upp Tebbe...Vi begav oss till Barnens hus vid Sisjömotet för att hämta en bygel till vagnen...så nu är den komplett :) weeiii.
Liv jobbar där i närheten...så hon o Pontus kom förbi o sa hej när hon slutatde.

Efter det åkte vi till backaplan o satt oss på paprika o käka...skulle sitta ute i solen, men andra snodde borden i solen så vi fick sitta inne. Amanda sov hela resan, men Flisan ville vara med.


När vi va mätta o belåtna åkte vi till Hornbach o såg vilsna ut, men vi hitta de vi skulle ha iaf. Sen åkte vi hem till oss o skulle dricka kaffe, men Tebbe hann inte med så mycket mer än att ringa ett samtal åt mig...sen gick hon för att jobba.

Nu har jag lagt tjejerna på golvet i deras babygym o själv ska jag plocka lite här hemma tänkte jag.
Puss o kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Middag!!!

Igår blev vi hembjudna till Patric, Emelie o Sebbe på middag. Vi kom dit vid 4 tiden då stod Patric vid spisen. Det var mycket gott, men väldigt starkt hehe. Efter de fick vi glass o kaffe...mumma.
Vi kollade på hockey o satt o snacka massa...Sebbe har blivit så himla stor....han sitter själv o har fått massa tänder :)

 Kolla skruttarna...Flisan sov så får ta ett på alla 3 nästa gång <3

O jag fick ett par skor av Emelie...o lite kläder...så himla go e hon...får nog gö nå snällt för henne.

 Mycket fina tycker jag =)

Dagen eller förmiddan ska jag tillbringa med Tebbe...vi ska bege oss till barnens hus o hämta en sak till vagnen...o sen ska vi till Hornbach (eller hur de stavas) Så underbart väder idag så ska nog hålla mig ute mycket om det inte blåser allt för massa :)

Njut av solen alla <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så j..vla lyckat!!!

Japp nu ska jag skriva och berätta om Tebbes o min lilla hemlis.

Under den senaste veckan har vi planerat ett överaskningsparty...Nu kommer jag framstå som en snål flickvän, men det är så att Daniel fick ingen födelsedagspresent av mig när han fyllde år i januari. Peter kom med den underbara idén om överaskningsparty...så jag ringde direkt upp Patric...Daniels bror o frågade om han hade lust att dra ihop några vänner för att överaska Daniel...vilket han direkt nappade på. Sen ringde Tebbe mig någon dag senare o frågade om vi inte kunde slå ihop för Peter fyllde år i veckan o sen har han nu åkt på sin 6 månaders resa runt i världen.
Så Daniel har hela veckan trott att vi skulle på Peters fest o tvärtom mohahaha. Tebbe bokade iaf bord på Vasastan till kl 20 igår..Vi skulle dyka upp runt kvart över. När vi kom dit o Peter såg alla vännerna sken han upp som en sol...Patric o gänget satt där också o när Daniel såg dom så tyckte han att det var ett roligt sammanträffande att dom var där också haha...tills han fick reda på att jag fixat dit dom....Han blev så himla glad han också...det var så roligt att se.
På vägen in kom Daniel på att han skulle ringa Patric, men han hade glömt sin tele hemma o ville låna min, men han fick inte för då hade allt blivit förstört...han blev lite putt på mig, men förstod sen varför :)
Tebbe o jag köpte en varsin sprakande drink till dom med tomtebloss...mycket fint.
Det blev ju väldigt mycket drickande kan jag lova...hade sagt tidigare på dagen till Tebbe att vadå jag kommer ju inte supa mig redlös direkt eftersom vi har töserna, men hmm Sara blev askalas...o blev tvungen att börja dricka vatten lite senare på kvällen.
Jag hade så otroligt roligt så Tack Tebbe för en underbar kväll...o Tack Patric för att du hjälpte mig.

Idag har vi varit hemma hos daniels föräldrar o bara tagit det lugnt...har väl mått sådär idag, men det är bara att bita ihop. Imorgon är en annan dag...o då ska vi kanske till slottskogen o promenera...om Liv fortfarande har lust o inte planerat in någe annat =)

Snart dags o sussa eller nått.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

10 timmar

Inatt har tjejerna sovit 10 timmar i streck...va jag som vaknade först vid halv 6 o undrade...helt otroligt...fick tom väcka Amanda halv 7 så hon fick mat. Tror att badet gjorde susen igår...de sover så bra efter de badat =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lilla skruttan

Min lilla skrutta Amanda e lite småkrasslig...har fått hosta o e rosslig i halsen...Hoppas bara att hon inte blir värre...för jag ser verkligen fram emot imorgon...de ska bli så himla kul. Får hoppas att hon sover bort de o inte får feber.


Annars har dagen varit bra...promenad...städat...besök av kusinen...myst med skruttorna...badat tjejerna o sen natta dom...de slockna direkt.

Imorgon kommer Daniels morbror o hans fru o hälsar på oss...va länge sen jag träffa dom så de ska bli trevligt...sen ska jag åka o hälsa på Tebbe en sväng o gå igenom hennes garderob ;) hehe måste ju va fin imorrn.
Daniels föräldrar ska vara barnvakt...får se om jag kan klara mig hela natten från dom ;) De ska säkert gå bra.

Igår så ringde jag Tuve församling för att höra mig för om de hade tid för dop...vi hoppas att de har de...så dopet e nu planerat :) ska bli skönt o ha de gjort...vill ju inte vänta alldeles förlänge. Måste ju tänka på Mikael, Natta o Patric som ska va faddrar o ska orka stå där framme o hålla i dom =) Dom ska iaf ringa tillbaka till mig imorrn :)
Så får vi hoppas att Tant Tebbe hinner va med innan hon flyr landet ;)

Ne nu e de nog dags att sussa snart...Sov gott alla <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbara sol

Ja man kan ju inte klaga på vädret iaf...hoppas bara att detta håller i sig för nu vill jag ha vår...slippa alla vinterkläder...tänk va skönt sen när man bara kliver i ett par skor o har bara en tröja på sig.

Idag har vi varit ute på promenad...gick o hämtade ut ett paket...o handlade lite...sen va de dags för tjejerna att gå hem o käka. Amanda håller på o blir lite förkyld...stackars =( men får hoppas att de inte blir värre. Nu sitter jag o kollar på TV, tjejerna sover...egentligen borde jag städa, men de e ju inte så skoj...inte just nu iaf.
Lite senare idag kommer min kusin Jonas o hälsar på...han har bott i gbg 1 år ungefär, men vi har knappt hunnit träffas...o nu ska han tydligen flytta tillbaka till Uppsala den filuren.

Torsdag idag...imorrn ska vi ha skoj...skaffat barnvakt till tjejerna...hela natten...kommer bli jobbigt, de e första gången...men de kommer nog gå galant.

På lördag åker Peter bort i 6 månader...Tebbe kommer ju efter, men vi ska ta hand om henne sålänge...jag lovar.


PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagen till ära

Idag är det Tebbes Peters födelsedag...Grattis till dig gamle man...ja eller 1 år yngre än mig =)

På förmiddan begav jag mig av mot Gårda för att hämta upp Tebbe o Peter...skulle följa med dom för Tebbe skulle köpa en dator. Styrde mot Bäckebol för att åka till Media Market...Nu e Tebbe en tjej på riktigt...för hon köpte en rosa laptop ;) Hon va lite osäker...men bara för att den va rosa så va den billigare än de andra som var likadana, men var antingen brun, blå eller vit. Men vadå den ska ju bara skrivas på ;) Själv har jag ingen dator alls. Efter de så åkte vi till Plantagen...själv satt jag kvar i bilen med tjejerna...medans Peter körde rally med Tebbe på en sån vagn.
Körde sen hem dom...o när jag sen skulle åka hem så va de en satans särring som körde som en galning så jag missa avfarten som jag skulle åka...så hamna helt åt h..vete, men fick mig en tur runt lisseberg =) Sen var det bara att bege sig hemåt för att tvätta.
Japp så såg våran dag ut.

Over and out <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tack!!!

Måste bara säga Tack för att ni finns...jag har haft de så himla mysigt o skoj sista tiden.

Tebbe vi har ju upplevt de mesta tillsammas...Tack för att du flyttade ner till GBG med mig...vi höll ju på o tappa kontakten helt ett tag, men jag är så himla glad att vi inte gjorde de...Nu tycker jag den är bättre än någonsin <3

Liv vi har ju inte känt varandra specielt länge, men ett litet tag iaf =) O jag tycker du e helgo...o har en underbar dotter.

Nu tycker säkert ni att jag är helgalen, men ville bara säga att ni e superhärliga <3 o så e jag glad att ni tycker om mina juveler så mycket :)

Puss o kram på er
Skruttorna hälsar åxå :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

En dag på vift

Idag väckte tjejerna mig vid kvart i sju...låg kvar i säneg till halv 8. Gick in o satt på datorn o när jag kollade in i sovrummet efter bara en kort stund så hade de små råttorna somnat om hehe. Började göra mig iordning för idag skulle vi ut till mitt jobb o hälsa på. Kom dit vid halv 11 o va kvar till 14.15. Snacka om att barnen på jobbet har koll...de kom ihåg vem som var vem av tjejerna. Dom sjöng o grejja så töserna hade väldigt mysigt...de va på väldigt bra humör :)

När jag sen var på väg hem så ringde Tebbe o undra om jag hade lust att komma ner på stan o hålla henne sällskap en stund...o varför åka hem o sätta sig i lägenheten??? Träffa upp Tebbe o B utanför Hemköp...var tvungen att springa in o köpa lite mat till brudarna...sen satt vi oss på vårt stammisfik i femman...Daniel kom dit efter jobbet.
Åkte hem vid 18 tiden...tjejerna va så trötta efter dagen...de åt vid halv 8 sen decka dom =)

Igår va vi 3 hemma hos Tebbe o Peter o hälsa på...Liv va där åxå...drack lite kaffe o snacka lite skit. Var hemma igen vid halv 8 ungefär. Det var väldigt mysigt <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

15:e mars

3 månader blev mina tjejer idag...herregud vad tiden går fort. 3 månader o redan varit med om så mycket...2 resor upp till sthlm...åkt tåg...det har varit jul...nyår...o födelsedagskalas. Jag har verkligen fått så himla snälla barn.



Idag annars så har vi mest tagit det lugnt...sov hos Daniels föräldrar...åkte hem vid 12 tiden. va så himla trött idag så jag o tjejerna la oss i sängen o sussa. Skulle egentligen ha träffat Tebbe idag o planerat, men hon va bakis den lille rackaren ;) så vi tar en fika imorrn ist.

Sen måste jag gratta lilla Nora idag, min kompis Ikons dotter blir 3 månader idag åxå <3 Så kul att vi fick barn samma dag.

Vackra Ikon med sin otroligt söta dotter Nora

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lördagen dagen efter

Idag har det bara varit en slappis dag....har inte gjort många knop :) Gick upp vid halv 9 för då hade tjejerna sovit klart. käka lite frukost o snacka lite skit med Christin. Sen åkte hon o jag till backaplan o handla hundmat, barnkläder o lite smått o gott. Amanda låg o sov med daniel o Flisan med farfar Jörgen.
när vi kom hem käka vi lite mat o sen va de slappa igen tills kvällen kom o det var dags för melodifestivalen. Vi hade ju alla våran favorit, men ack så fel vi hade alla 4.
Jag trodde ju stenhårt på pojkbandet EMD eller Agnes...de andra gilla Sarah...men va helt säker på en skräll. Carolin Af Ugglas hade ju nästan blivit pinsamt om den vann, men det var ju tur att den BARA kom tvåa. Men vem vet Opera kanske går hem i världen???? fast först o främst så måste den ju kvala in sig så vi får väl se hur det går.
Svenska bidragen blir väl bara sämre o sämre med åren, men varför egentligen lägga ner så mycket energi på de...

Imorr ska jag nog ner på stan o träffa Tebbe...vi har lite hemlisar att prata igenom ;) hihi nu e ni nog nyfikna...men svaret på de får ni inte veta fören på fredag...eller det blir nog lördag som jag skriver om de...hoppas bara att allt går som vi vill. Jag har ju tagit Patric, Daniels bror till hjälp. Tack för det :)

Jag har världens underbaraste människor i mitt liv <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredagen den 13:e

Idag var det dags att vakna 07.30...för att göra oss iordning...för idag skulle mina tjejer få sina 3 månaders sprutor....dom var så himla duktiga, men lite lessna blev de allt, men jag kan inte klandra dom för sprutor e bland det värsta jag vet. Som tur var så hade jag min underbara svägerska med mig o tjejernas supergoa o söta kusin Sebbe. han satt mest o bara skratta...eller rättare sagt tjöt hehe :) Efter det skulle vi ta oss ner på stan för att möta upp Tebbe o Liv för att ta en fika, som vanligt ;) men att det ska vara så svårt att ta sig på en spårvagn visste jag inte att det skulle vara...tror de va iaf 3 som redan var fulla med barnvagnar o då e de kört att knö på vår jättevagn ;) vid 11 var vi iaf på stan o vi gick o satt oss på femmans fik...runt 1 åkte Emelie o Sebbe hem o jag o Tebbe begav oss ut på stan. vid halv 3 kom Peter ner o vi gick till banken för några ärenden. Vid halv 4 va det dags att åka hem för tjejerna skulle strax ha mat igen...på väg till bussen så hamna vi mitt i ett tjejfjortis slagsmål.

Danile kom hem o vi slappa...medans jag samtidigt packade lite saker till tjejerna för Farmor Christin o farfar Jörgen skulle vara barnvakt en stund för daniel o jag skulle på bio "Män som hatar kvinnor" ALDRIG sett en sån bra film nån gång...gjorde ont i magen när den var obehaglig...o jag rös i hela kroppen i slutet....så ni som inte sett den än GÖR DE NUUUU.

Sen var det dags att åka hem till dom o sova.

Så mysig var min fredag den 13:e

Over and out

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Heldag på stan!!!

Idag har vi varit nere på stan nästan hela dagen...vi åkte ner vid halv 1 o då mötte vi upp Emelie, Sebbe och Emelies kompisar Sara o Johanna. Satt oss o fika på ett fik vid Domkyrkan ungefär...mycket trevligt va de. Väldigt trevliga o goa vänner  Emelie har...o tjejerna hade det väldigt mysigt hos dom för de slocknade i deras knän =)


 vid 3 tiden gick dom hem o då gick jag o mötte tant Tebbe o B. Vi satt oss på fiket i femman....gav tjejerna mat o snacka skit. Amanda o Tebbe hade en liten sångstund..."Klappa händerna så fort du kan" de gillade Amanda =) Efter de gick vi o handlade lite fika på hemköp o mötte upp Liv, Clara o Daniel för att ta en sväng till trädgårdsföreningens lekpark så barnen fick leka av sig lite...men uff va kallt de va...inte riktigt vår än hehe =) Sen blev de Donken så barnen fick lite mat i magen, men ack så trötta de de va mot slutet =)

Sen va de bara att bege sig hemåt o ge tjejerna mat...o sen lägga sig o sussa.


Så himla härligt o ha så mycket underbara människor runt omkring sig...TACK alla för att ni finns.

Puss o kram på er

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En vanlig tisdag!!!

Idag fick vi sova länge...de vakna inte fören halv 10 =) jag e imponerad av Felicia...de fick mat 7 igår kväll o då tänkte jag att då vaknat de vid 1 kanske...Amanda gjorde, men Flisan sov enda till kl 4 Grymt :)

Vi har inte gjort nå specielt idag utan vi har kollat på TV...o så har vi lyssnat på massa barnsånger...Amanda gillar de som bara den. Efter ett tag satt jag på vaggvisor o då somna dom ;)
När Daniel kom hem klädde vi på oss o gick ut o promenera...så himla underbart väder. Sen hamnade vi hemma hos hans föräldrar en stund. Nu ligger tjejerna o sover o vi slappar framför fotbollen Liverpool-Real Madrid.

Imorrn blir de en fika på stan med Tebbe, Emelie o Sebbe, Johanna o Sara.

 Så fina <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mysigt

Just nu sitter jag i soffan o kollar på TV...tjejerna ligger brevid...Amanda har precis somnat, Flisan är på G. Det är så himla roligt med dom nu...de händer saker hela tiden. de upptäckte sina händer när vi va hemma hos mamma o hälsa på o nu gör de nästan inget annat än kollar i kors på sina händer :)
Dom e verkligen helt underbara små individer <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fult hus!!!

Visningen idag va kaos...första man känner när man kommer in är röklukt...tanten har sagt att hon rökt under fläkten, men jag vet inte om hon trodde att den satt ovanför soffan eller nått eller om hon bara missat den. Vardagsrummet va målat i mörkrosa...taket såg ut som ett golv...sovrummet va mintgrönt med lila streck med svalor i...på väggarna va de påsatt skivor som halvt lossnat. Ne usch o fy säger jag bara...de blir till att leta vidare :)
Jag trivs ändå bra i vår lägenhet...för den har blivit sååå fin sen pappsen renoverat den.

Ne nu är de dags att krypa ner i sängen så man orkar med att vakna med tuppen (tjejerna)

God natt

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Visning!!!

Vi ska på visning idag på ett radhus Tuve. De e ju rätt läge o köpa någe, men kanske inte för att sälja. Fast som sagt...de e ju bara en visning =)

Igår åkte jag o tjejerna till Daniels föräldrar för o hälsa på en stund, men vi blev kvar hela natten...kollade på melodifestivalen o bara hade de trevligt, men "Snälla snälla snälla snälla snälla" va de en skräll eller? Jag blir bara arg jag kollar på den människan hehe. Aja de blir ju bara bättre o bättre för varje år  

Tjejerna har ju varit lite trötta o sletna efter resan, men inatt sov de som vanligt igen mellan 22-04.30 så underbart 
Nu på morgonen fick jag lämna kvar 3/4 av familjen för att åka hem o tvätta...inte så roligt kanske, men jag får lite tid att ta hand om mig själv.

Japp nu ska ja gö allt klart så vi kan åka på visningen kl 15.

Over and out

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Omställningar!!!

Har jag märkt att barnen inte riktigt gillar...dom e väldigt beroende av rutiner.  Jag säger ju till alla att jag har så otroligt snälla barn...vilket jag har så de e inte nå annat jag menar, men efter en hel dags resande så är de så övertrötta så de inte går att få dom lugna...o de tog nästan 4 nätter innan de kunde sova som de brukar utan att vakna var 4:e timme.

igår när jag åkte hem så va min mamma o Hasse så snälla att jag fick låna deras bil en månad tills jag ska upp igen i början av april. Tjejerna va super, de sov hela resan utom när vi stannade o käka lite =) men sen när vi kom hem va de så trötta igen. Inatt har jag inte sovit nått nästan för de har vaknat olika tider o knappt sovit mer än 2 timmar. 

 Så här ser mina änglar ut när de e trötta heheh <3

Om en stund kommer Tebbe hit o hälsar på med sin lille jobbkille :) Han e så himla go

Over and out

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Back home!!

japp nu är man tillbaka i GBG igen...har inte haft tillfälle att skriva någe när jag har varit borta...har haft fullspeckat schema hela veckan.

Ja som sagt så åkte jag o tjejerna uppåt i landet förra torsdagen...kom fram i Bålsta vid 11 tiden...mamma kom o mötte mig...vi åkte o käka lunch sen tillbringa jag hela dagen hos henne på jobbet. Sen när vi kom hem va tjejerna såååå trötta efter resan så de va inte på sitt bästa humör.

I fredags så skulle mina kompisar från innebandyn komma ut o hälsa på med sina barn, men de blev aldrig så. Min bror o hans tjej kom ut runt 2 så då gick vi ut på promenad på isen...sen käka vi midda o bara hade de trevligt.

Lördagen tillbringade vi inne i Uppsala...först åkte vi förbi IKEA...sen åkte vi till mormor o hälsa på. Hon har en liten hund som inte var så glad när han inte fick vara i centrum så han smet iväg o fick tag i Flisans mössa o tugga sönder den...så hon har fått sig en ny =) Skrutthund...efter de skulle vi upp på Gränby o handla, men Amanda va på sitt sämsta humör så vi han BARA hitta kläder till tjejerna :) sen var de hem som gällde. 

Söndagen var vi ute hela dagen...jättemysigt väder, men kallt. Barnen sov som stockar i vagnen.

Måndagen begav jag mig in till Uppsala...åkte förbi Rosie på hennes jobb...va så himla länge sen jag träffade henne...va så skoj o se henne igen. Efter de åkte jag upp till Hasse på hans jobb o hälsa på o käkade lunch....sen begav vi oss till mitt gamla jobb o prata lite med dom.
Vi 15 tiden åkte jag hem till Sara o hennes lilla Tuva...så kom Karin med sin 3 barn Theo, Elliot o Hugo...o Sillen kom med sin Esther...o Sia med sin lilla Thea....Jag LOVAR de va high life...8 barn o 5 vuxna. åkte hem runt halv 7 o de va inte de roligaste...snöa som f....n så låg o körde 50 på en 110 väg.



Tisdagen mötte jag upp mamma vid halv 3 så hon fick ta tjejerna...jag skulle till frisören :) men hon han inte de hon skulle pga att min svarta hårfärg satt som sten så fick komma tillbaka dagen efter för att få de klippt åxå, men då fick töserna följa med.

Onsdag Va de ju hårfrissan igen. Sen när mamma slutade jobba åkte vi till min bror för Hanna fyllde år. Sen va de bara att åka hem o packa o fixa för resan tillbaka hem idag.

Jag fick låna mammas bil hem så de va skönt =) Tjejerna e så himla duktiga..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()