Bombhot....

Idag skulle vi ta en sväng till stan med Daniels föräldrar o syskon, men eftersom de finns vissa nötter som bombhotar centrala göteborg så bestämde vi oss för att åka till Allum ist. Visste väl redan innan att det inte skulle bli så mycket tittande i affärer eftersom fröken Amanda verkligen HATAR allt som har med shopping att göra...tror nog hon brås lite på mig för de va inte allt för många år sen som jag ändrade uppfattning när de gäller shopping. Vi gick runt lite iaf...tjejerna o Sebbe sprang o jagade lite fjärilar...haha låter kanske skumt, men kan inte förklara =)
Sen va de dags för lunch...vi valde de enkla så de blev MAX. Sen va de 3 små trötta, men sova kan man ju inte göra...tracka föräldrarna e ju så mycket skojigare =)
De jag hittade va iaf ett par stövlar...har spanat på dom 4 ggr så nu gjorde jag slag i saken o köpte dom :) Tycker faktiskt att jag gjorde en väldigt bra köp.



Sen gav vi upp o åkte hem...bestämde att vi skulle ta en shoppingtur en annan dag...bara vi tjejer, utan karlar o barn...för då är de lite lättare =)
Vi åkte hem hit o drack lite kaffe o tjejerna va både högt o lågt...inte så konstigt kanske eftersom de va så övertrötta, men vid 17 tiden gjorde vi iordning lite mat sen blev de badet o sängen för de små. Kl 18 sov dom...så vi får väl se hur länge de sover imorrn...man får ju inte glömma att vrida tillbaka kl åxå.
Själv e jag grymt trött så sängen lockar för mig...spelar ingen roll alls för min del om det är mitt i veckan eller helg...går o lägger mig lika tidigt för de.

Imorrn händer nog inte så mycket...mys med tjejerna o kanske bege sig ut o knäppa lite kort på de små...måste ju få till ett fint julkort i år åxå.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

4 veckor...

o 2 dagar kvar till 1:a advent...känn på den. Snart är de dags att börja julpynta...rätt läskigt om man tänker efter. Fast jag tycker faktiskt att det är ganska mysigt med julen...sorry Tebbe vet att du inte håller med ;).
Har en hel del att se fram emot i dec månad...tjejerna fyller 2 år den 15e, mitt tåg hem till mamma går samma dag kl 11.42, min mormor fyller 80 den 18e, min systerson fyller 12 den 20e o min bror 33 den 21a...ja de blir 4 födelsedagar på den vecka jag ska va uppe...Sen är de massa folk som jag ska hinna med o träffa åxå.
Julen ska vi fira här nere med Daniels familj.
Nog om de...kanske e vissa som blir deprimerade...o de vill jag ju inte.

Idag har underbara Sofia med sin lille prins Nino varit här o hälsat på...alltid lika mysigt. Måste säga att jag längtar lite tills hennes lilla bulle i ugnen tittar ut....han (vilket jag tror att det blir) är ju beräknad på julafton...o de skulle ju va en underbar julklapp i sig.

Igår kom även Daniels syster Natta hem för en vecka...hon har varit borta sen i början av april så hon har varit saknad...kan tänka mig att hon tycker att det har hänt en hel del med tjejerna sen dess =)
Ikväll blir det iaf fredagsmys o Idol hemma hos Daniels föräldrar.

Nu ska jag slappa i soffan tills tjejerna vaknar igen =) Mina små älsklingar <3<3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Regnet de bara öser ner...

Vilken tragisk dag det har varit idag...om man ser till vädret iaf. Det har verkligen regnat heeeela dagen...så nån utevistelse under dagen blev de inte.
Jag va tidig idag så när jag skulle ta mig till bussen så va de bara att klä på sig hela regnstället + stövlar....kanske inte världens läckraste, men så gött o inte bli blöt.

Hämtade tjejerna idag <3 va ju tvungen att sätta på dom massa kläder på den korta biten hem, men hellre de än att bli dyblöt.

Ne uff va tråkig info...blir nog till att sluta här...så får vi hoppas att de händer nå mer intressant tills imorrn.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äckelsjuka

Som ni kanske förstår så e de magsjuka som jag menar. Finns de nån sjukdom som är värre...ja om man inte räknar med alla allvarliga sjukdomar såklart.
Hur jag kom på detta e för att denna hemska sjukdom sprider sig som löpeld o den har smygit sig in hos oss på jobbet. Spyor har vi lyckligtvis sluppit än sålänge iaf...de har de så snällt hållt hemma, men jag bara väntar på de. Dessa otrevliga bajsblöjor har jag råkat ut för så jag kan lova er att handspriten går åt som smör i solsken.

Så nu sitter man här hemma på kvällarna o gör inget annat än smörjer in sina nariga händer med handkräm...kanske inte ska klaga allt för mycket för händerna blir väldigt mjuka o mysiga  =)

Idag gick jag från jobbet så jag han med 16 bussen för jag ville skynda mig hem för att hämta tjejerna på förskolan, men när jag väl stod där vid bussen så kom jag ju på att deras fsk stängde kl 16 idag för de hade planering eller nått o att Daniels mormor skulle hämta dom. Kände mig lite blåst på att få hämta dom, men de är ju en dag imorrn åxå som tur e o då slutar jag tidigt...tyvärr ska de ju bli värdelöst väder imorrn, men mysa med mina små i soffan när man kommer hem är ju inte helt fel...dom är ju bara för gossiga mina juveler.

Nu vill inte mina ögon vara med längre, men jag ska trotsa dom för jag SKA se Desperate Housewives...sen ska jag krypa snabbt ner i sängen för kl ringer kl 05. Kalla mig stupid om ni vill ;)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag...

o första dagen avklarad. Jag började ju som sagt med en ny bli av med några kilon kur idag. Jag kommer att äta lunch på jobbet sen blir de pulver för resten. Första dagen e väl alltid jobbigast, men de har gått riktigt bra...har druckit massa vatten...o för de får man ju springa på toa ett antal ggr, men de e de värt.
Mitt mål e ju att jag ska kunna äta allt de goda som julen har att erbjuda...de jag kommer sakna mest fram tills dess e pepparkakor o julmust :)

Annars idag har jag haft en rätt bra dag på jobbet...o jag hoppas att den kommer fortsätta på samma vis.
När jag kom hem va tjejerna på sitt gosigaste humör...de e ju så underbart <3

Just nu sitter jag o kollar på HBK-AIK o de blev precis 0-1 Så gött Hejja AIK

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Back to normal =(

Ja nu har mamma åkt hem igen...fan de e lika jobbigt varje gång. Vi tog bussen ner till stationen vid 10.15...o va framme redan vid halv 11, de gick lite snabbare än vi tänkte oss. Vi satt oss o drack lite kaffe o tog en bulle...tjejerna svepte i sig päron mer. När vi lessnat på de gick vi runt lite innan vi följde med mamma till tåget.
När vi sa hej då så såg tjejerna så frågande ut...blev nog lite konstigt att mormor klev på tåget o inte vi.

Sen åkte jag o tjejerna o handlade innan de va dags att gå hem o sussa för de små. När jag lagt dom så ville dom som vanligt inte sova...så efter en stund gick jag upp för att kolla läget o då hade Flisan slängt ur allt ur sängen även madrassen.
Båda 2 hade plockat av sig blöjorna så Amanda hade kissat ner hela sin madrass o Flisan kissa ner golvet. S de va bara att plocka ur dom ur sängarna o slänga in alla saker i tvättmaskinen....o så fick dom straffet att inte sova. Ja ni tror säkert att de blev jättelessna, men de kan jag lova att de inte blev.

Vi gick ner o lagade lite mat sen va de lek o bus för hela slanten.
Tidig sänggång blev de för dom idag, men först va de dags för ett bad så de är rena o fina imorrn till dagis.
Nu sitter jag o tittar på tv o inväntar Tebbe o Peter som ska komma förbi på en fika...Daniel sover i soffan.

Imorrn börjar mitt nya liv...dags för att gå ner lite i vikt...tänkte köra till jul nu så man kan svulla ordentligt då :)

Ne nu har jag nog inget mer att skriva så jag sätter punkt här.

 
Åh vad jag saknar sommaren

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Man kan ju inte annat än Älska dom <3




Deras första skolfoton.
Mina älskade små tjejer <3<3 Mamma älskar er

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Gud så gött....

jag har haft de idag....en riktig slappardag kan man säga. 3 personal o 9 barn o 5 av dom gick hem kl 2...nu kan säkert ni tycka att fy fan vilken lyx...o de kan jag hålla med om, men jag kan lova er att hösten absolut inte har sett ut så annars...så om jag ska va ärlig så tycker jag faktiskt att vi va värda de =)

Imorrn har vi heldagsplanering...o på de sättet slutar min arbetsvecka. Denna veckan har jag tyckt mycket om :) O jag kan ju inte säga att den slutar sämre...för imorrn kommer min mamma ner o hälsar på oss. Längtar så in i h...lvete kan jag lova...va såå länge sen jag träffade min familj...förutom min syster då för dom va ju här för ett tag sen.
Mamma kommer in med tågen vid 14 tiden imorrn o jag slutar 16 så hon ska passa på o gå runt lite på stan så ska jag möta upp henne sen.
Vi har inget planerat i helgen förutom att jag måste köpa vinterskor till mina barn innan de små liven fryser tårna av sig...de skulle inte kännas bra i mitt mammahjärta =)

Tjejernas farmor hämta de små på fsk idag o jag skynda mig hem efter jobbet o städade o tvättade...han med hela övervåningen med städ av toaletter, dammtorkning, dammsugning o moppande av golv. Fick även en maskin tvätt tvättad...vilket skulle behövas flera, men får ta de imorrn o dagen efter de hehe =)
Måste säga att jag känner mig rätt bra efter dagen...hunnit med rätt mycket. Vid 18 tiden kom tjejerna hem igen o vi mös en hel del...sen vid halv 8 ungefär stoppa jag ner dom i sängen o de tog inte så lång stund för de att somna.
Kan ju tala om att medans jag roade mig med att hänga tvätt så roade dom sig med att hoppa i min nybäddade säng...efter en stund hörde jag att Amanda blev lessen o när jag kom dit hade hon druttat ner i golvet, men de hade kastat ner alla kuddar o täcken som hon hade tur att landa på så de va inte så farligt.
Sen efter en stund till hörde jag ett brak o då va de Flisans tur hehe...hon hade inte samma tur, men de gick snabbt över åxå så hon lyckades nog hamna på ett bra sätt...fick blåsa lite på hennes fötter o på huvet sen va de bra =)

Nu ska jag krypa ner i sängen för jag e sjukt trött...Amanda väckte mig kl 4 inatt o somnade självklart om själv, men jag fick sova en timme till, men tror ni jag kunde somna om??? NEEEE



Mammas älsklingar <3<3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag o snart helg....

Ja kanske inte för alla, men jag jobbar bara 2 dagar till o de känns rätt gött. Båda dessa dagar kommer bli relativt softa...imorrn är de ganska lite barn o på tors har vi heldagsplanering så då har vi inga barn alls ;)
På tors skulle jag egentligen jobba mellan 9-17, men nu ska ja jobba 8-16 ist o de känns kanon för vid 14 tiden på tors kommer min mamma ner o hälsar på...weeeiiii de ska bli så himla mysigt.
De här veckoslutet ska jag bara vara...o umgås med min mamma. Fast ett måste har jag nog o de e att inhandla vinterskor till mina små juveler...stackars barn som inte fått nå vinterskor än...dålig mamma. Får ju bara säga TUR att de inte är superkallt än, men de börjar bli.

Imorrn ska barnens farmor hämta dom på fsk o jag ska skynda mig hem efter jobbet o städa lite innan mamma kommer...så jag fråga snällt svärmor om hon kunde ha dom lite extra imorrn eftermidda...o kan ju inte säga att hon va svårövertalad =)

På tal om nå helt annat så känns de som att jag har en hel del att se fram emot innan detta året e slut...Jag har äntligen bokat resa upp för mig o tjejerna...kommer att fira jul i götet i år så då får de bli en tripp upp innan. Har ett antal födelsedagar jag ska hinna med under den vecka jag blir upp...o så e de ju tjejernas födelsedag åxå, men den dagen kommer vi att tillbringa på tåget...så då får vi fira nån dag senare =) Här nere kommer de iaf bli helgen innan.

Den 3e dec ska vi på spa med jobbet...grymt gött ska de bli...tycker faktiskt att alla mina kollegor är förtjänta av de...inkl jag för den delen =) Kanske mest jag mohahha...nedå.

Ne nu ska ja kolla på de desperata hemmafruarna....See ya!


<3 Trollungar <3


PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gud vilken seg dag de varit.

Ja idag har de varit en segardag...jag va ut igår med Tebbe o drack några öl. De blev inget ös från min sida kan jag lova...va sååå trött hela dagen igår o med lite öl i kroppen blev jag ännu segare. Sorry Tebbe hehe.
Åkte iaf till Tebbe så jag va där vid 19 tiden...vi gick o handlade lite mat o sen gjorde vi oss iordning o drack några öl. Vid 23 tiden åkte vi till Vicktoria o träffade de gamla goa gänget som vi hängde med när vi flyttade ner till gbg. Grymt skoj o se dom igen...haha va nog inte mycket som ändrats med dom...eller jo de har de ju, men inte deras festande o deras sätt att vara.
Efter vi varit där åkte vi hem till Tebbe igen o hade lite afterparty, men jag va bara trött så de fick bli en taxi hem efter en stund. Va hemma vid 3 tiden o kan lova att jag somnade snabbt.

Idag hade jag sovmorgon...brukar inte gilla o ha de på söndagar för e så svårt att komma i säng på kvällen, men idag sov jag till halv 2 o skulle inte ha nå problem att sova nu redan heheh.
Tjejerna bestämde sig för att inte sova idag o jag måste säga att de har varit grymt duktiga även om jag såg på dom att de va grymt trötta.

Daniel somna i soffan vid 16 tiden o jag lät han sova...tjejerna o jag käka lite midda sen ville dom bada...o jag kan lova er att de e inte lätt att locka upp dom ur badet hehe. Sen lekte vi lite på deras rum innan de va dags att knoppa. De tog inte många minuter för dom att slockana.

Imorrn är de dags för jobb igen...o måste säga att de känns nu väldigt mycket bättre att åka till jobbet...när man vet att dagarna kommer se ut på ett helt annat sätt än de gjorde senaste tiden.
De blir en lång dag imorrn för jag har avd planering imorrnkväll mellan 17-20 o klockan ringer halv 6 imorrnbitti.

Ne nu ska jag sluta svamla...ha de bäst alla.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag med fullt ös!!!

Idag vaknade både jag o tjejerna av att Daniel lät som 10 elefanter när han skulle till jobbet...jag va tyst, men jag kan lova mig att mitt humör inte är att leka med när jag blir väckt. Speciellt när jag e tröttare än tröttst o skulle kunna sova ett antal timmar till. Till slut masa vi oss upp o allt va kanon ändå...ju mer tid man får med sina små charmtroll desto bättre =)
När jag plockat ur dom ur sängen o satt på dom kläder så slängde jag in en maskin tvätt sen skyndade jag mig o börja färga håret...sen gick vi ner o käka frukost o efter de gick vi upp på övervåningen o jag hoppade in i duschen medans tjejerna hoppade i min säng. De e nå nytt de börjat med...hoppa i sängen o i soffan...o grymt skoj har dom hehe.
sen va de bompadags...tjejerna älskar Småkryp som går på bompa...de stod o skrattade som bara den när den lilla nyckelpigan hittade ett frö som den planterade.

När tvätten va klar gick vi upp igen o hängde tvätt o precis när vi va klara knackade de på dörren o då kom Anna med Alfred o lilla Olle...drack lite kaffe o snacka skit. Vid halv 12 klädde vi på oss o gick ner till bussen för att åka till Backaplan o möta upp Annika, Sofia o lilla Nino. Käka lunch o hade mysigt.

Vid 16 tiden va vi hemma igen o då kan jag lova er att Flisan va trött för hon bestämde sig för att inte sova idag. Gav dom mat o sen lite ostbågar som fredagsmys...de va så trötta så de hade inte orkat allt för länge idag.
Tror att de tog ca 5 min för dom att somna idag o de va ju inte igår direkt de hände senast =)

Nu sitter Daniel o spelar tv-spel o jag inväntar idol o smågodiset ;)

Sen har jag beställt tjejernas dagisfoton idag...så fina blev dom <3<3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag och imorrn är jag LEDIG

Japp torsdag idag o snart helg, men min helg börjar idag...helt oki faktiskt.
Dagen har väl varit sådär...får väl skylla på att de e torsdag o alla e trötta. Men på månda blir de nya tag igen...o en väldigt lång dag så jag hoppas att vi får ut de vi vill av den.

Imorrn kanske vi får besök av Sofia o lilla goa Nino o Annika...eller om de blir så att vi åker iväg...vi får se vad som händer. Annars i helgen är de utgång på lördag som gäller...Tebbe o jag ska ut o parta...de va länge sen kan jag lova. Va nog innan jag blev gravid om jag inte är helt ute o cyklar...så de ska bli skoj.

Idag va de helt underbart att komma hem...tjejerna va superkramiga o mysiga. Snacka om att de har energi såhär på kvällarna...varför har man inte de själv??? hehe.
Idag va de även en liten stund på dagis o knäppte kort...är sååå nyfiken <3

Ne nu blir de Vampire Diares om en stund...eller om de blir Robinson...har inte bestämt mig än...vill ju se båda. Hatar när tiderna krockar...varför kan de inte lägga programmen efter hur jag kan titta på dom? I-landsproblem Iknow, men de stör mig iaf.

PusenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Pain in the....

Ass...nee de e de inte, men jag har de senaste dagarna haft ont i magen, mått illa o inte kunnat äta typ...o så har jag haft feber 2 kvällar i rad. Hade i tanken att jag håller på att bli sjuk...vilket jag absolut inte kan o får vara, men har insett att de e stress o tråkigheter de handlar om. Fast idag känns de som att det är på väg att vända iaf de stressiga...så jag håller tummarna för de.

Har faktiskt haft en ganska skaplig dag på jobbet, men den sluta inte som jag ville....vill inte ha flera nya o okända människor för en dag, men man får väl ta de kan får helt enkelt o gö de bästa av de hela.

Imorrn är sista dagen på jobbet för den här veckan o de känns väldigt gött faktiskt...för då får jag va hemma med mina små älsklingar sen o vad kan vara bättre än de? Nada...måste komma på nå skoj vi ska gö på fredag för vi kan inte bara sitta hemma de tycker varken jag eller tjejerna e så skoj. Kanske ska ta på oss o gå ut en sväng i skogen med kameran i högsta hugg...har varit rätt kass på ta bilder på de små fröna sen jag började jobba, men kanske inte e så konstigt när man inte har samma tid längre...de blir ju inte allt för många timmar på kvällarna innan de ska sussa.
De känns ju väldigt skönt iaf att de går bra för dom på fsk...de börjar känna sig "hemma" nu o tar för sig mer...o så fick jag höra idag att de inte är så beroende av varandra...eller inte alls faktiskt o de är ju åxå väldigt skönt.

Imorrn ska Daniel va hemma med dom, men ska lämna av dom på fsk en kortis för de ska ta enskilda kort o även syskonbilder...längtar lite redan faktiskt :) Fick hem gruppbilden igår...o de va ju för söta.

Om en veckan kommer min mamma ner o hälsar på tors-sön...de ska bli underbart skoj. 
Miss my family alot <3


Love of my life <3<3


PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mina fina tjejer...

Nu är jag inne o gästbloggar hos Sara fast hon inte vet om det :P Jag är lite busig jag.. haha.
Tänkte berätta för er hur jag träffade Sara och hur det kommer sig att hon är min allra bästa vän.

Våren 2004 började jag spela dataspelet Counter-strike, mestadels för att min dåvarande sambo spelade det. Jag tyckte det var ett superroligt tidsfördriv som snabbt blev mer än så. Jag insåg att jag hade "talang" för spelet och började söka mig till ett lag för att de hela skulle bli lite mer seriöst. Det var då jag träffa Sara. Hon var clan leader (ståtligt) för P4nik, vi började spela ihop i slutet av sommaren 2004. Jag spelade i p4nik som någon gång under den här perioden även bytte namn till Favete under sex månader ungefär. I början av 2005 träffade jag Sara första gången då vi alla skulle åka ner till Göteborg för en tävling. Jag och Sara ungicks inte speciellt mycket, och strax efter lanet gav hon mig KICKEN (bitch) för att jag och Sanne (en annan i laget, samt min barndomsvän) bråkade för mycket. Väldigt sant och väldigt nödvändigt. Några månader senare lade jag ner dataspelskarriären. Jag flyttade ifrån min sambo och bodde hemma hos mamma igen. Samtidigt hände samma sak för Sara fast 10 mil därifrån. Av någon konstig anledning hittade vi tillbaka till varandra och den här gången var det så mycket mer.


Vi åkte över land och rike, festade, umgicks, snackade skit så fort vi hade chansen. Under en av våra resor frågade Sara mig om jag ville flyttade med henne till Göteborg om TVÅ veckor.
Jajjemän, sagt och gjort. Två veckor senare flyttade vi till Göteborg. Där strulade allt i början, lägenhet, fast jobb och självklart kärleken.
Men de gjorde inget, för vi hade varandra och Sara är en sån där som halkar på banaskal överallt. Så genom Sara fick vi en lägenhet, hon fick fast jobb (så även jag dock inte genom Sara) och vi började våra liv i Göteborg på riktigt.
I två år bodde vi tillsammans i Gårda. Där bråkade vi, kramades vi, skrattade vi och gjorde de mest galna grejer.
Efter två år blev de för jobbigt att bo så nära inpå varandra (delade dubbelsäng), så Sara bestämde sig för att leta eget. I december 2007 flyttade hon till Hisingen och vi började ses mindre och mindre.
I Januari 2008 träffade Sara en kille som hette Daniel och i April 2008 talade hon om att hon var gravid. Under Saras graviditet hittade vi inte bara tillbaka till varandra utan vi hittade något så mycket mer. Jag är så himla tacksam att jag fick uppleva allt de som hände med Sara runt den här perioden. Vi har genomgått mycket tillsammans, både positivt och negativt. Men de saker som hänt har bara fört oss närmare varandra. Genom Sara har jag lärt mig att inte ta min familj för givet, visa dem som står mig nära hur mycket jag älskar dem och att stå på mig själv.


Hon är en underbar vän på många sätt men hennes (enligt mig) bästa egenskap är att hon ger tänkvärda råd oavsett situation.
Sen att hon är en underbar mamma på alla sätt är det ingen tvekan om. Jag är oerhört lycklig över att ha henne och hennes fina tjejer i mitt liv. Ni gör Tant Tebbe stolt gång på gång och kärleken jag känner för er tre är ovillkorlig.
Tack för att du finns min allra bästa vän, utan dig vet jag inte vad jag skulle göra!

/Tebbe



Bästaste!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Livet är så orättvist ibland

Fick reda på något så himla tråkigt idag...Här kan man gå o beklaga sig att tjejerna e jobbiga ibland och att man är trött. Jag har verkligen fått mig en tankeställare...Ska vara så otroligt stolt att jag fått 2 friska o fina barn. Detta kommer alltid ligga där bak i huvudet o kommer att plocka fram de så fort jag tänker andra tankar.
Styrkekramar till dig min vän och eran lilla fina ängel <3 

Idag har de varit flera negativa o tråkiga saker som präntats in i min skalle...kan ju verkligen säga att kommer de 1 sak så kommer de 2 till. =(

Ne nu ska jag krypa ner i sängen för den ropar på mig o så ska jag vila ut ordentligt tills imorrn så jag kan ta tag i det som ska göras....fick ju höra att man ska tänka positivt (ska verkligen försöka gö de) men jag hoppas på hjälp på vägen nu...Jag klarar det inte själv.

Måste tacka mina arbetskamrater som har ställt upp till 100% senaste verckorna.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag...o vet inte vad vi ska hitta på

Idag gick jag o tjejerna upp kl 9...de har varit väldigt snälle denna helgen måste jag säga. Idag va de egentligen min tur att ha sovmorgon, men de va jag som gick upp idag iaf för jag har insett att det inte passar mig att ha sovmorgon på söndagar. Ska upp kl 5 imorrn o då vill jag komma i säng tidigt o de skulle jag inte gö om jag sover länge idag.

Just nu sitter mina juveler o äter o jag skriver blogg....intalar mig själv varje gång jag skriver att jag ska bli bättre på att skriva, men misslyckas nästan varje gång.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer...e väl sånt som får visa sig. Skulle verkkligen behöva städa, tvätta o städa igen, men de e ju ungefär lika tråkigt som det låter.

Jaja nu ska de små få äta o sen krypa ner i sängen för de ville sova idag sa dom...o ikväll är de dags för ett bad så att de e rena o fina när de ska till fsk imorrn.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så trött så trött

Tror nog alla mina inlägg innehåller dessa ord...ska försöka bättra mig, men lovar ingenting.
Veckan som varit har det varit fullt upp...eller kanske inte egentligen, men sena kvällar o tidiga mornar. Måndas kom jag hem 21.30 från jobbet...hade föreläsning på kvällen...upp kl 5.30 på tis...dom som jag va så somnade jag konstigt nog sent på kvällen upp kl 5 på ons. Så fort tjejerna lagt sig på kvällen så la jag mig i soffan o ögonen sved, men vi hade bestämt att vi skulle se en film kl 21 "Låt den rätte komma in" så kom inte i säng fören efter 23. Tors va en lång dag på jobbet...med mycket barn o möten.

Igår va jag ledig o skulle vara hemma med mina små juveler...rackarns va dom har börjat prata =)
Vid 13-tiden tog vi bussen in till stan o mötte upp Tebbe...handlade lite mellis o gick till trädgårdsföreningens lekpark. Vid 16-tiden åkte vi hem o Flisan som hållt sig vaken hela dagen va lagom trött...Amanda åxå för den delen.
Daniel kom hem från jobbet o efter en stund kom hans kompis...för de skulle ut på kvällen. Tebbe o Peter skulle hålla mig sällskap framför Idol o så skulle de bjuda mig på mat....Tacogratäng MUMMA säger jag bara...måttligt mätt efter de hehe.
När de åkte vid 12 tiden så ropade sängen på mig...för idag va de ingen sovmorron för min del.
Fast behövde inte gå upp fören vid kl 9 så ska kanske inte klaga ;)
När de små ätit frulle så tog vi en promenad till affären o köpte blöjor.
När vi lagt dom i sängen så ville dom inte alls sussa...funderar på om man ska hoppa över sovandet på helgerna...dom klarar sig väldigt bra ändå.
När de vaknat kom Daniels föräldrar o hälsa på en sväng...

Nu sitter vi i soffan...tjejerna sover o jag ska snart sova åxå...är lika trött som vanligt fast jag sov 1½ timme på dagen :)

Har även hunnit med att städa lite här hemma o tvättat...vilket behövs kan jag lova.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()