Många resor blir de...

Jag skriver inte så ofta, men det beror inte på att jag inte vill utan på att jag inte vet vad jag ska skriva. Känns ju meningslöst att skriva bara för att...för hur kul är de för er att läsa???

Men bara för att få ihop några rader nu så ska jag skriva lite iaf =) Med dessa resor menar jag självklart tåget upp till Sthlm...första bär förhoppningsvis av den 2 april o då blir det inflyttningsfest/sen 30 års fest hos min kära Rosie =) Söndagen blir till att bara slappa o ladda upp för den efterlängtade Allsvenska premiären som dessutom är ett derby mot aporna =) Sen blir det hemgång igen på tisdagen.
Det jobbiga med detta e att jag åker utan mina små juveler, men de måste jag ju klara på nått sätt.

Sen får vi se om det blir en resa upp i mitten av april...har inte bestämt mig än, det beror lite på min ekonomi, kan tyvärr inte skriva anledningen här.

Sen åker jag o brudarna upp på långfredan o blir kvar ända till 1 maj...för valborg i Uppsala e ju ett måste helt enkelt =) Ja man kan säga att jag räknar veckor, dagar, timmar o minuter tills det är dags att hälsa på familjen o mina vänner.
Har redan bokat in en träff med min gamla innebandytränare/handledare på Vivo (när jag hade praktik) o sen ska jag hinna med så många av mina tjejer jag bara kan, för det är fan dags nu...jag har lovat så många ggr o så har det inte blivit av.

Ne nu väntar sängen för mig...o sen är de jobb imorrn...o de blir min "fredag"

Hejja Gnaget...2-0 i matcher

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Sara Solid

Vi MÅSTE ses när du är uppe i april! Vi bokar nåt snart!

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback