Måndag igen

Japp denna måndag återkommer ju varje vecka...har inte varit nå stort fan av måndagar förut, men nu så är de bara en ny dag som alla andra. Brukar försöka planera mina veckor redan på helgen o på någe vis lyckas jag alltid at fylla veckorna...vilket är väldigt skönt...för att gå hemma varje dag är ju inte allt för spännande...inte för mig o inte för Amanda o Felicia.
Idag gick vi inte upp ur sängen fören vid halv 10...tjejerna va visst trötta idag, vilket inte gör mig så mycket hehe...har blivit otroligt morgontrött senaste tiden. Kan ju vara för att man är så bortskämd med sovande barn =)
Vi gick upp o tjejerna käka lite gröt...sen lekte vi lite....vid halv 12 började vi sakta men säkert att klä på oss för att ta bussen som gick 12.01 mot backaplan. Jag tog en lite tripp in på Cubus o självklart hittade jag massa saker till de små ;) har ju så svårt att låta bli...den lilla summa man får varje månad går till räkningar, mat o kläder till tjejerna. Försöker låta bli att glutta in i min egen garderob...för då inser jag att de e nog jag som behöver lite nya kläder, men de får vi ta sen :) Ska ju ner mina sista kilon...blir så mycket roligare att köpa kläder då.
Hittade iaf 3 par byxor...eller dvs 6 par o en varsin liten tröja till dom...När jag kom fram till kassa så sa hon som stod där -Ja här har du hittat grejjer ser jag...Då får man ju svara med ett leende -Ja de blir dubbelt upp med 2 =)
Efter de så gick jag in o kollade på Lindex, men va inte säker på hur mycket som fanns kvar på kontot så jag lät bli o shoppa någe där =) Gick ist till bussen...vi skulle till öppna fsk...båda tjejerna somnade så jag fick gå in själv...efter en stund vaknade Flisan...o sen Amanda. Det är verkligen full rulle på dom när vi är där...de tycker att det är så roligt. 1 Timme efter oss kom Maria med sina små underverk Loa o Julia sååå söta e dom.

När de stängde kl 16 va de bara att bege sig hemåt igen...tjejerna somnade som stockar på bussen hem så jag passade på att handla lite på vägen. Vi va hemma vid halv 6...så de fick lite yoghurt o en smörgås...sen kom Daniel o de va bara bus tills de va dags att sova igen.

Nu sitter vi o slappar framför tv´n...ska kolla på Medium sen som börjar kl 22...efter de är de dags för sängen.
Imorrn ska vi träffa SOfia o lilla Nino...blir en sväng på stan eller på backaplan =)



PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Ikon

Lyxliv! Nora vaknar alltid runt 5. Helt galet. Tänk att få sova till tio...



Visst är det kul när de börjar socialisera sig med andra barn. Man blir så stolt. Att dom kan uppföra sig som folk liksom, och ta för sig. Fast dom är så små.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback