Nu blir de lite om mycket

Igår va de dags för träning igen o de va sååå skönt...ett coreball pass blev de...o som jag sagt förr så e de riktigt skoj...sen e de ju åxå ögongodis samtidigt ;) Så kanske man inte får skriva, men se men inte röra heter de väl? Hehe. Tjejerna fick följa med till träningen o de funkar kanon...även om jag helst vill att de ska kunna vara hemma, men Daniel tänar till kl 17 på tis o mitt pass börjar 17.10 så då får man gö de man kan. Hade iaf my new outfit på mig för första gången haha...kände mig riktigt sportig =)

Idag hade jag o tjejerna lite mys i sängen innan vi gick upp...dom e ju så himla mysiga...Amanda kommer gärna o lägger huvet mot min mage o bara myser o Flisan e en riktig pussgroda nu...man får hur många som helst...helt underbart. Sen gick vi ner o lekte lite iaf o tvättmaskinen har gått varm idag så vi har kläder imorrn när vi åker.

Först ska jag jobba mellan 7-13...sen e de bara att skynda sig hem, ge tjejerna mat när de vaknar o packa de sista...tåget upp till mamma går kl 16...framme vid 19 o då möter mamma mig på sthlm central. Ska bli riktigt skoj o komma upp igen...man saknar ju familjen där hemma otroligt mycket mellan gångerna.

Vi blir uppe ca 2 veckor...eller de blir nog ganska precis 2...för vi åker med pappa o Agneta ner igen den 13e...kristi himmelfärds helgen. Pappa o Agneta ska vara hos oss till fre sen åker de bort till lörda o sen kommer de tillbaka igen för att sova en natt till. Mellan fre o lörda ska vi va hundvakt till lilla mysiga o superfina Mella :)

Ne nu ska jag snart hämta mina juveler som lär vakna snart...ha de bäst.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Besök

Idag har vi haft besök av Anna o lilla goa Alfred...han är 3 mån äldre än mina små gryn. Jag o tjejerna mötte upp dom på parkeringen o så tog vi en promenad till apoteket o till affären. Vi fick ta promenaden i ganska lugn takt för Anna har en gigantisk mage...herregud säger jag bara o då e de ändå 1½ mån kvar. När vi kom hem igen så fika vi lite o sen fick alla barnen busa av sig o de klara dom galant hehe. Alfred e en riktig myskille...ville gärna pussa tjejerna o Flisan va inte den som sa emot...så himla gulliga.
När de åkte va de dags för gröt o sen sängen o nu ligger de o sussar så gott...o jag slappar i soffan framför tv o dator...är lite småtrött själv, men de e jag tydligen hela tiden så de e ju inget nytt =)

När tjejerna vaknar så är de till att ge dom mat...sen kommer Annika o Jennifer o plockar upp oss o så ska vi iväg o träna...har varit dåligt sista tiden , men nu är de dags att köra igång igen. Tyvärr hinner jag bara med idag för på torsdag så åker jag upp till familjen för 2 veckor framöver...de ska bli underbart. En Valborg i Uppsala vill man ju inte missa frivilligt. Först på tors så jobbar jag mellan 7-13 sen hem o ge de små mat...sen ta sig ner till tåget som går vid 16...lika spännande varje gång man ska åka tåg med de små...men jag tvivlar inte en sekund på att de kommer gå hur bra som helst. Dom e ju så duktiga <3

Ne nu ska ja bara vara...ha de bäst

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tvillingträff

Idag tog vi bussen kl 9 till Furulund...de va dags för en liten tvillingträff igen. lika skoj varje gång.
Idag va de Sara som bjudit hem oss hon har ju sina små gullungar Tilde o Natalie. Förutom jag o mina juveler så va Lena där med sina små skruttor Zoe o Isabelle.
Tjejerna hade riktigt skoj tillsammans...o jag lovar att de e ena riktiga små bustroll alla 6 :)
När vi kom dit så lekte dom lite o sen va de dags för mat...efter maten packa vi ner alla barnen i vagnarna o gav oss ut på en promenad o hoppades att de små skulle somna. Zoe o Isabelle somnade först...sen va de Amandas tur...Flisan vägra lägga sig ner, men somnade i sittande ställning. Tilde o Natalie gjorde allt för att reta sin mamma o somnade inte alls hahah.
Medans de som sov fortfarande gjorde de så stanna vi på en lekplats så de som va vakna fick leka av sig lite innan de va dags att gå tillbaka hem o äta mat igen.


Zoe ville inte riktigt sitta still så hon blev suddig...likaså Tilde =)

Här ger Natalie upp...ville inte va med längre...o Zoe gav upp från början =)

Mina små pösmunkar

Här e de röj i Tilde o Natalies rum...Amanda e på rymmen nånstans

Vi har haft en jättemysig dag o tjejerna uppskattar verkligen att umgås med de andra barnen =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vara ute är ju underbart

Igår mådde jag säkert som jag förtjänade efter att Annika hällde i mig Mintu...som vanligt tror man ju att man tål lika mycket som förrut...att man aldrig lär sig hahah.

Jag o tjejerna tog iaf en promenad till affären efter att de hade sovit...när vi kom hem va vi ute i trädgården o mös lite i de varma vädret.



Amanda brås på sin pappa...hon gillar att gräva i rabatterna





Flisan går i sin mammas fotspår o håller sig till innebandybollar =)





Massa fina blommor som kommit upp nu.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredagen

Igår va jag på backaplan o leta partykläder med Annika, men tror ni jag hittade nått? Ne klart jag inte gjorde...men så e de väl alltid när man verkligen behöver nått. Jag fick iaf rota fram nått i garderoben...o jag hitta nå o ha på mig iaf så de va ju tur.
Kl 18 tog jag bussen mot Majorna...restaurang Mañana va stället vi skulle käka på...supermysigt ställe...o spännande mat...ja tapas om jag ska va ordagrann =)
vi blev inte så jättemånga, men trevligt hade vi så de va en lyckad kväll från början till slut.

Varför skulle 2 va bättre än 1? Hahah

Ne nu ska jag gå o börja gö mig iordning för kvällen...party står på schema även idag, men då e de med mina vänner Annika o Sofia...de ska bli skoj som bara den. Får väl se om jag kan rota fram nått jag kan ha på mig även idag =)

Ha de bäst...PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött efter dagen...

Japp idag har jag jobbat...de e himla kul måste jag säga, men alla de små tar ju nästan knäcken på en hahah. Här hemma har jag 2 08:or som håller igång hela dagen förutom när de sover då förstås...o ibland vill man bara låsa in sig o få sova haha...tänk er då 15 st 08:or...iofs hade vi bara 12 idag, men ibland känns de som 20 :)
Jag ska inte klaga egentligen för jag älskar mitt jobb o jag har världens bästa arbetskamrater...stort + de till.

De jag ville komma fram till iaf va att 2 st är ingenting...de är bara 2 olika håll de kan springa åt ;) Nu vet jag inte om nån förstår va jag menar, men jag förstår hur jag tänker. :)

Ne nu blir de mest massa konstigt prat...släpper de o berättar vad som händer imorrn ist.
Då ska jag o tjejerna ta oss ner till backaplan efter de käkat lunch o ska sussa...möta upp Annika o kolla lite kläder...ska försöka hitta nå snyggt som jag kan ha på mig helgen till ära....imorrn kväll blir de till att hänga gäng med kollegorna...ska bli väldigt skoj måste jag säga. Sen på lördag blir de en utekväll med brudarna Sofia o Annika. De ska bli hur kul som helst...sist vi va ut va nog för 3½ år sen om inte mer...då vi precis lärt känna varandra. Sofia träffa jag på en fest först...vi hade grymt kul o sen följde jag med henne ut på kvällen...Sen hördes vi inte av på säkert ½ år...då fråga hon om jag vill följa med hem till Annika o festa...o jag va inte den som sa nej =)
Måste säga att det är 2 helt underbara människor som jag trivs otroligt bra ihop med...o så får jag ju känna mig lite ung...eftersom de e 4 år äldre än mig mohahah ;)



Ne nu ska jag kolla färdigt på hockeyn HV-DIF....o jag måste ju säga att jag är en HV´are idag...för aporna hejjar jag då inte på heheh

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jobbdags...

är de igen imorrn...o jag säger som alltid...weeeiiii va roligt =) Den här veckan har varit ganska lång känns de som eller den har iaf gått ganska sakta. Så är de väl alltid när man ser fram emot nått...o de jag ser fram emot e ju jobb imorrn...fre måste jag ner på stan o kolla om jag hittar nå som jag kan ha på mig på kvällen när vi ska ut o käka med jobbet...o sen så e de ju utgång på lördag. Daniel ska troligtvis till malmö med sin bror på fredag så de blev barnvakt till de små, men tror inte att det gör så mycket för de tycker de e bra mycket roligare med andra mäninskor än med oss hahah =)

Just nu sitter jag i soffan o skulle helst av allt vilja gå o lägga mig så trött e jag, men de känns lite väl tidigt...Daniel är på styrelsemöte hehe jag slapp :)

På eftermiddan idag kom Christin o hämtade upp mig o de små...o så åkte vi till Brunnsbo...jag gick in o sola, grymt skönt...o de andra gick o åt glass =) Sen va de hem igen som gällde o ge tjejerna mat...så kom Daniel hem strax efter de...Nu ligger de iaf o sussar...lyckosar ;)

Ne ha de bäst alla.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mina tattos

 Min ros på magen som är en coverup -07

 Mina fina stjärnor på vaden -07

 Ännu mera stjärnor på foten -08

 Fjärlis på underarmen (likadan som min mamma har) -08

 Amanda på höger handled -09

 Felicia på vänster handled -09

Sen har jag en som jag håller på o ritar på som jag ska ha på ryggen uppe på skulderbladen

 Den ser ut så här...fast de ska va en blomma till som e spegelvänd brevid...o så ska de självklart sitta ihop på någe sätt =)

Ja lite onödigt vetande hehe

PussenKramen



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjejerna som busar...





Flisan tog plats uppepå Amanda o de skratta som bara den. Mina små "Råttor" (ja AIK´are alltså) :)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mystjejer


Ta varandras nappar är ju alltid lika skoj, men...

de går minst lika bra o ta den med munnen <3

Mina små charmtroll...mamma älskar er över allt annat <3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Middagsdags..

Just nu sitter vi vid bordet o äter mat jag o tjejerna....eller dom äter o jag håller dom sällskap ;)

Vill bara tala om att jag har gått ner 20 kilo nu sen jag började i oktober tror jag de va...har inte kört helhjärtat en tid tillbaka, men ner i vikt går jag iaf så de e ju hur gött som helst =)

Ne nu ska jag torka av dessa kladdiga händer...ha de bäst

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tänker på er...

Jag kan inte ens tänka mig vad ni går igenom...vill bara att ni ska veta att jag tänker på er o att jag alltid finns här om det skulle vara något. BamseKramar i massor till er båda <3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen...

blev de 3 poäng...de har ju inte börjat så bra helt enkelt, men efter 3-0 mot Kalmar idag så har de vänt :)
Nu kan de bara gå åt ett håll.

Älskade AIK <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sara, Tilde o Natalie...

har varit hemma hos oss idag o hälsat på...vid kvart i 10 mötte vi upp dom vid centrum...gick o handlade lite mat till alla barnen o sen hem till oss o lekte lite. Vi 11 tiden började alla små bli lite hungriga så de va bara att sätta igång med maten....Falukorv o makaroner stod på menyn idag.

Tilde, Sara o Natalie

Tilde

Sara o Natalie

Flisan

Amanda va så duktig o satt på en vanlig stol o åt

Efter maten va de dags för lite mera lek innan de va dags att sussa...då stoppa vi ner dom i vagnarna o begav oss in till stan...gick upp på Avenyn o fixa en grej o sen ner till nordstan igen. Då hade alla de små vaknat så då satt vi oss på Åhléns fik o tjejerna käka o så fika vi lite =)

     

Sen hade vi fikastunden:


Mina guldklimpar <3


Natalie o Tilde

Vi har haft en supermysig dag...tack så mycket för de =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tvillingbesök

Om en liten stund ska jag o tjejerna bege oss till Tuve centrum o möta upp Sara o hennes söta tvillingar Tilde o Natalie...ska bli jättekul. Bilder får komma senare =)

Just nu springer tjejerna fram o tillbaka med ett varsit litet djur som de drar i snöre...dom e så söta så <3

Skriver mer senare.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndagslunch

Idag va vi hembjudna till Daniels mormor på mat...hela släkten va där o de va full fart som vanligt. De va massa gott som hon bjöd på så de va väldigt trevligt, men tyvärr e jag typ världens tröttaste människa nu för tiden så jag va säkert inte de roligaste sällskapet....

Veckan som kommer vet jag inte riktigt vad som händer, men jag hoppas att det blir träning de vanliga dagarna igen nu...Torsdag ska ja jobba, fre ska jag ut o käka med jobbet o lördag blir de party förhoppningsvis med Annika o Sofia...hahah kommer inte ens ihåg när man körde en tvådagars sist :) men de ska man väl klara av?

Ikväll händer de inget kan jag lova...kollar på Gossip Girl nu...o så blir de tidig sänggång ikväll.



Mina underbara tjejer <3


PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

God morgon världen


Tjejernas bästaste ställe att stå på på morgonen o kolla på alla bilar som åker förbi.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gulliga DU

Min underbara o bästaste Tebbe har designat om min blogg....Tack mitt hjärta...den e så fin <3<3<3



Älskar dig gumman

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En härlig fredag

Idag gick vi upp kl 7 o gjorde oss iordning...halv 9 tog vi bussen ut till jobbet o hälsade på. Vi började ute på gården o Amanda sprang omkring o kolla läget medans Flisan stod stilla på samma ställe o va ynklig...hon verkar inte va nån utemänniska hahah, men de ska vi ändra på =)
Sen va de dags att gå in o äta lunch o de va tacobuffé idag...lyx. Så Amanda o Felicia fick leka dagisbarn idag o satt så fint o åt med de andra små barnen...när alla andra barn va klara...så satt Amanda fortfarande o åt hahah...mitt lilla matvrak =) Sen blev de en fika innan de va dags att bege sig hemåt o sussa.

Stannade till på backaplan o kolla runt lite...köpte mig faktiskt en jeanskjol o 2 tröjor idag =) Mycket nöjd.
Sen va de bussen till Tuve torg som gällde o handlade lite välling o andra bra o ha saker. När vi gick hem stanna vi till hos Gunnel o prata lite sen hem. Christin stod o väntade på oss utanför.

När de va dags att sova så va tjejerna helt slut...är jobbigt o gå på förskolan ;) Daniel kom precis hem o jag har hällt upp ett glas vin o ska kolla på "så ska de låta" Blir nog en ganska tidig sänggång idag för jag e ganska trött jag åxå.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lång lång lång promenad

Mötte upp Sofia vid halv 11...o sen gick vi bort till Stig center...de va en ganska bra bit vill jag lova, men det var skönt =) Mötte upp Annika där o så käka vi en riktigt mumsig lunch. Efter de ville Annika till backaplan o jag e inte den som säger nej till shopping =)
Sofia säger att det är inte så långt så vi går...hahhahaha Sofia...vet inte om jag ska lyssna på dig i fortsättningen ;) men det va en trevlig promenad iaf o röra på sig är ju aldrig fel =)
Gick in på Stadium o fyndade nya träningskläder o nya träningsskor...massa nöjd =) Sen blev det en tröja åxå...tyckte jag va värd de idag =)



Nu springer tjejerna omkring här hemma höga på friskluft efter dagen hahah =)
Snart ska vi iväg o träna...ska se om jag får tag i mina goa vänner o se vad de blir =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mysmorgon

Ja planerna idag blev ju inte som de skulle...egentligen skulle vi ha tagit oss ut till jobbet idag o hälsa på, men de va mycket barn o sjuk personal så då tar vi en dag i nästa vecka ist.

Tjejerna går omkring här hemma i bara blöja o bara myser...här kommer lite bilder


Flisan går omkring med den lilla krokodilen...fram o tillbaka



Amanda kör lite morronjumpa =)

Dessa bilar e åxå ganska roliga både o åka på o gömma saker i

Så måste jag ju bara skriva att mina två ögonstenar Amanda Marie och Felicia Nathalee blir 16 månader idag <3<3<3<3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bikiniväder

I måndags så la jag mig ute medans tjejerna sov...i bikini. Hur underbart är inte de? Jag njuter för fullt kan jag lova =)
Igår tis va de dags för jobb igen...kan ju inte säga annat än att jag tycker att det är såååå kul...Daniel va hemma med tjejerna, men han va tvungen att vid halv 1 så guliga Annika kom o tog hand om de små tills jag kom hem från jobbet. När jag kom hem va de bara att byta om på engång till träningskläder...då va de dags för coreball igen...de e faktiskt riktigt kul. Tjejerna fick följa med till träningen en stund...så kom Daniel o Jörgen o hämtade dom när de hade tränat klart.

Idag va de dags för underbart väder igen o bikinin åkte på även idag...2 timmar låg jag där ute o njöt...sen vakna tjejerna o då satt vi oss ute o lekte lite...Granntjejen Jenny 10 år kom över o höll oss sällskap...sen kom Kristoffer med twinsen Loa o Julia förbi o hälsade på åxå.

Nu slappar jag i soffan o hoppas på 3 poäng för AIK mot Halmstad...tycker de e dags nu att ta lite poäng.

På lördag åker jag antagligen med Thomas till Globen o kollar på innebandyfinalen Storvreta-Täby...de ska bli super.

Ha de bäst alla för de har jag.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En helg med en massa sol

Nu är våren här o hur underbart är inte de på en skala =) Jo de e sååå härligt.

I fredags skulle jag egenntligen ha gått på baby/barn-mässa med Liv, men de blev inte så för hennes extradotter blev sjuk...så då åkte jag firekt till Tebbes lägenhet o lekte mäklare ist...tog sen spårvagnen ner till stan igen o gick till O´learys o hälsade på...va evigheter sen jag va där sist...gick in o drack en kopp kaffe, men blev sen så sugen på deras cesarsallad...har saknat den så åt de...o tjejerna moffa massa majs hahah...de hade sin egen lilla betjänt där som serva dom =)
Efter de så tog jag bussen hem till Christin...Patric, Emelie o sötaste Sebbe va där så de va jättekul...har inte träffat Emelie på evigheter känns de som...fast de e ju iofs lite mer än 2 månader...så inte så konstigt kanske att man tycker att det är länge när vi brukar ses oftare.

Daniel o Jörgen kom hem lite senare o vi drack lite kaffe o bara tog de lugnt...sen fick vi skjuts hem när de va dags för de små o sussa.
I lördags va de min sovmorgon, men sov jag? Nej...jag har insett att de e rätt skönt att gå upp när tjejerna vaknar...fast jag låg kvar i sängen iaf o väntade på att tvättmaskinen jag satt igång skulle bli klar. Gick upp...hängde tvätt sen va de mys med tjejerna =)
När de sen gick o la sig igen gick jag ut o satt mig i solen...de va väldigt skönt måste jag säga =) Sen kom lite moln o då hamnade jag på soffan o slumra till en stund =) Vakna av de små när de tyckte de va dags att gå upp igen...gav dom mat...o sen gick vi till affären o handlade.
Daniel skulle ut med några kompisar så han åkte vid halv 5 o vi gick hem igen o invänta att Christin skulle komma över med lite vin...även Gunnel kom. Vi satt o snacka...kolla på körslaget o sen Mellenium. De gick här ifrån vid halv 11 ungefär o då slappa jag i soffan o kolla på andra halvlek av El Classico.
Daniel kom hem vid strax efter 12 o då gick jag o la mig.

Idag ville jag baar inte sitta hemma så jag ringde Christin o fråga om hon ville hitta på nått...tänkte att Daniel skulle få sova, men vi bestämde oss för att åka till Freeport o då ville han gärna följa med.

Kom hem vid 3 tiden o då va de bok ute i solen som gällde...satt i enbart linne o trosa o de va så himla gött.
Åhh va jag älskar sol o värme ;)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobb, mys o träning

Idag har jag jobbat igen o de e ju så himla kul...lite mjustart inför hösten =) Slutade kl 16 så då va de bara att skynda sig hem o kramas med juvelerna så mycket jag bara kunde...för Annika skulle hämta mig vid strax efter 18 för vi skulle iväg o träna Coreball. De va riktigt kul o kan tänka mig att det är rätt effektivt :) Så de blir nog några fler pass framöver om jag får bestämma =)

Nu sitter jag bara i soffan o tycker själv att jag har varit duktig senaste tiden...måste bara se till att det håller i sig.

Snart dags för sängen för imorrn ska vi iväg på baby/barn-mässa med Liv o hennes kompis Sara.
Efter de ska jag iväg o leka mäklare igen...hoppas verkligen att det går bättre denna gången =) O jag hoppas för Tebbes skull att det löser sig.

Ha de bäst

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fullt hus!!

Idag har det varit fullt hus här hemma...först kom Kristoffer med sina supersöta twins Loa o Julia...strax efter kom Annika med sin fina dotter Jennifer...vi drack lite kaffe o snacka massa skit bara. Vid 13 tiden kom Sofia med sina prinsar Leon o Nino o då blev de mera kaffe o mera skitsnack =)
loa o Julia blev väldigt trötta så de åkte hem när Sofia kom. Dom va kvar till 15 ungefär o då vaknade tjejerna igen när de skulle gå. Vi har haft en superdag...o det är alltid lika roligt när de kommer folk o hälsar på...o tjejerna tycker att det är såååå roligt.

Efter de hade ätit så klädde vi på oss o gick ut på gården...o när vi kom ut så kom Daniel o Jörgen från jobbet...vi va ute en stund o kolla runt o spelade lite fotboll =) Sen va de dags att gå in igen.

Nu ligger tjejerna o sussar o vi slappar i soffan...är väl inget speciellt på tv idag så de blir sänggång tidigt för imorrn ska jag upp o jobba =) Ska bli så kul...sen efter de är de bara att åka hem o kramas med mina juveler innan det är dags att åka o träna =) Ska träna coreball eller va de heter med Sofia o Annika...ska bli kul o prova nå nytt...vem vet de kanske blir nitt bästa hahah.

Ne nu får de va nog =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Shopping

Igår va jag o tränade lite bodypump igen...De va faktiskt väldigt skönt för min stackars onda kropp =) Efter de va vi bjudna hem till Daniels morbror med familj på middag...mycket mumsigt va de. Vi va hemma igen vid halv 7 o då va de bara att stoppa de söta i säng =) Själv la jag mig i soffan o slocknade en stund jag åxå ca 40 min...Daniel somna åxå, men han sov 4 timmar haha =) Jag kollade på Falk filmen sen gick jag o la mig.

Idag åkte vi ner på stan o shoppade...Daniel va den som stod för betalningen =) mycket snällt av han måste jag säga =) Jag fick mig ett par skor o en vårjacka weeeiii...Daniel köpte en tröja o ett par skor. Tjejerna fick varsinna skor, 1 par jeans, en tröja. Flisan har haft lite smått svårt att gå i vinterskorna...de va rätt klumpiga, men när jag satt på henne jumpapupporna så trippa hon omkring o såg så glad ut heheh =)


Min nya fina jacka <3


Mina nya fina skor <3

Nu gör vi inte så mycket...tjejerna har käkat, Daniel åkt o tränat o jag är mest trött haha =)
Ikväll är de Desterate Housewives som gäller...sen blir de nog sängen.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Påskhelgen

I torsdags så kom Daniel hem tidigt från jobbet...de hade bara halvdag =) Christin o Natta kom med honom hem så bestämde vi att vi skulle ha filmkväll på kvällen. De kom hit vid halv 6 ungefär så att de skulle hinna med o träffa de små änglarna först =) Jörgen kom lite senare vid 7 tiden.
Satt o snacka sen kolla vi på "Sommaren med Göran" haha de va en grymt skojig film =) Käka lite gott o hade torsdagsmys kan man säga =)
På fredan åkte jag med Christin o Natta o träna...körde bodypump för första gången...de va jobbigt, men de va skoj =) sen körde vi 20 min förbränning inne i gymmet. När jag kom hem la vi tjejerna o jag slocknade i soffan...Daniel o Jörgen åkte iväg o träna.
Kvällen hände de inte så mycket mer än slapp i soffan o sova tidigt.

Påskdagen så kom Christin, Natta o Jörgen över vid 12 tiden...vi lagade lite mat, drack kaffe o tog de lugnt tills de andra kom vid 14 tiden, daniels mormor, morbror o 3 kusiner. Vi åt massa god mat o hade jättetrevligt...sen lyckas man ju alltid äta för mycket hahah =) Vid 18 tiden åkte alla hem o jag slog mig ner i soffan efter tjejerna gått o lagt sig...vid halv 8 fick jag ett rygg o klädde på mig slappare kläder o gick ut på en snabb promenad på en timme...lyssna på musik o såg lite mer av Tuve =)

Idag har tjejerna varit hemma med Daniel nästan hela dagen o jag har haft lite tid för mig själv...hade väldigt skoj...man kan behöva lite ensamtid ibland =)
Nu sitter jag här hemma ensam...Daniel är iväg på nå jobbgrej så han kommer inte hem fören inatt o då sover jag för tänkte krypa ner alldeles strax...grymt trött =)

Imorrn är de dags för träning igen...får se hur de går...har förbannat ont i hela min kropp...känns som mina muskelfästen håller på o slits sönder, men träna bort träningsvärk är vad jag har fått lära mig =)

Lite bilder på mina söta små påskkärringar kommer sen =) Mina underbara små juveler <3<3<3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()