1 dag kvar

Yes det är de...för imorrn flyttar vi till Tuve. Har packa massa, men har massa kvar. Imorrn ska vi köra över lite kartonger o sånt o på lördag så kör vi alla möbler...så vi får 2 nätter till i min lägenhet. Satt precis o tänkte att jag kommer faktiskt sakna denna lägenhet =( men de ska bli grymt skönt o slippa dessa trappor :) Bara kunna öppna altandörren o gå ut om man känner för de.
Så kl 10 imorrnbitti ska vi till banken o skriva massa papper o få nycklar sen måste vi hem o packa lite mera innan Christin kommer med bilen...köra grejjer...så ska jag gö smörgåstårta till lördag så alla snälla människor som hjälper oss inte behöver svälta ihjäl :) Söndag är det städning av lägenheten som gäller o supersnälla Emelie ska hjälpa mig <3 Onsdag nästa vecka är de banken som gäller igen för då ska vi skriva papper o ge nycklar till den människa som ska bo här. Sen nästa fredag kommer min mamma ner till oss weeeeiiii...vi ska på Madonna den 8:e.

Ne nu ska jag sussa så jag är någelunda pigg imorrn när vi ska upp. Kommer mera senare.

Fast måste bara berätta att Amanda stog själv idag mot bordet, o lyckades fixa till några konstiga inställningar på datorn. =)

Mina finaste tjejer som har blivit så stora <3 Mitt allt
PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Stress

I söndags så var vi på middag hemma hos Daniels morbror...några av deras släktingar från USA va hemma så vi träffades alla där...det var mycket trevligt.
Igår så begav jag mig av till mina gamla hemtrakter Gårda för att hämta Tebbe o Peters post. Skulle göra en kopia på postnyckeln så de gjorde jag först sen gick jag o hämtade posten o självklart när ja kom dit så funkade inte den nya nyckeln så de va bara att traska tillbaka så han kunde fixa till den lite. Tillbaka till posten igen o testa nyckeln o då funka den. Igår regna de så härligt åxå så man blev ju lite smått blöt vilket va mindre roligt.
Annars igår va jag helt slut...länge sen jag va så trött. Daniel åkte iväg vid 18 tiden för han skulle gå på ÖIS-Bajen...själv besällde jag AIK matchen på webben...såg första halvlek sen decka jag i soffan...så självklart missade jag målet som kom i 65:e minuten. Vaknade till vid 21 när Daniel kom hem, men sen somnade jag om igen...Daniel väckte mig vid 1 o då gick jag in i sängen o la mig. Vaknade vid 7 när tjejerna ville ha lite mat. Inatt sov de mellan 18-07 dom e grymma på att sova o de e så skönt =)

Idag är det väl dags att börja packa i lägenheten...flyttar på fredag o har knappt börjat. Så snart är man Tuvebo.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

3 år är lång tid

Igår va Frida, Tore o Håkon här o hälsade på. Frida spelade jag cs med för mååånga år sen. Sist vi sågs va när jag va i Norrköping på innebandycup...då gick jag förbi o sa hej. Det är rätt skoj att de flesta av tjejerna som jag spelade med har barn eller väntar barn...förutom Tebbe då ;) hon är ute o reser ist...

Dom kom vid 10.45 o va kvar till 15.30...hade massa o prata om. Deras lille Håkon är 4 månader.
Det va ganska precis 4 år sen som jag slutade med cs...tänk va med tid man la ner på de spelet, men så kul vi hade. Boothcamp va e de??? Vi körde på massa fest ist. Nu satt vi här 4 år senare med barn o va båda husägare...vem kunde tro de då?? Inte jag iaf hehe.

Håkon fick låna tjejernas gåstol...de tyckte han va roligt :)

Igår kväll satt tjejerna i sängen o hade superkul...Flisan spexa o Amanda satt o tjöt av skratt...va så himla mysigt o se.
Det är tur att man har kamera o telefon så man kan filma.

Ne nu ska tjejerna få lite mat.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tvillingträff

Yes idag har vi varit ute på utflykt...vi har varit på tvillingträff =) Vi var 10 vuxna o 17 barn...det var superskoj o träffa andra tvillingmammor. Alltid skoj att träffa de som är i samma situation som en själv =) men jag måste ju säga att de va lite för många ett tag men han inte prata direkt. Men många åkte strax efter vi kommit så då va vi 4 st kvar o de va lagom för då kunde man prata =)
Tjejerna tyckte de va roligt med alla barn...de va hel nöjda =)

Ne nu ska jag laga mat...bilder kommer sen =)

PussenKramen

Måste berätta lite om resan o lite om träffen åxå. Jag o Maria skulle ta sällskap dit...vi skulle träffas alla vid 13.30, men Maria hade de yngsta tvillingarna så hon har ju allt de där med amning ;) Hon o jag träffades iaf på backaplan för att ta bussen till frölunda torg. Regnet öste ner kan man säga, men på bussen va de ju lugnt. Sen va de dags att byta till en annan buss...o som ni förstår så är de ganska trångt med 2 tvillingvagnar på en o samma buss, men de fixa vi =)
När vi kom fram så skulle jag ringa till henne som vi skulle till, men hon svara först inte på mobilen o hem va de upptaget...jahopp där stod vi i pissregnet. Efter ett tag svara hon o smarta jag fatta fel på vägbeskrivningen så vi hamna på gatan nedanför. Till slut hittade vi iaf rätt o då kan man säga att vi va pisseblöta från topp till tå :)
Som tur är så hade vi super trevligt...jag har pratat med många av dessa tjejer sen i höstas...innan någon av oss fått bebbarna så de va jättekul o träffa dom irl.
Tydligen så hittar dom på massa saker rätt ofta så jag kommer garanterat att följa med igen =)
Här kommer lite bilder på några som var där =) 3 av dessa tvillingar är födda på samma dag, lite roligt tycker jag iaf :)


Enäggstvillingar

Lille Loa o Maria

Amanda o Flisan har hittat nya kompisar

Enäggstvillingar

Lilla Julia o Loa va de yngsta

De andra 3 var 8 månader o mina då 7 månader.

Supergoa människor va de med idag.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Deras första skor

Tjejerna har fått sina första skor...lite stora än, men de går fort.


Puma skor med diamanter....visst är dom fina?

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fotboll

Yes igår va jag på fotboll o med mig hade jag Daniels syster Nathalee. Vi åkte först till Vasastan där alla AIK´are träffades o dracka lite öl...när vi satt där ute på uteserveringen så började de ösregna...även om de hade dragit över "Taket" så gick det inte att sitta där för de regna in...så då va de bara att köra barhäng. Vid kvart över 7 började vi gå mot gamla ullevi. När vi står o ska betala så står de att biljetterna kosta 160 kr, men alla hade tydligen varit inne på GAIS hemsida o sett att de skulle kosta 110...så jag tror de flesta gick in på ungdomsbiljett...stackars flicka som satt i kassan ;)
Jag drog med mig Natta o stog i AIK klacken o jag tror nog att hon hade rätt skoj...eller jag vet :) Vi hade några konstiga människor runt omkring oss, men man skratta åt dom iaf :)
GAIS gjorde 1-0 i 37:e min o sen 2-0 i 38:e...då va man inte så munter, men sen gjorde AIK 2-1 i 41:a så då kändes de lite bättre. När andra halvlek hade börjat så gick Natta o köpte korv åt oss.
När AIK gjorde 2-2 dååå va de glatt på läktaren weeeiiii...alla kramades med alla :) Efter matchen tog vi en promenad till nordstan för att ta bussen hem, min buss skulle komma efter 2 min, men Nattas skulle komma om 24 minuter så jag bestämde mig för att vänta med henne....satt o lekte lekar så tiden gick som bara den. Hade grymt skoj med Natta o jag har lovat att hon ska föjla med till Råsunda så hon får känna på stämning ;) hehe  
Kom hem iaf vid 23 tiden...o då va de dags att gå o lägga sig.

Idag har vi hunnit med massa...jag o tjejerna gick upp vid 9...lekte lite sen va de dags att äta...efter de somnade dom. Amanda sov inte så länge, men Flisan sov som bara den. Lite senare tog jag mig en promenad till backaplan o handlade lite...sen va de hem o tvätta...laga mat...leka med tjejerna, men vi har hjälpts åt så de har gått snabbt.
Nu sitter vi o slappar i soffan...tjejerna sover.
nu ska jag gå ner o hämta den sista tvätten...ha de bäst alla.

Pussenkramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma igen

Japp nu är vi hemma igen efter att ha varit hos Daniels föräldrar nästan en hel vecka. Vi kom hem runt  tiden o tjejerna va supertrötta...stoppa dom i badet för att hålla dom vakna lite till, men vid 17 gick det inte längre...va bara att ge dom mat o så somnade dom, men Amanda vakna till o väckte Flisan åxå så sen somnade dom inte om fören vid halv 9. Har blivit mycket omställning senaste tiden...först va jag hemma hos mamma 3 veckor...sen hos dom en vecka så de blir väl lite konstigt.
Natten till idag så sov kusin Sebbe hos farmor o farfar åxå o tjejerna tycker det är så roligt med andra barn...igår satt de o lekta alla 3 tillsammans o idag så har vi varit ute o gungat.

Amanda, Felicia o Sebbe

Amanda gillar att gunga

Sebbe gillade åxå att gunga =)

Flisan gillar de åxå

Så himla härligt nu när de har så roligt med varandra, men självklart så kommer de smånyp ibland åxå...syskonkärlek får vi kalla de ;)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Första doppet

ja nu har tjejerna gjort sina första dopp i poolen...Flisan gjorde sitt första i onsdags o hon gilla de som bara den. Amanda hade ingen alls lust då...hon doppa tårna sen sa hon ifrån :) men igår badade Flisan igen o Amanda satt o titta på o skratta som bara den...sen ville hon i o hon tyckte de va super skoj o jaga badbollen =) Hon blev nästan arg när hon fick komma upp =)
Flisan gillar o bada
Amanda gillar inte kallt, men denna gången tyckte hon de va mysigt.

I torsdags så såg vi att Amanda börjar få sin första tand :) Så som hon har dregglat senaste tiden...Flisans är nog på g åxå för hon tuggar på allt o gör massa konstiga miner.

Vi har varit hemma hos Daniels föräldrar sen i tisdags o är kvar nu åxå därför jag varit dålig igen på att blogga, men de kommer in lite bilder här när vi kommer hem.

Idag ska iaf jag o tjejerna in till stan o träffa Jenny som jag jobbade med när jag jobba i uppsala...hon o hennes familj är i gbg på en liten semester. Va ju ett ta sen man sågs =)

Ne nu kom Patric, Emelie o Sebbe så nu ska jag vara social.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dags för daglig uppdatering igen

Ja nu är jag ju hemma igen så då får jag sätta fart igen med bloggandet...har varit dålig på de när jag varit borta, men har haft annat för mig.
Idag väckte iaf tjejerna mig halv 6...hur schysst är de? De låg o prata på för fullt till kl 6 sen va de dags för lite mat....somnade om en timme sen va de dags för mig att gå upp o tvätta =( La mig i sängen igen för att vila en timme medans tvätten va i maskinen, men tjejerna tyckte nog att det var dags för mig att gå upp. Gick ner igen vid halv 9 sen ville Flisan upp till sin gåstol...Amanda kände för att somna om då när jag ändå va uppe. Fast de dröjde inte så länge tills hon ville upp hon åxå.
Vid 10 va de dags för lite gröt med mixad melon o persika...de va smarrigt =) Efter de så va de dags att klä på sig för jag o tjejerna skulle åka o lämna tillbaka bilen till Daniels föräldrar...kom dit vid halv 12.
Vi blev kvar till 17 sen va de dags att åka hem o hålla töserna vaken nån timme till innan de va dags att krypa ner i sängen.
Normalt somnar tjejerna runt 6 tiden o sover till halv 8...hur duktiga e dom inte, men idag va de ett undantag...för de ville ha nya blöjjor :)

Så till någe helt annat....AIK vann med 1-0 över Blåvitt...så himla najs. Nu hakar vi på i toppen ännu mera...Guldet nästa :)
Tebbe jag vill ju ha dig hemma sista matchen mot Blåvitt o vi tar guldet =( men jag får fira för oss båda :) hehe men måste ta ut lite i förskott.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lite bilder från besöket hemma


Mys ute på filten i värmen - Amanda


Mina skruttor


Gåstolarna ute på gräsmattan funkade de åxå...mysigt va de med gräs mellan tårna


Amanda "Sälen" Lavebäck


Plockat smultron har vi gjort


Ny dag med mys på filten


Snart dags för gröt med färska bär


Amanda vänta åxå


Här ligger vi o myser med morfars lilla vovve Mella


Amanda kör sälen igen


Flisan myser


Kusinen Adam o Flisan


Kusin Marcus o Flisan


Här ligger vi o leker


Vi har fått nya mössor av gammel mormor


Amanda o Pelle kollar in varandra


på väg hem till Göteborg igen


På väg hem till Göteborg igen

De blev bara en massa bilder, men vi har haft de super iaf när vi uppe i landet o hälsade på :)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grattis Sebbe 1 år

Lördagen den 12/7 2008 föddes han. Idag fyller han 1 år...hur fort har inte tiden gått? Daniel o jag, Patric o Emelie var hus o hundvakt då Sebbe egentligen var beräknad...o jag kommer så väl ihåg stackars Emelie som gick där med sin jättemage i värmen som var då. När hon började gå över tiden så va jag nästan säker på att han skulle komma på min födelsedag, men han höll sig kvar där inne :) Vi va ut o käka den 7 juli o de som jobbade där fråga om det inte var dags snart =) Den 8:e åkte jag hem till min mamma...så på lördan när han föddes fick jag ett sms att "Kungen" var född...o nu när jag själv fått mina små så kan jag förstå vilken lycka det var.
Det har varit så himla roligt att få vara med detta året som varit o få följa hans utveckling...han är ingen bebis längre...nu har han blivit en pojke :)

Grattis Sebbe på din dag



Världens go´aste 1 åring <3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Datorlös

Ja jag har varit kass på att uppdatera...är iaf nu uppe i landet o hälsar på familjen. Mamma kom ju ner o hämtade mig den 18 juni...Midsommar tillbringade vi ute på skarpskär...Mikael o Hanna kom ut...vi hade riktigt trevligt...o tro de eller ej, men vi hade sol...hur länge sen va de inte man hade sol på midsommar? Helgen gjorde vi inte så mycket...tog de bara lugnt. Månda o Tisda jobbade mamma så då låg jag o tjejerna ute på en filt o hade de superskönt. Tisa eftermidda åkte vi till Bålsta o mötte upp mamma efter hon slutat jobba o handlade lite...kolla tapeter mm.
Onsda va de kanonväder så då va de bara att ta plats på filten igen helt utmattade i värmen. Torsda åkte vi till Bålsta igen o gjorde lite saker.
Freda kom min barndomsvän Fia ut med sina 2 supergoa barn på 5 o 6 år...Amanda o Flisan tyckte de va superskoj med andra barn. Vi käka pannkaka o jordgubbar...bada o satt o snacka massa gamla minnen. Shit va elak man va egentligen...märkte vi nu när vi satt o prata. De åkte hem vid 4 tiden...sen kolla jag på fotbollen...så synd att de inte gick vidare när de spelade så bra i andra.
Lörda kom min morbror med familj ut o lämnade doppresent o så ville de så gärna träffa tjejerna. Dom fick så fina halsband...Guldhjärtan med en liten diamant på...superfina.
Sönda gjorde vi inte så mycket, mamma mådde lite halvkasst så då slappa vi bara på filten igen.
Månda körde Hasse in mig till Uppsala där pappa hämta upp mig o töserna...då va de dags att åka ut till Öregrund ett par dagar...o de e där jag sitter nu. Evelina, Adam o Marcus kom ut igår (Tis) så här är de fullt hus o full fart.
Idag har vi iaf varit iväg o badat jag o Evelina med barn o hund (Pappa o Agneta har skaffat en sån söt liten sak) men vi blev halvt uppätna av pissmyror så då packa vi ihop igen o åkte in till Öregrund där vi gick runt o kolla lite...käka lunch o så tog vi oss en glass. Sen åkte vi hem igen.
japp o där e vi nu...en liten uppdatering...får skriva mer sen o lägga in lite bilder.

ja o så måste jag ju berätta att vi har fått lägenheten såld o de känns så underbart att de har löst sig.

Ha de bäst alla...för de har jag.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()