Min allra äldsta barndomsvän...

har vi varit o hälsat på idag. Vid halv nio imorse bar de iväg mot Uppsala o sen ut till Knutby. Idag skulle jag o tjejerna hälsa på hemma hos Fia. Fia o jag e uppväxta på samma gata i Storvreta...vi har känt varandra sen vi va sååå små. Oj oj oj va mycket skoj vi har hittat på under alla dessa år...o så har vi även kommit underfund med att vi inte alltid va så snälla hehe, men de e nog inget jag ska gå in på här ;) Vi 2 höll ihop iaf i vått o torrt...t om lärarna på skolan försökta få våra föräldrar att inte låta oss umgås så mycket för att vissa tjejer i klassen va avensjuka o inte fick va med...vilket jag inte riktigt förstår för i skolan tillbringa vi alla raster på fotbollsplanen o spelade fotboll =)
Aja nu är vi iaf 30...eller inte jag riktigt än...2 barnsmammor o lever på helt olika håll, men en sak e aäkert att Fia kommer alltid att finnas där hur länge de än går mellan gångerna.

Vi har haft en helmysig dag o tjejerna va helt slut när vi satte oss i bilen för att åka alla milen hem igen...de tog inte så lång tid innan de båda sov...vi hämtade upp mamma inne i bro o sen åkte vi hem.

Nu ligger de små juvelerna o sover o jag ska gå o kolla på lite fotboll...Heja England

De blev en liten uppdatering iaf...mera kommer en annan dag när jag har ork att starta upp den segaste datorn igen =)


PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

9 Juni

Är de en vanlig dag? Ne de e ingen vanlig dag för de e min pappas födelsedag HURRA HURRA HURRA.
Grattis på födelsedagen världens bästa pappa <3

Idag fyller även min kompis Karins tvillingar Hugo o Elliot 2 år...herregud vad tiden går fort.

I natt har tjejerna sovit rätt bra...de vaknade några gånger under kvällen igår, men när jag gick o la mig så blev det lugnt...o så sov de till kl 7 idag weeeiiii.
Morgonen har bestått av packande...för idag åker vi upp i landet o hälsar på familjen...de ska bli så himla mysigt. Även om det inte var så jättelänge sen vi va uppe så känns de som en evighet.
Det är mycket vi ska hinna med under tiden där uppe...de e 70års fest, träffa alla kompisar o barn, midsommar, 50års fest, min 30årsdag (ja nu är det nära) Ja o sen e de massa mer.
Bloggen kommer inte att uppdateras allt för mycket under tiden, men ntt ska jag nog hinna med =)

Ne nu måste jag fixa de sista innan vi måste åka...o så måste jag invänta Tebbe för hon är så snäll o hjälper mig till stationen för jag ska inte ha nån vagn med mig.
Så om 3 timmar bär de av med tåget...så ni kan ju tänka på mig o hålla tummarna att tjejerna är lika duktiga o snälla som de brukar vara <3

Så måste jag bara säga jättegrattis till Anna som fick en liten son igår.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Besök av fina...

Tebbe o Liv har vi haft idag...dom kom o drack lite kaffe med oss. Amanda låg fortfarande o sov när de kom, men Flisan lilla stackarn hade precis vaknat, men hade absolut inte sovit klart. Hon satt i mitt knä hur länge som helst o bara mös...vilket va supermysigt, men önskade bara att hon skulle få sova ordentligt. Hon är helt slut om dagarna...tycker så synd om mitt hjärta.
Efter en stund vaknade Amanda o inte heller hon va på sitt bästa humör, men Flisan vaknade till efter ett tag o även Amanda blev som vanligt till slut. Tebbe röjde runt med de små här på golvet så man började undra vem som hade skojigast ahaha. Nedå tjejerna hade superskoj :)

Här kommer några få bilder:


Flisan hänger upp o ner


Hon försöker klättra...Amanda tar de lilla lugna på golvet

Deras älskade hörna...där trivs de allra bäst <3

Imorgon ska jag jobba igen...sista dagen innan sommaren o innan jag börjar på riktigt =)
Daniel ska iväg med Amanda till läkaren vid halv 2 imorrn o Gunnel ska komma o busa med Flisan medans.

Nu är de Medium som gäller sen blir de till att stänga mina blå så jag orkar upp imorrn =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förskolan

Idag har tjejerna varit o hälsat på förskolan som de ska börja på =) Tror faktiskt att de kommer bli riktigt bra...verkar vara goa fröknar. De e ju nybyggt...eller iaf halva fsk o vi hade turen som kom i de nya lokalerna.
Vi kollade runt lite o sen va vi inne på avdelningen o lekte...när de va dags att gå hem va de knappt jag fick med mig Amanda...hon tyckte nog att hon skulle vara kvar där ett tag till =) De e ju positivt...Själv börjar jag få lite smått panik nu faktiskt när jag tänker på de...hur ska jag klara av att inte vara hemma med tjejerna varje dag? Jag e ju iaf ledig en dag o så har jag helgerna då förstås...de kommer säkert bli bra, men fan så blödig jag kommer vara hehe.

När vi tills sist kom hem iaf så va de dags för lite mat o sen sängen...nu ligger dom o sover, men de vaknar då o då. När ska detta gå över...de behöver ju verkligen sova.

Om en stund kommer Tebbe o Liv hit o myser med oss...blir lite kaffe o skitsnack.

Ne får skriva mer senare.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Picknick vid havet

I natt sov vi inget vidare...jag gick o la mig vid halv tolv o då hade redan tjejerna vaknat en sådär 25 ggr...vid halv 3 vakna Amanda o skrek hysteriskt...tog in henne i min säng o så tog de ungefär 1 timme innan hon somna om...så vakna dom vid 7...Så de rätta ordet på mig idag är tröttast.
Vid halv 9 ringde iaf Christin o fråga om vi hade lust att följa med på en picknick vid havet...o de nappa jag på direkt. Hon kom förbi o hämtade upp oss o sen hämtade vi även Gunnel...sen bar de av till Sillvik. De har blåst en hel del idag så de har varit lite kyligt, men vi satt oss på ett ställe i lä så de va supermysigt.

När vi åkte hemåt somnade båda tjejerna i bilen o vägrade sen att somna om i sina sängar...så de va bara att ta upp dom o så har hela eftermiddan varit helt hemsk...gnälliga barn o trötta o gnälliga föräldrar, man känner sig så hemsk när man har så otroligt dåligt tålamod, men jag tror nog att jag har klagat mest inne i mitt huvud.
Vid 16.30 va de dags att laga mat...sen stoppa ner juvelerna i badet...riktiga små skitgrodor va dom efter dagen hehe. Sen gav alla 4 upp...tjejerna la sig o somnade snabbt, men de har vaknat ett antal ggr redan så har på känn att natten blir som den som va...själv har jag satt ner baken i soffan o tänker inte lyfta på den fören de e dags för sängen...vilket blir tidigt ikväll kan jag lova.

Håller tummarna att små juvelerna får sova någelunda i natt iaf...mina små älsklingar <3


Flisan med sin drottningvink <3


Massa gott hade vi o äta


Amanda ute o traskar


Daniel, Christin o Amanda


O här e alla vi =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En tidig morgon...

kan man ju säga att det blev idag...som jag skrivit tidigare så e inte tjejerna tipptopp o jag tycker så synd om dom. Att de små tänderna kan göra så ont...Även Amanda har börjat ha de jobbigt nu.
06.10 va de dags för mig att vakna idag tyckte Amanda iaf...Flisan hade nog gärna sussat lite till. Amanda fick lite välling, men Flisan vet jag inte vad de hänt med hon vägrar välling på kvällen o nu vägrar hon även välling på morgonen...o nappen kastar hon gärna så långt de bara går. Vattenflaksan e inte så intressant längre heller, men får hon vatten i ett glas så e hon nöjd...tror min lilla tjej har blivit stor o tycker de själv åxå. Bara o gilla läget o låta henne få som hon vill =)

Vid halv 9 gick vi ner iaf o Daniel sov på soffan inatt så han fick vakna då...dom tycker ju att det är så kul o väcka pappa när han sover i soffan...mycket bra tycker jag mohahha.
Vid 9 tiden kom Christin o hämtade oss o vi åkte hem dit...hade de mysigt ute på altanen...åt lite fruktsallad o tjejerna sprang omkring. Sen vid 11 va de dags för lunch...de va så trötta vilket jag verkligen kan förstå...de va jag åxå kan jag lova :)

Flisan somna, men Amanda vägra så hon va vaken ett tag till...jag o Christin åkte o handla lite som vi skulle grilla senare...när vi kom tillbaka va Flisan vaken åxå, men såååå trött fortfarande så vi la henne igen o hon sov lite mer än en timme till...Amanda fick jag o sova åxå till slut.
Vid 15 tiden kom Patric o Sebbe förbi åxå o åt med oss...Sebbe o tjejerna har så himla skoj när de ses...de skiljer ju bara 5 månader mellan dom så de e perfekt.

Nu ligger mina små <3 o sover, men de vaknar titt som tätt o e hysteriska....hoppas verkligen att det går över snart...vill ju att mina juveler ska må bra o va så pigga o glada som bara dom kan.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja då va de helg igen!!

I natt sov Flisan bra igen...fast hon vaknade några ggr under kvällen igår. Hon är inte helt hundra för hon e lite gnällig o kan inte riktigt äta som vanligt...men jag hoppas att de går över snart för de e inte skoj o se sina juveler va hängiga. Idag tog vi iaf en tripp till affären...vällingen va slut o så köpte vi glass för de får man äta om man e krasslig...även jag gillar glass ;)

Sen va vi ute lite o lekte innan de va dags för mat...har märkt att man ska inte vänta tills de blir för trötta med att ge dom mat...man blir bra stressad av 2 små knoddar som drar i varsit ben o skriker hahah =)
När dom gått o lagt sig åkte cocosoljan på...så himla gött o steka sig lite =)
Sen har vi varit ute hela dagen...plockade fram poolen även idag o dom gillar o plaska...fast Flisan tycker mest om att gunga.

Nu ligger juvelerna o sover o dom va trötta för de slockna väldigt snabbt.
Imorgon ska ve hem till Christin o Jörgen...grilla lite o så ska vi gö iordning deras pool så man kan bada lite...fast jag tycker alltid att det är för kallt...så jag håller mig på land o steker mig lite ist =)

Nu är de tv som gäller...så blir de nog sängen i vanlig tid för trött e jag iaf, men de e ju som vanligt =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inte som planerat

men dagen va lyckad ändå...Maria skulle komma hit på förmiddan med sina söta twins Loa o Julia, men vi hade missuppfattat varandra...för hon trodde hon skulle komma efter tjejerna hade sovit. Egentligen skulle jag ha träffat fina Annika o Sofia på eftermiddan, men de blev ju inte av heller. Dagen blev fel, men ändå kanon.
Tyvärr så hade ju inte Flisan sovit som hon skulle i natt =( Hon har tänder som är på väg o dom gör tydligen jätteont, för hon vill knappt äta o vaknar o e helt hysterisk...stackars liten...hoppas verkligen att de går över snart.

Annars har de ju varit sol idag o de klagar man ju inte på...tyvärr så har de blåst en hel del på dagen så de va lite kyligt, men underbara sommar o sol e allt jag kan säga =)

Ne snart är de sängen som lockar...sov inget vidare i natt så hoppas på en bra natt för lillskruttan.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sommar o sol...bad i en pool

Idag ville tjejerna upp tidigt så de va bara att masa sig ur sängen o traska upp, men de gick faktiskt bra för man kan ju inte va annat än glad när man ser de underbara vädret ute =)
Innan vi kunde äta lite välling o klä på oss så va tjejerna tvugna att ställa sig i fönstret o vinka lite till farmor som va här för att hämta upp Daniel.

Vid 9 tiden gick vi till affären o handlade lite...o så va jag tvungen att köpa lite mera blommor till mina krukor så att de fylldes helt =) Har blivit en blomnörd hahah
Sen va de hem o ut på gården o leka som gällde innan de va dags att sova lite midda...Flisan verkar ha jätteont av några tänder som e på väg så hon sover inte som hon brukar =( stackars liten.

Vid 1 tiden kom iaf Christin o hälsade på...vi fika lite. Vi plockade fram poolen till tjejerna o de hade så mysigt.
halv 3 kom även Tebbe hit o hälsade på...då blev de ännu mera kaffe =) Har haft en supermysig dag o Tebbe gjorde även rabarberkräm till oss...mumma...vet inte hur många år sen de va man åt de sist =)
Tjejerna la vi vid 19 tiden, men Flisan kunde inte sova för hon hade ont, men till slut lyckades hon, men nu har hon vaknat igen o e bara helt hysterisk =( Så nu sitter hon hos Daniel o myser o håller på o somna om. O där sov hon...mammas fina tjej <3







Mina små underbara prinsessor <3<3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dessa dagar....

kan man ju bara älska sitt jobb...Underbara väder...strålande sol o varmt som bara den. Ja som sagt så har jag jobbat idag...började halv 8 o sluta kl 15. Vi gick ut vid halv 9 o sen va vi ute hela dagen...man kan ju inte annat än njuta...Älskar verkligen solen o värmen. Jag har lovat mig själv att inte klaga på att det är för varmt en enda gång denna sommaren...för efter den hemska, kalla o mörka vintern är vi värda sol, värme o ljuset.

Kom hem iaf runt 16 o då va hela familjen ute...busa lite sen va de dags att gå in o laga mat till de små. När de ätit busa vi lite till...sen va de dags att hoppa i badet för små smutsgrodorna <3 Från första början älskade Flisan att bada o Amanda hata de...sen va de tvärtom...Flisan blev hysterisk o Amanda plaska som bara den, men vad har hänt nu...båda vägrar att gå upp...man får muta dom med att de ska få borsta tänderna hahaha.

Efter tjejerna lagt sig så har jag plockat lite, tvättat o diskat...sen va de soffan o sista avsnittet av Desperate Housewives som gällde...Nu är de snart dags att krypa ner i sängen o stänga mina blå.

Ha de bästa

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()