2 år om 4 dagar...

Idag fick vi alla gå upp tidigt...för idag skulle vi ha kalas. Vi får ju ta de lite innan de fyller eftersom på ons sitter vi på tåget upp...o de e samma som förra året att det blir resan på deras dag. Tror iofs inte att det gör så mycket för dom nu iaf när de inte att så medvetande om de =)
Vi gick iaf upp i morse o städade o plockade för fullt...rensade lite bland deras leksaker...o jag säger bara Herregud va med grejjer dom har. Är nog dags att rensa lite.
Vid 13 tiden kom alla o tjejerna älskar tydligen att öppna paket...de va pulkor, dockhus, prinsessklänningar, filmer o annat spännande =)

Kl 18 gick vi upp o la tjejerna...jag läste en saga o satt på lite musik o sen la jag mig en liten stund på golet inne i deras rum...o de va inte många minuter de tog innan jag kunde gå därifrån. Dom har hållt full fart hela dagen o ätit massa gott.
Imorrn ska vi ut o åka pulka iaf...tjejerna kunde inte riktigt vänta med de så vi hämtade 2 handdukar o la under o de tyckte dom va kul o åka fram o tillbaka mellan kök o vardagsrum hehe...lättroade små juveler <3

Ne nu ska jag slappa i soffan...Daniel har redan deckat =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Taxidriver...

Panik kan jag säga att jag vakna med imorse. Kl ringde 05, men på nått vis så ville jag nog inte vakna. Hörde när Daniel gick upp o då flög jag upp ur sängen. 06.24 stod klockan på o jag insåg att jag började jobba om 36 min. Idag va jag tidig tidig o då är man inte så många som öppnar. Så de va bara att slänga på sig kläderna...sätta på sig ett ansikte o ringa taxi...den lyxen kan jag lova att det inte blir en vana. 300 spänn kostade kalaset, men jag kom till jobbet kl 7 prick.

Annars har dagen varit helt oki på jobbet...det va järngänget igen...Sara, Sara o Sara. Vi har riktigt skoj ihop när vi jobbar.
Nu jobbar jag bara 3 dagar till innan det är dags att sätta sig på tåget upp i landet...fira lite jul, födelsedagar o umgås med familjen....mys.

Ikväll har tjejerna varit helt underbara...vi har sjungit, skrattat, busat o bara haft de underbart. Dom är så himla gosiga. Snart är det helg o då ska vi mysa hur mycket som helst...o så ska vi ha 2-års kalas...Ja dom fyller faktiskt 2 år...hur sjukt är inte de???? Mina små bebbar börjar bli så stora <3<3

Ne nu är de nog sängen som gäller för mig så jag kan ta bussen imorrn ist ;)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Luciafika

Idag va det en lång dag på jobbet...den va rätt seg, men ändå helt oki. Gårdagen va väldigt negativ, men jag har sagt åt mig själv nu att jag ska strunta i allt sånt o bara se de positiva i saker o ting. Har ett antal som stöttar mig o tur e väl de för de ger mig nya krafter =)
Jag kom hem från jobbet igår vid 20.45...Sara o jag satt kvar o hade planering o jag måste säga att vi va rätt effektiva...tycker faktiskt att vi 2 är grymma tillsammans. Hoppas att mina planer o idéer blir som jag vill till hösten. Jag har ett krav annars får de vara =) Annars löser jag de på ett annat sätt =)

Idag slutade jag kl 16 o då åkte jag o Daniel direkt till tjejernas fsk för luciafika...dom blev lite kinkiga precis när vi kom o ville att vi skulle gå o bära på dom hela tiden, men sen släppte de o de busade runt med de andra barnen. Så himla roligt att se att de har kommit in i de hela...mina små hjärtan har blivit stora. De pratar på som bara den o dom sjunger massor...så sött.
När vi kom hem vid 18.45 satt vi oss i soffan o mös lite....sen va de dags för sängen. Amanda har kommit in i en fas där hon tycker att det är aptråkigt att gå o lägga sig...hon blir så arg o säger bara - Nej mamma nej.
hon är trött så de tar ju inte allt för lång stund innan hon somnar, men de känns ändå i mitt mammahjärta.

Nu är det snart dags för mig att krypa ner i sängen för klockan ringer 05.00 imorrn SNARK.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grymt trevligt....

Som en tidig avslutning på terminen tillbringade vi fredag till lördag på spa i Borås. De va nästan alla som åkte med...vi va 16 st. Vi fick åka i olika omgångar från jobbet...själv hamnade jag i de första lasset...Jag skulle ha min behandling kl 16 o vi va där redan vid 14.45 så jag bytte om till bikini o morronrock o la mig sen på sängen o bara tog de lugnt en stund....grymt skönt.
Sen va de alkohol, ost o kex o frukt som gällde nere i spa som gällde. Vid 18.30 gick vi upp på rummet o slappa lite innan det va dags att gö sig snygg inför middan.
De blev förrätt, varmrätt o vin...sen efter de våldsgäsa vi E-L´s rum för mer alkoholintag o snacks.
Vid halv tolv va vi 8 st som gick till nattklubben på hotellet o svängde våra lurviga...fy fan va kul jag hade...va läääänge sen jag hade så skoj ute på krogen. I säng kom vi vid halv 4 ungefär...de va jag o Sara som höll ut längst =)
På morronen sen ringde kl 8.30, men vi kom inte upp förren vid 9 o då klädde vi på oss, packa i ordning o sen va de hotellfrukost som gällde. Finns de nå godare än de???
När jag kom hem igår mitt på dagen va jag helt slut o lite sleten...somnade i soffan vid 21 tiden o vaknade halv 4 o då la jag mig i sängen...sen lät tjejerna mig sova till kl 9 så de va snällt =)

Efter vi ätit frukost idag så klädde vi på oss o gick ut i snön...Det har verkligen snöat hela dagen o de små va inte så sugna på att gå ut, men sen ville de inte gå in =) Annars har dagen varit rätt lugn...tjejerna vill ju inte sova midda hemma längre så de kommer i säng tidigt. Själv ska jag alldeles strax lägga mig åxå...för jag tror att det blir en lång dag på jobbet imorrn.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Två dagars jobb...

sen är det helg igen. Normalt ska jag bara jobba imorrn o va ledig på fredag, men denna veckan ska jag hoppa in o jobba. Anledningen är att vi ska iväg till Borås o bara ha de gött på spa...som en tidig avslutning av terminen...grymt skönt ska de bli. Ska åka dit redan vid halv 2 så de e därför mina små ska få gå på fsk...för har ingen som kan ta hand om dom annars så tidigt.
Känns lite konstigt att de ska va där, men de går ju inte så många dagar till innan de ska ha jullov...åker ju upp till mamma om 2 veckor...mysa med min familj där uppe...ska bli såååå underbart. Saknar dom alla så otroligt mycket. Har bestämt att jag måste bli bättre på att åka upp till våren...blir alldeles för lång tid mellan gångerna.

Annars idag har jag haft en helt oki dag...började kl 7 o kl 13 hade jag medarbetarsamtal med chefen...sen va de bussen hem o hämta juvelerna som gällde.

Imorrn jobbar jag sent, men efter jobbet måste jag bege mig till backaplan o kolla efter en bikini...kanske inte den bästa tiden på året o hitta de, men jag ska allt ge de ett försök...kan ju va bra o ha nått o ha på sig på freda hehe. Är nog inte allt för uppskattat o vara nude :)

Ne nu blir de soffläge o inte alls så sent ryggläge i sängen.




Flisan har mycket fina miner att visa upp <3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()