En härlig dag

Idag vakna vi vid 8 tiden...skulle gö välling till tjejerna, men insåg när jag kom ner att den va slut så då klädde vi på oss lite o så gick vi ner o åt gröt ist =) Efter den så klädde vi på oss ytterkläderna för att ta en promenad till affären. På vägen stanna vi till hos Daniels mormor o frågade om hon ville följa med  oss...hon skulle bara äta frukost så jag o tjejerna gick in o så väntade vi en lite stund.
Vi gick förbi bibblan o Gunnel lämnade tillbaka lite böcker...sen gick vi in o handlade lite på Willys...efter de gick jag o köpte några påskliljor...kom på idag att jag har ju faktiskt inget påskpynt alls, men fick lite påskris av Gunnel iaf som jag satt i lite lila o rosa fjädrar =)
När vi gick hem så följde vi med Gunnel in o fikade lite åxå innan det var dags för de små att äta lunch =) Vi va hemma vid 12 tiden o då åt dom lite korv sen ner i sängen...somnade vid 13 tiden..Flisan vakna o va lessen vid halv 2...väckte Amanda o somnade själv om. Amanda vägra somna om så de va bara att ta upp henne o jag vet inte vad hon höll på med sen hahaha...Gon satt typ 2 cm från mitt ansikte o fjanta sig...så himla söööt =)

Vid 17 tiden stoppa jag ner dom i badet...de hade sååå mycket mat i hela huvet...plus att Amanda lyckades hugga sig själv med gaffeln i huvet så hon fick ett litet sår...fråga mig inte hur man lyckas med de =)

Nu ligger dom o sussar, men de börjar bli förkylda mina små juveler...vill ju att de ska va friska nu o slippa allt som har med sjukdomar o gö.
Imorrn ska vi iaf ut till jobbet o hälsa på o äta påsklunch..de ska bli mys =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Long time ago

Ja nu va de så där länge sen jag skrev igen...har faktiskt inte haft så jättestor lust, men nu ska jag försöka va tillbaka igen =)
Vi är tillbaka i gbg igen nu iaf...vi tog tåget hem i onsdags...skulle egentligen ha åkt hem i tisdags, men de blev en extra dag =) Jag va iaf lite orolig för tågresan, men de släppte ganska fort måste jag säga...tjejerna va såååå otroligt duktiga...15 månader o satt på sätet i 3 timmar...vem hade kunnat tro de? =) De satt även ett gäng killar/karlar eller va man nu kallar dom bakom oss o tjejerna som är väldigt flörtiga av sig charma dom på engång =) De två bakom oss roade tjejerna säkert 2 timmar av 3 om inte mer =) Flisan satt även hos en av dom när jag va tvungen att gå o byta blöja på Amanda...o hon såg sjukt nöjd ut hehe. Fci ganska många kommentarer av folk som gick förbi om hur söta dom e o att de tyckte jag va duktig som åkte med dom själv på tåget =) Då känner man sig lite stolt så Tack så mycket ni vänliga människor =)

När vi kommit hem så kom barnens farmor o faster o hälsade på =) De ville ha sin tvillingdos haha =)

I torsdags så va de dags för jobb igen...de va så underbart roligt...o så e de ju bara så underbart att komma hem till 2 kramiga sötisar. II fredags va de dags för jobb igen...kl ringde kl 5...man va ju lagom trött, men jag hade lagt mig tidigt dagen innan så jag va rätt utvilad iaf =) Nathalee (barnens faster) skulle va barnvakt eftersom Daniel jobbade som vanligt åxå.
Jag skulle ha slutat kl 14, men fick gå kl 13 för de va lugnt på jobbet så jag va hemma strax efter 14...Allt hade gått jättebra o de hade tydligen varit snälla ;) Fast de tvivlade jag inte på iofs =) De hade hunnit med massa saker...badat, promenad sovit o lekt =) Tack Natta du e Guld värd <3

Vid 16 tiden kom Jörgen o Christin hit...de skulle hämta upp oss alla 4 för de skulle ha tjejerna under natten för jag o Natta skulle ut o partaja =) Vi kom hem till dom vid 17 tiden o då åkte jag o Natta till backaplan o kolla om de fanns nå kläder till mig...trötta, hungriga o stressade gick vi runt o inte fan hittade jag nått...eller jo en kjol, men vem går enbart ut i kjol?
Va tillbaka vid 19 tiden o då va de stress kan jag lova...vi skulle ha varit vid Olskrokstorget vid halv 8, men vi kom med bussen kl 20 o de va ju tur att vi hade hunnit ätit iaf så de som väntade på oss kunde börja =)

Vi va 11 st o de va väldigt trevligt faktiskt...hade ju aldrig träffat dessa tjejer innan. Vid 23.45 begav vi oss ner mot avenyn...sen va vi inte hemma fören vid halv 4...de som hände där emellan vet bara vi hahah =) Men så kul vi hade iaf...Natta de får vi göra om =)

Igår va vi allihop på Naturhistoriska museet...Amanda sprang omkring o kolla på så mycket djur hon kunde...hon såg nästan intresserad ut haha...medans Flisan gick o kolla lite här o där, men sen gav upp =) Vi fika sen åkte vi hem igen o käka våfflor =) Kom hem till oss igen vid 20 o då va de dags för de små att knoppa i säng direkt =)

Imorrn är de dags för fotboll GAIS-AIK...så då ska jag o Natta höras mest av alla hahaha...Tack gumman för att du följer med mig =)

Ne nu orkar jag inte mera, men vi höres kanske sen =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ojdå!!!

Ja de va ju några dagar sedan som jag va inne o skrev här...riktigt kasst av mig måste jag erkänna, men men nu e jag tillbaka iaf =)
Här hemma är tjejerna o jag tipp topp medans mamma o Hasse är de värre med. Mamma e iaf tillbaka till jobbet, men hon låter ju inget vidare måste jag säga. Hasse där emot är så ynklig stackarn, men vi hoppas att han blir bra snart.

Igår va vi iaf inne hos pappa o hälsade på...vi åkte här ifrån vid 11 tiden...tog en tur förbi Nanopuls o lämnade ett paket åt Hasse...sen åkte vi till pappa.
Jag va sååå trött, men man får inte många lugna stunder nu när tjejerna springer runt hela tiden =) Jag o pappa käka lunch...minestronesoppa...Amanda åt säkert upp hälften haha Flisan käka endel hon åxå. Sen va de dags för de små o få lite mat o de va ju inga problem att få i sig även om man ätit lite innan =)
Vid 16 tiden kom Christoffer o Jossa o hälsade på...vi har sagt så många ggr att vi ska ses när vi e uppe, men de har inte blivit av, men nu blev de de iaf =) Christoffer e min halvbrors äldsta o så han supersöta flickvän Jossa =) Vid 16.30 kanske så kom min syster Evelina med sina goingar Adam o Marcus...vi käka midda o sen han vi inte så mycket mer för de va dags att börja bege sig hemåt så de små fick sussa, men vi vänta in tills Agneta kom hem så vi han träffa henne lite åxå =)

Idag har vi varit inne i Uppsala igen o träffat min Rosie...hämtade upp henne hemma sen åkte vi till Gränby...gick o fika...Vid 14 gick vi till Rocks o hämta upp Jenny som hade lunch så gick vi o käka lite =) Klockan gick superfort så vi kolla runt lite snabbt bara i affärerna sen va de dags att åka hem igen.

Nu sitter jag o kollar på Let´s Dance o inväntar mamma...o självklart ska jag kolla på Solsidan...fredagens höjdpunkt =)

Ne nu får de va nog...kommer mer imorrn eller nått =)



PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Händer inte så mycket...

just nu...Idag har de inte hänt nånting...tjejerna sov iaf till 06.50 idag så de går ju sakta men säkert tillbaka till de normala. Jag va dötrött så min stubin va ju lagom kort måste jag säga =( men de går ju snabbt över iaf när man ser de små...man kan ju inte annat än älska dom <3

Jag o tjejerna la oss i soffan o slappa lite vid 8 ungefär, mamma mådde sådär så tyckte hon skulle få sova lite, men hon kom upp strax efter oss.
Amanda o Flisan e ju så trött på morgonen eftersom de sover mindre, men de följde med ner o åt lite frukost innan de va dags att sussa igen.
Flisan har fått nojja på apelsin...så fort hon ser fruktfatet så ska hon ha bara...o Amanda har fått nojja på vindruvor...de nobbar bullar o kakor o älskar frukt...de e ju hur bra som helst =)

De sov mellan 11.15-14.45 o då låg jag bara i soffan o inte gjorde nått...kolla på tv bara...mamma somna =)
När de vakna va de dags att äta lite o efter de tog jag bilden in o handlade lite.
Sen gjorde vi iordning mat...kycklinggryta o ris...Amanda tyckte de va mumma...Flisan åt åxå tills hon bestämde sig för att hon skulle ha apelsin ist =)

Nu ligger de små o sover...vi har ätit glass o kollat på tv...ikväll är de dags för Desperate housewives weeiii.

ne ha de bäst.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

En helt vanlig dag

Måndag igen...fast den e snart slut. Idag har mamma varit ledig o de e ju hur skönt som helst...
Gårdagen behöver jag inte nämna alls tycker jag för den va inte alls så som jag tänkt mig tyvärr...så nog om de.

Idag vaknade tjejerna som vanligt kl 6 som de gjort senaste veckan SUCK, men måste ju erkänna att dagarna blir bra mycket längre iaf ahha...När de sovit en sväng så åkte vi in till Bro o kolla runt lite...jag köpte mig ett par nya skor..grymt nöjd. Hade likadana förra sommaren o gilla dom skarpt så köpte likadana =)

När vi va klara där åkte vi till Bålsta o kolla lite, men varken jag eller mamma hade nån lust att kolla i affärer så vi gick in o handla lite o åkte sen hem igen. Vi e ju lite halvkrassliga här hemma fortfarande...eller Hasse o mamma e iaf...själv har jag inte riktigt tid att känna efter.
Ne jag vet inte vad jag ska skriva mer så lägger ner detta nu för idag =)

Ha de bäst


Mina underbara, finaste o älskade små tjejer <3<3<3 vad vore livet utan er?

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Bara några timmar till...

de är dags att gå upp...göra sig i ordning...ladda med lite AIK trubaduren på pendel in till Solna. Herregud vad jag har längtat efter denna stund...Allsvenskan börjar om igen weeeiiii...nu är de massor av härliga matcher framöver...tråkiga e nog de 2 månaders långa uppehållet över sommaren, men men klarar man o vänta från slutet till början så klarar man de åxå.

Jag ka försöka ta mig iväg med 9.45 pendeln imorrn...då borde jag va hos Pelle vid halv 11 kanske eller nått...käka våran AIK frulle...dricka nån öl...bege sig ner till puben...dricka lite öl till...spelamottagningen 12.30...dricka lite mera öl...Sen är de match o 3 poäng. Hoppas bara att det är lika underbart väder som det var idag...strålande sol, men Solen stiger alltid över Råsunda.
Måste knäppa massa bilder så Tebbe o Nelson har känslan av att vara med oss...nu när de tydligen hellre håller till i Thailand ;) Kommer sakna er imorrn tjejer <3

Så måste jag ju bara skriva om min lilla chock i melodifestivelen haha...Ja som man säger VI É ÖVERALLT - AIK tom i melodifestivalen...för vem dyker upp om inte mindre än Mats Rubarth som har lagt fotbollsskorna på hyllan o satsar på sin musikkarriär - Ja han va ju inte med i nått av bidragen, men de gjorde cover på förra årets vinnare =)

Ne nu ska jag gå o sussa så jag är pigg o alert imorrn =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En tripp till Uppsala

Idag fortsatte tjejerna med sin dåliga vana o vakna kl 06...suck...jag e ju så trött då haha. Vi tog in dom i sängen gav dom välling så fick de sitta o leka lite...jag somna, mamma somna, Flisan satt o lekte o Amanda rymde ner på golvet o sprang omkring =) Efter ett tag kom Sotis o la sig i sängen åxå o då kom Amanda tillbaka...Tjejerna gillar Sotis massor o han vill gärna va mitt ibland dom åxå =)

Vid 8 gick jag o mamma upp o tjejerna la vi i deras sänger...de va trötta så tyckte de va bäst att defick sussa lite innan vi skulle åka.
Vid halv 11 ungefär vakna dom o då blev de gröt o sen packa vi in oss i bilen...va i Uppsala vid 12 tiden o då gick vi till svandammen o mata ankorna...ja eller änderna som de tydligen heter =) Tjejerna blev helt till sig när de såg alla fåglar...fast jag undrar vem som hade roligast...jag o mamma eller tjejerna ;)

Efter de gick vi ner på stan o kolla lite i affärerna...köpte mig 2 sjalar o 2 tröjor...tjejerna fick lite kläder o leksaker...som om de inte har nog av de hahah =)
Sen träffa vi min bror en snabbis...han jobbade, men tog sig tid o träffa oss...min bästaste bror <3
Träffa även Kerstin som e min mammas brors fru :)

Efter de gick vi till bilen o åkte till mormor o hälsade på lite =) hon blir alltid lika glad när tjejerna kommer...o jag åxå såklart =) Vid 17 tiden va de dags att bege sig hemåt igen...tjejerna började bli trötta...fast vi va tvugna o stanna o handla, men tjejerna tycker alltid de e lika roligt o få sitta i kundvagnen så de skrattade gott ett tag sen charmar dom ju såklart alla inne i affären haha Såååå söta.

Vi va hemma vid 19...packa upp allt...gjorde klart tjejerna för sängen...gav dom välling..Ja Amanda åt lite idag iaf weiiii.
Nu sitter jag o kollar på Let´s Dace...mamma o Hasse sitter där nere o kollar på På spåret.

Ne nu ska jag kolla läget...bilder kommer senare på tjejerna o händelserna för dagen =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tog en promenad

När mamma kom hem så låg tjejerna o sov...jag o mamma gick ut o satt oss en liten stund o drack kaffe. Solen kom till slut fram, men tyvärr så blåste de så de va inte så jätteskönt. När vi kom in vaknade Amanda...hon hade nog inte sovit färdigt riktigt för hon va lite gnällig, men kom ganska snabbt över på andra tankar o gick runt o skrattade ist. Jag blåste upp ballonger...o de e tydligen jätteroligt heheh =)
När Flisan vakna klädde vi på oss o tog en promenad ner till brevlådan o sen hem igen...lagade mat, falukorv o makaroner o de va mumsigt...så skönt o se dom äta mat igen =)
Sen blev de lite tv innan tjejerna skulle lägga sig o sussa igen...Amanda har fått nå för sig så hon vägrar välling...både i morse o nu på kvällen...hmm får se hur vi löser de framöver eller om det går över.

Just nu sitter jag o mamma här uppe o kollar på tv Vampire Diaries...eller jag tittar o mamma jobbar lite på sin semester heheh.
Jag gillar denna serien massa =)

Imorrn bär de av in till uppsala..svandammen o mata fåglar sen ska vi nog hitta på lite annat åxå.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vart tog du vägen???

Solen alltså...de skulle ju va strålande väder idag o vi skulle va ute massor o grilla korv, men men vi får väl va ute endel o sen steka korv inne ist. Kan ju va mysigt de åxå kanske...fast vi e lite less på att vara inne nu måste jag säga.
Oj oj vad jag har klagat mycket senaste tiden...lovar att de snart ska vara över...ska bara komma massa positivt i mina inlägg framöver =)

Imorrn skulle vi egentligen på 5 årskalas, men vi får ta de en dag i nästa vecka ist för eftersom tjejerna inte är helt hundra så vill jag inte utsätta Marcus för något...vet ju inte hur tjejerna är i halsen o de sista jag vill utsätta honom för är halsfluss...de har han haft alldeles för många ggr redan.
Men det är väl aldrig helt fel att dra ut lite på sin födelsedag hehe =) Paket kan man aldrig få för mycket av...inte jag iaf hahah.

Snart kommer mamma hem från jobbet o nu är hon ledig enda fram tom ons...hur mysigt som helst.
Ojdå vad e de jag ser...solen...den kanske kommer fram lite ändå...HOPPAS.

Ne nu ska jag gå ner o sätta på lite kaffe innan mamma kommer...hon e rätt slut efter o ha suttit i nå möte hela dagen så då kan de va gott med lite kaffe o kanske kunna slappna av lite.

Nu är biljetten fixad till söndag weeeiiii...Framåt stolta AIK <3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Människor igen

Nu börjar vi bli människor här hemma igen...så SKÖÖÖÖNT...äntligen måste jag ju säga. Efter en hel vecka med först kräksjuka sen feber o slemmig hosta är man måttligt trött o sleten...även om jag själv klarat mig.
Torsdag imorrn o de ska bli en underbar dag med massa sol o några plusgrader...när mamma kommer hem efter jobbet ska vi vara ute massa...grilla lite korv o bara ha de mys...tjejerna behöver lite friskluft o jag åxå för den delen =)

Resten av tiden som vi ska va här uppe ska vi hitta på massa...ska inte bara vara utan göra massa skoj. De får jag skriva vart eftersom, men kan ju berätta att det är premiär på söndag weeieiii som jag har längtat.
Först blir de våran premiär frukost...dock saknas 2 personer, men vi andra 3 får klara oss ändå...sen blir de öl o spelarmottagning. Ja jag längtar hahah vet inte vad jag ska skriva mera nu, men ha de bäst alla för de har jag.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ja vad har hänt?

Inte speciellt mycket måste jag säga...idag har det varit underbart väder o så har man suttit inomhus för de mesta...va ute en sväng när tjejerna sussade...o sen tog vi en promenad ner o hmta posten.
Ja här hemma har alla legat dåliga...förutom jag då, mamma ska tillbaka till jobbet imorrn så hon e frisk igen, men Hasse där emot ligger som en klubbad säl där nere. Så fick jag även höra idag att pappsen ligger dålig åxå...herregud de e ju sjukt hur de smittar...Känner mig så elak iaf...så förlåt alla som blivit smittade...de va absolut inte min mening o jag lovar att de inte va tjejernas avsikt heller.

Snart är de dags att knoppa i säng...har ju inte sovit allt för bra senaste nätterna...tjejerna har sån hemsk hosta, men jag hoppas verkligen att den försvinner snart.
Annars har de faktiskt inte hänt så mycket skoj här uppe än, men vi har massa att ta igen när alla mår bra igen =)
Måste ju säga att jag trivs som fisken i vattnet när jag är på min hemmaplan.

Ne nu vet jag inte vad jag ska skriva mera så jag släpper de här så kommer de mer imorrn eller nå =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu vill jag inte ha de...

så här längre...är så less på att mina små ska vara sjuka =( Är ju glad att den hemska kräksjukan e borta, men hög feber o hosta e inte så roligt heller =( Amanda e så ynklig...hon sover nästan hela dagarna, Flisan vill sova men kan inte så hon e vaken o ynklig.
Ne nu får de vara nog tycker jag...vill att mina små hjärtan ska vara som vanligt igen.

Nu ska ja kolla på Medium.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Resande fot

Ja i fredags åkte jag o tjejerna tåg...vi är nu uppe hos min mamma o hälsar på. Ja ni som läser min blogg vet ju att tjejerna råkat ut för kräksjukan...mina stackars små underbara små liv. När vi åkte iaf så va de relativt pigga...eller Flisan va iaf...Amanda satt mest i mitt knä hela resan. Flisan satt på eget säta o lekte med Liv nästan hela resan =) Tåget upp tog ju nästan 4½ timme så måste ju säga att de va otroligt duktiga...o Clara ska vi inte prata om...vilken duktig tjej :) Båda mina små somnde så de va skönt för dom. När vi kom fram kom mamma o hämta oss...vi åkta till affären o handlade...sen va de hem som gällde...jag va helt slut den dagen för Amanda hade vaknat varannan timme natten innan.

I lördags så va de ju dags för 30 årskalas...va lite kluven på hur jag skulle göra, men vi tog oss dit iaf. Flisan busa o levde på som vanligt...Amanda försöte men va lite slö i kroppen o de e ju kanske inte så konstigt eftersom hon ätit lite halvdåligt ett tag. <men de gick superbra o jag e glad att denna kräksjuka inte höll i sig längre än den gjorde. Tjejerna somnade i en varsin vagn iaf på festen, men de höll sig vakna väldigt länge...de va ju så många o hålla koll på =)
Vi kom hem vid halv 1 o då va de bara att hoppa i säng direkt...

Idag har jag, Flisan o mamma varit ute på promenad o Amanda låg o sov i sin säng o Hasse satt o jobba. De va lite kallt ute, men solen värmde o väl klädda så gick de kanon =) 
Annars idag har de inte varit många knop...jag o tjejerna lär ta de lugnt ett tag tills de blir av med sin eländiga hosta...Vill ju bara att de ska få bli helt friska nu så de blir som vanligt igen.

Ja de va lite av de som hänt hittills...de kommer mera jag lovar =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu vet jag vad som hände!!!!

Ja jag undrade ju vad de va...Flisan kräktes, men de gick över lika fort. Idag kom Christin förbi efter jobbet o lämnade lite saker hon köpt till tjejerna...vi tala om att vi skulle till Gunnel o käka lunch o fika så hon bestämde sig för att följa med dit. Natta hade lite problem i stan, men kom till slut iaf :)
Gunnel bjöd på smarrig paj o till efterrätt semlor. TTjejerna sprang omkring o busa, men de va inte så sugna på mat, men de va kanske inte så konstigt eftersom de ätit precis innan de somna o så väckte vi dom så de va grymt trötta. När vi ätit klart o skulle fika satt jag med Amanda i knät...o precis när jag hällt i mjölken i kaffet så lägger hon världens kaskadspya...att en så liten kan spy så mycket. Min stackars lilla skrutta =( O en en gång blev jag nervös inför morgondagen =( Hur kul e de o åka tåg med ett kröksjukt barn??? Men jag har bestämt att hon ska va frisk imorrn...så då e hon nog de (håller tummarna)

Till nå annat såååå mycket roligare.
Är de en vanlig dag, ne de e ingen vanlig dag för de e Hannas 30 årsdag HURRA HURRA HURRA...Grattis Hanna =)

Japp imorrn är de dags att åka tåg...ska bli spännande o se hur de går...Wish me luck

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag e fast...

Jag har fastnat helt för Darins låt i melodifestivalen You´re out of my life :)



Han e ju inte min favvo i vanliga fall...så de va en liten överaskning =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vad va de som hände?

I natt vaknade Flisan vid 2 tiden o hade kräkts...va bara att plocka upp henne o byta kläder...o så sängkläderna. Amanda vaknade ju åxå pga de så de va high life från henne =) Flisan kräktes 4 gånger innan jag kunde gå in o lägga mig igen o hon somnade om....Amanda vägra lägga sig ner så henne hämta jag in i våran säng så hon fick sova där...då va hon nöjd. jag vaknade av väckarklockan 06.50...skulle egentligen ha gått upp då o gjort mig iordning för jobbet, men fick ist ringa o säga att jag inte kunde komma =(
Jag hade verkligen sett fram emot o jobba dessa två dagar, men vad kan man göra? E min lilla skrutta sjuk så vill jag ju vara hemma med henne, men har haft så dåligt samvete idag för jobbet...känner mig så dum. Hatar att ringa o säga att jag inte kan jobba. Men jag fick iaf en dag extra o jobba i slutet av månaden så de känns kanon =)
Men idag på dagen har Flisan varit pigg iaf o hon har ätit o druckit som vanligt o inga mera kräkor...grymt skönt...blev lite orolig inatt att jag inte skulle kunna åka upp i landet på fredag, men nu känns de mycket bättre =)

Imorrn ska Natta komma förbi o vi ska gå o hälsa på hennes mormor...hon ska bjuda på semlor...nu äter ju inte jag sånt egentligen, men funerar på om jag ska fuska lite imorrn hehe...hon gör små semlor så de kanske inte är så farligt...hoppas jag ;)
Fick ju höra av Liv för en liten stund sen att hon bakat bullar till tågresan på fredag...mums...om hon nu inte hinner äta upp alla innan dess hahaha (hon som sa de)

Åh va jag längtar till fredag...ska bli riktigt mysigt o åka tåg...nu ska jag inte säga för mycket för jag har ingen aning om hur tjejerna kommer att vara nu när de inte vill sitta stilla, men de känns kanon att jag har Liv med mig iaf o självklart lilla goa Clara åxå...sen e de faktiskt en kompis till som kommer att åka samma tåg som oss...Sara heter hon...tycker de e lite lustigt att vi bokat så långt innan...o så hamnar vi på samma tåg =)
Nu längtar jag ju inte bara till tågresan utan jag saknar min underbara familj massa åxå...ska bli super att träffa alla igen...känns som en evighet sen jag va där sist...de e ungefär 1½ månad sen, men de känns mycket längre...har insett att jag bor alldeles för långt ifrån.

Ne nu ska jag nog slappa lite o så ska jag smyga upp o kolla till mina små juveler.

Amanda o Felicia...mamma älskar er över allt annat <3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Våren är på väg???

Ja efter de härliga vädret som var idag så kan man ju börja undra =) Jag håller verkligen tummarna nu...fast fick ju höra idag att de ska komma in nå skitväder på fredag, men kan ju hoppas att de ändrar riktning. Fast freda spelar de ju egentligen ingen större roll för då åker vi iväg uppåt i landet o där snöar de ju tydligen för fullt...så vi kommer inte undan snön. På lördag ska tjejerna på sin första 30 årsfest...o jag ska ju självklart med jag åxå =) Min underbara svägerska Hanna fyller ju år...vet att jag nämt de förr, men nu när de e så nära e de dags att uppdatera lite =)

Idag har jag som sagt städat...o jag han med övervåningen när tjejerna vaknat...känns ju alltid skönt när de e gjort, men de e ju inte mitt största intresse kan jag lova ;)
Vi kom ju inte ut idag heller, men vi hade tur ändå för Annika o hennes dotter Jennifer kom förbi o hälsa på ist...de e ju så roligt när man får lite besök =)

Tjejerna gick o la sig strax efter kl 18...de skulle egentligen ha badat idag, men Natta ville göra de imorrn så då blev de sängen direkt...de va ju så trötta. Imorrn bär de av till jobbet...är sen imorrn så jag hoppas verkligen att jag hinner hem innan mina hjärtan ska sova...för annars blir de jobbigt för jag åker innan de vaknar på tors...för då ska ja jobba igen.

Ikväll e de äntligen premiär för Desperate Housewives...som jag har längtat...måste ju vem som dog o vem som inte dog =)

Ne nu ska ja slappa lite...ha de bäst.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag...

skulle vi egentligen ha åkt ner till backaplan o träffat Sofia o Annika, men självklart har Amanda blivit lite krasslig igen. Hon har 37.9 o egentligen räknas inte de som feber sägs de, men vill ju inte utsätta henne för att kanske få ännu högre...vill ju bara att alla ska må bra nu =( Tycker att mina små varit tillräckligt sjuka faktiskt. Sen har vi inte tid att va sjuka nu...för vi ska ju åka på fredag...o då vill jag ju att de ska va sina vanliga jag, men jag håller tummarna =)

har iaf hunnit med lite nytta idag...tvättat, städat hela nedervåningen =) Känner mig lite duktig iaf...får ta övervåningen sen när de små vaknat.

Imorrn ska jag jobba igen =) Natta ska va barnvakt åt de små en heldag för första gången =) Hoppas verkligen inte att hon avskräcks för hon ska ha dom på torsdag åxå hahah =) Jag är helt övertygad om att de kommer gå hur bra som helst iaf =) Dom tycker nog att det är bra mycket roligare än att behöva vara med mamma dag ut o dag in =)

Ne nu ska jag göra lite roligt...höres väl senare kan jag tänka mig =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lek o buslandet

Idag gick vi upp lite tidigare än vanligt, men ändå inte tidigt heheh =) Kom i säng alldeles för sent igår...fattar inte varför...jag va ju så trött, men de va den där jäkla hockeyfinalens fel.
Upp kom vi iaf o de va bara att börja göra sig iordning...för idag skulle vi till lek o buslandet o träffa Sara med sina twins Tilde o Natalie o så Elin med sina twins Tilda o Alice. Så nio tjejer va vi idag...ett riktigt gäng o de e alltid lika kul o träffa dom =) Deras små är nästan 1 månad äldre bara så de e jättekul att de är i samma ålder =)

Vid 10 gav jag tjejerna gröt iaf o sen klädde vi på oss alla kläder o gav oss iväg till bussen...tänkte att jag skulle åka lite tidigare så att de skulle hinna sova lite innan de va dags för o leka. Tjejerna somnade iaf på bussen o så gick jag o handlade lite mellis till dom på coop...sen gick vi till lek o buslandet. Sara, Tilde o Natalie va redan där när vi kom o strax efter oss kom även Elin, Tilda o Alice.
Det va mycket klättrande, bus i bollhavet, hoppa studsmatta o massa spring som gällde. Amanda va på rymmen flera gånger...hon kände matlukten o försökte smita till "caféet".

Vi va där i nästan 3 timmar så jag trodde att tjejerna skulle somna så fort jag la ner dom i vagnen, men tji fick jag...de höll sig vakna enda tills de va dags att sova...fast vi fick ju roa dom rejält sista timmen =)
Jag har haft en jätterolig dag o jag tror nog att alla 6 småtjejer har haft de åxå.

När vi skulle åka hem stanna vi till på affären o handlade lite o så hämta jag ut en paket med massa roliga saker som jag beställt weeiii...men de roliga slutade där för de va ett HELVETE att ta sig hem från affären...de e ju helt sjukt...försök dra ett vagn av storlek gigantisk i 1 dm slask =( hem kom jag iaf, men va måttligt glad.

Här kommer lite bilder från dagen iaf =)


Alice, Tilda, Amanda o Felicia hoppar studsmatta =)

Flisan o Tilda



Flisan <3

Natalie njuter bland bollarna

Här sitter nästan hela tjejgänget...Tilde saknas för hon sov

Elin, Tilda o Amanda

Bus Alice

Amanda <3

Tilde gungar o Flisan också =)

Så de va lite bilder från dagen...mycket mysig dag med massa underbara o söta små barn =)
Detta får vi göra om tjejer =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()