Sjuk helg...

I helgen har jag legat deckad...supertråkigt...hatar o va sjuk känner mig så extremt hjälplös. De började i torsdags efttermidda...då fick jag feber o allmänt ont i kroppen. I fredags fick Daniel va hemma från jobbet så han kunde ta tjejerna till förskolan. Tror nästan att jag sov hela dagen...några enstaka vakna stunder.
I lördags va de samma sak...då kom Chritin o hämtade tjejerna så jag kunde sova ännu mera. Har inte kunnat äta heller o de blir man ju inte piggare av direkt. De har varit kanonskönt att få sova, men så ont man får i rygg mm när man bara ligger hela dagarna.
igår va jag iaf uppe på benen o försökte äta lite då o då o va mycket bättre jag mådde då =) Idag mår jag som vanligt, men får fortfarande inte i mig mat som vanligt, men de e ju inte så farligt...de blir snart som de brukar igen.

Idag va vi på fsk o de gick superbra...tjejerna brydde sig knappt om mig alls...o när de skulle gå ut o leka så fick jag stanna kvar inne...känns ju lite skumt att de inte är beroende av mig längre =( hehe.
Jag e så stolt över mina små underbara tjejer <3<3
Just nu ligger de o sover, men de e snart dags att vakna igen. Christin kommer hit när hon slutat o tar hand om dom en stund tills Daniel kommer hem...för jag ska ut till jobbet o gå på möte...ska ju börja jobba på ons så tycker att det känns som jag borde vara med på dagens APT.

De blir inte så mycket idag, men bättre än inget som de varit under helgen =)

PussenKramen 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

De finns ju roligare saker...

Natten som va va pest o pina...jag va aptrött o skulle gå o lägga mig tidigt tänkte jag...vid halv 11 packade jag ihop o skulle krypa ner i sängen...Daniel hade somnat i soffan. Jag går upp o gör mig iordning o precis när ja ska lägga mig så vaknar Flisan...går in o sitter hos henne en stund. Hon somnar om o jag går o lägger mig igen...efter en liten liten stun vaknar hon igen o skriker hysteriskt. Till slut får jag ta upp henne så hon inte väcker Amanda...vi går in o lägger oss i min säng, men Flisan e ju ett litet busfrö o de finns ju massa roliga saker man kan göra är ist för att sova. Prövar att lägga henne i sin säng gen, men tji fick jag...gick ner o hämtae lite vatten till henne...sen la vi oss i min säng igen. Hon somnade inte fören efter 1 så jag va ju lagom pigg när kl ringde kl 7...inte hon heller för den delen.

Vi gjorde oss iaf iordning för att gå till fsk...hon va trött, men de funkade bra iaf...förutom att hon bet sönder läppen o slog kinden i rutchkanan...min lilla stolla <3

SSen kl 11 va de dags att gå hem o äta lite lunch o sen somnade vi alla 3 i över 2 timmar...Jag vaknar med ärldens huvudvärk o ont i kroppen....FEBER...o hur skoj e de???? Hatar att vara sjuk.

Man har ju inte riktigt tid att va sjuk när man har småbarn...för va bryr dom sig om de?? Jag kan lova att jag höll på o bryta ihop...mitt tålamod va inte alls som de skulle o de hittade på alla bus de bara kunde...Ja dom gick mig på nerverna helt enkelt heheh...Som jag sagt förrut så e de tur för dom att de e mina små charmtroll.

När de gått o lagt sig för kvällen la jag mig på soffan o bara va...somnade en stund...har fortfarande ont i huvet o ont i kroppen, men får hoppas att de e borta imorrn...vill ju inte att tjejerna ska missa sin inskolning pga mig.

Ne ikväll blir de sängen tidigt igen, men de säger vi inte högt...för när jag bestämt de så har alltid nån av de små tänkt nå annat för att hålla mamsen vaken.

Fick min mugg idag som jag beställt från Extrafilm...ska ha den på jobbet...de va jättefin, kan jag titta på mina tjejer hela dagarna när jag börjar jobba =)
Älskar de små liven över allt annat...mammas små guldkorn <3<3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Första dagen avklarad

Idag va de första inskolningsdagen...vi skulle vara där mellan 9.30-11. Vi va bara där...kolla läget lite kan man säga...sista halvtimmen va vi ute på gården.
De ska prova på en ny inskolningmetod...i 2 veckor så är vi bara där mellan 9-11...sen ska allt förhoppningsvis funka av sig själv. Måste ju säga att de låter lite konstigt, men vem vet hur de funkar om man aldrig provat de förr?? Jag trodde att det var Amanda som va edn som skulle ta för sig mer än Flisan, men de va tvärtom.
Jag tror o hoppas att allt kommer gå hur bra som helst.

Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer...just nu ligger dom o sover, men det är dags att vakna snart.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja de va ju egentligen till mig...

Idag blev det en tur ner till Backaplan...träffa Annika, jennifer, Sofia o lilla Nino. Jag hade bestämt att jag skulle införskaffa mig ett par byxor, men det va tydligen lättare sagt än gjort. bara att inse att jag inte får nå byxor hehe. Är inte så lätt o kolla runt som man vill heller när man har två små skruttor som tycker att det är aptråkigt att sitta i vagnen o gå runt o kolla i affärer.
Men ni ska ju inte tro att jag kom hem tomhänt...jag lyckas ju alltid på någe sätt hitta kläder till de små. Är ju rätt mycket rea nu så jag gjorde några fynd. Mina små juveler ska ju börja på fsk imorrn (nervös mamma) o då tyckte jag att det va bra o köpa lite kläder som kan ligga där...har en känsla av att det kommer gå åt endel hehe om jag känner tjejerna rätt =)

De jag handlat:
6 par byxor
10 t-shirtar
2 mössor
3 långärmade

Sen har jag säkert glömt nått, men de e ju inte så intressant egentligen =)

När vi kom hem från stan va de dags för mat för de små sen blev det ett bad innan de va dags att lägga sig i sängen. Imorrn ska vi upp tidigare än vanligt så vi får hoppas att de är pigga o glada tjejer då vi ska till fsk...är ju inte en jättelång dag första dagen direkt, men de e ändå något annat.

Nu blir de slapp i soffan o så blir det sängen tidigt för min del...jag e åxå trött på morgonen hehe.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag Hatar Att Jag Älskar Dig Och Jag Älskar Dig Så Mycket Att Jag Hatar Mig


"Jag har hört att du träffat nån Jag har hört att han är allt jag inte var Och jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag Och jag hör att han är den rätte Ja dom säger att du verkligen menar det Och jag hatar att jag älskar dig Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det Hur kunde du falla när han sa, jag älskar dig, jag älskar dig så mycket att jag hatar mig Mina vänner säger: "Vakna upp Och sluta tänk på det" Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare Livet innan det kunde jag, utan och innan Jag kunde haft det så för alltid Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam Och alla vill väl ha dig nu Dom har ju väntat på det här Och jag hatar att jag älskar dig Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig Det var en gång, det var en festOch jag gick med nån för hon påminde om dig Men sen kom gryningen, jag reste mig, gick ut genom dörren Och jag gick genom den tidiga morgonen Den rena, tidiga morgonen Och jag visste inte varför jag gjorde så Åh, jag visste inte varför Jag har hört att du träffat nån Och den här gången är du riktigt säker Och jag hatar att jag älskar dig Älskar dig så mycket att jag hatar mig"Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kloka ord!!!

"When you want to give up
and your heart's about to break
Remember that you're perfect;
God makes no mistakes"

Idag är det en ganska regnig dag...de e ju lite skillan på temeraturen från igår...sådär en 14 grader ungefär...snacka om att de kan svänga. Idag gick jag o tjejerna upp vid kvart i 9 ungefär...hur ska vi kunna ställa om o gå upp tidigare hehe. Det är ju bara 2 dagar kvar nu innan de e dags...kanske skulle försöka komma upp imorrn...hehe de blir min tur att väcka dom ist.
Idag tror jag faktiskt inte att det händer så mycket...de får nog bli en mysdag bara med mina juveler...vet inte om de kommer tycka att de e så skoj, men annars får vi plocka på oss regnkläderna o gå ut i regnet.
Daniel har åkt iväg med jobbet idag iaf o kommer inte hem fören imorrn så de blir en tjejkväll. Kanska ska slå till med lite myskväll...fredagsmys en månda. Vi e ju fortfarande lediga så varför inte??

Nu ligger tjejerna o sover o jag slappar i soffan...skulle behöva plocka lite här hemma...eller egentligen inte, men jag känner lite för de. De får bli sen när de vaknat.

Ne de får bli allt för nu...skriver säkert mera sen.PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag...

o man vaknar som vanligt när tjejerna bestämmer sig för att de vill gå upp. Jag har ju de faktiskt ganska bra om man jämnför med många andra...tjejerna sover iaf till halv 9 ungefär, men snart får de bli ändring på de. På ons börjar inskolningen...läskigt. Tror att de kommer gå superbra, men måste ju erkänna att jag känner mig lite lost. Hur ska man göra?? Vad ska man ha med sig mm mm. Även om jag själv har haft ett flertal inskolningar känner jag mig helt vilsen i detta...fast de kanske e rätt normalt...e ju inte varje dag man lämnar bort sina barn till andra människor.
Själv börjar jag ju jobba om 1½ vecka de känns rätt skumt åxå, men de ska bli skoj =) Har ju turen att ha helt underbara arbetskollegor...men måste ju säga att jag tycker att det är tråkigt att vissa har slutat under tiden som jag gått hemma.

Idag är de helt underbart väder ute...varmt som bara den. Även om inte solen lyser hela tiden så njuter jag av att de e sommarvärme idag...man vet ju aldrig hur länge de håller i sig, men vi kan ju hoppas att de e ett bra tag till.
Just nu ligger de små juvelerna o sover...sen ska de ha mat...sen måste jag gå o handla =( Det är ju inte mitt roligaste, men behövligt.

Ne de blev ett tråkigt inlägg till...måste nog hitta på nå skoj o skriva snart =)
Därför kan ni få lite bilder ist =)


Min lilla linslus <3

Nu e mamma framme med kameran igen <3

Sebbe o Flisan på 4H

Sebbe o Amanda busar på 4H

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vänner för livet...

Vad skulle man egentligen göra utan vänner o familj??? Mycket bra fråga tycker jag...mitt tidigare inlägg va ju rätt deppigt, men va nog bara tvungen att skriva av mig lite...i vissa lägen är de rätt skönt...fast kanske inte är så kul för andra o läsa, men de e ju tur att det är frivilligt =)
Fick mig en liten tankeställare idag av en underbar vän...Ja du vet nog vem du är.
Varför sitta o tycka synd om sig själv...se de positiva ist :)

Sen måste jag ju säga att jag är sååå glad att AIK tog 3 poäng idag o lämnade träsket där nere i tabellen...får hoppas nu bara att de håller i sig. De är ju inte så många poäng som skiljer sig mellan 5e o 16e plats, men de ser bra ut...de går framåt.

Annars vet jag inte om jag har så mycket mer o säga i detta inlägg =) Mer än att underbara vänner e guld värt o att jag älskar min familj som finns där i vått o torrt <3 även om de är 50 mil bort

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det står helt still!

Jag vet inte vad jag ska skriva...har nog inget vettigt alls egentligen som jag vill få fram av detta inlägg. Kan ju skriva sånt som jag skrivit ett antal ggr förrut....JAG ÄR TRÖTT. Tänk om man nångång skulle kunna få sova...fast de kanske inte hjälper heller...tror inte att jag blir piggare för de. Uff va tråkigt de här blev, men jag kan inte gö så mycket åt de...vem vet de kanske kommer nångång.

Idag skulle jag så himla gärna vilja gå på fotboll...känner verkligen att det är vad jag skulle behöva idag. Se mitt AIK förhoppningsvis ta poäng hemma på Råsunda mot GAIS. 
Får se om jag kanske tar mig ner på stan till O´learys o kollar, men de e sånt som visar sig åxå.
Först ska vi iaf till 4H med Christin o Sebbe som de ska va barnvakt till idag...grilla lite korv o kolla på alla djuren.

Jag önskar faktiskt att jag hade min familj nära mig åxå...tänk va lätt livet skulle vara då. Man skulle aldrig behöva känna den saknaden efter sin mamma, pappa eller syskon.
Skulle jag få bestämma hur min värld skulle se ut...så skulle ja ha alla jag bryr mig om nära mig...då skulle mitt liv vara precis som jag vill att de ska vara.
Men nu ser ju verkligenheten annolunda ut o man får göra de bästa av de som är.

Ne nu ska jag sluta va deppig o ta tag i dagen...Ha de bäst alla.

PussenKramen 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kulturkalaset!!

Mamma, bilderna blir mycket finare på mig eller hur??

Haha är detta inte en underbar kommentar? Clara 4 år....såååå himla go de lilla charmtrollet.

Idag åkte jag o tjejerna in till stan vid 10 tiden...skulle möta upp Tebbe vid 11 så tänkte att jag skulle fixa lite saker innan...ja som typ en ny pincett o märkespennor. Har ju en del framför mig nu när alla kläder måste märkas innan de börjar fsk...har börjat lite smått, men får nog ta de lite eftersom.
Ringde Liv o hon va på väg in till stan så vi träffades lite innan. Liv, Clara, Lykke, Amanda, Felicia o jag gick till donken o käka lite lunch...eller barnen gjorde. Sen kom Tebbe o så kom Sanna kot där efter.
När vi va klara där gick vi till Trädgårdsföreningen o kolla runt lite...mötte upp Daniel o hans jobbarkompisar o sen satt vi oss o fika. Tjejerna sprang runt som galningar o när de skulle sätta sig i vagnen blev de high life...hur kul va de liksom.

När vi gick där ifrån så åkte Liv, tjejerna o Sanna hem o vi andra gick vidare till Åhléns o tog en fika till....tjejerna käka mellis. Tebbe skulle med bussen till Oslo vid halv 6 så vi hade lite tid att bara vara.
När vi dumpat av Tebbe vid bussen tog jag o tjejerna bussen till tuve o handlade midda...sen snabbt hem.
Efter maten blev de ett bad för de små...kan lova att de va behövligt efter dagen hahaha...mina små skitgrodor.

Daniel decka i soffan först...sen tjejerna o jag själv sitter här framför datorn o fördriver tid o har tv´n på åxå.
Blir nog sängen relativt tidigt för mig idag tror jag...även om de e fredag. för mig har de egentligen ingen betydelse vilken dag de e för tjejerna vaknar ändå samma tid dagen efter.

Clara till Tebbe - Är jag inte så fin så att du blir helt galen?? Clara gjorde en fjärils ansiktsmålning...o hon va så fin <3

Tänk va mycket underbara kommentarer man kan få av de små liven.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så va de snart helg igen

Nån som kan tala om för mig vart dagarna tar vägen??? Igår va iaf jag o tjejerna ute på mitt jobb o hälsade på...tänkte att vi skulle passa på när de inte va så mycket barn som kommit tillbaka efter sommarlovet. Känns som man har lite mer tid att umgås o prata med alla då. Vi va där vid halv 10 tiden...tjejerna fick leka av sig lite. Sen va de dags för mat...o jag måste säga att tjejerna e faktiskt rätt duktiga ändå o sitta o äta med alla andra barn...sitter fint på stolarna, men lilla Flisan vill gärna gå när hon e klar, men de kommer att ändras sen när de börjar på fsk =)

Efter maten så stoppa jag ner dom i vagnen så de fick sova lite...hade själv gärna lagt mig i en vagn mitt på dagen o sussat lite heheh...om de bara visste vilken tur dom har egentligen. Sen när alla barnen vaknat så va de mellanmål som gällde innan de va dags för oss att bege oss hemåt igen.

Vi stannade till vid affären på vägen hem o handlade lite...för Patric, Emelie o sötnosen Sebbe skulle komma hem till oss. Jag gjorde iordning lasagne o sallad...inget avancerat, men de va väldigt gott...om man nu får skryta lite om sig själv hehe. Vi kollade på hockey Malmö-Frölunda...sen såg vi andra halvlek på fotbollen.
Tjejerna va vakna väldigt länge o herregud va trötta dom va sen...alla 3 små levde rövare här så inte så konstigt kanske :)

Imorse sov de till kl 10...o de gjorde jag åxå. Men lika trött för de e jag...kroniskt trött kan man ju säga att jag är.
Annars idag har vi haft en ganska trökig dag...varken jag eller tjejerna har varit på vårat bästa humör...känns så himla tråkigt, men de blir bättre :)
Sen har vi äntligen fått tvättmaskinen inkopplad nu weeeiiii...nu kan jag tvätta igen...vilket verkligen behövs efter dessa dagar utan. E inte fören man e utan som man fattar hur beroende man är av den.

Imorrn ska vi ner på stan o träffa tant Tebbe o Liv...de lär bli en fika kan jag tänka mig.

Sen så fyller min kära syster år idag...JätteGrattis till dig Evelina...hoppas att du har haft en superdag o fått mycket paken. HURRA HURRA HURRA

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Heldag på vift.

Idag har vi haft en heldag ute på vift...när vi vaknade så åt vi frukost sen klädde vi på oss o gick ner till bussen. kl 10 tog vi 37an ner till backaplan o bytte där till 6an för att ta oss till Järntorget. Jag o brudarna skulle hälsa på Daniel på jobbet. Vi kom dit vid 10.40 o tjejerna sprang omkring som vilda höns...Sen va de dags för lunch o de blev thaimat...Amanda moffa ris o kyckling som bara den, medans Flisan smaka, men käka hellre bara bröd. Sen när vi va klara va de dags att bege sig ner till stan för att möta upp Carro (hon har jobbat ute på mitt jobb) o hennes så otroligt söta lilla Moa som va 2 veckor idag.
När man träffar en sån liten going är de så himla svårt att förstå att mina små juveler har varit så små...o även ännu mindre. De e nästan läskigt va fort man glömmer...o de e ju tur att man bara kommer ihåg de bra o att man lätt glömmer de som har varit jobbigt.
Även om jag inte kan skryta längre med att mina tjejerna är så lugna mm hehe så är dom mitt allt...mitt liv <3

Imorgon blir de en tripp ut till jobbet för att hälsa på...o imorrn är de 1 vecka kvar tills inskolning av skruttorna....o imorrn är de 2 veckor kvar tills man börjar jobba igen. Massa spännande saker på gång nu o jag njuter av de.

Nu blir de slapp i soffan o filmen på 3an. Ha de bäst!!!

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sicken trevlig dag...

Idag tog vi en tur till affären o handlade lite på förmiddan...Vi skulle få besök att Sofia, Leon, Nino, Annika o Jennifer så lite lunch skulle de bjudas på...Ja de va ju inget avancerat, korv m bröd, men gott e de iaf o banen moffa i sig.
När vi kom hem till affären va de dags att ta fram dammsugaren...eftersom Nino inte går än så vill man ju inte att stackaren ska få både de ena o de andra på kläderna heheh....o dammsuga kan man nog aldrig gö för mycket när man har småbarn.
Dom kom vid 12 tiden o va kvar till 16 tiden ungefär så vi han med att både äta, fika o tjejsnack :) Alltid lika mysigt när de kommer o hälsar på....riktigt goa tjejer.
Dessutom hade vi inte träffats alla 3 på jag vet inte hur länge, men nu är de back to normal.

Tjejerna hade lite svårt att somna ikväll...Flisan e lika busig som vanligt på kvällarna o ville nog hellre vara vaken, men till slut så somna dom iaf.
Imorgon ska vi nog ta oss iväg till daniels jobb o hälsa på...käka lite lunch.
Efter de blir de nog stan o en fika med Carro (en fd jobbarkompis) som fick en liten flicka för inte så länge sen =) Ska bli kul o träffa henne igen o få se de lilla underverket.

Ne nu blir de nog sängen för mig...e nog rätt trött tror jag o då e de väl lika bra o passa på o krypa ner under täcket.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kalassöndag

Idag va tjejerna snälla igen...jag fick sova till halv 9...gött. Vi gick upp käka frukost o sen va de bara massa bus som gällde...vet inte riktigt vad som hänt med dom, men de lugna o snälla tjejerna jag alltid kunnat skryta om är som bortblåsta. Ja riktigt så illa e de väl kanske inte...dom e ju fortfarande världens goaste o väldigt givmilda när de gäller att pussas...o de tycker jag om, men good va mycket testing de e nu för tiden...o när de testat så många ggr så att man måste bli arg (vilket jag hatar att bli) så skrattar dom åt en. O sen e de ju så att hur f-n kan man va arg när de tittar en i ögonen o ler sitt sötaste leende?? Eller ger mig en puss??? Ne då kan man helt enkelt inte vara arg hehe.
Är väl bara att inse att de e så här de kommer vara ett antal år framöver, men skulle inte vilja byta bort de på någe sätt...jag har ju ändå fått världens finaste barn <3

Idag har även Daniel varit o köpt en ny tvättmaskin WEEEIII...jag har velat ha en ny länge, men inte lyckats övertala om att vi va i behov av de....så igår när den krasha titalt blev jag inte alls lessen mohahha. På onsdakväll blir den hemkörd :)

Sen så till dagen rubrik...vi har varit på kalas...Daniels kusin fyller år idag o hans moster kan man väl säga att de e fyller år den 12e så de va ett ihopslaget kalas. massa god mat o fika. Stort grattis till dom...sen måste jag ju även säga jättegrattis till min halvbrors fru som fyller 40 idag...Grattis Ullis. O sen har vi ett födelsedagsbarn till o de e lilla söta Emilia som fyller 1 år idag...Jättegrattis.

Nu är de slapp i soffan som gäller...o njuta av de 3 poäng som AIK tog hem idag mot BP <3 Nu är de bara att köra på aå att vi kommer över detta hemska nedflyttningsstrecket. Bangura 2 målsskytt...såna nyförvärv tycker vi om =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fy fan va jag e bra...

Imorse va jag inte så nöjd när jag vakna...för tjejerna bestämde sig för att de va dags redan kl 06.40...o de e man ju inte van vid direkt. Jag e trött ändå i den vanliga tiden, men imorse kan jag lova att ögonen hängde ner till knäna. Plocka fram lite leksaker o tänkte att jag kanske skulle få sussa en stund till, men tji fick jag...för vad e inte roligare än att dra i mammas täcke eller kasta leksaker på henne när hon försöker vila? Så de va bara att glatt ta sig upp ur sängen igen...vi åkte iaf ner till backaplan sen o gjorde de vi skulle sen fika vi o de små käka lunch...sen va de bara hem o stoppa dom i säng...för trötta va dom allt efter den tidiga morgonen, men tycker faktiskt att de får skylla sig lite själva hehe.

Sen så kan jag ju erkänna att jag somnade en timme i soffan samtisigt...o herregud va de va skönt. När de sen va dags att väcka tjejerna...så va jag faktiskt ganska snäll idag...jag började städa o plocka lite så fick de vakna lite som de ville, men Flisan vakna först o hon va inte alls nöjd över de jag gjorde...så jag kanske får skylla mig själv lite att de väcker mig på morgonen.

Jag har iaf dammat, torkat, plockat, dammsugit, moppat o städat i toalettskåpet o nu ska jag alldeles strax ställa mig o stryka...lika bra o köra hårt när man ändå är på gång...jag får helt enkelt ta vara på den tiden då jag väl hamnar i städträsket för jag lovar er att de är ju inte varje dag precis hehe =)

Ne nu ska jag ta tag i mig själv...o gö de jag ska för sen blire sängen för min del. Imorrn är de kalas som står på schema.

Ha de bäst...för de har jag...för mina tjejer e världens finaste, även om de vaknar tidigt på morgonen o hittar på alla bus de bara kan <3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Twindate :)

Idag har vi haft besök av Maria o twinsen Loa & Julia...de skiljer 5 månader mellan dom bara. Fast 5 mnader e tydligen väldigt mycket i den ålder för tjejerna ser så stora ut mot dom heheh. De skiljer ju ett antal cm i längd.
Vi fick, käka russin, mellis o busa. Alla 4 har verkligen sin egen personlighet haha...så små, men vet verkligen vad man vill o inte :)

Här kommer lite bilder:


Loa & Maria busar i soffan


Julia lagat mat o äter russin


Amanda & Julia ser vem som äter upp alla russin först


Alla gosibarnen busar ute


Amanda funderar nog eller nått


Flisan ser full i fan ut


Loa ser ut att veta vad han vill

Det har varit en mysig dag...o när de åkt va de mer lek som gällde...sen mat o sen dags att knoppa för de små.
Nu sitter jag o slappar framför dator o tv...blir sängen tidigt ikväll för min del...måste försöka sätta mig in i att gå upp lite tidigare nu när de små ska börja på fsk o jag ska börja jobba.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varför ska de alltid blåsa...

i Göteborg? De är helt sjukt vilket blåshål man bor i...även om solen skiner o de e varmt så slipper man aldrig undan denna blåst. De e ju tur att de egentligen bara e ett ilandsproblem, men man måste ju få klaga lite heheh.

Idag är jag trött...hade inte alls nån lust att gå upp när tjejerna vakna...jag e helt enkelt sämst på att komma i säng på kvällarna. De e jag o Flisan som är kvällspigga o morgontrötta. Som jag alltid har sagt...man kan ju faktiskt missa nått när man sover, men jag inser varje gång jag lägger mig i sängen att det är helt gudomligt skönt o sova. Kanske borde tänka på de lite oftare.

Just nu ligger iaf de små o sussar...o jag hade gärna gjort desamma, men ikväll ska jag allt lägga mig tidigt så måste fortsätta o hålla mig trött. Snart kommer Maria hit o hälsar på med sina goa twins Loa o Julia...de ska bli skoj. Både jag o tjejerna är i behov av sällskap...man blir lätt uttråkad av att inte ha nått för sig.

Ne nu ska jag snart väcka de små o invänta vårt besök...skriver mer senare o kanske kommer de upp lite bilder.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En dag på stan...

med Liv o lilla Lykke har vi haft idag. Mötte upp Liv vid kvart i 1...satt oss på Åhléns o tog en fika...sen gick vi runt o leta barnkläder...eller rättare sagt jag drog med stackars Liv runt o kolla, men jag hoppas att hon inte hade nå emot de =) När kl blev 3 begav vi oss hemåt igen...hoppade av i centrum o gick o handla...sen invänta vi Daniel som kom med bussen efter ett tag.
Tjejerna sov lite som de ville idag...Amanda somnade i vanlig tid i vagnen, men Flisan den lilla filuren håller sig mer än gärna vaken så länge hon kan. till slut decka hon i vagnen när vi precis kommit till affären.

Sen e tiden bokad o klar till på fredag weeeiiii =)

Sen vill jag bara säga till dig Tebbe att jag tänker på dig o beklagar de som hänt från djupet av mitt hjärta...jag kommer alltid att finnas för dig i vått o torrt när du behöver. Ingen människa ska behöva gå igenom de som du har fått göra idag. Älskar dig gumman <3

Ne nu är de snart dags för sängen så får vi se vad morgondagen har att erbjuda för nått.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

18e augusti

börjar inskolningen för mina två juveler...de känns helskumt. Den 21 augusti 2008 blev jag sjukskriven så 2 år har jag gått hemma...de har ju hänt så otroligt mycket under den tiden. Måste ju erkänna att jag börjar få lite panik...kommer kännas jättekonstigt att efter all tid jag har varit med mina små o så helt plötsligt ska dom lämnas till nån annan.
Jag kommer att ta den första veckan av inskolningen...så tar Daniel den andra...så den 25 augusti drar de igång på riktigt med jobb 4 dagar i veckan. Jag har ju jobbat några dagar då o då under våren, men snacka om omställning.
Jag tycker att det ska bli grymt skoj o börja jobba, men tänk om på någe sätt skulle kunna få göra både och.

De som känns bra ändå e att jag tror att tjejerna kommer att gilla förskolan...dom älskar att vara bland andra barn o jag tror faktiskt att de börjar tycka att det är ganska tråkigt att umgås med mamma hela dagarna hehe. De jag kände när jag jobbade dessa dagar i våras e att det är helt underbart att få komma hem efter en dag på jobbet o bara få kramas o mysa med supergosiga barn...sen att jag kommer längta ihjäl mig hela dagarna...de får jag ta.

Allt jag vill e att tjejerna ska må bra o de tror jag faktiskt att de gör...Bara de bästa e gott nog för mina små hjärtan.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vänner på besök

Inatt har tjejerna sovit superbra...de va jag som vaknade först vid halv 9 o va tvungen att smyga in o kolla på dom...o då vakna dom ganska precis. Vi gick upp åt frukost o sen tig vi en promenad till affären för att handla lite.
Vid 11 tiden kom Sofia o hennes fina pojkar Leon o Nino på besök. Vi satt ute i de underbara vädret...tills de va dags för lite lunch för alla barnen. Alla 4 gotta i sig våfflor som bara den =)
När tjejerna o Nino lagt sig för att sussa lite la sig Leon i puffen framför tv´n o jag o Fia fika lite o snacka lite skit.

När de vaknade va vi ute o gungade o spela lite boll...tjejerna tycker ju att det är så roligt när vi får besök o de tycker de e minst lika tråkigt när besöket åker.
Dom fick så fina kläder av Fia o killarna...tack så jättemycket för de gulliga ni.

Här kommer lite bilder på alla 4 juveler:


Leon myser i puffen framför tv´n


Amanda tyckte Nino va jätteintressant =)


Flisan sitter o filosoferar medans Nino smakar lite på alla stenar


O så fina Sofia

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 Augusti

Idag är det ett år sen som vi flyttade in i huset...tiden går otroligt fort. Tjejerna har blivit stora o jag kan lova att de vet vad de vill...envisa små rackare...tror nog allt att de brås lite på sin mamma där hehe.
Annars idag har de inte hänt så mycket...vi har lekt, busat, ätit, sovit o gungat...har varit en ganska tråkig dag faktiskt. Ne nu får de faktiskt ta o hända lite saker innan de e dags för inskolning o jobb.

Sen måste jag bara säga att jag älskar mina tjejerna så otroligt mycket...finns inte riktigt ord för de. Dom är mitt liv o dom är mitt allt.PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()