En underbar vinst

Idag va både tjejerna o jag trötta...låg kvar ganska länge i sängarna imorse...tjejerna vakna lite tidigare, men de busade som bara den. Vi har ju som sagt möblerat om så nu står de brevid varandra...o kan ha väldigt skoj. Flisan har nu börjat ställa sig upp i sängen o tycker själv att hon är väldigt duktig...vilket hennes mamma självklart åxå tycker <3

När de små hade ätit gröten vid halv 12 ungefär så började vi göra oss i ordning för att bege oss till mina gamla hemtrakter (Gårda) för att hämta Tebbes o Peters post. När vi hoppa på bussen här i Tuve så va de en tvillingmamma med sina små på åxå...dom va bara 1 månada yngre än Amanda o Felicia...vi pratade endel o tydligen ska de starta en tvillinggrupp här i Tuve för de e mycket tvillingar här...vilket jag tycker låter lite skoj så de får jag kolla upp =) När vi kom till backaplan så va de dags för byte till 5:an.
Efter vi hämtat posten handlade vi lite på Ica Focus...de va länge sen kan jag lova, men saknat den affären lite måste jag erkänna...där finns verkligen allt :)
När vi sen skulle ta spårvagnen tillbaka så va de en mamma med vagn som skulle på åxå...när jag kom till hållplatsen prata hon i telen...när hon skulle på prata hon samtidigt som hon försökte få på sin vagn ensam...så jag va snäll. Sen ställde hon vagnen o gick o satt sig...den stod ju inte allt för bra...hade de varit en inbromsningen eller en tvärare sväng så hade den inte stått kvar, men hon satt o prata i tele. Själv släpper jag inte vagnen en sekund, men man kanske kan de...fast inte kommer jag pröva.

När vi sen skulle av på backaplan igen så skulle självklart alla idioter på innan vi fick komma av...blir lika arg varje gång...j...vla idioter. Så va de en väldigt gravid tjej som hjälpte mig av med min gigantiska vagn, va tvungen o fråga om hon kunde bära, men de gick bra. Tack för att de finns snälla människor =)

När vi kom hem va de dags för lite mat till tjejerna...sen blev de lite lek. Daniel kom hem o tjejerna sken upp.
Då va de bara att stoppa dom i badet..där de plaskades hej vilt. Sen strax före 6 orkade dom inte vara vakna längre så då fick de knoppa i säng =) Mina sötaste, finaste, underbaraste skruttor <3


Sen har vi ju denna underbara vinst o de e ju självklart 2-0 segern mot aporna DIF. Nu ligger de fortfarande kvar nere i träsket, medans vi leder serien ;) Så superettan här kommer Djurgårn...ni får gärna stanna där :)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback