BVC o BIO

I onsdags va vi på bvc...Liv va med mig o tur e de för lite svårt att få med sig båda tjejerna. Visst kan man om man måste, men alltid skoj när hon följer med :) Det var vägning o mätning som skulle göras idag. Felicia väger 9140g o är 73 lång...Amanda väger 9380g o är 74 lång...stora tjejer nu ;) fast de hade inte gått upp mer än 200g på 2 månader nu så de börjar väl plana ut lite nu när de rör sig så mycket :) Efter vi varit där gick vi ner till backaplan o letade efter lite saker...som blir våran hemlis ;) Sen va de dags att åka hem o packa lite saker till tjejerna...jag o Daniel skulle gå på bio "Flickan som lekte med elden" så tjejerna skulle vara hos farmor o farfar...så åkte vi o sov där efter bion. Vi gick på 18.15 bion så vi kom hem runt 21 o han se fotbollsmatchen åxå. tyvärr hjälpte de ju inte att vinna med 4-1...eftersom Portugal vann sin match. Så byebye VM 2010.
Bion iaf va jättebra, men inte lika bra som första, men jättebra :) Nu är det bara att invänta den sista.

Igår så va jag o tjejerna kvar hos Daniels föräldrar hela dagen eller fram till halv 4 ungefär för då skulle vi in o träffa Sanna...hon skulle ha lite nycklar av mig...sen va de bara att åka hem.
Tjejerna la sig vid halv 7, men Amanda vägra somna så hon satt uppe med oss till halv 9 ungefär.

Idag gick vi upp vid halv 9...slängde in en tvätt...o nu så ska ja gå o ge tjejerna gröt...Christin kommer o hämtar upp oss när hon slutar vid 1 för då måste vi åka o fixa vagnen....trist, men ett måste.

Senare ikväll kommer mamma ner weeeiiii...hon blir kvar tills imorrn sen åker vi med upp.
Saknar min familj massa.

Ne dags för gröten...ha de bäst.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

10 månader

På torsdag blir tjejerna 10 månader...de är snart 1 år...hur sjukt är inte de? Mitt liv har förändrats så mycket på den tiden. Innan jag träffade Daniel o blev gravid så hade man bara sig själv...man kunde göra vad man ville o bara tänka på sig själv...de va inte massa planering o grejjer.
Nu kan jag självklart göra massa saker åxå, men det är inte bara jag längre...utan allt måste planeras...efter deras sovande o ätande.
Jag skulle inte vilja byta mitt liv mot något annat...jag har verkligen fått de bästa. Nu lever jag mitt liv för mina töser, men självklart har jag ett eget liv åxå ;)
Jag har fortfarande svårt att se mig som mamma...jag kan sitta o titta på tjejerna hur mycket som helst o bara tänka...De e mina tjejer o jag har 2 stycken...hur lyckligt lottad är jag inte som fick 2??
Älskar dom sååå otroligt mycket <3<3<3

Imorgon förmidda bär de av till bvc på 10 månaderskontoll...alltid lika spännande o se hur mycket de väger o hur långa de har blivit. Jättegoa Liv är så snäll o följer med mig...Tack så mycket gumman.
Efter de kanske de blir en fika eller så...känner jag mig o Liv rätt så blir de de :)
Fast sist vi va på stan så märkte vi att vårat bästaste fik va helt borta =( så vi får hitta ett nytt ställe nu. Får se vart vi hamnar. Senare på dagen kommer svärmor o hämtar oss...för vi måste ner o laga vagnen =( sen tror ja de bär av hem till dom...Daniel o jag ska nog på bio imorrn så då får tjejerna vara hos farmor o farfar...så sover vi där sen.

Nu är de dags att hoppa i säng så vi orkar upp imorrn =)

PusseKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

8 veckor

Idag är det 8 veckor sedan jag satt igång med min diet...för att bli av med de sista graviditetskilona...o de går ganska bar faktiskt =) När jag vägde mig idag så har jag gått ner 9 kilo...så om 3 kilo e jag på min normalvikt...eller de jag vägde innan jag blev gravid  Weeeeiiii...sen kan jag gärna gå ner ett par extra, men de får vi ta då isf. Är faktiskt ganska stolt över mig själv.

Snart ska tjejerna o jag klä på oss lite o de får sätta sig i vagnen...måste gå till affären igen o köpa lite blöjor o annat spännande :) Ska iaf bli skönt o få lite friskluft....sen är de bara hem o tvätta...sen måste tjejerna få sig ett litet bad idag.

Igårkväll så hade Felicia ingen lust att sova hela natten...hon vaknade vid 22 o vägra somna om...så hon fick följa med mig ner en stund.

Så här nöjd va jag för att jag fick vara uppe så sent <3


Amanda har hittat sitt favvoställe. Jag är jätteduktig på att krypa in o lägga mig där, men tyvärr så har jag inte lärt mig att komma ut så då får mamma hjälpa till o lyfta gåstolen <3

Det är ju bra underbart med dessa små juveler...kan man älska mera än man älskar sina barn?

Dags för promenad.

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Storstädning!!!

Igår så va vi o handlade...när vi va på väg till affären så frågade Daniel om jag hade pumpat hjulen på vagnen...o självklart sa jag förutom ett då för de va fel ventil i de för att kunna gö de på macken =) Sen va de inget mer med de...när vi sen kommer in på affären o går runt o plockar de vi ska ha...så ska jag ta vagnen o gå vidare o vad har hänt??? Jo vi har fått helpunka på ena bakhjulet...SKIT kan man ju säga om de...för hur lätt är de o dra en stor vagn med 2 barn i o så e de punka i bak? I normala fall brukar jag packa i rätt mycket i vagnen iaf de tunga sakerna, men de gick ju inte nu...så vi fick turas om o bära alla tunga påsar, medans den andra fick dra vagnen samtidigt som man fick lyfta upp på ena sidan =( Tur är väl de att vi inte har så jättelångt, men det var tillräckligt =( Så när vi kom hem så fick jag ringa min väldigt snälla svärmor o fråga om hon hade lust att hjälpa mig i veckan o ta mig ner med vagnen till backaplan (Babyproffsen) där de så snällt hjälper en =) Hon kunde inte fören på ons...så nu har vi lånat deras extravagn som de har köpt...o tur e de för ska till bvc på ons o de hade blivit lite svårt att få med sig båda barnen utan vagn =)

Sen när vi kom hem va de bara att ge barnen mat...sen va de dags för storstädning =) Vi gjorde övervåningen igår...sen va de dags att vila hehe. Amanda o dammsugaren är inte bästa vänner...hon skrek rakt ut när Daniel dammsög...stackars liten, men hon får nog ta o vänja sig med de <3
Jag gick efter iaf o torka golvet...duktiga vi va. Blev lite impad när Daniel sa att han skulle hjälpa till faktiskt...trodde jag inte att han skulle göra :)

Idag har jag tagit undervåningen o de gick bättre idag med Amanda o dammsugaren. Tror hon såg att Felicia satt igång o dansa när den kom igång så då gjorde Amanda de åxå :)
Just nu så står felicia här brevid mig o vill gärna hjälpa till o skriva, men de blir inte så bra då hahah =)

Ne nu är det dags för mat till de små hjärtarna. Mina bästaste som är så stora nu =)
Prata med mamma idag o längtar sååå mycket till helgen för hon kommer ner på fredag o sen åker vi med upp på lördag o blir där minst en vecka. Vi längtar åxå...ska bli mys.

Ha de bäst alla

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dop

Igår va vi på dop....Tyra Ofelia Marek


Det va väldigt trevligt o jättekul o träffa alla människor igen. 

I kyrkan är det väl aldrig så jätte spännande...är inte så jättemycket för allt prat av prästen...dessutom prata han om väldigt konstiga saker hehe. När det var dags att sjunga psalmer satt Felica igång o digga o sjöng...högt åxå hahaha. Amanda ville helst äta upp psalmboken eller stå o flörta med Sebbe som satt raden bakom :)

Efter kyrkan va de dags för fika o herregud va de hade bakat...smarrigt va de :)
Tyvärr va jag sämst på att komma ihåg kameran...vilket inte e så vanligt när de gäller mig ;)

Amanda o farfar på väg till dopet

Felicia o jag på väg till dopet

Felicia o farfar i kyrkan

Sen tog bilderna slut, men Amanda va så fin hon åxå...likadana kläder fast i färgen rosa såklart =) får ta ett kort på de båda en annan gång i dessa kläder.

Efter vi varit på dopet så åkte vi hem till Christin o Jörgen o tjejerna käka lite mat...sen vid 18 så va de dags för nästa kalas. Daniels yngsta kusin fyllde 8 år...o där blev vi bjudna på god mat o tårta.
Vi kollade självklart på fotbollen o SKIT säger jag bara...varför förlora när de ändå spelade bra?? Får väl säga bye bye till VM 2010.

ja de va lite om gårdagen.

Pussenkramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helg igen!!

Den här veckan har gått så otroligt fort...tiden bara rinner iväg nu för tiden. Tjejerna blir både äldre o större...men jag då? Blir jag åxå äldre?? Tur att man bara ser till sina barn ;) Jag kommer nog inte att bli äldre, fast man får ofta höra nu för tiden...-Haha nu är det inte långt kvar tills 30...ne de e de inte, men jag har ingen nojja för de...är ju 2 barnsmamma :)

I onsdags va Sofia här o hälsade på o visade upp sin lille guldklimp Nino på 2 veckor. Så otroligt söt är han. När han föddes vägde han 3,2 kg o va 51 cm...o jag tyckte han va så liten...kan inte alls komma ihåg att tjejerna har varit så små...o ännu mindre. Så sjukt va man glömmer fast man inte vill...tur att jag har varit så aktiv med kameran heheh ;) I torsdags va Daniel ledig som vanligt från jobbet så då passade jag på att ha en barnfri dag på stan med Liv...gick runt o leta kläder som jag ska ha på dopet imorrn...mådde lite halvkasst, men va hade en mysig dag. När jag kom hemville jag mest av allt bara lägga mig ner o sova, men de va lite svårt när man ser dessa små som kryper omkring o e överallt här hemma...för man vill ju bara pussa på dom =)
De somnade vid 18 sen va ja som en slapp sill...tills jag gick o la mig före tio.
Tjejerna hade inte sin bästa natt så Amanda vakna kl 1 o vägra somna om...gav henne lite välling o la henne i sängen igen, men självklart hade hon väckt Flisan åxå så fick gå ner igen o göra lite till. Till slut somna de om iaf så då fick jag sova igen =)
De vakna vid halv 8 imorse så då va de dags för välling igen...trodde de skulle somna om, men icke sa nicke de ställde sig båda upp i sängen o snacka som bara den. Ja nu har Amanda lärt sig de åxå så nu har de skoj med varandra :) Jag gick upp vid 8 o började färga håret...sen lekte vi lite innan de va dags att hoppa in i duschen.
Vid halv 12 va de dags för gröt...o sen skulle vi ner till backaplan o inhandla doppresent, men la tjejerna i deras sängar ist så de fick sova o tur va väl de för jag fick sova en tille åxå ;) Åkte ner kl 14 ist o fixa de jag skulle...Daniel kom från jobbet vid 15.20...då handlade vi lite mat sen åkte vi hem.

Vi har tittat på idol, vilket var verkligen blandat av floppar o toppar...jag diggar Tove som bara den...tycker hon har grym utstrålning =) Jag har gjort ett eget dopkort för de glömde jag ju självklart att köpa, men blev nöjd hehe.

Snart är de dags att sova igen...åh va skönt ;) sen imorrn blir vi hämtade vid 12 av daniels föräldrar...dags för dop...efter de ska vi på kalas igen hos Daniels andra kusin :) Så imorrn blir det en heldag av kalas.


Jag har världens finaste tjejer <3<3<3

(Tebbe ser du va de har för strumpor? Gnagisklubben ;) )

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

En helt vanlig dag

Idag ville tjejerna gå upp redan halv 9...o de va helt oki för igår gick jag o la mig i tid...så fick sova ganska många timmar inatt =) Vi gick upp o tvätta lite...slappa lite o lekte endel =) Vid 11 va de dags att äta gröt...o egentligen hade jag tänkt att vi skulle gå till affären efter de, men kändes inte så lägligt när båda skruttorna va supertrötta...så de fick sova i sina sängar ist...affären gick vi till senare ist efter de hade ätit maten =)
Flisan va supertrött igen, men lyckades inte somna i vagnen. La båda i sängen när vi kom hem, men Amanda hade ingen lust alls att sova så hon fick sitta nere med mig =) Flisan somnade ganska fort, fast fick väcka henne efter en stund så hon skulle kunna sova sen igen =)

Vi har ju bott i huset nu i 2 månader o några dagar, men har inte helt fått till det barnvänligt ;) O de får man ju känna av nu hahaha...Flisan ställer sig upp mot allt nu för tiden o alla sladdar o grejjer är ju självklart det roligaste...även Amanda tycker dessa saker e roligast...o hon tycker även det är kul när man säger ifrån den lille skrutten.


Alltid skoj o resa sig mot allt, men mindre skoj när man inte alltid kommer ner utan att drutta på ändan ;)

När jag nu gick igenom bilderna på kameran så insåg jag att jag inte skrivit att vi hade beök här i lördags av Maria o Kristoffer o deras supersöta små tvillingar Loa o Julia på 4½ månad :)
Alltid lika kul o se tjejerna när det är andra barn runt omkring...de tycker det är så otroligt roligt =)

Loa har fått låna den ena gåstolen o där va han helnöjd...Amanda ville gärna vara med =)


Julia satt mest o mös i pappas knä...men somnade efter maten i soffan

Japp de va lite för idag =) Imorrn ska vi träffa Sofia med sin lille nyfödda prins Nino...ska bli så roligt att träffa henne igen va ju ganska länge sen sist...tror hon va i v24 eller nått sist...långt mellan gångerna hehe =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Gårdagen!!!

Igår åkte jag hemifrån halv 12...mötte upp Natta på backaplan. Inväntade Grön Express för att ta oss till Mölnlycke, Wallenstamshallen. När vi kom dit så var det självklart jag som lurade Natta att åka en hållplats till, precis när bussen började rulla så såg vi att det var där vi skulle hoppat av, fast de gjorde inte så jättemycket för det va inte så mycket längre att gå =)
När vi kom till hallen så kom precis de 2 bussarna uppe från sthlm dit....med massa AIK fans. Det va väldigt härlig stämning de 2 första periderna...sen va nivån rätt låg....de va några fjantar längst fram som haka upp sig på domaren ist o skrek massa saker på fjortisnivå. 
AIK spelade bra o vann iaf rättvist med 7-4...matchens lirare i AIK blev målisen Patrik Jansson.
Efter matchen så va de dags att åka vidare mot Borås för match mot postorderlaget Elfsborg. Bussen körde oss enda fram till dörren till Brasseriet...där jag o Natta äntligen skulle få mat...o öl förstås =) Vi fick tag i 2 platser efter lång stunds letande, men vad klarar inte vi hahaha.
Kom några o satt sig brevid oss o trevliga va väl dom. När kl va 19 så va de dags att dra sig vidare till arenan...o jag måste säga att det va grym stämning på bortasektionen....fanns de ens nå Gulliganer där??? Hahaha inte hördes de så mycket iaf =)
0-0 slutade de, men Haglund efterlyste visst minst 2 straffar?? Vart han ville hitta dom vet jag inte, men man måste kanske hitta någe o skylla på. Finns alltid nått man vill klaga på när det inte slutar som man själv vill...Domaren är det bästa offret.

När matchen va slut va stämningen lika härlig i 45 min efter match...alla sjöng o bara va så himla glada.
Natta o jag gick där ifrån 22.10 för vi skulle med en buss hem igen...när vi börja gå o fråga efter vägen va de enda vi fick höra va hur långt de va o gå, men de va inte de vi ville höra utan vägbeskrivning =) Vi kom iaf fram i tid...grymt snabbt gick vi haha. kom till gbg igen strax före 12.
Så våran heldag med AIK kan jag inte summera på någe annat sätt än hur skoj som helst...de blev 4 poäng av 6, men de e helt oki...

För vi leder serien o Djurgår´n åker ur ;)

Tack Jojje för allt :)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vad händer med DIF o Bajen?????

Ja idag spelade som sagt DIF-Trelleborg och där blev det 0-0 så DIF tog sig en poäng o gick förbi Hammarby upp på kvalplats, men deras lycka varade inte speciellt länge för ÖIS tog 3 poäng mot Kalmar o flytta ner både DIF o Bajen på nedflyttning ;)
Vad är det som händer egentligen...vad är de som hänt med DIF o Bajen??? Alla blir vi glada om de skulle glida ner i superettan, men vad man kommer sakna dessa derbyn...har ju alltid varit någe som man sett fram emot...bra stämning o mycket folk. Fast vad jag förstått så va de inte så hett sist mot DIF...jo på norra, men det är de ju alltid...oavsett motstånd....o de 26000 som befann sig där va nog de flesta AIK´are :)


Jag har ju som sagt åxå bestämt mig att åka upp på derbyt mot Bajen den 25 oktober...de ska bli grymt skoj =) Egentligen skulle mamma ha kommit ner till gbg den 23e, men de hade tydligen blivit missförstånd så hon kommer ner helgen innan ist den 17e. Eftersom Natta inte ska åka med mig upp så åker jag med mamsen upp då ist så får ja lite tid där hemma :)

Nu ska jag gå o lägga mig o ladda inför morgondagen...ska bli så otroligt roligt. Natta o jag e laddade till tusen :)

Hejja GNAGET




PussenKramen


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grattis min bäste vän 3 oktober

Grattis hjärtat på 24-årsdagen. Du är ju på andra sidan jordklotet :( Känns fortfarande ovanligt att inte kunna träffa dig när man vill, men snart så kommer du hem o då får vi allt ta igen all den tiden du varit borta :) Jag fick ju en sån otroligt fin video av dig när jag fyllde o tyvärr så e jag inte så duktig på sånt, men jag hittade denna bilden ist från innan vi flyttade ner.
Kommer du ihåg våran roadtripp till Skövde...datalanet?

Sugna brudar!!!

Måste bara säga till dig att jag är så glad att du flyttade med mig ner till Göteborg...har haft så otroligt rolig...varit med om väldigt mycket som jag garanterat inte skulle gjort om jag inte träffat dig  =) Vi har ju haft både med och motgångar i vårat "förhållande" men just nu kan de nog inte bli bättre...jag vet att du alltid finns där när jag behöver...oavsett vad det gäller <3

Tack gumman för allt...o jag bara längtar tills du kommer hem igen

ÄR DET EN VANLIG DAG? NE DET ÄR INGET VANLIG DAG FÖR DET ÄR TEBBES FÖDELSEDAG

HURRA HURRA HURRA HURRA  

@,-`-,---

PUSS & KRAM

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Heldag med AIK

Yes de blire på söndag...Frågade Nathalee idag om hon hade lust att gå på Elfsborg-AIK o de hade hon =) Men tidigare på dagen så möter Pixbo även AIK i innebandyn...så varför inte ta båda i en smäll??
Pratade med Jojje (AIK fotografen) o han fixa så vi tar oss till fotbollen efter innebandyn...Tack så mycket för de Jojje :)
Så nu är de massa biljetter hit o dit som ska ordnas...fotbollsbiljetterna är klara...så nu är de resan till Mölnlycke o resan från Borås som e kvar :)
Det ska bli så himla roligt...är ju som sagt spännande nu i fotbollen när det är så få omgångar kvar o vi ligger där vi ligger =) Innebandy har jag inte varit o kollat på på evigheter så de ska bli grymt skoj de åxå.


Tjejerna får ha en heldag med sin pappa...då får de hitta på någe skoj =)

Ikväll vet jag inte vad som händer Daniels föräldrar kanske kommer över o kollar idol med oss =)
Imorgon kommer Maria o Kristoffer med twinsen Julia o Loa...På kvällen ska vi på kalas hos daniels kusin =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag!!!

Yes idag är det fredag igen...ledig alla dagar, men fredagar känns ändå speciella. Kan ju vara så att alla e oftast lediga så man kan hitta på massa :)
Christin ringde precis så hon ska komma över o hälsa på...hon sluta jobba nu...sen skulle Natta komma när hon vaknat...så där får vi nog vänta en stund till hahah ;)

Igår va jag o Christin o köpte bilstolar...mycket fina e dom...när vi bar ut alla 4 till bilen så fick man kommentarer från alla som gick förbi "Va många bilstolar" "Många barn dom har" mm mm.

Idag fick jag mitt halsband som Lina gjort till mig, så superfint är de...riktigt nöjd :)

Tack så mycket Lina <3

tjejerna ligge rnu o sover, men de vaknar nog snart...sovit en stund nu =)
Ne nu måste jag plocka undan lite innan Chritstin kommer. Får skriva mera senare =)

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()