Heldag på vift!!!

Idag har vi varit ute på vift hela dagen....började med att vi gick upp kl 7 imorse...tjejerna åt och sen gjorde vi oss iordning alla 3. Daniel hade fått sovmorgon idag för vi skulle till familjerätten och skriva på massa papper...så nu är han våra barns pappa även på papper....De hade tom satt ut datum för när de små liven hade kunnat bli till...de tyckte jag va lite rolig...så nångång mellan 080228-080510 beräkna de att tjejerna blev till =) Fråga var om vi va ett par under den tiden...o ja de va vi även om allt gick väldigt fort i förhållandet hehe :)

Efter de kom Emelie o Sebbe o mötte oss på järntorget...så tog vi en promenad hem till dom sen...köpte med oss sallad så vi hade lunch...Malie o lilla Nadja kom också och dom hade med sig semlor *mumma*
Jag har haft en jättemysig heldag med Emelie o Sebbe...de får vi allt ta o göra lite oftare gumman.

Nu har tjejerna precis ätit o lagt sig så nu är det bara o hoppa i säng...imorrn blir de till o städa lite sen ska jag ner o möta Tebbe på stan.

Sov så gott alla

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Ikon

Haha, det är så jävla kul med det där intyget. Det de egentligen frågar är "låg ni under den här perioden?". Så försöker de lägga upp det lite snyggt. Sjukt att man bara måste göra det om man är ogift också. För det skulle ju vara omöjligt att någon annan var pappa om man var gifta. Haha.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback