Saknar!!!

Vill bara säga att vi saknar dig massa Natta...nu är det bara 1 månad kvar innan du kommer hem o hälsar på...Vi räknar neråt.
För er som inte vet vem det är så ska jag berätta...Det är Daniels underbara syster som jag hoppas kommer flytta hem till Sverige igen...Puss o kram på dig gumman

Daniels underbara syster

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

x2000 mot Sthlm

Idag blev det en hemmadag...skulle ha träffat Tebbe på stan, men måste tvätta och städa. Imorgonbitti kl 06.40 bär det av med x2000 till sthlm...ska åka hem och hälsa på min mamma *weeiii* Ja självklart ska tjejerna med mig också, de saknar ju sin mormor med :)
Jag har ju tur också så jag får ju sällskap på tåget upp...barnens farfar ska upp på kurs...så vi åker samma tåg.

Uff va tråkigt det är att städa...fastnar väldigt lätt här vid datorn...men har varit rätt duktig iaf...jag har diskat...gett tjejerna mat...plockat ihop tvätten, städat undan alla papper i köket :)
jag börjar dock bli lite hungrig så kanske ska göra iordning någe o käka innan tvättiden börjar halv 2.

Jaja nu får de va nog.

Mina underbara skruttor <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Heldag på vift!!!

Idag har vi varit ute på vift hela dagen....började med att vi gick upp kl 7 imorse...tjejerna åt och sen gjorde vi oss iordning alla 3. Daniel hade fått sovmorgon idag för vi skulle till familjerätten och skriva på massa papper...så nu är han våra barns pappa även på papper....De hade tom satt ut datum för när de små liven hade kunnat bli till...de tyckte jag va lite rolig...så nångång mellan 080228-080510 beräkna de att tjejerna blev till =) Fråga var om vi va ett par under den tiden...o ja de va vi även om allt gick väldigt fort i förhållandet hehe :)

Efter de kom Emelie o Sebbe o mötte oss på järntorget...så tog vi en promenad hem till dom sen...köpte med oss sallad så vi hade lunch...Malie o lilla Nadja kom också och dom hade med sig semlor *mumma*
Jag har haft en jättemysig heldag med Emelie o Sebbe...de får vi allt ta o göra lite oftare gumman.

Nu har tjejerna precis ätit o lagt sig så nu är det bara o hoppa i säng...imorrn blir de till o städa lite sen ska jag ner o möta Tebbe på stan.

Sov så gott alla

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Slappardag!!!

Idag ville inte tjejerna sova så jättelänge, men det ville jag för jag var trött. Tur är väl de att man piggnar till ganska fort.
Amanda har väl inte haft sin allra bästa dag idag...varit ganska mycket gnäll...de gånger hon är tyst e när hon äter eller om hon somnar till...medans Felicia är helt tvärtom...behöver bara titta på henne så skrattar hon =)
Just nu ligger dom i en varsin babysitter brevid mig i soffan o har precis ätit.

Sååå glad
Flisan-Så glad ;)


Vi kom hem från våran dagliga promenad för 30 minuter sen...underbart väder är de idag.

Tog gångvägen ner till backaplan...när jag kommit till hälften så kommer en bil körandes bakom mig :S De sitter två tanter i den o hon som kör har dessutom en hund i knät....när hon kommit så långt hon kunde så fick hon sedan backa hela vägen tillbaka...vad säger man..Hon missa de på körlektionerna...vad som e gångväg o vad som inte är de.

Älskar mina två töser

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgens festligheter!!!

I helgen har det varit fullt upp. I fredags vet ni ju redan vart vi va så det behöver jag ju inte skriva igen.
Sen igår va vi ju hemma hos Patric, Emelie o Sebbe....Oskar och Emelie va också där...hon har så himla fin liten mage....Ja hon är gravid så ni inte tror att jag är helt galen som tycker andras magar e fina =) Det ser ju så himla underbart ut att vara gravid...o jag var ju där själv för inte så länge sen. Visst de e supermysigt...tills de att man blir gigantisk och det blir tungt, man kan inte sova...mm mm :P men nog om det.
Vi käkade tacos iaf och kollade på melodifestivalen mycket mysigt och trevligt va det. MEN en fråga - Va f...n va det för bidrag med? E.M.D...kunde de inte tuffa till sig ist för att tönta till sig med dessa kläder??? BWO...ja behöver man säga någe? Rigo...You you you you you you you, tjatigt värre....Molly = Sanna Nielsen nästa....Sen den grekiska låten....sen när hör de hemma som  Fast egentligen, vem bryr...Sverige kommer nog ständigt få kvala in sig i Eurovision i framtiden.

DAGEN....
I morse var tjejerna så himla gosiga...Efter det att jag hade gjort dom iordning och klätt på dom så la jag dom brevid varandra på sängen och dom skrattade och bubblade på av bara den. Så himla kul nu när det händer saker nästan varje dag. Dom är så med nu...kollar in och lyssnar som bara den.

Kl 12 åkte vi sen hem till Daniels föräldrar, de bjöd oss på mat, hemmagjord Pizza *mmm mumma*

Amanda och Felicia ni är mina hjärtan

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gårdagens äventyr!!!

Va kanske inte egentligen nått äventyr =) Daniel skulle egentligen ha gått ut o druckit öl igår, men va väl för sleten en fredagkväll för han blev hemma.
Själv åkte jag o töserna med barnens farmor o farfar hem till Daniels morbror, käkade massa gott o kollade på Let´s Dance, äntligen åkte George ut som jag trott de senaste 5 fredagarna.
Dom blir alltid lika glada när tjejerna är med...jag har som semester när jag träffar andra människor för alla e som förtrollade av dom....vilket jag inte tycker är så konstigt för de e ju världens finaste tjejer.

Ikväll ska vi hem till Patric, Emelie o lille kusinen Sebbe...käka lite mat o kolla på melodifestivalen...så himla skönt o göra saker...för jag tycker det är otroligt tråkigt o bara sitta hemma.

Familjen Over and out

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Besök

Idag vaknade vi kl 11 så skönt o så utvilade. Började plocka lite hemma för min "kusin" med familj är på besök i GBG...o vi hade bestämt att vi skulle ses idag. Klockan blev 13 o jag började undra varför de inte hörde av sig...då kom ju "smarta" jag på att det är den 20:e idag o mitt Telesnor SIM-kort blev inaktivt kl 03 inatt...så de va ju inte så konstigt att jag inte hört någe. Så nu har jag Tele2 så alla vet :)
Aja nog om de...behöver ju inte dumförklara mig mer än nödvändigt ;)

Ringde Maria iaf o dom skulle komma hit så de va bara att börja städa...samtidigt som barnen ville ha mat....fan man skulle vara en bläckfisk då skulle livet vara så mycket lättare :)
Klockan 15 kom dom iaf o då hade jag hunnit dammsuga, torka golvet, diska, plocka iordning, gett barnen mat, bytt kläder på dom, klätt på mig själv så jag såg anständig ut. Damn man hinner mycket på kort tid.
Deras lille Vincent är 8 månader o där kan jag lova att det är full fart...han var överallt o ingenstans...men så söt.
(Vincent är då min syssling)

Min syssling         Nya fina kläder                      
  

Nu har dom iaf åkt tillbaka till hotellet o jag ska göra oss klara...för Daniels föräldrar kommer o hämtar oss halv 7 för då ska vi ut på äventyr =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Arg!!!!

Dumma cykelgubbe, va o köpte ny slang till ena hjulet på vagnen igår. När jag kommer hem o ska byta så är slangen han gav mig till ett hjul som var dubbelt så stort ungefär....snacka om att hans ögonmått svek honom.
Så det är väl bara att traska tillbaka dit idag....men då ska dom allt få gö de åt mig hehe

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vi tycker om....

att bada. Detta är vårat första bad på BB. Amanda tyckte att det var lite obehagligt, men Flisan gilla det från första början

Första badet på BB1a badet på BB
Amanda                             Felicia

När vi sedan fick ta vårt första dopp hemma så va de bättre.

Första badet hemmaFörsta badet hemma

Felicia                                 Amanda

Nu tycker vi att det är hur skönt som helst.


BadarBadar

O vi är så söta i våra små handdukar

Efter ett badEfter ett bad

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Promenad i snö o slask!!

Inatt hade jag inte min roligaste natt direkt. Tjejerna somnade som de skulle vid 22...men jag kunde inte sova...tror att jag sov totalt 3 timmar inatt =( fast jag känner mig relativt pigg idag iaf. Gick upp gav tjejerna mat...Amanda körde en kastspya över hela mig när jag naturligtvis precis kommit ur duschen.
Sen klädde vi på oss o gav oss iväg på en rask promenad till backaplan...med en liten omväg. Var tvugna att gå till cykelaffären o köpa oss en pump som passa till hjulen på barnvagnen o självklart har vi fått punka åxå så va bara o köpa ny slang. Så snart är de dags att agera duktig.

Igår hade vi en trevlig tur ner på stan o mötte upp "tant" Tebbe...tog en fika på femmans café. Daniel kom förbi när han sluta så gick vi o handla mat....åkte hem hit o Tebbe laga mat åt oss än en gång =) *mums*

Nere på fiket i femman Over and out

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vill vara som alla andra!!!

Ja precis som jag skrev...alla jag känner skriver blogg. Kanske inte alla, men många iaf. Nu vill jag också göra de så jag skaffade mig en egen. De är här man ska skriva om sin dag...nu gäller ju inte min dag bara mig utan även mina 2 underbara små tjejer Felicia och Amanda.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Här är jag!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()