Snart är dagen här...

Tjejerna är pigga o glada nu...vilket är superskönt. Visst dom e fortfarande snoriga o lite hostiga, men ingen feber iaf =)
Imorrn ska vi till dagis o knäppa gruppfoto...jag ska tydligen lämna dom där o sen ringer dom när de e klart. Vi får se hur de blir om jag går hem eller om jag väntar där medans de tar kort. Enskilda kort kommer att tas om 2 veckor =)

Tjejerna somnade för bara en liten stund sen...o jag skulle verkligen behöva komma ner till backaplan...får se vilket humör de är på när de vaknar...annars får jag se om jag kanske hinner när Daniel kommer hem.

Ja o så denna dagen som jag pratar om...Tebbe fyller 25 <3 De e ju egentligen på sönda, men party blir de på lörda :) Från början va de Astrid Lindgren tema, men de har nu blivit ändrat i sista stund...va rätt svårt att hitta de rätta kläderna. Så nu e de bara maskerad...mycket lättare, men ändå lika svårt. Ingen aning om vad man ska hitta på....Nån som har nån idé o dela med sig? =)

Ne nu ska jag klura ut nå skoj...Ha de bäst.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sicken vecka de blev

I söndags va vi ju o kolla på damfotboll, men vi fick åka i helvlek för Felicia va mest hängig o gnällig...När vi kom hem hade hon lite feber.
På måndamorron hade hon 39,5 så de va bara för Daniel att stanna hemma. Idag är det jag som e hemma...Flisan har ingen feber idag, men Amanda hade lite över 38 så de e hennes tur nu. Jag kommer att ha dom hemma resten av veckan bara för att...visserligen är de pigga, men lika bra så att de blir helt friska.
Idag skulle vi egentligen ha åkt in till stan o mött upp Tebbe, men jag kände att de va bäst att tjejerna fick sova ordenligt o de gör de bäst i sin säng.

Måste ju säga att man känner sig lite hesk när de gäller jobbet, men vad ska man göra? Inget går ju före mina små juveler <3<3

Igår kväll va jag o Tebbe på PlainKitchen o kollade på fotboll AIK-HIF...tyvärr torska dom med 3-2, men fan va bra dom spela...de va faktiskt värda att ta poäng i den matchen. Nu är de 5 matcher kvar o jag ska hålla tummarna att de tar poäng så att de håller sig kvar i Allsvenskan.

Ne om man kanske skulle ta o gö nå vettigt här hemma...eller inte...kanske imorrn hehe.
Ikväll blir de Idol o bara slappa i soffan o njuta av mina underbara tjejer.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Panik, stress och trött trött trött

Denna veckan har de varit fullt ös hela tiden. I lördas så åkte jag o Christin till Ullared för att se om man hitta nå fynd. De va ju världens sämsta väder denna dag o självklart så va de tjockt med folk...så vi började Ullaredsvistelse med att köa för att komma in...kan lova att jag va lagom dyngsur innan vi va inne.
Jag fyndade lite iaf...hittade fodrade regnställ till tjejerna o sen lite annat smått o gott...Det jag e mest lessen över e att jag inte hann in i skoaffärerna innan de stängde, men jag fick iaf träffa min syster o extramamma så de gör inte så mycket...får ta dessa affärer först nästa gång. Vi bestämde att vi skulle ta en tur tillbaka snart...+ att vi måste ta oss till Lager157 åxå. Mycket man ska hinna med.

Veckan på jobbet har varit allt annat än lugn o skön...båda mina arbetskollegor va sjukskrivna denna veckan..så jag tackar gudarna att jag har haft Sara där (Sara e en av de tvillingmammor som jag umgåtts mest med under mammaledigheten)
Har fått ändra lite rutiner...hann med o möblera om på jobbet...hehe de andra 2 kommer få en liten chock när de kommer tillbaka, men jag o Sara har gjort allt så de ska vara de lättaste =)

Igår va jag iaf ledig o hemma med mina juveler. Sofia, Nino o Annika kom förbi på förmiddan o vi hade lika trevligt som vi allt har. Nino fyllde dessutom 1 år i onsdags...herregud den lille parveln har redan blivit 1 år...sjukt va tiden går. Sen när de åkt hem o tjejerna sovit färdigt så tog vi en promenad till centrum o handlade lite nya blommor o krukor...Blev så fint inne i vardagsrummet...nu ska de bara målas o få upp den nya tapeten som legat i snart 1 år. Kanske dags att få tummen ur...har även dragit ner tapeten i tjejernas rum så de ska jag åxå gö iordning.

Idag har vi varit på kalas...några få bara, men väldigt trevligt. Tjejerna deckade snabbt i vagnen när vi gick därifrån. Vi tog bussen hem till Christin o Jörgen o slappa lite. Fick sen skjutss hem o tjejerna deckade snabbt igen...hahha helt slut va dom.
Nu har jag krypit ner i sängen o e dötrött...så krama kudden ska bli gött.

Imorrn ska jag ha sovmorgon...sen på eftermiddan ska vi o kolla på damfotboll...skoj skoj.

Ne ha de bäst alla....

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kräftskiva

Denna veckan har jag varit kass på att skriva i bloggen, men som jag lovar varje gång så ska de bli bättre. Känns inte alls som jag har så mycket tid över nu sen jag började jobba...fast de e väl vad man gör de till. Denna veckan har de nog inte hänt så mycket...i måndags lämnade jag tjejerna på fsk för första gången...kan ju lova att man inte är lika kaxig som man kan vara när man själv säger åt de stackars föräldrarna att bara gå även om de små är lessna. Va nära att ringa o fråga hur de gick, men tänkte sen att de hör av sig om de skulle vara någe.

I tisdags så va de först jobb, sen hem o byta om för att gå iväg på mitt första föräldrarmöte som förälder =) 
Onsdags ringde kl 05.00 sen hämta jag de små efter jobbet. Vi hade en myskväll...Daniel jobbade över o va inte hemma fören vid 20 tiden.
Igår jobbade jag sent...så de va bara att skynda sig hem för att hinna mysa lite med de små innan de va dags för sängen för dom. Vi gick o la dom vid halv 8, men de ville inte sova. Tror nog att de va lite hungriga så de fick komma upp en sväng o käka en macka o kolla lite på idol...sen somnade de gott.

Idag är jag ledig...vi tog en tripp till backaplan...jag köpte mig ett par nya byxor. Äntligen ett par byxor som jag kan ha....alla byxor som jag äger e ett antal storlekar förstora. har räknat ut att jag gått ner 42 kilo sen tjejerna kom ut...sen gick jag ju upp 32 kilo med dom så tro inte att jag bantat som en galning hahah =) 
Fick själv en lite chock idag när jag köpte byxorna...har nog aldrig (vad jag kommer ihåg) haft strl 29 i midjan :) Glatt överaskad blev jag.

Ikväll är de dags för kräftskiva med mina goa arbetskamrater...ska bli riktigt skoj för dom e inte riktigt kloka hehe. Ska ta bussen ut mot Säve vid halv 6...blir upphämtad på vägen av Annelie så jag får skjuts...riktigt gött.
Får nog tänka mig lite för ikväll så jag inte dricker alldeles för mycket vin...för imorrn blir de ingen sovmorgon. Jag o Christin ska ta en sväng till Ullared...ska inhandla lite bra o ha saker till tjejerna tänkte jag...sen gör de ju inget om jag hittar nått till mig själv åxå =)

Ne nu ska ja gö nån nytta här hemma så de inte behöver se ut som sju svåra år ;)

PussenKramen

   Mina små hjärtan <3<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Syster på besök...

Idag kommer min syster med familj ner o hälsar på...ska bli helmysigt. Funderade på när vi träffades sist o de va när jag fyllde...eller rättare sagt när jag blev firad...o de e 2 månader på dagen. Ja de jag ville få fram e att de e bra länge sen. Jag tror att de kommer komma runt 18 tiden...om mina beräkningar stämmer, men de vet man aldrig...sen ska dom iväg ikväll till Ullevi på monsterJam eller va de heter :) o vi ska va hundvakt till lilla Zelda.

Imorrn bär de nog av till Liseberg om inte vädret hindrar oss...vilket jag hoppas att de inte gör.
Jag tror att de kommer bli en superhelg o vi kommer ha jätteskoj.
Lite bilder o sånt kommer i ett senare inlägg...för nu ska jag ta tag i städningen så att det ser någelunda ut iaf när de kommer...Tjejerna sover nu o de ska få sova tills de vaknar så att de e på sitt bästa humör ikväll.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag får aldrig....

vara tröttast. Trött är jag hela tiden, men jag måste alltid finnas där. Jag går upp kl 5 på morgonen...jag jobbar lika många timmar på dagen som de allra flesta...jag hämtar juvelerna på dagis....jag lagar mat till alla andra...jag diskar efter alla andra...jag nattar barn....sen e jag bara trött. Ja jag kan ju inte säga att det är någon stund på dagen som jag bara kan ta de lugnt.

Ne nu e jag negativ igen, men jag är inte på mitt bästa humör idag...o de har sina själ.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inte riktigt klar, men snart så

Pappa nu ska du inte läsa detta inlägg hahah...jag vet att du inte tycker om ;)

Nu är den nya snart klar...lite färg som ska i bara o de blir om ca 3 veckor...är grymt nöjd.
Här kommer en liten bild :)



PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Kalasdag

Imorse gick jag o tjejerna upp kl 8 ungefär...slängde in en maskin tvätt klädde på oss. Sen gick vi ner o käka frukost...De små väckte Daniel som somna på soffan igår. Vid halv 11 åkte vi ner till backaplan för att inhandla present till faffa Jörgen som fyller år imorrn, men kalas va de idag. Vi firade även Emelie o mig =) Ja de va ju ett tag sen jag fyllde, men de firade jag har haft här nere va 80-talsfesten som Tebbe så snällt fixade :)

Har haft en mycket trevlig dag med god mat o massa bus från de små.
När vi kom hem vid 20 tiden så tog de inte allt för lång stund för Manda o Flisan o somna...trötta som bara den.
Själv sitter jag i soffan nu o funderar starkt på att krypa ner i sängen...är lika trött som alltid hehe. För mig spelar de ingen roll vilken dag i veckan det är...sängen lockar lika mycket kl 21 på en lördag som den gör mitt i veckan när man ska upp o jobba...ja eller man kan ju även säga så här...bara för att det är helg så sover tjejerna inte längre för de =)

Måste ju bara säga att Manda o Flisa är så otroligt goa...man kan ju nästan pussa ihjäl sig på dom. Måste nog ha fått världens mysigaste o finaste barn...Fast jag har en känsla av att alla känner så om sina barn...jag är nog inget undantag hahah.

Jag älskar mina små av hela mitt hjärta...de finns inga ord som räcker till <3<3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trevligt trevligt

Idag har Annika, Sofia o lilla Nino varit här o hälsat på...vi har fikat o snackat skit. Alltid lika mysigt att träffa dessa underbara tjejer.
Mina små juveler har mest varit trötta idag...gnälliga kan man säga. Vi gick upp vid 7 idag så de e kanske inte så konstigt...jag e åxå trött, men de e väl som i vanlig ordning hahah.
nu ligger de iaf o sover, men ska snart upp o väcka dom...måste hänga tvätt åxå. Annars tror jag inte att det händer så mycket idag...blir väl till o kolla på fotboll ikväll...o sen tidig sänggång :)

Ne ni får ha de bäst....o Tebbe jag tänker på dig <3

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 veckas jobb

Nu var de väldigt länge sen jag skrev i min blogg...ska jag va ärlig så har jag inte haft nån ork alls. Jag började jobba igen förra onsdan...o de har varit upp o ner. De e superskoj o jobba, men det har varit mycket barn, inskolningar o sjuk personal. Har supergoa barn på jobbet, men jag kan lova er att herregud va 3årstrotsen inte är så spännande...
-Jag vill inte...
-Kan inte
-NEJ NEJ NEJ
mm mm mm man kan ju få spel för mindre hehe. Sista tiden tyckte jag att de va lite smått jobbigt...tjejerna började bli trotsiga, klättra på väggarna...Ja man märkte helt enkelt att de behövde något annat än att vara hemma med sin mamma, men nu är de semester att komma hem till sina egna barn...bara massa kramar o pussar...eller ja kanske inte bara...visst sjutton kan de va lite griniga o så, men inte alls på samma "jobbiga" sätt.

Mån o tis denna veckan jobbade vi 1 kort o massa barn...jag har jobbat över o varit helt slut. Igår ringde jag en av mina vänner som även hon har tvillingar o fråga om hon hade lust att hoppa in o jobba...vilket hon gjorde o de tackar jag henne otroligt mycket för...Tack Sara.

Imorrn är jag iaf ledig o då ska ja umgås med mina goa vänner Annika o Sofia o så lilla gosiga Nino som inte är så liten längre för han fyller faktiskt 1 år om ca 2 veckor.
Sen i helgen blir de kalas på lörda...vi ska fira tjejernas farfar, mig o min svägerska Emelie.

Ne nu blir de snart sängen för min del...somnar tidigt nu för tiden hehe.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()