Trött efter dagen...

Japp idag har jag jobbat...de e himla kul måste jag säga, men alla de små tar ju nästan knäcken på en hahah. Här hemma har jag 2 08:or som håller igång hela dagen förutom när de sover då förstås...o ibland vill man bara låsa in sig o få sova haha...tänk er då 15 st 08:or...iofs hade vi bara 12 idag, men ibland känns de som 20 :)
Jag ska inte klaga egentligen för jag älskar mitt jobb o jag har världens bästa arbetskamrater...stort + de till.

De jag ville komma fram till iaf va att 2 st är ingenting...de är bara 2 olika håll de kan springa åt ;) Nu vet jag inte om nån förstår va jag menar, men jag förstår hur jag tänker. :)

Ne nu blir de mest massa konstigt prat...släpper de o berättar vad som händer imorrn ist.
Då ska jag o tjejerna ta oss ner till backaplan efter de käkat lunch o ska sussa...möta upp Annika o kolla lite kläder...ska försöka hitta nå snyggt som jag kan ha på mig helgen till ära....imorrn kväll blir de till att hänga gäng med kollegorna...ska bli väldigt skoj måste jag säga. Sen på lördag blir de en utekväll med brudarna Sofia o Annika. De ska bli hur kul som helst...sist vi va ut va nog för 3½ år sen om inte mer...då vi precis lärt känna varandra. Sofia träffa jag på en fest först...vi hade grymt kul o sen följde jag med henne ut på kvällen...Sen hördes vi inte av på säkert ½ år...då fråga hon om jag vill följa med hem till Annika o festa...o jag va inte den som sa nej =)
Måste säga att det är 2 helt underbara människor som jag trivs otroligt bra ihop med...o så får jag ju känna mig lite ung...eftersom de e 4 år äldre än mig mohahah ;)



Ne nu ska jag kolla färdigt på hockeyn HV-DIF....o jag måste ju säga att jag är en HV´are idag...för aporna hejjar jag då inte på heheh

PussenKramen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Tebbe

jag kommer ihåg besöket på heligrummet med sofia och henne facinerande *****! hahaha. ha de sjukt kul i helgen gumman. love u <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback