Från små till stora

Vill skriva men har inget att skriva så lägger in lite bilder på mina ögonstenar...















Så nu har ni lite bilder o titta på =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Mera snö

Idag hade jag min sovmorgon, men rackarns va svårt de är o sova när man är van att gå upp. Jag vakna ju självkart när tjejerna vakna kl 8 o så fick jag väcka Daniel...sen när de åt välling la sig Daniel i sängen igen o somna om...kl 10 ville de komma upp...då fick jag väcka Daniel igen. Jag tror nog att Daniel sov mer än va jag gjorde även om det va min sovmorgon. Vid 11 gav jag upp...kunde inte somna så jag gick upp o dammsög ist.

Har nu ätit frukost o tjejerna ligger o sover...Daniel kollar på skidor.



Maria, Kristoffer, Loa o Julia skulle egentligen ha kommit förbi idag, men de blev ändrade planer...tråkigt, men vi får ta en annan dag ist.
Idag är en sån dag som jag vill bara ska passera...så himla booooring, men de e snart måndag heheh

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Svinkallt...

kan man ju verkligen säga att det är ute...tror inte att några kläder kan hålla värmen nu =( Det är ju inte så att man verkligen längtar till att gå ut. Nääää nu vill vi ha vår...eller iaf jag...tänk va underbart när man bara kan sätta på tjejerna en varsin tröja o ett par skor o gå ut...som det är nu så är de ju ett helt företag innan man kommer ut. Klär på den ena så får den sitta o svettas medans man tar den andra...stackars små.
Aja slut på klagandet...För er som inte vet så har vi snö här nere i gbg, men de mesta består av is....medans jag fick lite bilder av min mamma idag o där har de hur mycket snö som helst...vilket jag gillar bra mycket mer än denna is o blåshåla.

Idag vaknade tjejerna vid halv 9...de va min sovmorgon idag, men Daniel tyckte tydligen att vi skulle byta dag...så de va bara att knata upp ge dom välling...medans hoppa jag inte i duschen. Busa lite o åt lite frulle...sen va de dags för de små att gå o lägga sig o sova igen...så då la jag mig i soffan o bara slappa. När de vaknade igen vid halv 2 ungefär va de dags at byta kläder sen kom barnens farmor o hämta oss o vi åkte o handlade...sen hem till dom o käka middag o kolla på Robinson finalen...hejja Hasse...va ju ganska självklart att Jimmy skulle snubbla på mållinjen om han hamnade mot Hasse. Jag tyckte iofs att Mats skulle vinna, men Hasse funkade åxå =) Så nu är denna lördagsunderhållning slut...får vi ta o hitta någe annat.

när de va dags för oss o åka hem fick vi väcka tjejerna...känner mig alltid lika elak, men de tar de väldigt bra...Flisan vaknar alltid med ett leende även om man väcker henne så de e najs. När vi kom hem la vi dom i sägarna o de somnade om på engång.
Nu sitter jag o Daniel o kollar på boxning...eller han tittar o jag skriver...ska snart hoppa i säng...är rätt trött idag faktiskt.

Imorgon kommer Maria o Kristoffer förbi o hälsar på med sina söta twins Loa o Julia...de blir skoj. DDom är 5 månader yngre än Amanda o Felicia.

Saknar min familj där uppe i landet så jag längtar massa tills vi ska åka upp <3
O vad jag missa att skriva i förra inlägget är att jag saknar Tebbe massa...o kommer sakna henne ännu mera när hon inte är med på premiären, men 3 månader till ska jag väl klara av???

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

43 dagar kvar

till premiären i fotbollsallsvenskan...AIK-Mjällby...hur mycket längtar man inte??
Jag åker ju upp till mamma den 5e mars o kommer självklart vara kvar där ett tag så premiären e räddad :) Har tom fixat barnvakt...mamma va inte så svårövertalad hehe. I år ska jag banne mig se matchen åxå så får nog hålla mig till några färre öl än förra året =) Är väl bara att inse att man inte alls tål lika mycket som man gjorde förr =)
Har redan pratat med Pelle så vi ska allt få in våran årliga frukost igen...nu måste jag bara se till att Nelson kommer upp då åxå...blir ju långt mellan gångerna man träffar henne =(
Japp så AIK-Mjällby söndagen den 14e mars kl 14.30 är man tillbaka på Råsunda igen o jakten på guld 2lax10


Pelle, Nelson, Tompa o jag premiären 2006

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mysdag...

med Liv o goaste Clara har vi haft idag...Liv ringde vid 10.10 o sa att de va på väg...jag hängde tvätt o gjorde mig o tjejerna klara. Pratade lite med Tebbe över skype...när kl blev halv 12 så va tjejerna hungriga så gjorde iordning göten till dom...började fundera lite vart dLiv o Clara hade tagit vägen...de ska väl inte riktigt ta 2 timmar att ta sig hit haha oki att vi bor lite mer ut på landet än förrut, men inte så långt =)
Kvart i 12 kom de iaf...o de hade handlat med sig gott färskt bröd o bullar, men dom fick ju jag bara titta på. Tjejerna höll sig vakna till halv 1, men sen orka dom inte längre...de fick sin födelsedagspresent idag av dom o de fick en jättefin barbapappa låda...en sån som man lägger i klossar i som ska passa i rätt form...hmm hoppas att ni fattar vad jag menar...ska lägga in en bild iaf hahah.
Amanda höll både sig själv, mig o Flisan vakna inatt så trötta som tusan va dom...o ville inte vakna fören vid kvart i 4...o då va de dags för dom att åka hem igen. Får se till att ses nå snart när de e vakna =)
Daniel kom hem när de gick o tjejerna åt...sen åt vi...o efter en stund så kom barnens farmor förbi o hälsa på.
Innan tjejerna skulle sussa igen så stoppa vi i dom i badkaret...så nytvättade o luktar gott gör dom nu.

Flisan knallar på riktigt ordentligt nu o ser så nöjd ut...så roligt e de...Amanda tar de lite lugnare.


Så ser den ut =)

Amanda älskar att stoppa i o ta ur saker ur olika bunkar o lådor så denna passar henne utmärkt =)

Idag har vi också bokat tågbiljetter upp i landet...har haft lite smått panik för jag har inte riktigt vetat hur jag ska göra...antingen åka intercitytåget upp, men de tar så lång tid så funderade på om x2000 va bättre eftersom jag har en känsla av att tjejerna inte kommer sitta stilla, men nu är de klart...Liv o Clara åker upp samtidigt så jag får sällskap o hjälp...hur underbart som helst + att man fårr sällskap åxå. Hemresan får man lösa sen, de fixar sig alltid =)

Nu ska jag kolla på lets dance...

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Heldag på jobbet

Idag har jag varit iväg o jobbat igen...mellan 7.30-16 fast snälla Daniel släppte iväg mig halv 4...vi hade bara 3 små knoddar kvar då.
Det är sååå otroligt roligt att komma iväg o jobba även om de bara är nån dag då o då...stämningen på jobbet är ju så underbar...har verkligen saknat alla arbetskamrater. Man har alltid lika kul med dom...o alla bjuder på sig själva. Jag får nog ta o åka ut o hälsa på lite oftare....även för att de små på jobbet inte ska glömma bort mig helt mellan gångerna.
Att komma hem är ju bara sååå underbart...jag saknar tjejerna en hel del om dagarna...o när man kommer hem så är de så himla kramgoa o mysiga...idag va de väldigt trötta, men inte för trötta för att vilja kramas o tur va väl de =) Hur skulle jag klara mig utan Amanda o Felicia...att jag ens levt ett liv utan dom finns inte...de känns som de alltid varit här <3

Nu börjar Robinson så detta får bli allt för idag =)


Amanda o Felicia när de va väldigt små <3<3<3<3<3


PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Finbesök

har vi haft idag...Sofia o lilla Nino, Annika o Jennifer kom förbi o fika o snacka massa skit...tjejerna sov större delen av tiden, men de tycker ju att det är så roligt när de kommer folk. Mindre roligt när folk går. Vid halv 4 va de dags för mat o köttbullar, korv o makaroner stod på matsedeln idag...o de gillar dom som bara den =)

Idag tog Amanda sina första steg...mina små skruttor är så duktiga...snart springer dom fram =) Jag kan ju lova att det är full fart på dom redan nu...de är upp o ner i soffan, klättrar på allt de kan.

Vid 6 tiden kom Daniels förälsrar o syster förbi o hälsade på...va tvugna att komma o kolla på våra duktiga tjejer =)
Sen va de dags för sängen...de va sååå trötta.

Nu sitter vi o kollar på Robinson...inte illa med 3 program på 4 dagar...har blivit ett fan av Robinson =)

Imorgon är det dags för mig att jobba igen...längtar faktiskt...o sen känslan att komma hem igen till de små är ju helt underbar...man kan ju inte mer än älska de underbaraste barnen i världen <3


Amanda med sin nya outfit

Flisan i sin nya outfit

Tjejerna älskar sin puff

Bita i mammas tår vill man gö ibland, men de tycker inte mamma är så mysigt

Klättra upp i soffan o sen gö massa bus har jag blivit jätteduktig på

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Partille

Idag gick vi upp kl halv 8....för kl 9 skulle vi med bussen ner till backaplan för att sedan byta o komma in till centralen. Vi va inne lite tidigt...redan vid 09.20 o tåget mot partille gick kl 09.47,,,så va satt oss på en bänk o vänta o käka lite äpple =) Sen va de åka tåg som gällde...eller ja de handlade om 7 minuter hehe. Vid Partille centrum mötte Sara upp oss med sina supersöta twins Natalie o Tilde...jag har nämnt dom tidigare.
Så traska vi en väldigt kort bit till öppna fsk...tjejerna hade superskoj...de va inget snack om att sova den vanliga tiden...för de lekte på. De va massa folk där o massa söta barn.
När kl va 13 så börja vi tänka på att bege oss, men som sagt tar de ju sin lilla tid att få på alla kläder, men vi lyckades o alla 4 barn fick vi med oss...även om de sprang åt olika håll =) Gick till Allum köpcenter o gick runt tills alla 4 somnat...sen satt vi oss för att äta...Flisan lilla skruttan vakna av att en unge vråla...o kunde självklart inte somna om, men jag tror inte hon mådde dåligt av de för då fick hon ju sitta med o äta lite bröd o massa majs.
Sen gick vi o kolla lite affärer o jag köpte ett par byxor o tröja var till de små juvelerna =)
Vid 15.15 tog vi bussen tillbaka hem igen...o då va de dags för mat.

Vi har nu lagt tjejerna för att sova, men jag hör dom där uppe...busar som vanligt, men e nöjda o glad. 
Flisan har gått omkring massa idag...hon e sååå duktig min lilla skrutta <3

Idag fyller även supergoa Liv år...Jättegrattis till dig gumman <3

Imorrn blir de en dejt med Sofia, lilla Nino o Annika...vet ej vart vi hamnar än...om de blir hemma eller en fika på stan.

SSå måste jag ju bara få berätta att jag har nått mitt första mål i bantningen...är nu nere i min vikt som jag hade innan jag blev gravid weeiiii...så 13 kilo sen i september...duktiga jag ;) så nu ska jag ner lite till.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Morgontrötta...

kan man ju säga att vi va idag, men de kanske inte är så konstigt eftersom fröken Amanda vakna ett antal gånger inatt o skrek helt förtvivlat...o väckte både mig o lillasyster. Kl 02 va sista gången som tur va annars vet jag inte vad jag skulle gjort...va helt slut hehe.
Så imorse väckte inte tjejerna mig fören halv 10...o tur hade jag åxå att Daniel smög så mycket imorse...för jag vakna till när han stängde dörren bara...annars har han en förmåga o låta som 10 elefanter ungefär när han gör sig iordning för jobbet.
Vi skulle egentligen ha gått på öppna fsk här i Tuve mellan halv 10-11, men de sket sig...så vid 12-tiden stoppa jag i de små i vagnen o begav mig av till backa ist o gick på öf där =)
Tjejerna tycker de e sååååå roligt...o jag åxå för den delen o träffa lite nya o gamla människor =)

Imorrn ska vi då kasnke iväg till Partille...ska se om jag får tag i Sara först =)

Sen ett stort grattis till min underbara mamma som fyller år idag <3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min duktiga lilla tjej

Ja min lilla Flisa e så duktig...hon har tagit sina första steg <3 Så snart pinnar hon nog på i full fart...Amanda har inte samma intresse, men hon kommer nog snart hon åxå tror jag...hon e ju väldigt stabil när hon ställer sig upp o står gärna o dansar o gungar, men att ta de första steget vill hon inte.



Idag har Natta varit här o hälsat på (barnens fina faster) lekte o busat massa sen gick vi över till Daniels mormor o åt midda...mumma =) Sen va de dags för de små att gå hem o sussa...väldigt trötta va dom för idag fick jag väcka dom när de sov midda...för igår hamna de i fel rytm...sov nästan 3½ timme igår o länge på morgonen =) Men nu är de tillbaka i sina vanliga sovrutiner =)

Idag har vi även fått låna Daniels föräldrars trådlösa internet så nu kan jag använda min dator åxå...weeeiiii.

Ne nu är de dags för Johan Falk

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagen med stort S

Japp idag är det söndag...o hur kul är den dagen egentligen?? Vanligtvis brukar söndagar vara den stora ångestdagen...ja när man jobbar, men för mig är den som vilken vanlig dag som helst...
Veckan som kommer har jag iaf fullt upp...bara massa skojiga saker...så klagar gör jag inte =)
Imorgon ska jag på öppna fsk här i tuve...o de e bara tvillingar...de har tydligen startat de här bara för att de finns väldigt mycket tvillingar i Tuve-Säve...så tänkte bege mig dit
Tisdag ska jag troligtvis med Sara o hennes tvillingar på öppna fsk i Partille...alltid skoj o träffa nya människor =)
Torsdag ska jag jobba igen o de tycker jag ska bli hur kul som helst.

De andra dagarna ska jag hinna med o träffa Sofia o Nino, Annika, Liv o Clara...massa underbara människor.

Imorgon fyller även min underbara mamma år...o helst av allt skulle jag ju vilja vara "hemma" då, men de går ju tyvärr inte.

Om en stund kommer Natta hit o hälsar på...träffade henne en snabbis i fredags på kalaset, men hon saknar tjejerna så mycket så hon kommer förbi idag. Hon åkte till Spanien i början av dec o kom hem igen strax före jul, men då hade vi åkt upp till min familj...o när vi kom hem igen nu i januari så hade hon åkt till Mallorca för att vara borta 3 månader, men kom hem igen i fredags...de va inte som hon tänkt sig.

Ne nu ska ja bara ta de lugnt...tjejerna sover o Daniel sover...de e hans sovmorgon idag. Sen på eftermiddan ska vi gå förbi Daniel mormor o hjälpa henne med en sak.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag med sovmorgon

Mm det har jag haft idag...o hur länge sen va inte de??? Daniel har lovat nu att börja gå upp på morgonen...så lördagar e min dag att sova o så får han sova på söndagar.
Kändes ju lite konstigt måste jag säga att inte gå upp när tjejerna vakna...o jag hade lite svårt att somna om, men till slut så lyckades jag. När jag kom upp så hade Daniel tom plockat fram frukost o gjort kaffe...lyx.

Igår firade vi Daniel o hans släkt kom...jag hade pysslat hela dagen...för Daniel slutade inte jobba fören vid 15..o kom hem strax efter 16. När tjejerna sov på dagen så gjorde jag en kladdkaka...o plocka lite här hemma.
Emelie o Sebbe kom lite tidigare hit o hon hjälpte mig lite med maten. Gjorde några pajer o sallad...de blev riktigt smarrigt...är alltid lika nervös när jag ska bjuda på mat...e alltid orolig att de inte ska va gott o så, men alla åt som hästar =)
En lyckad o trevlig kväll. Igår fick tjejerna sina sista julklappar...har ju blivit lite utdraget eftersom vi va uppe hos mamma 1 månad, men de små blir så glada när de e paket. Amanda e grym på att slita av pappret =)

Idag är de ju kanonväder ute...så får nog ta o klä på de små när de vaknar igen så vi får lite frisk luft idag.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Första dagen på 1½ år

Japp idag ringde kl 05.15...e ju inte precis den tid jag brukar gå, men jag klarade de...o va bra mycket piggare än jag trott. De va dags för jobb...har inte jobbat sen augusti 08...så de skulle bli grymt skoj...Fick ju "mjukstart" o började kl 07.00...men de va helt oki...då slutar man ju lite tidigare så jag han hem o mysa med mina små underbara töser.
Va riktigt kul o komma till jobbet...för alla e så himla goa o tyckte de va jättekul att jag va tillbaka...även om de bara är för ett antal dagar under våren, men iaf =) Måste ju erkänna att jag verkligen kände mig som en vikarie idag...för alla dessa rutiner som man haft har tydligen lagt sig långt bak i huvudet hehe, men jag kom rätt snabbt in i de som tur va.
Avdelningen som jag nu kommer vara på är den för de allra minsta...o dom e ju i ungefär samma ålder som mina små...den yngsta där e 4 månader äldre än tjejerna. När de små först såg mig såg de lite smått skeptiska ut, men de gick fort över...sen fick man massa mysiga kramar o charmiga leenden.
Längtar verkligen massa till att få börja jobba, men jag skulle vilja kunna kombinera de på någe sätt...för de finns ju inget bättre än att få vara med mina små hjärtan hela dagarna.
Iofs så kommer jag ju få va de länge till...för jag börjar inte jobba på riktigt fören nästa termin =)

Tror nog att det kan vara behövligt för Daniel att få vara ensam med tjejerna lite åxå...för de va första gången idag som han va de på riktigt.

Jag har iaf haft en toppendag på jobbet...o så ska vi ju inte tala om hur underbart de va att få komma hem till mina egna små <3 Deras blick när jag kom innanför dörren va ungerfär som...Vart har du varit hela dagen? Så underbart...o sen va de massa mys o underbara kramar man fick...Gud va jag älskar mina ögonstenar <3<3<3

Ne snart är de nog dags för sängen...e lite smått trött, men först blir de lite slappande i soffan.

Imorrn är de födelsedagskalas här hemma...vi ska fira Daniel som fyllde i tisdags...så hans familj o släkt kommer o vi ska bjuda på mat o fika...så imorrn blir de ingen lugn dag om jag ska hinna med så mycket som möjligt innan Daniel kommer hem från jobbet o alla kommer kl 18.


Mina ögonstenar är det finaste jag har <3<3<3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tvillingbesök

Yes idag har vi haft besök av Lena med sina två sockersöta tvillingar Zoe o Isabelle. Amanda o Felicia blev jätteglada när de kom innanför dörren...o de tycker de e sååå roligt med besök...särskillt om de e små med =)
De kom runt halv 11 o full fart direkt blev de på alla 4 =) Zoe o Isabelle går...så jag tyckte att tjejerna skulle se o lära hehe, men de kommer nog snart för de blir bara mer o mer stabila för varje dag.
Vid halv 12 va de dags för mat o mina tjejer börja...de brukar normalt sova efter gröten, men idag blev de ett undantag...så de somna vid halv 2 ist =) Bra trötta hehe. När de ätit färdigt va de Zoe o Isabelles tur...o de vill väldigt gärna äta själva, men än så länge är de lite svårt hehe så mat va de överallt haha, men de e så de ska vara.

Här kommer lite bilder:

Detta tror jag e Isabelle =)

Amanda med den lilla rosa katten

Zoe gillar den rosa maraccasen

Flisan mumsar på leksakerna

Flisan o Isabelle

Amanda o Flisan

Isabelle tyckte de va roligare o sitta baklänges på bilen

Zoe åker bil o Amanda o Flisan leker i bakgrunden

Hade en väldigt mysig o rolig förmidda...Tack Lena de va super =)

Ikväll blir de till att lägga sig tidigt för imorrn ska ja upp halv 6....SNARK, men vad gör man inte när man ska jobba?? =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dejt med Liv

Idag åkte jag o tjejerna ner på stan o träffa Liv...de va bra länge sen vi träffades så de va skoj...massa saker som jag har missat =)
Först tog vi en tur ut till Angered...scary, men de gick snabbt o smidigt. Efter de åkte vi in till stan o tog en fika på Åhléns. När vi kom upp så träffa jag på Lisa Emanuelsson...de va hur länge sen som helst jag träffa henne sist. De va jätteskoj =) Lisa o jag spelade innebandy ihop i Storvreta för evigheter sen, men har båda hamnat i gbg =)

Efter vi fikat så gick vi o handlade present till Daniel som fyller år idag...Grattis Grattis ;)
Sen va de dags att åka hem igen för tjejerna skulle käka...o vi va tvugna att handla före. När vi kom hem så va de mat som gällde...sen kom Daniel hem o Christin o Jörgen kom med in en sväng. Sen va de dags för de små att sova...tröttisar idag va dom =)

Imorgon koller Lena förbi med sina tvillingar...de är 1 månad äldre än Amanda o Felicia så de ska bli jätteskoj...har inte träffat dom sen i Augusti...så de va ett tag sen =)

Ne nu ska jag snart kolla på Handboll...Hejja Sverige =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Slömåndag

Idag har jag o tjejerna inte gjort speciellt mycket, men de kan va skönt de åxå. När tjejerna sov idag så satt jag mig framför tv´n o datorn, men efter bara en kort stund så slockna allt...STRÖMAVBROTT...hur kul e de...vad gör man när gullungarna sover o man varken har tv eller dator??? Typ nada...la mig på soffan o spela spel på mobilen. Efter 1 timme kom de igång igen så de va ju tur att det inte va allt för lång stund.

Efter vi ätit midda jag o tjejerna så kom Christin (barnens farmor) o hennes ena bror förbi o sa hej. daniels mormor fyller 80 idag så de hade varit där o hjälpt till med all disk efter hennes gäster. Daniel kom hem strax efter...o då gick vi förbi Gunnel en sväng o sa grattis =)
Kl 6 va de dags att gå hem igen för de va sovtajm för de små.

Nu sitter jag o kollar på innebandy på tv´n Sirius-AIK...tjejerna sover o Daniel kollar på film på datorn.
Imorrn ska vi antagligen träffa Liv...de va ju ett tag sen om man sger så, men vi får se...de beror lite på hur hennes Pontus mår, men jag håller tummarna.

Idag har jag även pratat med min Tebbe via Skype...o va jag saknar henne, men hon kommer antagligen i maj o så fort som tiden går är vi snart där =) Puss på dig gumman...så kul o kunna prata med dig...även om tjejerna är hög o lågt samtidigt ;)

På torsag ska jag hoppa in o jobba...ska bli hur skoj som helst...har ju gått hemma i 1½ år nu. fast de känns väl lite sådär o börja kl 7 första gången heheh, men de ska jag väl klara av.


Mina små juveler

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tillbaka till vardagen

Ja nu är vi hemma i götet igen...mamma körde hem oss i fredags...Vi har verkligen haft de underbart uppe i landet...o snart ska vi upp igen =) Min kära svägerska fyller 30...weeeiiii Hanna du längtar va? ;)

Tjejerna har vuxit massor o de har blivit så stora...de e ju inga bebisar längre <3 fast de kommer nog alltid va mina små bebisar hehehe

Jag vet inte vad jag ska skriva så jag slutar här o skriver mer senare =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()